
Curtea Constituțională a decis ca Crin (cacofonie permisă) Antonescu să mai atârne o vreme pe la Cotroceni, să-i țină de urât cucuvelei lui Ion Ilici Iliescu.
de Ștefan Ciocan și Victor Lungu
Boală lungă, moarte sigură! Curtea Constituţională a luat cea mai proastă decizie pentru România. O clarificare a situaţiei politice, indiferent în ce sens, era de preferat unei situaţii incerte. Până în 12 septembrie, România va rămâne ca o corabie în plină furtună. Leul continuă să cadă în raport cu principalele valute, ţara va fi condusă de un preşedinte interimar, cu mari probleme de legitimitate în relaţia cu Uniunea Europeană, în timp ce în fruntea Guvernului se află un plagiator. Disperat, Guvernatorul BNR cere clasei politice să-şi vadă de treabă şi să guverneze România. Investitorii străini îşi retrag masiv capitalul, ceea ce duce la o scădere a economiei, cu toate efectele nefaste ale acesteia. Ce ne aşteaptă în următoarele 40 de zile nu este greu de imaginat. Pe de o parte partizanii preşedintelui Traian Băsescu vor încerca să demonstreze frauda masivă comisă la referendum, cu voturi multiple, cu urna mobilă sau cu tombole şi mită electorală. Pe de altă parte, USL va încerca permanent să arate ilegitimitatea lui Traian Băsescu şi va elimina cu sau fără argumente mai multe categorii de persoane de pe listele electorale. Deja USL Sibiu a cerut eliminarea de pe liste a etnicilor germani care nu locuiesc în România. Probabil că nici maghiarii, care nu s-au înghesuit la vot, nu vor mai avea loc pe listele electorale, în timp ce morţii vor fi selectaţi foarte atenţi în funcţie de „comportamentul” lor în timpul referendumului. Morţii care au votat să rămână, iar cei care au boicotat referendumul să fie radiaţi. În plin haos politic şi economic, Premierul Victor Ponta apreciază corectă decizia Curţii Constituţionale, chiar dacă şeful guvernului, cel care se lăuda cu organizarea ireproşabilă a referendumului, are de dat câteva explicaţii. În acest moment amânarea deciziei CCR referitoare la validarea referendumului este legată tocmai de proasta organizare a scrutinului. Ministerul de Interne avea obligaţia să asigure listele electorale întocmite corect, ceea ce ori nu s-a întâmplat ori povestea cu numărul alegătorilor aflaţi pe liste este doar un pretext cu care USL trage de timp pentru ca Antonescu să stea cât mai mult la Cotroceni. Va fi interesant de urmărit reacţia Uniunii Europene şi a SUA în condiţiile în care USL prin preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului au pus presiune pe CCR, pentru a valida referendumul. La fel de interesant este care va fi atitudinea celor doi lideri ai USL, Antonescu şi Ponta, care au promis Comisiei Europene că se vor abţine să numească noul şef al DNA al cărui mandat expiră în cursul lunii august (aici constat o mișcare inteligentă din partea Codruței Kovesi, procurorul general al României, care i-a prelungit lui Morar mandatul cu încă 6 luni la șefia DNA!). Decizia CCR de ieri arată fără echivoc slăbiciunea Guvernului Ponta care a organizat lamentabil referendumul, pe baza aceloraşi liste electorale pe care au fost organizate alegerile locale şi care acum se dovedesc a fi necorespunzătoare.
Citind ceea ce scrie Curtea Constituțională a României:
- “II. Cu privire la celelalte sesizări, în urma deliberărilor, Curtea a respins, cu unanimitate de voturi, ca neîntemeiate, contestaţiile referitoare la respectarea procedurii pentru organizarea şi desfăşurarea referendumului naţional din data de 29 iulie 2012 pentru demiterea Preşedintelui României, domnul Traian Băsescu, contestaţii formulate de Liga Internaţională a Românilor, cu sediul în Bucureşti, de Partidul Social Democrat şi Partidul Naţional Liberal, de Preşedintele Camerei Deputaţilor şi Preşedintele interimar al Senatului, de Gheorghe Hogea şi de Organizaţia pentru Apărarea Drepturilor Omului cu sediul în Bucureşti. Hotărârea este definitivă şi general obligatorie.”
Mă întreb: cine a organizat referendumul, nu cumva exact guvernul care l-a și contestat doar pentru a trage de timp, să-și facă mendrele, până la punerea în drepturi a președintelui Traian Băsescu? Decizia CCR ne arată doar infantilismul Guvernului Ponta care a organizat lamentabil referendumul, pe baza aceloraşi liste electorale pe care au fost organizate alegerile locale şi care acum se dovedesc a fi necorespunzătoare, deoarece nu le-au folosit scopului de a-l dărâma pe Traian Băsescu. De fapt, sunt de acord cu colegii de la Evenimentul Zilei:
- Lovitura de stat marca USL continuă. CCR și-a dovedit impotența constituțională. Un vot le-a lipsit judecătorilor CCR să ia o decizie. Balanţa a fost înclinată de Valentin Puskas care s-a temut de “răzbunarea” lui Victor Ponta. Ministrul de Interne „a întors foaia” când a realizat că judecătorii CCR pot invalida referendumul de duminică. El se face acum că nu mai știe câți votanți are România. Curtea Constituţională a amânat să ia o decizie în cazul referendumului organizat duminică pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu, până pe 12 septembrie. În aceste condiţii, Crin Antonescu rămâne preşedinte interimar până la acea dată. Judecătorii CCR au susţinut că au primit date “contradictorii” privind listele electorale permanente şi au cerut Guvernului ca până la 31 august să transmită listele electorale permanente actualizate în baza cărora s-a organizat referendumul din 29 iulie. Totodată, Curtea a anunţat că a respins, cu unanimitate de voturi, ca neîntemeiate, contestaţiile referitoare la respectarea pro cedurii pentru organizarea şi desfăşurarea referendumului formulate de USL şi de preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului.. Dacă ceilalţi judecători au evitat să se pronunţe, judecătoarea Aspazia Cojocaru a declarat după şedinţă că, din punctul său de vedere, referendumul trebuia anulat. “Eu, după mine, trebuia anulat referendumul”, a afirmat Cojocaru. Citiţi mai mult in EVZ.
Cu privire la numărul de persoane pe care administrația USL ar trebui să-l radieze de pe liste pentru a le servi scopului, Laura Ștefan declara aseară la B1TV că în cele două războaie mondiale au murit mai puțini români decât cei 1.375.000 de votanți, pe care ar dori actuala guvernare să-i vadă morți în perioada scursă dintre alegerile locale din 10 iunie și referendumul din 29 iulie anul curent.
Profesorul Radu Carp a declarat că Curtea Constituțională a României a cerut doar listele în baza cărora s-a desfășurat referendumul- nu listele actualizate la zi, care spune domnia sa, nu pot fi diferite de cele care s-au prezentat. Pot exista diferențe de câteva mii, hai, zeci de mii: morți și/sau noi votanți peste 18 ani. În mod normal, nu poate fi o diferență de peste 1 milion de voturi.
Un scenariu a ceea ce s-ar fi putut întâmpla în culisele USL ar putea arăta așa: PNL, prin Crin Antonescu, a făcut presiuni că rupe alianța dacă nu se găsește o soluție ca Traian Băsescu să nu se mai întoarcă la Cotroceni (în continuare cred că miza acestei trageri de timp rămâne numirea șefului DNA – vom vedea dacă USL va accepta ceea ce a făcut Laura Codruța Kovesi care i-a prelungit lui Daniel Morar mandatul cu încă 6 luni; deocamdată, Titus Corlățean, ministrul Justiției, a declarat că nu face nici o numire la sșfia DNA în timpul interimatului prezidențial. Numai că cei de la USL mint după cum respiră). PNL au acuzat PSD, în special pe Victor Ponta că a acceptat prea ușor urecheala lui Barroso cu cvorumul de 50% +1 din listele electorale și că Ioan Rus e vinovat de numărul mare de alegători de pe aceste liste. Victor Ponta l-a chemat pe Ioan Rus la mare să găsească o soluție. Împreună cu Predescu, omul PSD de la CCR se pare că au găsit soluția: și-au negat prima adresă către CCR, cea în care au dat numărul exact de votanți, printr-una prin care au declarat că nu garantează exactitatea datelor. O mârlănie tipic milițienească prin care s-a creat o bază legală astfel încât CCR să amâne decizia pe 12 septembrie. Avem de a face cu o golăneală care nu cred că nu va fi taxată de către partenerii politici și economici ai României.
- Zice @Cetățean, la cald:
1. CCR a făcut-o de oaie. Nu chiar cu căcăreze, însă suficient de mult cât să te întrebi dacă nu cumva am aflat o nouă cale de a câștiga niște alegeri după ce le-ai pierdut – adică s-a creat un nou precedent periculos care șubrezește temelia procesului democratic al alegerilor libere: cei care pierd o competiție electorală urlă că listele nu sunt corecte, iar după renumărări și ajustări ale acestora, locul II trece în fața loculi I;
2. Bănuiala este că în CCR s-a votat strategic. Dacă există două tabere, nici una nu are 6 voturi, și atunci fiecare tabără încearcă să își procure argumente și contra-argumente până în septembrie. Până atunci, cele două presupuse tabere, se țin în șah și îl mențin pe Crin Antonescu interimar, deși nu au temei legal să prelungească interimatul (asta e cea mai gravă chestie). Mâine-poimâine decid prelungire unui interimat cu 5 ani, cât un mandat. Daca tot îi prelungesc interimatul lui Crin Antonescu, puteau măcar să îi taie niște atribuții.
3. Până în 12 septembrie, PDL trebuie să arate cât a fost frauda. Se lăudau că în 48 de ore pot să arate listele cu CNP-uri pe care s-a votat dublu. Trebuie identificate, cu nume, prenume, localitate șamd, voturile multiple, ale morților votanți, ale bolnavilor psihici care au votat, ale deținuților cărora li s-a restrâns acest drept prin hotărâre judecătorească, ale turiștilor. PDL trebuie să solicite BEC scoaterea acestora din listele electorale și scăderea acestora dintre cei contorizați că au votat, și să sesizeze Parchetul pentru declanșarea urmăririi penale a responsabililor.
4. Vestea bună: AEP a verificat încă din 2011 40% din listele electorale și nu au fost radiate decât vreo 33.000 persoane.
Revin. Toate contestațiile juridice au fost respinse în unanimitate de către judecătorii CCR. CCR așteaptă până pe 31 august listele electorale permanente. Deci totul este o bătălie de cifre – actuala guvernare trebuie să radieze din liste 1.400.000 români. Ceea ce este exclus ca fiind imposibil: oamenii aflați pe listele electorale, dacă au CNP și nu s-a eliberat pentru ei certificat de deces, au drept de vot, indiferent unde locuiesc: în țară sau oriunde în lume.
În plus, INS a spus clar că datele oficiale ale recensământului nu pot fi prezentate mai devreme de semestrul II 2013 și că INS nu poate defalca din populație pe cei cu drept de vot și că instituția nu pote stabili nici până în septambrie nici până la altă dată numărul de alegători. Autoritatea Electrală permanentă a comunicat oficial CCR că anul trecut a verificat 1241 de primării din 3187 și s-au găsit aproximativ 33.000 de persoane neradiate și alte câteva sute cu probleme. Atât. Deci 40% dintre primării au fost deja verificate, iar vreo 33.000 persoane radiate. Maximum se poate ajunge la 100.000 de persoane radiate – mult până la 1.400.000 cât ar avea nevoie USL să-și valideze referendumul. Asistăm clar l rea voință și la subminarea statului de drept. Iar CCR a umblat cu mănuși deși nu trebuia. Puteau să ceară reactualizarea listelor pentru scrutinul din iarnă, nu acuma, ca s-a terminat referendumul.
- Legea pe care au fost alcătuite listele este OUG 97/2005 (promovată prin legea 290/2005).
- Având în vedere datele contradictorii care au fost transmise Curţii Constituţionale în legătură cu numărul persoanelor aflate pe listele electorale permanente de către autorităţile publice implicate, Curtea Constituţională a solicitat Guvernului României ca, pâna la data de 31 august 2012, să transmită listele electorale permanente actualizate în baza cărora s-a desfăşurat referendumul din 29 iulie 2012. Deci CCR a cerut listele în baza cărora s-a desfășurat referendumul din 29 iulie, nu listele permanente actualizate acum, în august. Or, în prima adresă trimisă CCR de către Ioan Rus, pe listele din 29 iulie figurau 18.292.514. Între timp, un nou Grăjdan, de data aceasta unul de-al lui Ioan Rus a trimis o nouă adresă în care afirmă că “Ministerul de Interne, ca administrator al bazei de date, nu îşi poate asuma veridicitatea numărului de persoane înscrise în listele eletorale permanente, neavând instrumente legale suplimentare de control a datelor procesate de autorităţile publice locale”. “Datele de mai sus pot fi de natură să afecteze numărul total al cetăţenilor cu drept de vot înscrişi în listele electorale permanente”, încheie şeful de la Interne. Cu o zi înainte, pw 1 august, Manoloiu era sigur pe ce scrie, a doua zi, pe 2 august, brusc s-a panicat, că e posibil să… și i-a trimis ministrului Ioan Rus “temerile” sale. Numai că, atenție: CCR a cerut listele aflate în vigoare pe 29 iulie, nu reactualizarea lor acuma, post-referendum.
- ATENȚIE: Dreptul de a vota decurge direct din calitatea de cetățean al unei țări și din art. 36 din Constituție, nu din existența unui buletin valabil.
(1) Cetăţenii au drept de vot de la vârsta de 18 ani, împliniţi până în ziua alegerilor inclusiv.
(2) Nu au drept de vot debilii sau alienaţii mintal, puşi sub interdicţie, şi nici persoanele condamnate, prin hotărâre judecătorească definitivă, la pierderea drepturilor electorale.
Scrie ceva despre vreun buletin expirat? Nu.
- De citit reacția presei internaționale pe această temă a prelungirii inutile a crizei politice din România. FAZ, de exemplu, titrează pe prima pagină: “Ponta şi Antonescu au luat România drept ostatic” (Revista presei la RFI și la Deutsche Welle)
- Foarte bună mișcarea procuririlor care au luat în custodie listele electorale, descinzând aseară la sediul AEP. Măcar știm că sunt puse bine. Procurorii vor să știe cum și în ce mod listele electorale erau în regulă acum o săptămână (și garantate cu o zi înainte de decizia CCR de însuși ministrul de Interne Ioan Rus) și acum, prin semnătura liberalului Dobre sunt depășite. Susțin că dacă au pus procurorii mâna pe listele AEP, e jale pentru cei din USL care s-au pretat la fraude. Aceste liste sunt copiile celor oficiale trimise de către MAI, pe data de 27 iulie 2012. Legea prevede că MAI să trimită copiile identice a listelor electorale permanente, deci nu exista nici o diferență la AEP față de ce are MAI. Actuala guvernare nu va putea falsifica între timp originalele listelor, câtă vreme copiile identice sunt la AEP, respectiv la procurori. De remarcat ca președinta AEP a fost chemată la Parlament și, deși e numită pe 8 ani (din mai anul acesta), cred că vroiau să o schimbe – să pună în locul ei un Grăjdan. E verificare nu doar la numărul de înscriși, ci și la numărul de voturi exprimate.
L-ati facut celebru pe somnabulul din clanul cacarailor, porecla e pe buzele tuturor
ca sa-i facem 😀
si-a transformat singur porecla in renume.
Acuma si voi, na, numai Ilici sa aiba voie cu 3-4 mandate, Crizel sa nu poata si el prezidentia „discret dar implicat” doua mandate si un interimat de 5 ani, ca doar e tinar si in plina vana politica.
Cu votantii mi se pare si normal: mortii cu vii lui Antenescu si vii astialalti cu mortii … masii.
Sova nu asa declara ca cine are buletinul expirat e mort dpdv electoral, cam la 650.000 bucati cetateni morti?
Pana una alta, nimeni o scuza, o sanctiune o demisie ceva? No smoking gun, toti erau la plaja, referendumul s-a organizat singur? De fapt ce ma mira ca la astia si cand le pui dovezile in fata striga ca nu e adevarat, ce vedeti nu e adevarat, ca e o manipulare basista. Aseara (cu rusine recunosc) ma uitam la gadea cum declama lacrimos (citez din cap): ” am fost mintiti, am fost inselati, am fost prostiti cu listele electorale; el (Basescu) stia adevarul dar nu la spus”. Drept dovada prezinta un raspuns de la CNAS la o solicitare a antenei 3. Nici nu mai stii ce sa faci, sa razi sau sa scoti pistolul si sa-i impusti ca sa nu mai sufere. Alo, antena 3, voi ati organizat referendumul!
http://de.finance.yahoo.com/waehrungen/waehrungsrechner/#from=EUR;to=RON;amt=100
deosebit de frumoasa si buna veste pentru cei cu rate in banca, pentru cei cu exporturi – importuri samd.
e cea mai cretină situație posibilă, fiindcă vina este a CCR,.
NU a guvernului, ci a CCR.
iar CCR nu poate fi atacată nici de Băsescu, nici de UE, nici de altcineva.
CCR nu a amânat decizia din cauza unor date eronate primite de la guvern.
ci s-a ajuns la un compromis absurd și criminal (mai ales pe „partea economică”), fiindcă 5 membri au vrut invalidarea referendumului, iar alți 4 au vrut validarea.
aceștia sunt de vină.
unul dintre ei, Aspazia Numaiștiucum, voia chiar anularea referendumului, pentru a se relua votarea.
acești 4 agenți politici, că judecători nu sunt, poartă răspunderea a tot ceea ce va urma.
deja a căzut leul bine de tot, la un nou maximum istoric, după ce luni își revenise serios.
ai dreptate.
Stie cineva unde putem verifica daca am votat sau nu la referendum ? Intreb asta pentru ca imediat dupa referendum domnul Boureanu a declarat ca ei pot verifica daca solicitam acest lucru, in aceasta idee am sunat ieri la sediul PDL din Modrogan si o persoana de acolo ( nu sa prezentat ) a zis ca nu au cu ce sa ma ajute !
eu am scris Autoritatii Electorate Permanente pe proprie raspundere ca nu am votat la referendum si, prin urmare, sa verifice daca cineva s-a folosit de CNP-ul meu in cadrul scrutinului.
„Discuțiile din ultima vreme au arătat că ne confruntăm cu o mare confuzie legată de listele electorale, numărul de cetățeni și felul cum se calculează acesta. Problemele sunt date de legislația confuză, de comunicarea proastă a autorităților și de informațiile eronate transmise, intenționat sau nu, de cele două tabere politice. Simt nevoia să fac câteva precizări pe această temă.”
http://lacoltulstrazii.ro/2012/08/03/cateva-precizari-necesare-despre-listele-electorale/
„Dreptul de vot este unul fundamental, conform Constituției. Atât timp cât o persoană are cetățenie română are drept de vot, cu excepția unor situații foarte clar definite în lege: incapacitate mentală, restrângerea drepturilor prin decizie judecătorească (ca pedeapsă pentru încălcarea legii).”
Dupa cum ne-am obisnuit, Ponta mananca cacat:
„Cetățenia dobândită la naștere nu poate fi retrasă, prin urmare nici dreptul de vot. Orice forme de vot cenzitar (bazat pe venit sau pe plata unor impozite), limitat la domiciliu în România, sau limitat de educație formală sau teste de orice fel (de cunoștințe, de inteligență etc.) sunt neconstituționale și nu trebuie luate în mod serios în discuție.”
Așa cum arată fără echivoc articolul citat mai sus, sursa de informație este Registrul Național pentru Evidența Persoanelor. Aspectele cele mai importante de notat sunt:
în Registru sunt trecuți toți cetățenii României, indiferent dacă locuiesc în țară și străinătate, indiferent în ce localitate au domiciliul stabil
intrarea în Registru se face la naștere sau la dobândirea cetățeniei
scoaterea din Registru se face la deces sau la renunțarea benevolă la cetățenie. Este explicit interzis în Constituția României anularea administrativă a cetățeniei dobândite prin naștere. Trebuie deci să existe documente juridice justificative (declarație de renunțare la cetățenie sau certificat de deces)
schimbările de domiciliu, schimbările de stare civilă, deciziile judecătorești de restrângere a unor drepturi, toate apar ca mențiuni în Registru, fără a conduce la eliminearea înregistrării respective
Fără să intrăm în multe detalii tehnice, cele mai importante operațiuni sunt următoarele:
semnalarea cazurilor de deces. Persoanele care au murit sunt eliminate din Registrul Național și prin urmare și din listele electorale
semnalarea schimbărilor de stare civilă (căsătorii, divorțuri, schimbare de nume). Numele persoanelor respective se actualizează și rămân în lista electorală din localitatea lor.
semnalarea schimbărilor de domiciului. Se actualizează în Registru noul domiciliu și se mută persoana respectivă din lista electorală corespunzătoare vechiului domiciuliu în cea de la noua adresă. Dacă este un domiciuliu din străinătate, persoana apare într-o listă înregistrată la Municipiul București. În niciun caz schimbara de domiciliu nu înseamnă scoaterea completă din listele electorale, pentru că persoana rămâne în Registrul Național, cu toate drepturile intacte.
Pot fi scoși de pe listele electorale cei ce nu mai au cărți de identitate valide?
Nu, în niciun caz. Faptul că le-a expriat actul de identitate nu le anulează calitatea de cetățeni, pe care au dobândit-o prin naștere, nu printr-o formalitate administrativă. Fiind cetățeni, apar în Registrul național de evidență a persoanelor cu drept de vot și prin urmare apar pe listele electorale permanente.
Singurul calcul serios se face pe baza documentelor de naștere, respectiv deces și renunțare la cetățenie, pentru că cetățenia se obține prin naștere și se pierde la moarte sau la renunțare voluntară. Existența sau inexistența unei cărți de identitate este o formalitate administrativă inferioară prevederilor constituționale cu privire la drepturile fundamentale.
CONCLUZIA: Victor Ponta este un GUNOI INFANTUl SI INCONSTIENT care vrea PRIN JAF, MINCIUNA SI FURT sa VALIDEZE o LOVITURA DE STAT!
Radio ROSIA nu crede in lacrimi , ironia celor 40 zile
Intr-un articol intitulat „Dilema lui Basescu”, radioul guvernamental rus Vocea Rusiei scrie ca „USL a actionat intr-un mod perseverent si a renuntat la atitudini defetiste, iar Curtea Constitutionala a actionat intr-un mod deosebit de intelept”, referindu-se la actiunile legate de contestarea referendumului. In urma cu 3 zile, tot Vocea Rusiei scria ca „echipa de la USL mai are sanse reale sa-l demita pe Traian Basescu, dar pentru a reusi trebuie sa actioneze in forta si sa renunte la comportamentul defetist”.
Articolul arata ca „nu se poate spune ca decizia CCR este surprinzatoare, unicul aspect ciudat fiind alegerea dimensiunii perioadei de asteptare (40 de zile, nu 30 si nu 50) care poate fi interpretata drept o ironie mai mult sau mai putin fina la adresa presedintelui suspendat”.
Vocea Rusiei mai scrie ca „Incepand de ieri, timpul joaca impotriva lui Traian Basescu”, si arata ca „in fiecare zi, el (Traian Basescu – n.red.) va primi mesaje din interior si din exterior, toate mesajele avand o singura sugestie: demisia”.
Biserica Ortodoxa învata ca, dupa caderea omului, moartea se arata a fi de trebuinta, … îi trebuie un oarecare timp ce corespunde celor 40 de zile de pe pamînt.
Iulian Fota a fost demis si ceilalti consilieri din garnitura Presedintelui ales!
http://www.cotidianul.ro/consilierii-lui-basescu-demisi-de-presedintele-interimar-190415/
lovitura de stat continua.
cine si de ce se mai mira?
Crin Antonescu l-a numit în funcţia de vicepreşedinte al AEP pe Dan Vlaicu.
Vlaicu a fost numit pentru un mandat de 8 ani. În timpul guvernului condus de Călin Popescu Tăriceanu, Dan Vlaicu a fost preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC).
În luna martie a acestui an, Ana Maria Pătru a fost validată de către Parlament, în funcţia de preşedinte al AEP.
Schimbări operate de Crin Antonescu în fruntea Autorităţii Electorale Permanente. Dan Vlaicu, noul vicepreşedinte al AEP – Preşedinţie > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/schimbari-la-autoritatea-electorala-permanenta-dan-vlaicu-noul-vicepresedinte-al-aep-994953.html#ixzz22UOmnPR2
EVZ.ro
Dupa ce Diaconescu a scris asta ieri: http://www.cristiandiaconescu.com/2012/08/aceasta-mascarada-comunista-trebuie-sa-inceteze-brusc-si-imediat/#comment-1625
Crizel a dovedit ca este un adevarat PRESEDINTE JUCATOR nu ca TB fraier si credul, i-a schimbat, asa cum spune Brandusa, pe toti consilierii ramasi.
Ca ma considera mort sau nu rahatul pe batz, Ponta si Crizel, chiar nu ma intereseaza. Astept cu interes sa vina cineva la usa mea, sa ma intrebe daca exist. Ii voi da o dovada PALPABILA si fara echivoc.
Ce ma ingrozeste insa, si TB nu a comentat nimic, este ca va urma un nou CSAT, si Crizel va schimba sefii serv secrete, procurorul general, si alti functionari de rang inalt, care asigura siguranta statului.
UE este uluita si a ramas asa. Cu gura cascata, in care risca sa le intre mustele de la kktul romanesc.
Orice presedinte va veni dupa toata aceasta porcarie, va gasi mafia reinstalata, justitia facuta tandari, judecatori cu dosare penale pt ca au rezistat atacurilor, sefi cu mandate de 4-5 ani pe care nu-i vor putea schimba, pt ca… nu-i asa… noi suntem democrati, nu facem ca Ponta, Crizel, USL.
Si vor trece alti 4-5 ani, in care mafia isi va fi refacut tentaculele, de care nu vom scapa alti 10-15 ani.
Si m-am saturat, Pe bune. Orice facem, tot acolo ajungem.
este timpul sa luam o pauza si sa judecam la rece. leul se prabuseste, investitiile straine se subtiaza. cand se va ispravi mancarea in blidele celor care-i slujesc pe acesti borfasi politici, atunci vom avea parte de adevaratul spectacol. orice s-a facut se va desface.
costurile, din pacate, vor fi ireparabile.
http://www.realitatea.net/fota-nu-l-vor-lasa-pe-basescu-sa-se-intoarca-la-cotroceni-indiferent-ce-se-va-intampla_981460.html
http://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-12946703-consiliul-administratie-tvr-schimbat-componenta-comitetului-director-decis-desfiintarea-tuturor-posturilor-vacante-existente-data-15-august.htm
Iata o chestie pe care altii mai ageri au observat-o:
unde-i steagul NATO din spatele lui Antenescu cand tine cuvantarile de desteptare de la ora 19:00 la Cotroceni ( se scoala odata cu bufnita lui Ilici)?
La Basescu apareau atat steagul UE cat si cel NATO, la Cacarau a ramas doar cel UE.
O fi la curatat sau ne asteptam sa apara cel al Содружество Независимых Государств/ Sodrujestvo Nezavisimîh Gosudarstv adica CSI pe romaneste.
La cat trambiteaza mai nou Vocea Russiei n-ar fi de mirare.
„Cred că suntem un caz unic în analele științelor politice, ca niște autorități să conteste propriul proces, organizat de ele. De unde să știu eu ce le mai trece ăstora prin cap? Nu au niciun fel de remușcare, își infirmă propriile decizii. Sunt oameni fără rușine, fără onoare, fără un minim de eleganță, ne putem aștepta la orice”, a precizat Fota.”
Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/fota-nu-l-vor-lasa-pe-basescu-sa-se-intoarca-la-cotroceni-indiferent-ce-se-va-intampla_981460.html#ixzz22VfBRZoy
Balada lui cadarau bestiala hitul lunii august la morti ???