România târâtă-n căcărău pentru pohta lui Voiculescu: „Nu vom avea toată puterea până nu avem justiţia”

By Snapshot

de Ștefan Ciocan

Privită de afară România pare o cetate în asediu în care o mână de soldaţi credincioşi s-a retras undeva în turn în timp ce Sala Tronului şi pivniţa cu resurse sunt cucerite de o hoardă sălbatică de nelegiuiţi. Străinii nu stau să analizeze toate circumstanţele în care puciştii lui Ponta şi ai lui Antonescu se străduiesc să pună mâna pe toată puterea în România. Pentru ei lucrurile se văd foarte simplu. Un grup politic codus de liderii USL, a suspendat Preşedintele României, fără nici un motiv plauzibil, a încercat apoi să-l demită, fără succes. Atât presa din Austria cât şi cea din Ungaria a prezentat ca pe un lucru de neimaginat contestarea de către guvernul român a referendumului pe care l-a organizat. Demisia celor doi miniştrii cu atribuţii în domeniul internelor şi administraţiei, sunt cât se poate de edificatoare în ceea ce priveşte luptele care se dau în USL. Atât pesedistul Ioan Rus cât şi liberalul Paul Dobre au considerat că ajunge. Că lucrurile au fost duse prea departe de gaşca puciştilor, care fac orice chiar şi încălcări flagrante ale legii, ca să pună mâna pe întreaga putere în Romania este mai mult decâz evident. Şi vorba lui Voiculescu: „Nu vom avea toată puterea până nu avem justiţia”. Asta este de fapt „pohta ce pohtesc” puciştii şi nu debarcarea lui Băsescu. Preşedintele este atacat doar în măsura în care Băsescu a fost singurul apărător al libertăţii justiţiei. Demisiile celor doi şefi de la Interne nu ar trebui să închidă o listă de întrebări în fruntea cărora este cea legată de adresa falsă trimisă de la CCR la Guvern. În mod logic CCR a cerut executivului listele electorale pe baza cărora s-a votat în 29 iulie. La Guvern a ajuns o altă solicitare din partea Curţii, şi anume actualizarea listelor. Ar fi fost o cerere aberantă, pentru că asta ar fi însemnat că la Referendum s-a votat pe nişte liste pentru ca ulterior listele să fie modificate. Evident Curtea ar fi observat greşala, dar ar fi cerut probabil un nou termen care ducea interimatul lui Antonescu până după momentul expirării mandatului Procurorului General. Odată numit şeful Ministerului Public de suplinitorul de la Cotroceni, puciştii puteau să spună că au în mână o mare parte a justiţiei. O foarte mare parte, pentru că fără procurori, judecătorii nu au cauze pe care să se pronunţe. Astfel Cătălin Voicu, Năstase, Voiculescu, Vântu, Patriciu, Fenechiu, şi mulţi alţii pot să răsufle uşuraţi. Nu şi poporul român căruia Europa este gata să-i trântescă uşa în nas.

Acest articol a fost publicat în Țara bizonului liniștit și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

34 de răspunsuri la România târâtă-n căcărău pentru pohta lui Voiculescu: „Nu vom avea toată puterea până nu avem justiţia”

 1. Ce ne mai intrebam ? Tara lu Cacarau !

 2. dacă Ponta era consecvent, contesta și numirea lui ca premier.

 3. Sare'n Ochi zice:

  asta s-a intamplat la Referendum in judetul Hunedora – verdict FRAUDA:
  http://www.adevarul.ro/locale/timisoara/hunedoara-adevarul-referendum_2012-rezultate_referendum_2012-vot_multiplu_0_752924759.html
  Judeţul a avut una dintre cele mai bune prezenţe la vot, 51,37 la sută, iar reprezentanţii PDL au verificat listele suplimentare, pentru a sesiza dacă au fost nereguli. Aceştia susţin că au depistat 25 de persoane care au votat de mai multe ori.

  • Sare'n Ochi zice:

   tot colegul Stefan duce greul 😀
   Conform glasul-hd.ro, democrat-liberalii din judeţul Hunedoara au solicitat Biroului Electoral Judeţean listele electorale şi cele suplimentare. La o scurtă analiză a alegătorilor înscrişi pe lisele suplimentare (8.432 în total) a ieşit la iveală faptul că 25 de persoane care au votat în medie de câte patru ori, fapt care demonstrează că turismul electoral a fost practicat cu brio în judeţul Hunedoara. De pildă Codul Numeric Personal al alegătorului Rudolf Palko figurează pe listele electorale din secţiile de vot 76, 98 şi 103 din municipiul Hunedoara, secţia 126 din Orăştie, secţia 189 din Călan, secţia 203 din Geoagiu şi secţiile 210 şi 211 din Haţeg. În total alegătorul şi-a exercitat dreptul de vot la referendum de nu mai puţin de opt ori. Un alt exemplu este cel al lui Neculai Musteaţă al cărui CNP figurează pe listele suplimentare din secţile de votare 76, 79, şi 103 din municipiul Hunedoara, secţia 122 din Orăştie, secţia 188 din Călan şi secţiile 210 şi 211 din Haţeg. Nici Nicolae Ursu nu s-a lăsat mai prejos, în urma verificărilor rezultând că acesta a votat odată în municipiul Deva – secţia 21, apoi şi-a exercitat de două ori dreptul de vot la Orăştie – secţiile 122 şi 126 şi a continuat să voteze în secţiile din Geoagiu – secţia 203 şi Simeria – secţia 235.
   PDL Hunedoara a trimis aceste date conducerii centrale a partidului, care se va adresa justiţiei.
   Acestea nu sunt primele incidente de acest gen depistate în judeşul Hunedoara. În ziua votului, un bărbat necunoscut a înmânat unui membru al secţiei de votare amenajate la Colegiul Tehnic „Transilvania” din Deva 23 de cereri de vot prin intermediul urnei speciale. Aşa cum cere protocolul, documentele au fost predate preşedintelui secţiei, iar acesta a sesizat încercarea de fraudă. În urma verificărilor, acesta a observat că şapte dintre persoanele care se aflau pe cereri au votat deja pe listele permanente.

 4. ad.rian zice:

  Ciudat este faptul ca ticalosii facute la lumina zilei, cu legi interpretate dupa intetese imediate, trebuie explicate pentru uzul intern unei populatii care pare a nu intelege nimic din cele ce sa intampla, fara comentarii explicite, ca in clasele primare. Europa, lumea civilizata din care ne straduim sa iesim profitand de absurdul romanesc unde exista ceva traditie literara, n-au nevoie de explicatii, pentru ca totul e clar si limpede. Cand caruta nationala va ajunge pe butuci, sa te tii paranghelie! Ca avem mereu vinovati de serviciu, prezenti la datorie. Si ce linistitor este sa stii ca ceilalti sunt de vina!

 5. ceaikovski zice:

  Victor Paul Dobre: Vă salut! Domnule ministru, nu vreau să vă stric seara, dar am înţeles că preşedintele şi cu premierul s-au înţeles să demisionez. Asta e viaţa!
  Domn: Eu nu ştiu despre aşa ceva.(!!!)
  Victor Paul Dobre: Aşa mi-a spus domnul Chiţoiu. A fost o video-conferinţă la PNL, eu eram pe drum. M-au atacat oameni importanţi cum e domnul Fenechiu şi când am întrebat mi s-a spus că aşa s-a înţeles Preşedintele cu Ponta. Nu am nicio problemă.
  Domn: De ce?
  Victor Paul Dobre: Nu ştiu. Că am semnat că sunt 18.300.000 pe liste. Ceea ce… aşa este, dar aia e o altă problemă.
  În ziua de 03.08.2012, la ora 20:53:05, Victor Paul Dobre se plângea unei o persoană în următorul sens:
  V: Da, Victor!
  Victor Paul Dobre: Salut!Azi, cât eram pe drum, a fost o video-conferinţă a înaltei conduceri cu filialele.
  V: Am auzit, da.
  Victor Paul Dobre:Crin l-a remandatat pe Daniel. Vela, ăla de la Prahova şi Fenechiu m-au făcut zob: că n-am semnat, că nu am făcut, că nu ştiu ce.
  V: În teleconferinţă?! În video-conferinţă?
  Victor Paul Dobre: În video-conferinţă, da.
  V: Cretini!
  Victor Paul Dobre: Am vorbit cu Chiţoiu. Zic: „Daniele, ce ştii?” Zice: „Ştii că Crin şi cu Ponta au hotărât că e mai bine, nu ştiu ce.” Zic: „Bine.” Deci, eu cred că până duminică îmi dau demisia şi îmi văd de concediu.
  V: Mamă-mamă!
  Victor Paul Dobre:Treaba lor ce vor face!
  V: Ce să zic?!
  Victor Paul Dobre:Îţi spun eu ce vor: vor să dea Ordonanţe, să facă o nebunie întreagă.
  V: Nu pot să cred!
  Victor Paul Dobre: Da, da! Să facă o Ordonanţă, să nu voteze ăia de afară, să-i scoată de pe liste, o nebunie întreagă.
  V: Victore, hai să vedem dacă nu ne dăm demisia de tot! Pe bune!
  Victor Paul Dobre: Cum?
  V: Dacă nu cumva e bine să fugim din acest grup infracţional organizat! Pe bune!
  La fel se întâmplă și în ziua următoare, 04.08.2012, când la ora 14:07:05, DOBRE VICTOR PAUL, discută despre demisia sa.
  L: Cum să-ţi dai demisia?! De ce să-ţi dai demisia?! Asta-i culmea! Ai avut tu vreo influenţă în chestia asta?
  Victor Paul Dobre: Nu!
  L: Păi?!
  Victor Paul Dobre: Nu, atât că am dat un răspuns. M-a întrebat Curtea câţi sunt pe listele electorale permanente şi i-am răspuns exact.
  L: Am înţeles….
  Este relevantă în acest sens și discuția din ziua de 04.08.2012, la ora 18:19:29, pe care o poartă DOBRE VICTOR PAUL cu Rus Ioan.
  Ioan Rus: Luni cred că vor fi două hârtii! Nu ştiu exact. Mă mai văd cu premierul şi cu…dar aşa se profilează.
  Victor Paul Dobre: Aţi apucat să vorbiţi cu el?
  Ioan Rus:Da, am vorbit, dar ei vor, în primul rând vor să fie minus 1600 de aia, ori…aşa ceva nu…i-am spus că nu sunt, fizic şi nu sunt dispus la niciun fel de…nimic şi atunci nu cred că va fi altă soluţie!
  Victor Paul Dobre: Îhî.
  RUS IOAN: Deci, ei ţin, neapărat, să fie aşa, deci să fie…să se demonstreze faptul că nu…că ăla e valid şi că majoritatea, cvorumul, e ăsta şi noi trebuie să facem cvorumul ăla. Punct. Păi, de unde…să-l facem?
  Victor Paul Dobre: Îhî.
  Ioan Rus: Că sunt unii care zic că aşa este şi că noi ne opunem sau eu mă opun, că-s omul preşedintelui şi dumneata te-ai convertit. Am zis: Măi, deci, e în regulă, numai că voi vreţi să ne învăţaţi…ce? Că suntem tâmpiţi amândoi, eu şi cu omul ăla! Om fi proşti, dar chiar tâmpiţi nu suntem! Am băgat şi noi de seamă câţi sunt, cum sunt, iar eu nu semnez niciun singur om în plus sau în minus! Şi cu asta basta! Dacă sunt care cred că ştiu ei mai bine ca noi şi ştiu ei să numere aşa, încât aşa să fie, n-am nicio împotriveală să încurc pe cineva. Că nu înţeleg, că ăsta e un gest politic important care…Bun, e important, dar eu chiar nu vreau să-mi petrec bătrâneţile în puşcărie!
  Victor Paul Dobre:Acum nu ştiu ce să fac, să-i dau şi eu un telefon să-i spun? Nici nu ştiu cum e mai bine!
  Ioan Rus: Poţi să-i dai un telefon. Eu i-am spus: Măi, gândeşte-te… nu ştiu ce, mâine seară ajung la capitală, luni dimineaţă sunt acolo şi, dacă chiar există această posibilitate eu nu am nicio…chiar nu am nicio problemă. Asta e, înţeleg că e un imperativ major care voi ziceţi că poate fi susţinut, noi zicem, în tâmpenia noastră că nu poate, deci, tâmpenia noastră nu are cu ce să vă încurce!
  Victor Paul Dobre:Atunci, zic aşa, trec eu mâine pe acolo, înainte de a pleca, scriu ce a am de scris şi o las la dumneavoastră şi o găsiţi de dimineaţă.”
  EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/ioan-rus-e-important-dar-eu-chiar-nu-vreau-sa-mi-petrec-batranetile-in-puscarie-995937.html#ixzz23920xTzZ
  EVZ.ro

 6. ceaikovski zice:

  În ziua de 04.08.2012, la ora 18:57:44, Victor Paul îi povesteşte unui amic despre presiunile din USL.
  Victor Paul Dobre: Şi, după ce a plecat, au început diverse discuţii cu chestia asta cu numărătoarea.
  Domn: Aşa.
  Victor Paul Dobre: Eu am fost atacat de Vela, care mi-a cerut retragerea sprijinului politic, m-a atacat ăla de la Prahova, nici nu ştiu cine e şi, în final, Relu Fenechiu, cu care am avut discuţii grele săptămâna trecută.
  Domn: Aha, dar care e subiectul, căci eu sunt plecat de marţi?
  Victor Paul Dobre: Nu, subiectul e chestia asta ca întrebarea curţii: câţi alegători erau pe listele permanente, am răspuns că erau atâţia, că nu puteam să scriu altceva. Şi, de aici, un întreg scandal!
  Domn: A, nu, evident că nu, dar care e ideea? Ştii, asta nu ştiu.
  Victor Paul Dobre: Păi, cred că-s mai multe. O dată că, întotdeauna când se întâmplă ceva, trebuie să fie un ţap. Doi: probabil că au unii nişte idei năstruşnice şi le stau în cale. Trei: probabil, chiar nu mă mai bucur de încrederea lui.
  Procurori: „Dobre ştia care sunt consecinţele adreselor trimise la CCR”
  Cu toate că și-a înaintat demisia, procurorii spun că Victor Paul Dobre a cunoscut care va fi urmarea înaintării acelei adrese la Curtea Constituțională și a ajutat să fie obținut scopul ilicit al actualizării listelor electorale permanente deși referendumul se finalizase. În ziua de 04.08.2012, la ora 20:46:19, Victor Paul Dobre, are următoarea discuție:
  Domn: Acum, Victor, pe de altă parte, am stat şi eu de vorbă cu ai mei … Ce s-a vorbit la tele-conferinţă, este instigare la infracţiune…aia a PNL-ului. Pe bune!
  Victor Paul Dobre: Da, sunt convins.
  Domn: Iar aceştia au chemat-o pe asta de la Evidenţa Populaţiei, care, tu ştii foarte bine că e ofiţer MAI!
  Domn: Şi aia a venit la primar şi i-a zis: Domnule primar, când a fost scandalul cu moldovenii, acum trei luni, ne-am panicat şi am mai luat o dată la mână tot. Astea sunt listele! Scandalul era în altă parte.
  Victor Paul Dobre: Nu dragă, deci, ei … teoria este să scoată 1.600.000.
  Domn: Ce să scoată?! Cum îi scoate?
  Victor Paul Dobre: Să-i scoată pe ăia de afară, că sunt mai mult de 12 luni. O nebunie întreagă!
  Domn: Dar nu ai lege pentru asta! Nu ai lege, pentru numele lui Dumnezeu!
  Victor Paul Dobre: Ştiu, ştiu, ştiu.
  Domn: Iar nebunia că să dai ordonanţă, mie mi se pare…
  Victor Paul Dobre: Aia poate fi chiar…
  Domn: Finalul, finalului!
  Complicitatea chestorului Constantin Manoloiu
  Din probele administrate în cauză rezultă că fostul director de al Evidenţa Populaţiei, chestorul Constantin Manoloiu este foarte preocupat de modul în care se va face actualizarea bazei de date, deși prin adresa Curții Constituționale nu i s-a solicitat acest lucru. Astfel, în ziua de 06 august 2012, la ora 11:22:32, Constantin Manoloiu, discută cu martora C L:
  L: Da, şefu’!
  Constantin Manoloiu: Cum interpretezi tu noua adresă a Curţii, aia cu… A mai venit o adresă.
  L: Bun! Astea înseamnă copiile. Reactualizarea listelor o fac primarii, da, în termen de cel mult 5 zile. Asta este vorba de listele alea, primul rând de liste.
  Constantin Manoloiu: Îhîm. Şi care e calea de urmat, după tine?
  L: Potrivit… pentru că, dacă mă duc într-adevăr… legea îmi spune că pe baza copiilor listelor electorale permanente şi a celorlalte liste electorale prevăzute de lege, mă trimite la lege!
  Constantin Manoloiu: Aşa!
  L: Ori, dacă mă trimite la lege, am o dată, primul rând de liste, pe care se face actualizarea şi după aia, al doilea rând de liste. Dar eu, potrivit legii, trebuie neapărat să fac modificările corespunzătoare până la data Referendumului. Pe articolul 22…
  Constantin Manoloiu: Da…
  L: Zice că: „Autorităţile publice care au întocmit listele le vor înainta birourilor cu două zile înainte de data desfăşurării Referendumului şi că orice modificare ulterioară se comunică de îndată Birourilor Electorale ale secţiilor de votare.” Ceea ce înseamnă…
  Constantin Manoloiu: Nu! Ce trebuie să facem noi acum? Ce trebuie făcut? Din punctul nostru de vedere. Alte liste? Nu.
  L: Păi, nu alte liste. Nu aş putea să fac alte liste, pentru că nu are cum să compare.
  Constantin Manoloiu: Deci, cum prezint eu actualizarea? De exemplu, la Curte, cum vezi? Juridicesc.
  L: Deci, m-a blocat de tot cu chestia asta, cu 17 alineatul 2, că ăsta e primul rând de liste, de fapt.
  Constantin Manoloiu: Dar noi putem cere…? Guvernul poate să ceară precizări de aplicare? Pentru că e neclară.
  L: În mod normal, da, ar putea să ceară. Sigur! Ar putea să se adreseze. Pentru că e neclară. Deci, nu putem să dăm alea. Ăla e primul rând de liste, ce avem aici.
  Constantin Manoloiu: Îhîm.
  L: Şi atunci, dă peste cap tot. E prima cifră care reiese. Adică, nu ştiu. Cred că nici Curtea nu a înţeles care e mecanismul.
  Constantin Manoloiu: Nu a înţeles nimeni. Da, da. Da.
  L: Listele se actualizează până în ziua aia, până în 29. Dacă a murit unul în sat, primarul se duce la Biroul electoral şi îi spune: „vezi că a murit ăsta; mi-l scoţi de pe listă. Manual. Chiar dacă eu am tipărit listele.” Aşa e corect! Că nu am de ce să-l iau pe ăla mort.

  Constantin Manoloiu: Deci, ar trebui… Guvernul… să cerem să ne explice mai bine ce vrea.
  Citiţi mai mult: INTERCEPTĂRI. Victor Paul Dobre: Nu dragă, deci, ei…teoria este să scoată 1.600.000. Am fost atacat de Relu Fenechiu! – Justiţie > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/interceptari-victor-paul-dobre-nu-draga-deci-eiteoria-este-sa-scoata-1600000-995943.html#ixzz2394CCnIQ
  EVZ.ro

 7. ceaikovski zice:

  L: Da, da, da. Da, pentru că aşa ne blochează. Se referă la primul rând de liste.”

 8. ceaikovski zice:

  Astfel, în ziua de 06 august 2012, la ora 17:45:45, are loc o discuție între funcționarii cu atribuții în gestionarea acestor date:
  Domn: Da. Şi astăzi vorbesc ăştia pe la…că oamenii s-au pus pe treabă. Acum: unii nu vor, spun că e ilegală, că nu au competenţă.
  Doamnă: Ce anume?
  Domn: Să, mă rog, să cureţe, nu ştiu, să actualizeze, să nu ştiu ce! Să ciocăne, să actualizeze, să bla bla bla. Alţii, spun că deja s-au apucat şi au găsit vreo 40.000 morţi dar de atunci încoace, niciunii…
  Doamnă: 40.000 unde? La nivel de ce?
  Domn: La Gorj, la Gorj, subprefectul de Gorj.
  Doamnă: Că a găsit?
  Domn: Da, sau în perioada de după s-au înregistrat 40.000 de decese dar nu erau prinse, dar nu erau astea în, nu făceau parte din listele electorale.
  Doamnă: În perioada de după ce?
  Domn: De după referendum. Nu ştiu cum au murit într-o lună 40.000 la Gorj!
  Doamnă: S-au înregistrat 40.000 de morţi în Gorj? Domn: Da mă, da, da, da!
  Doamnă: Doamne iartă-mă, Dumnezeule!
  Domn: Pe de-o parte spunea că ăştia nu erau înscrişi în listele electorale. Deci cu alte cuvinte, într-o lună au murit 40.000 de gorjeni. Rămân puţin olteni! Acesta e judeţul lui Ponta, Gorjul.
  Doamnă: Cum să fie măi 40.000 dacă la nivel de ţară zicea D. că sunt 200 şi ceva de mii de morţi pe an?
  Domn: Da măi, da. De asta îţi spun că oamenii vorbesc vrute şi nevrute şi tot felul de…
  Doamnă: Poate 4000 nu 40.000.
  Domn: Nu, nu.
  Doamnă: Nici 4.000 nu cred că s-au înregistrat!
  Domn: Îţi dai seama. Într-o lună, na! Sau nici o lună.
  Doamnă: Care o lună, măi?
  Domn: Da.
  Doamnă: Care o lună? De pe…când s-a, când a îngheţat baza?
  Domn: Pe 23.
  Doamnă: Păi eu nu ştiu că nu am fost aici dar… pe 23. Păi de pe 23 şi până acum? Sunt 10 zile! Mor pe capete, în jumătate de an se duce tot judeţul Gorj.
  Domn: Da. Rămâne domnul premier fără…
  Doamnă: Nu jumătate de an dar cât are? Are 400.000 judeţul? Îţi spun eu, în 10 zile se duce! Doamne, iartă-mă! Cum poate să vorbească…
  Domn: Mda. Oricum, ăştia nu erau înscrişi în listele electorale. Cică pot fi abateri, abateri foarte, nesemnificative, de 2,3 persoane, ştii?
  Doamnă: Păi pot fi, pot fi, normal că pot fi, dar 1, 2, 3, 5, singulare, nicidecum să afecteze lista, adică cifra. Şi nici ce s-a întâmplat, mă rog, să nu valideze din cauza asta. Că nu se pune problema.
  Domn: Ideea e în felul următor: că până la urmă problema ar fi aşa, cum o văd eu: deci, tu spui că CRDSI nu sunt.
  Doamnă: Nu.
  Domn: În schimb sunt cei care au plecat la muncă. Doamnă: Dar sunt!
  Domn: Ăia clar că sunt! Inclusiv moldo, ştii? Doamnă: Şi trebuie să fie.
  Domn: Exact. Ei, acolo e bătaia peştelui că domne…
  Doamnă: Să se bată cine o vrea dar nu cu noi!

 9. ceaikovski zice:

  Domn: N-ar trebui să fie! Ultima declaraţie aparţine proaspătului ministru pentru relaţia cu Guvernul şi Parlamentul…Guvernului cu Parlamentul
  Doamnă: Cine, ..?
  Domn: Da. Că citat, coroborat, na, ca domnul avocat a citat din nou Cod Civil, că o persoană a şi spus: 87 alin. 2, sau mă rog, nu mai ştiu. Aşa, din noul Cod Civil coroborat cu 2200 nu ştiu cum. Acela pe extra…ăla la coada Codului.
  Doamnă: Fii atent, fii atent că de 2200 şi ceva mi-a zis ceva P..
  Domn: Articolul 2272, parcă.
  Doamnă: Da măi, mi-a zis ceva cu reşedinţa…
  Domn: Exact! Exact! Exact asta, păi da, nu ştiai că…
  Doamnă: P. mi-a zis că…ea zice: am făcut nişte observaţii şi ţi-am trimis ca să ai în vedere.
  Domn: Da. Cu alte cuvinte, cei care … ei, pe ce criterii stabileşti tu că, aia cu moldo e clar, cu sectorul 3 e în regulă. Dar cu toţi ceilalţi, cum?
  Doamnă: Danu, Danu, Danu, hai. Pe cuvântul meu, nici nu vreau să mă gândesc. Să hotărască cine are de hotărât ! Nu noi hotărâm treaba asta, da? Să hotărască. Din punctul meu de vedere, tot ce este cetăţean român are drept de vot inclusiv că e acolo, că e dincolo. Că e aici şi e plecat acolo de 5 ani, de 10 ani. Şi-a păstrat cetăţenia română?
  Domn: Nu, nu, nu, ştii care e ideea?
  Doamnă: Are dreptul!
  Domn: Ideea este că n-ar, că nu. Nu-i retrage nimeni dreptul de vot. El poate să voteze însă nu ar trebui să fie pe lista electoral de la secţia de votare x din România.
  Doamnă: Extraordinar, dar unde să fie? Dar unde să fie?
  Domn: Asta te întreb şi eu. Unde îl, cum îl socoteşti? De exemplu…
  Doamnă: Nu dar, nu, nu, nu, nu ştiu dacă discută ei aşa, nu ştiu ce or discuta, că eu nu am auzit astăzi, dar, când am discutat, deci, eu vreau să îţi spun că eu de abia săptămâna trecută am aflat că ăştia, CRDS-ul de fapt nu sunt pe nicio listă. Şi explica L. de ce. Pentru că ei au domiciliul în străinătate şi nu poate să îi treacă pe o listă. Ei votează pe listele alea de…pe liste, îi trece pe lista suplimentară.
  Domn: Da, da.
  Doamnă: Că nu are unde să îi arondeze.
  Doamnă: …deci fi atent! Pe mine nu mă interesează. Eu sunt de acord cu tine. Reşedinţa obişnuită, reşedinţa principală, dar e tot ce, aici nu punem problema de reşedinţă ci punem problema de cetăţenie. E cetăţean român, are nene dreptul să voteze! Să mă lase dracu în pace!”
  http://www.evz.ro/detalii/stiri/interceptari-stupefiante-angajatii-mai-s-au-inregistrat-40000-de-morti-in-gorj-judetul-995.html

 10. gioana vesela zice:

  Parca asa se spune: Ce face omul cu mana lui nici d##cu nu desface, asta legat de don Rus si leberalu iela batran si obosit (plus tot uslameul in fundal).

 11. Reddog zice:

  SAlutare all

  Daca justitia isi face in continuare treaba , atunci sunt convins ca va pica si Paiata de la Cotroceni, respectiv Plagiatorul !
  Rar intalnesti o asemenea adunaturi de canalii, sacali, talhari, banditi, etc, ca in USL !

  • crisuadi zice:

   Sare , sint de parere ca doar CCR ppoarta toata vina pentru ce s-a intamplat imediat dupa referendum si pana acum . Aceasta curte plina cu cimpanzei batrani , manelisti dupa ureche si cocalari politici , prin indecizia lor CRIMINALA , cu toate ca aveau toate datele la indemana , tot , absolut tot : liste , procente , prezenta la vot , ei nu decid nimic , lasandu-se distrati ca niste ageamii de o adresa trimisa de un militian penal , care zice ca nu e sigur de date , Curtea stia ca acelea sunt listele dupa care s-a desfasurat referendumul si , atunci , ce dumnezeii mamelor lor , de liste , mai vroiau ? ? ? Ca imi vin dracii , ma nerevez si rup hartia , acum ! Pe bune , ei sunt sigurii vinovati . Au impins tara intr-un haos de nedescris cu o senilitate si o seninatate de bosorogi basinosi .

   • Sare'n Ochi zice:

    sunt de acord cu tine. CCR a dat dovada de lasitate.

    • crisuadi zice:

     un militian penal , care zice ca nu e sigur de date , dar abia dupa ce referendumul se consumase deja ! ! Pai , cat de prost poti fi profesional , ca judecator constitutional , sa te iei dupa unul care zice ca nu e sigur de liste , dupa ce-ai mancat si nu te-ai saturat ? ? Cat , pentru numele lui Dumnezeu ? ?
     Sincer , cred ca , apropos de lasitate , te-ai exprimat eufemistic si elegant . 🙂

     • Sare'n Ochi zice:

      da. nu sunt sigur ca am mancat eu friptura aceea. masurati-mi cacatul la buda si aduceti-mi dovada ca am mancat exact 300 gr. friptura si garnitura de cartofi plus salata si doua feliurte de paine. scobitoarea nu am inghitit-o.
      dar ca sa va iasa ancheta bine, tineti-i pe cei din trustul Intact departe de cacat ca vor hali probele. ceea ce si incearca sa faca.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.