Patologia unui crin pe mormântul liberalismului

Mai există viață după liste? De când cei din Uniunea Stalinist Leninistă au pierdut prilejul să pună moț Referendumul privind destituirea președintelui Traian Băsescu peste lovitura de stat pe care au inițiat-o, numai despre liste se vorbește în România. Seceta se rezolvă cu listele cu privire la care spumegă tot mai isterizat, seară de seară, Crizel Antenescu. Economia duduie pe bază de liste și eliminare de diasporă de pe acestea – să dea bine la numărat, să poată să mai doarmă suplinitorul crizat al USL la Cotroceni. Fondul Monetar Internațional a venit în România doar să discute listele electorle permanente. Nici războiul civil din Siria nu mi există de când cu aceste liste. Până și leul nu se mai prăbușește în raport cu euro și dolarul să nu cumva să nu fie eliminat de pe listă (se dă cu dușmanii poporului – adică ne dicteză el nivelul de trai? Nu avem nevoie de nimeni să ne dicteze nivelul de trai, ni-l dictăm singuri!). Zice Curtea Constituțională ceva, hop și Crizel la Antene să nu cumva să rămână în urmă față de Prim-Plagiatorul Mitoman al României Che Gargara la planul de minciuni pe timp de antenă alocat. Care ar fi noutatea dacă vă scriu că și aseară, Crizel Antenescu a minţit grav și cu tupeu de la pupitrul inscripționat “Administrația Prezidențilă”de la Cotroceni? Subiectul? Firește, din nou liste. Minciuna? Evidentă: ne vorbea, grav, responsabil (asta la el înseamnă că-și contorsionează buzițele mai ceva ca femeia ce se auto-împachetează în cutie) despre alegătorii din străinătate care votează în colegiul uninominal unde au domiciliul sau rezidenţa… Păi, ce treabă au colegiile uninominale cu exercițiul democratic al alegerii, respectiv demiterii preşedintelui? Din câte știu, există un singur mare și imens colegiu în care se votează președintele – și acesta este oriunde există un român cu drept de vot care și-l exercită în mod legal (România, ambasde, consulate, legații, baze militare șamd, orice loc în care s-a amenajat o comisie și o urnă de vot). Mă rog, Crizel nu a ratat ocazia să mai mănânce nițel maro de la sponsorul său Dan FELIX Voiculescu cu scopul de a dezinforma.

Revenind la seara de dinainte, seară în care un întreg manual de patologie mintală s-a etalat de pe Antenele turnătorului propriei sale familii Dan FELIX Voiculescu, avându-l ca exponat pe însuși suplinitorul de la Cotroceni, pe blogul lui Andrei Văcaru (iMondo.ro) există transcriptul acestui interviu. Nefiind specialisti în manifestări psiho-pupu, nu l-am citit decât în digonală – n-am avut nici răbdarea, nici interesul specialistului și nici măcar suficientă lămâie pentru a rezista la mai mult. Mărturisesc că nici măcar lăturile deversate săptămânal de către Corneliu Vadim Tudor, ca “Alcibiade” în imundul săptămânal al PRM „România Mare”, nu mi-au provocat așa o scârbă precum transcriptul interviului gâdeo-felixian cu al lui Căcărău. Bine că nu mai am de multă vreme nici măcar curiozitatea de a privi la Latrinele TV – mă mir de cei care pot, dar cred că au deja creierul prăjit și nu mai contează…

La Andrei pe blog sunt oaspete zilnic – de data aceasta m-am uitat după ce am citit acest comentariu al lui @Dansu pe comunitatea Politeia:

 • “grație minunilor calculatoristice, am căutat [în text] după șirul “Traian Băsescu”. Și am avut surpriza să constat că, în decursul interviului, numele a fost pomenit de 76 de ori (din care numai de 4 ori de [către] Gâdea). Dacă se consideră că emisiunea a fost de 60 de minute, rezultă că MegaUltraInterimarul, l-a pomenit mai des decât o dată pe minut. Apoi, de curiozitate, [m-am uitat] pe un manual de psihopatologie [și] am găsit și [în capitolul] Tulburări de comunicare / Dislogii / Tulburări de formă / Tulburări ale coerenței verbale / Stereotipii verbale, următoarea definiție: repetarea aceluiaşi cuvânt este specifică în schizofrenie (hebefrenică şi catatonică), stări de involuție senilă…”

QED! (urmăriți și trimiterea la blogul Sorinei Matei. Găsiți acolo o demonstrție pe lege a minciunii sfruntate cu care Crizel al lui Căcărău încearcă să îmbrobodească națiunea)

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

28 de răspunsuri la Patologia unui crin pe mormântul liberalismului

 1. theo- nona zice:

  cretinul-crin, este un schizofrenic, ce trebuie urgent inläturat din politicä.

 2. Sare'n Ochi zice:

  Guzganian bate campii la tembelior. vad ca numai liberalii mai bat campii pe referendum.

 3. Sare'n Ochi zice:

  prima zi in ministerul de justitie a Prim-Plagiatotului Mitoman al Romaniei si prima ingerinta in treburile acesteia:
  http://www.romanialibera.ro/actualitate/justitie/ponta-le-cere-procurorilor-sa-nu-le-mai-ancheteze-pe-manechinele-lui-mazare-273201.html

 4. ribelalu zice:

  Asta trebuie izolat macar mediatic daca nu se poate fizic.

 5. Sare'n Ochi zice:

  electoratul Prim-Plagiatorului Mitoman al Romaniei si al suplinitorului de la Cotroceni: Sondaj: 53% dintre români s-ar întoarce la comunism
  http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/sondaj-53-dintre-romani-s-ar-intoarce-la-comunism-273175.html

 6. Daniel Neciu zice:

  Nucleul dur al puciului e format din liberalii moldoveni, majoritar din Iasi. Antonescu, Fenechiu, Voicu, Vosganian, Chuiariu, Dan Mihalache si altii. Acelasi grup o scoate la bataie pe Pivniceru, tot din iasi. Liberalii din alte zone or tac, iar Bucurestiul a dat-o chiar invers, prin Chiliman. Din ce transpira prin stenograme se pare ca ei sunt cei care pun presiunile cele mai mari pe Ponta si PSD. Arata a grup care a reusit sa-si impinga omul in pozitia Nr. 1 si acum se dau de ceasul mortii sa il tina cat mai mult acolo ca sa faca treaba de care au ei nevoie: schimbarile la procuratura si DNA.

 7. Sare'n Ochi zice:

  incepe sa se miste procuratura, numai bine ce i-a rugat ministrul interimar Prim-Plagiatorul Mitoman al Romaniei Che Gargara sa-l lase in pace:
  Dosar penal pentru Radu Mazăre după ce a dus manechinele la vot
  http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/actualitate-manechine-fete-radu_mazare-referendum-parchet-dosar_penal_0_752324886.html#

 8. Reddog zice:

  Salutare all ! Victore, pricuratura misca intr-adevar, dar ar fi bine sa se miste mai cu talent. Mai sunt si alti puscariabili care asteapta sa dea cu subsemnatul, de exemplu Dragnea, Oprisan, etc. Sau chiar si gusteri mai mici, ca de exemplu primarita din Chinteni.
  Presimt insa ca, dupa intoarcerea marinarului la Cotroceni, vor intra in malaxorul justitiei „marii pradatori”: Paiata isterica si Varanul securist !

 9. nightmare48 zice:

  Sare …pot sa pun un art al Alexei aici la tine?

 10. DanSu zice:

  @Buna ziua 🙂
  Referitor la cei ce s-ar intoarce la comunism:
  Exista mai multe tipuri de nostalgici ai comunismului:
  I. Cred ca cel mai redus numericeste, este al „fostilor”, cadre de nadejde, activisti, colegi de generatie cu Iliescu. Unii au crezut sincer in comunism, iar expresia „a intinat valorile…” o cred sincera. Pe de alta parte, tot aici sunt politruci din categoria Dogaru & Vadim, care chiar daca nu au fost sincer atunci, au fost privilegiati, activisti mai marunti, directori, tehnicieni obedienti, politruci din armata.
  Al II-lea grup, probabil mai multi decait cei din prima categorie: stangisti caviar, political-corecti, unii chiar cu studii pe afara, care s-au lasat sedusi de populisme gen „occupy” si de finantarile moscovite, care se leaga cu lanturi de macarale, vorbesc de umanismul valorilor comuniste. Multi tineri din categoria „ce ati facut voi babalacilor este gresit, lumea incepe de la noi”. Pentru ei, cozile la alimente erau accidente de parcurs, ideile erau minunate, dar aplicarea era proasta. (in paranteza – cineva comenta ca daca ar fi fost organizarea mai buna, ei ar fi fost acum in lagar 👿 ).
  Mai exista al III-lea grup, pe care fara sa fiu elitist, nu-i duce pur si simplu mintea. Pentru care faptul ca reuseai azi sa iei o juma de paine mai mult decat ieri, era o bucurie, in timp ce acum daca plasma care o poti cumpara e mai mica decat cea pe care o doresti, este o tragedie (si o scadere a nivelului de trai).
  O fosta invatatoare (mai de la tara) imi povestea de ce au fost comunistii buni: „Cand am fost la biserica din satul unde eram invatatoare – de hram, a doua zi m-au chemat la partid, unde tovarasul x, a spus ca stie ca am fost la biserica dar ma iarta”. Concluzia ei era induiosatoare: ii era recunoscatoare acelui tovaras. Iar azi l-ar impusca pe Basescu pentru ca nu reuseste sa-i cumpere nepotului o caruta bavareza (BMW).
  P.S. Ma simt onorat ca m-ai citat, (am doar privirea inteligenta 😆 , cu topica stau destul de prost), eu chiar cred ca UltraMegaInterimarul este bolnav. Si repeta convulsiv sintagma „Traian Basescu”, de parca ar invoca ceva spirite. Probabil si pe el l-a lovit flacara violet 👿

 11. ceaikovski zice:

  Am fost plecati cu treaba, zilele astea, si fiind tot pe drum, ne-a scutit D-zeu sa-l auzim pe Cacarau al lui Crizel. Dar l-am auzit pe Prosta la radio si foarte interesant, la inceputul dixcursului sau a spus apasat urmatoarele cuvinte: guvernul pe care EU IL CONDUC a hotarat nu stiu ce, era vb de ceea ce ii spusese Crizel cu o seara in urma la haznaua3 sa faca si ca e cam timorat, etc.
  Deci e clar, s-a rupt LOVE PSD PNL. A ramas LOVE PNL+PC.

 12. ceaikovski zice:

  Azi de la 6,00 am, cand m-am sculat, Realitatea nu avea sonor, si asa a ramas pana acum, la ora 15,00. Zona Bragadiru, Ilfov.
  O avea legatura cu faptul ca unii moderatori sunt mai normali si este atacat satelitul? 😛

 13. nightmare zice:

  ==============ADEVARATELE MIZE ALE SUSPENDARII=================

  By Nightmare

  Nu sunt deloc un analist politic. Sunt doar un cetatean al Romaniei, care se informeaza atat cit poate si de unde are si nu vrea deloc sa fie spalat pe creier de vreo televiziune sau cotidian.

  SUNT UN CETATEAN AL ROMANIEI, LIBER … liber sa gandesc si sa am propriile mele pareri.

  Drept urmare am vrut sa vad MIZA USL – PENALA SI AGRESIVA – A SUSPENDARII PRESEDINTELUI TRAIAN BASESCU.

  Pentru acesta, trebuie sa facem o incursiune in politica internationala si vom incepe cu politica administratiei Obama. Sesizati, desigur, ca nu spun politica americana, pentru ca fiecare administratie are politica ei externa, deci si administratia Obama nu o are, decat vremelnic, 4 sau 8 ani.

  Statele Unite sunt vazute drept Marele Aparator al Libertatii si Democratiei in lume, insa administratia Obama a facut concesii foarte mari Rusiei, o Rusie care devine tot mai agresiva si expansionista si cu mari interese in Siria, Iran si alte teatre de operatiuni comune cu SUA. Prima mare concesie facuta Rusiei de administratia Obama a fost renuntarea la amplasarea scuturilor din Polonia si Cehia, contra neamestecului Rusiei in Iran, unde Obama are interese de moment cu Israelul, dupa parerea mea.

  La noi nu se pune problema de renuntare la scutul american de la Deveselu, deocamdata, pentru simplul motiv ca acest scut ar apara SUA de noile rachete inteligente ale Rusiei, dar si pentru ca politicile externe ale administratiei Obama incep sa-si arate coltii, iar victima este doar America, care risca sa piarda sprijinul statelor proamericane.

  Daca rusii nu pot anihila scutul din Romania cu toate valurile facute, probabil ca au cerut altceva la schimb. Dovada ca ceva nu e in regula, o puteti vedea in aceasta inregistrare facuta la Summitul de securitate de la Seul din martie anul acesta, din care eu, nu pot intelege decat ca Moscova are liber in zona, asa ca baietii s-au pus urgent pe treaba….

  Cel mai mare rau pentru ei in zona este politica lui Traian Basescu, care trebuie decapitat.

  TRAIAN BASESCU pentru ca :

  – duce o politica pe fata contra agresivitatii si expansiunii Moscovei si militeaza pentru intrarea Republicii Moldova in UE;

  – pentru ca vrea INDEPENDENTA ENERGETICA A ROMANIEI SI A UNEI PARTI A EUROPEI;

  – pentru Nabucco, gazele de sist si hidrocarburile descoperite in Marea Neagra, care ar da independenta energetica TOTALA Romaniei;

  Pozitia Romaniei de contestatar public la nivel european si regional al superioritatii energetice rusesti a provocat o riposta dura a Gazpromului, ce doreste impiedicarea cu orice pret a proiectului Nabucco. Pentru a „taia pofta” eventualilor investitori, partea rusa nu doreste ca Marea Caspica sa fie folosita pentru tranzitarea unor conducte dintre tarile centralasiatice spre conducte concurente cu ale lor. Planurile de investitii rusesti in infrastructura din Balcani sunt in mod clar directionate catre Serbia, unde partea rusa santajeaza autoritatile de la Belgrad cu posibilitatea recunoasterii independentei provinciei Kosovo. Primul sef de stat din zona Marii Negre care a atras atentia acestui tip de santaj a fost actualul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, iar raspunsul prompt al Kremlinului se observa cu usurinta in spatiul politic al Romaniei. Despre Dan Voiculescu, masonerie, CTP, Dinu Patriciu, PSD, PNL, Iliescu.”- sursa: http://www.youtube.com/
  Sosirea in Romania a lui mister Kondyakov, fost ofiter Kgb si Mare Mason, exact pe 3 si 4 iulie, cand Presedintele a fost suspendat, nu este o intamplare, ci o parte din plan, acesta fiind cunoscut pentru implicarea sa in lovitura de stat din 1989.

  Cu ajutorul a 256 de PARLAMENTARI TRADATORI DE TARA si cumparati cu banii rusilor, cu ajutorul unei parti din Masoneria romana si mai ales cu ajutorul AGENTILOR ROMANI KGB ACUM REACTIVATI, ACEST PLAN A FOST EXECUTAT si implementat dupa manual.

  Mizele penalilor sunt diverse, de la Nastase care se vrea gratiat si care detine intr-o banca din Luxemburg DOSARELE BOGATILOR ROMANIEI, la Voiculescu care vrea sa scape de puscarie si de pata de securist turnator, toti cei implicati au cite o miza mai mare sau mai mica si pentru asta s-au unit in cuget si simtiri. MIZELE MOSCOVEI AU COINCIS CU MIZELE TRADATORILOR.

  PARLAMENTARII TRADATORI DE TARA trebuie trimisi dupa GRATII IAR OFICINELE PROPAGANDISTICE ALE MOSCOVEI, PRECUM ANTENA 3 SI VOCEA RUSIEI ar trebui sa fie subiectul unor investigatii serioase.

  DE AICI SI REACTIA DURA A EUROPEI OCCIDENTALE SI A PRESEI INTERNATIONALE.

  Declaratia lui Viktor Orban, premierul ungar, care a deranjat afacerea referendumului este facuta in contextul in care acesta este un ANTICOMUNIST FEROCE, care nu vrea la granita tarii sale o RESTAURATIE BOLSEVICA.

  VIZIONATI CU MARE ATENTIE ACESTE VIDEOCLIPURI FOARTE IMPORTANTE si DISTRIBUITI MAI DEPARTE, daca vi se par relevante!

  ASA O SA INTELEGETI MULT MAI BINE CINE INCEARCA SA SE PUNA STAVILA DESTINULUI DEMOCRATIC AL ROMANIEI.

  MULTUMESC!!!

 14. ceaikovski zice:

  aduc si la tine, Victor, articolul din publicatia Romania International, ca sa nu mai existe dubii cu privire la cei 2400 de morti din sectorul 4, despre care Piedone afirma clar, CA AU FOST RADIATI DIN LISTELE ELECTIRALE, INAINTE DE ALEGERILE LOCALE.
  http://www.romaniainternational.com/social/manoloiu-exista-2-400-de-decese-neinregistrate-la-primaria-sectorului-4-piedone-a-fost-o-eroare-a-unui-functionar-situatia-s-a-remediat-inaintea-alegerilor-locale-104551

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.