Manifestând senilitate și dezechilibru, tovarășul Ion Ilici Iliescu dă indicații prețioase

Ion Ilici Iliescu a fost scos din nou de la naftalină și pus în geam să dea indicații prețioase din meandrele gândirii sale concrete. Neavând MEDIAFAX nimic mai bun de făcut, l-a întrebat azi, cum traduce el, papașa, afirmaţiile preşedintelui interimar Crin Antonescu, potrivit cărora Guvernul a dat dovadă de timiditate şi ezitare în chestiunea listelor pentru referendum. Stafia lui Lenin pe plaiurile mioritice a zis că că “Executivul – îhâm, îhâm, măi, dragă animalule -, nu a vrut să interfereze, manifestând seninătate şi echilibru”. După care a pus limba de lemn pe spinarea nesințiților care se interferează și-i împiedică desfășurarea plenară a loviturii de stat. Păi, degeaba s-a școlit el la Moskova, măi, dragă!?

 • “Trebuia din recensământ să se desprindă doar situaţia populaţiei, iar Instititul Naţional de Statistică a dat şi un element la recensământ: avem o populaţie stabilă de 19 milioane, din care 4 milioane sunt până în 18 ani, deci avem 15 milioane votanţi. 8,5 milioane care au venit la vot înseamnă 60% prezenţă la vot. Asta e situaţia de care Curtea Constituţională nu poate să nu ţină seama”, a scos rumeguș pe sub nas, bâțâindu-și a înțelepciune tărtăcuța, Moș Ilici.

Pericolul mortal ce încă ne mai paște din adâncul istoriei noastre recente minte ca un bun bolșevic prin denaturare, omisiune și interpretare. Datele puse la dispoziție de către INS, sunt doar parțiale, în plus, nu această instituție se ocupă, conform legii, de stabilirea numărului de votanți – lucru explicat și răs-explicat, dar are și senilitatea vârstei (pardon seninătatea) avantajale sale. Bătrâna șandrama leninist stalinistă are pretenția de-a număra el câți români mai sunt în viață – o treabă pe care nu a dus-o la bun sfârșit după 22 decembrie 1989 – când pe mulți i-a numărat cu kalașnikovul propriilor săi teroriști, cei cu ajutorul cărora și-a justificat asasinarea lui Nea Ceașcă și acapararea puterii în stat. De altfel, în spiritul acelor zile, nu contează date și acte oficiale, ci numai ce inventează el pentru a justifica ceea ce-și dorește – de la asasinarea lui Ceaușescu, până la asasinarea democrației poporului român. Care cifre, care fapte? Voința contează. Din păcate încă nu am avut o justiție solidă într-un stat cu adevărat de drept. Altfel Ion Ilici Iliescu ne rânjea de ani buni de după gratii pentru crimele și faptele înfăptuite după 22 decembrie 1989 și pe tot parcursul anilor 90 (teroriști, mineriade, crearea capitalismului de cumetrie prin devalizarea economiei naționale).

Acest articol a fost publicat în Politichie de mărgăritar și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

29 de răspunsuri la Manifestând senilitate și dezechilibru, tovarășul Ion Ilici Iliescu dă indicații prețioase

 1. așa a fost primit rechiliescul în Canada:

 2. Ăsta nu mai iese la pensie ? Nu întreb altceva pentru că nu e creștinește.
  Din cauza lui o să ne mărească guvernul pragul de pensionare.

 3. observator zice:

  Tov. Ion Iliescu intemeitorul socialismului stintiific se vede progresul mineriada batelor si topoarelor a fost inlocuita cu mineriada eminentelor cenusii ( juristii PSD +PNL)
  Pentru pregatirea cadrelor ideologul emanat a infiintat Fundatia Institutul Social Democrat
  „Ovidiu Sincai” precum si Institutul Revolutiei Romane din Decembrie 1989 Un Institut pentru memoria noastră! Un Institut împotriva uitării! ( ambele folosesc bani publici !!! )
  Conform Legii nr.556/2004, cheltuielile curente si de capital ale Institutului se finanteazã din venituri proprii si subventii acordate de la bugetul de stat, prin bugetul Senatului.
  2005-1.759.000 lei 2006- 1.640.000 lei 2007 – 1.205.000 lei 2008- 1.600.000 lei
  2009 – 1.524.000 lei 2010 – 1.793.000 lei
  Adaugand si bugetul pe anii 2011 si 2012 ajungem la suma de aproximativ 13.000.000 lei
  sau 3 milioane de euro din bani publici
  Patriotica cuvantare a tov ILIESCU in 1990 primavara
  Pai voi ati venit aici v-a insarcinat natiunea o misiune si voi vreti sa pregatiti placinta gata pentru alti care vin s-o ia de-gata sa ia puterea cu niste partide pe care inca nu le stim ce sunt si ce reprezinta apoi vin unii si spun ca vor sa privatizeze economia nationala este cum sa ne ia noua fabricile cine sa le preia. Care capital ? ,unde este capital in tara aceasta ? Deci sa vina capital strain sa ne instraineze economia nationala. Frontul pledeaza ,militeaza ca avutia sa ramana in mainele poporului Roman. sigur ca vom merge pe mari deschideri si platforma frontului o avem si notiunille practice luate in ultima luna am mers pe linia in agricultura sa dam taranilor pamant nedizlocand marea propritate care este garantia unei productii mari in agriculura. (textul din comentariu reda cuvant cu cuvant expunera tov Iliescu la o sedinta de lucru a FSN.) Pentru aflarea adevarului cautati YouTube – iliescu, tariceanu, patriciu.mpg

 4. observator zice:

  Adevaratul ilici ion iliescu

  Una din primele masuri pe care le vom lua dupa incheierea procedurilor constitutionale de preluare a puterii este ca sa musamalizam actele de coruptie si jaful la adresa avutiei nationale mostenite din trecut ale dictaturi am spus-o si o repet Una din primele masuri pe care le vom lua dupa incheiere procedurilor constitutionale de preluare a puterii este ca sa musamalizam actele de coruptie si jaful la adresa avutiei nationale mostenite din teecut ale dictaturi ( aplauze prelungi urale oare cati au inteles spusele bunicutei)
  Astazi istoria se repeta avand in mana si justia vom musamaliza actele de coruptie si jaful la adresa avutiei nationale. Merita ascultata secvenra audio .

 5. Sare'n Ochi zice:

  “Henric al V-lea le-a spus soldatilor lui «Cel care isi varsa sangele impreuna cu mine azi este fratele meu». Asta simt fata de romani, sunteti fratii mei si surorile mele, iar relatiile dintre noi vor dainui pentru totdeauna”, a incheiat Mark Gitenstein.
  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-12980174-ambasadorul-sua-bucuresti-mark-gittenstein-guvernele-vin-duc-important-este-parteneriatul-romano-american-care-dainui.htm

  • Sare'n Ochi zice:

   cum a mai lucrat el, gasparul, in 2005:
   “Acesta, incalcand prevederile legale, a participat miercuri la o intrevedere cu Adrian Nastase, Mircea Geoana, Miron Mitrea si Viorel Hrebenciuc si le-a oferit “consultanta” despre cum pot sa blocheze schimbarea sefilor celor doua Camere. El i-a invatat pe Nastase si Vacaroiu sa refuze sa semneze Regulamentele celor doua Camere modificate, astfel incat acestea sa nu poata fi publicate in Monitorul Oficial. … Surse din conducerea PSD ne-au dezvaluit ca Acsinte Gaspar le-a spus pesedistilor ca pot folosi un articol din Legea Monitorului Oficial pentru a refuza sa semneze regulamentele celor doua Camere in momentul in care acestea vor fi adoptate in formula modificata in plen.
   Conform legii, regulamentele nu pot intra in vigoare daca nu sunt publicate in Monitorul Oficial si nu pot fi publicate in Monitorul Oficial fara semnaturile presedintelui Camerei Deputatilor si a presedintelui Senatului. “Noi credeam ca poate sa semneze regulamentul secretarul Camerei sau secretarul de la Senat si chiar ne gandeam ca secretarul de la Senat este al Aliantei, dar Acsinte, baiat destept, ne-a zis: “Uite, aveti legea in fata.” Daca Nastase si Vacaroiu nu semneaza, nu se publica in Monitorul Oficial”, ne-au explicat sursele citate“.
   https://theophylepoliteia.wordpress.com/2011/11/16/iad-rai-si-politicianismul-romanesc/#comment-173384

  • Sare'n Ochi zice:

   “Art.65. – Stabilirea abaterilor disciplinare ale judecătorilor, a sancţiunilor şi a modului de aplicare a acestora este de competenţa exclusivă a plenului Curţii Constituţionale.
   Art.66. – (1) Judecătorii Curţii Constituţionale nu pot fi arestaţi sau trimişi în judecată penală decât cu aprobarea Biroului permanent al Camerei Deputaţilor, al Senatului sau a Preşedintelui României, după caz, la cererea procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.
   (2) Competenţa de judecată pentru infracţiunile săvârşite de judecătorii Curţii Constituţionale aparţine Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.
   (3) De la data trimiterii în judecată penală, judecătorul Curţii Constituţionale este suspendat de drept din funcţia sa. În caz de condamnare definitivă, el este exclus de drept, iar în caz de achitare, suspendarea încetează”.

 6. Evanghelista zice:

  Cat de prosti pot fi? Se aduca 3 partide si hotarasc sa-l salveze pe varanul, cele doua partide mari isi pun la bataie tot, credibilitate, voturi, bani, al treilea isi rade-n barba si participa cu drag si spor. Cele doua partide mari pierd totul, al treilea sta bine mersi si chibiteaza. Urmariti ce cheltuieli s-au facut:
  http://www.ziare.com/alegeri/alegeri-locale-2012/usl-are-datorii-de-trei-ori-mai-mari-decat-pdl-dupa-alegerile-locale-1183290

  • Nae Camionagiul zice:

   Una din primele masuri pe care le vom lua dupa incheierea procedurilor constitutionale de preluare a puterii este ca sa musamalizam actele de coruptie si jaful la adresa avutiei nationale mostenite din trecut ale dictaturi am spus-o si o repet Una din primele masuri pe care le vom lua dupa incheiere procedurilor constitutionale de preluare a puterii este ca sa musamalizam actele de coruptie si jaful la adresa avutiei nationale mostenite din teecut ale dictaturi ( aplauze prelungi urale oare cati au inteles spusele bunicutei)
   Astazi istoria se repeta avand in mana si justia vom musamaliza actele de coruptie si jaful la adresa avutiei nationale. Merita ascultata secvenra audio .

 7. Cap in Cap zice:

  drept pentru care, citesc pe bloguri pesediste ca incep aia din PSD sa urle la Antonescu. Ponta nu se simte nici el prea bine.
  “În USL, sentimentul general este că partida pentru Cotroceni a fost deja pierdută în favoarea lui Băsescu şi că nu se face decât să se tergiverseze lucrurile. Mai ales de către preşedintele interimar Crin Antonescu. Conform surselor citate, unii social-democraţi nu mai sunt dispuşi să gireze cu eforturile lor comportamentul unui lider politic care nu a ştiut să aprecieze toată munca depusă de filialele PSD în teriroriu pentru demiterea preşedintelui Băsescu la referendumul din 29 iulie. Atacurile aruncate marţi seară de liderul liberal autosuspendat la adresa prestaţiei Guvernului a înfierbântat spiritele şi aşa destul de încinse din Kisellef numărul 10 unde se află sediul PSD, dar mai ales ale şefilor de filiale din teritoriu care au dus greul mobilizării USL în timpul referendumului.
  „Să vină el şi să spună câţi de-ai lor, câţi liberali au ieşit la vot! Câţi oameni au adus la urne şi după aia să vorbească despre datorie şi performanţe. S-a cocoţat acolo la Cotroceni şi uită oamenii cărora le datorează până şi asta”, susţine un lider de filială şi vicepreşedinte social-democrat pentru pesurse.ro
  Potrivit altor surse, nici în Aviatorilor nu e pace şi armonie. Cei care au asistat la prima vizită a lui Antonescu la sediul USL după anunţarea rezultatului referenbumului au rămas cu un gust amar. „A tunat şi fulgerat la adresa tuturor, dar nu s-a uitat să vadă cât au scos la vot ăia pe care i-a instalat în fruntea unor organizaţii. Nici nu e de mirare că Admoniţei s-a săturat şi şi-a dat demisia”, au declarat sursele citate pentru pesurse.ro
  Conform acestora, prin modul în care a împărţit ameninţări şi critici în dreapta şi înstânga, Antonescu a pierdut o bună parte din sprijinul propriilor partizani din PNL. Deja, unii lideri liberalio îşi fac calcule la ce va urma dacă Băsescu se întoarce în funcţia de preşedinte. Alţii, mai pragmatici nu văd zile bune nici pentru Antonescu reîntors ca lider în fruntea PNL şi au iniţiat contacte cu mai vechii adversari ai acestuia pentru a-şi prezerva propriile funcţii politice în caz de cutremur intern în sânul partidului”.
  Naspa, cand te pui cu baza PSD, cu baronetul local.

  • Evanghelista zice:

   eu am convingerea ca CCR ii va lasa in off site pe uselisti, independent de ce anume raspuns/hartoage vor trimite acestia. Se va lua nota de faptul ca cea de a doua adresa a fost un accident de parcurs, un act nelegal fruct al unei infractiuni, ca prima adresa este documentul ce va sta la baza deciziei si ca, indubitabil, conform documentelor BEC cvorumul nu a fost atins.
   Ramoliti, santajati, pro iliescieni, judecatorii curtii sunt indeajuns de harsiti intr-ale vietii si politicii pentru a intelege ca funia sta sa se rupa, sa o eventuala lalaiala sau decizie contra evidentei poate avea un efect catastrofal asupra echilibrului social si economic al tarii.
   Nu cred ca vor duce iresponsabilitatea dincolo de acest prag

   • Evanghelista zice:

    taman cand ma dadeam eu cu presupusu’ Toader face public ca a vorbit cu colegii si considera necesar sa se adune dracului mai repede si sa puna capat nebuniei.

    • Nae Camionagiul zice:

     “Tudorel Toader consideră că “într-o perioadă tulbure, cu probleme controversate”, probabil, dintr-o “regretabilă eroare” s-a vehiculat numele său ca fiind implicat în modificările survenite deciziei Curţii Constituţionale dată în 2 august. “O mică diversiune, probabil“, a adăugat judecătorul Toader.
     “Am convingerea că lucrurile se vor clarifica. Am avut în această seară o convorbire cu domnul preşedinte al Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean, căruia i-am solicitat convocarea Plenului Curţii, pentru lămurirea situaţiilor, fiind mai mulţi judecători care susţin acest demers“, a afirmat Tudorel Toader.
     Cred ca vom avea intrunire a CCR mai devreme.
     http://www.romanialibera.ro/actualitate/justitie/tudorel-toader-am-avut-o-discutie-cu-presedintele-ccr-pentru-a-convoca-plenul-si-a-lamuri-situatia-273167.html

    • Nae Camionagiul zice:

     In urma unui material din presa (potrivit caruia judecatorii Mircea Minea si Tudorel Toader ar fi modificat decizia Curtii privind listele electorale), l-am sunat pe presedintele CCR (Augustin Zegrean, n.r.), am vorbit si cu alti colegi si am solicitat presedintelui sa convoace de urgenta un Plen al Curtii. Domnia sa m-a asigurat ca in seara asta va lua legatura cu toti judecatorii. Daca va fi posibil maine, daca nu, vineri sau poate luni, cat de repede posibil, a declarat la Romania TV judecatorul CCR Tudorel Toader.
     … insa ceea ce s-a publicat pe site-ul Curtii Constitutionale [aduca errata] reprezinta “vointa si sensul deciziei luate” in data de 2 august cu privire la cauza referendumului”.
     “Despre erata solicitata luni, 6 august, de catre conducerea Curtii Constitutionale in sensul indreptarii deciziei publicate in Monitorul Oficial, judecatorul constitutional a spus ca a aflat din presa, la fel ca si despre sesizarea Comisiei de la Venetia. “Am aflat ca orice cititor“, a aratat judecatorul.
     Judecatorul Tudorel Toader a sustinut ca l-a sunat pe judecatorul Stefan Minea, care asigura permanenta la conducerea Curtii, intrebandu-l despre erata.
     “Despre erata am aflat, din presa, ieri. L-am sunat pe judecatorul Minea incercand sa aflu si sa inteleg despre ce este vorba. Nu am avut nicio informare, consultare prealabila in legatura cu erata. Tot din presa am aflat si despre solicitarea facuta de Curtea Constitutionala Comisiei de la Venetia”, a mai declarat judecatorul constitutional la RTV.
     “Daca este vorba ca s-a gresit o pagina, un punct, care nu e de natura sa schimbe sensul juridic al deciziei, nu se pune problema unui Plen, atunci e o eroare materiala, daca este vorba de o eliminare, de o completare sau de o adaugire de natura sa schimbe sensul deciziei, atunci categoric de competenta Plenului este luarea respectivei erate”, a raspuns Tudorel Toader raspunzand unei intrebari privind natura eratei.
     Ramane in picioare ce am scris eu mai sus:
     “Daca acel fragment publicat in Monitorul Oficial a existat in Hotatarea nr.3/2012 a CCR si cineva de la Monitor l-a scos, atunci nu era nevoie ca sa se intruneasca plenul CCR. {cum zice si Toader}
     Daca insa acel fragment care spune ca se numara TOTI romanii (lucru legal, de altfel, in temeiul legii 370/2004), NU a figurat initial in Hotararea nr. 3/2012 a CCR si 5 judecatori au simtit nevoia sa trimita o precizare suplimentara catre M. Oficial, era nevoie sa se intruneasca plenul de 6 din 9 judecatori.
     http://www.hotnews.ro/stiri-esential-12982174-tudorel-toader-judecator-ccr-avut-discutie-presedintele-augustin-zegrean-pentru-convoca-plenul-curtii-lamuri-situatia.htm

     • Evanghelista zice:

      Nu o sa inteleg in ruptul capului de ce Zegrean nu i-a convocat pe toti judecatorii CC pentru a decide asupra invocatei omisiuni din motivare. Se vor lega de o chestiune de procedura, eludand fondul.
      Intrebarea de fond este aceasta: a fost intr-adevar o omisiune din hotararea redactata a Curtii? Au deliberat in plenul Curtii si au convenit asupra aplicabilitatii Legii nr. 370/2004 privind alegerea presedintelului in ceea ce priveste sintagma “liste electorale permanente”, iar nu a acceptiunii aceleiasi sintagme din Legea nr. 35/2008? Daca au deliberat si au convenit cu totii ca da, se aplica legea privind alegerea presedintelui, iar nu cea privind alegerea senatului si camerei deputatilor, atunci este vorba despre o omisiune in cuprinsul hotararii redactate. Iar atunci nu inteleg de ce mama dracului le-a dat apa la moara neconvocand plenul curtii pentru inlaturarea omisiunii. Cu o simpla chestiune de procedura dinamiteaza concluzia de fond.
      Dar daca nu s-a discutat sau s-a discutat dar nu au cazut de acord, lasand problema in aer, atunci avem o problema, caci inlaturarea pretinsei omisiuni este de fapt o adaugare la concluziile curtii.
      Problema e cum se probeaza ca au convenit asupra acestei chestiuni.
      In alta ordine de idei, cum este posibil ca o Curte Constitutionala sa fuga in vacanta si sa lase nemotivata o asemenea hotarare sau sa lase neverificata pana la sange, de fiecare dintre ei si asumata prin semnatura, motivarea unei hotarari cruciale pentru tara.
      Eu sunt socata de diletantismul unor institutii, dovedit in aceste zile.

      • Nae Camionagiul zice:

       exact asa cum spui si cum am zis si eu:
       daca errata pe care CCR a trimis-o la M. Oficial era in Hotararea 3/2012. NU era nevoie de plen (6 din 9). Daca au deliberat in Plenul CCR si au zis ca se aplica legea 370/2004, nu trebuia plen, orice ar zice Predescu.
       Nu stiu daca a fost asa.
       CCR au fugit in vacanta ca li se cam falfaie.

      • Nae Camionagiul zice:

       Ca sa lamurim faza cu errata:
       1. Daca ce s-a trimis la M. Oficial e un fragment eliminat de Monitorul Oficial si asupra caruia cineva de la CCR s-a sesizat, nu era nevoie de plen.
       2. Daca ce s-a trimis la M. Oficial nu era in hotararea originala a CCR (3/2012), atunci e nevoie de plen, minim 6 din 9.
       3. Cineva a scris special gresit adresa aia catre Guvern cu “reactualizarea”. Toader a zis ca nu e el. Ramane doar Gaspar.
       4. Daca se intruneste plenul CCR, vom afla mai multe. Cred ca totusi sunt in vacanta, si se vor intruni luni.
       Cererea trimisa de CCR (nu de plenul CCR, ci de Presedinte sau de judecatorul de permanenta) la M.Oficial nu era nevoie sa fie trimisa de plenul CCR, daca pasajul ala cu legea 370/2004 era in Hotararea originala.
       Daca pasajul nu era, trebuie intr-adevar ca CCR sa fie convocata in Plen.

       • Evanghelista zice:

        uite ce zice Toader
        “Daca era vorba doar de prezentarea listelor, n-ar fi fost necesar sa dam un termen de aproape o luna si jumatate. Sensul a fost, asa cum scrie foarte clar in decizie, de predare a listelor astfel cum au fost sau trebuiau sa fie actualizate pana la data de 11 iulie, potrivit legii. Deci acolo unde listele erau actualizate, nu trebuiau actualizate, acolo unde nu erau, sigur ca trebuiau actualizate. Asta a fost sensul”, a explicat judecatorul.

        • Nae Camionagiul zice:

         Deci au cerut listele care AU FOST reactualizate. Au cerut listele fizice, ale care sunt acuma la Parchet, saltate de la AEP.
         Or, listele FUSESERA actualizate, a declarat chiar Ioan Rus.
         Toader face parte din acei judecatori care au muscat momeala si cred ca unii primar nu au actualizat listele. „Dacă era vorba doar de prezentarea listelor, n-ar fi fost necesar să dăm un termen de aproape o lună și jumătate. Sensul a fost, așa cum scrie foarte clar în Decizie, de predare a listelor astfel cum au fost sau trebuiau să fie actualizate până la data de 11 iulie, potrivit legii. Deci acolo unde listele erau actualizate, nu trebuiau actualizate, acolo unde nu erau, sigur că trebuiau actualizate. Ăsta a fost sensul”, a încheiat judecătorul constituțional.

 8. Sare'n Ochi zice:

  altceva il mananca la dos pe penelistul de la CCR – este in trendul dat de Cur Lățean care s-a rastit deja la CCR:
  Judecătorul Curții Constituționale (CCR) Tudorel Toader a declarat, miercuri, că a avut o întâlnire cu președintele CCR, Augustin Zegrean, pentru convocarea Plenului Curții și pentru lămurirea situației privind sesizarea Comisiei de la Veneția, arată Mediafax.
  Judecătorul a spus că, aflat în concediu, a aflat din presă de faptul că CCR a sesizat Comisia de la Veneția privind anumite presiune exercitate asupra instituției.
  „Am convingerea că lucrurile se vor clarifica. Am avut în această seară o convorbire cu domnul preşedinte al Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean, căruia i-am solicitat convocarea Plenului Curţii, pentru lămurirea situaţiilor, fiind mai mulţi judecători care susţin acest demers”, a spus Toader.
  http://www.b1.ro/stiri/eveniment/judecatorul-ccr-tudorel-toader-am-avut-o-discu-ie-cu-pre-edintele-cur-ii-pentru-a-convoca-plenul-i-a-lamuri-situa-ia-35038.html

 9. ribelalu zice:

  Buna dimineata!
  Recensamantul nu poate fi luat ca baza de calcul nici pentru stabilirea listelor electorale pentru alegerile locale din mai multe motive:
  – a fost boicotat de USL si datele au fost completate tot din…baza de date a evidentei populatiei
  – datele erau deja depasite a doua zi dupa efectuarea lui
  – la locale au drept de vot sau pot sa candideze si cetatenii statelor UE
  Pe langa asta Constitutia spune clar ca au drept de vot toti cetatenii romani majori de pe intreg cuprinsul planetei. Tot Constitutia spune ca cetatenia nu o poate retrage nimeni.
  Nicio restrangere a dreptului de vot (cu exceptia cazurilor stabilite tot de Constitutie) nu este constitutionala indiferent ce act normativ emite Parlamentul sau Guvernul.
  In alta ordine de idei baza legala a acestui referendum a fost stabilita inainte de desfasurarea lui si acum orice modificare a acestei baze nu poate functiona retroactiv.

 10. Dan Marinescu zice:

  Ion Iliescu va plati pentru crimele de la revolutie si mineriade cit de curind.
  Ideal ar fi sa plateasca chiar inainte de alegerile din 9 decembrie2012 pentru a se putea spune despre USL ca este o uniune antiromaneasca ce are in compunerea sa partide ca PSD de esenta fascisto-comunista daca fondatorul si presedintele de „onoare” Ion Iliescu este cel mai mare criminal al natiunii Romane.Avem nevoie de implicarea tuturor oamenilor care doresc binele acestei tari, de implicarea tuturor partidelor politice,a televiziunilor, a ziaristilor si de ce nu si a presedentiei Romaniei.Pericolul este ca acest criminal sa obtina al patru-lea mandat de presedinte daca alegerile parlamentare sint cistigate de USL in sensul ca poate avea un cuvint de spus in politica romaniei ,existind pericolul sa mai puna de un puci cum s-a intimplat in vara cind a devenit foarte vocal si foarte implicat in suspendarea presedintelui Traian Basescu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.