Vestea morții noastre este profund exagerată și chiar ne-a luat prin surprindere

Moto – Crin Antonescu: „Eu nu mai am ce căuta în politică dacă nu vom fi 9 milioane de români curați, în picioare”.

Sunt mort, dar mă tratez – asta este concluzia la care am ajuns după ce l-am ascultat aseară pe Crizel Antenescu declarându-mă mort (ireal, simplu material pentru birocrație), împreună cu soția și primul născut. Bine că ne face pe noi, cei care-l scuipăm în gura aia de demagog puturos, repetent și chiulangiu, morți (morții mă-sii!)… Putea să mă declare mort cu o zi înainte. Dacă știam că sunt mort nu mai plăteam eu de dimineață 1500 RON dări și impozite la ANAF, să-i azvârle Che Gargara pe apa referendumurilor, sau în farfuria veșnic întinsă a asistaților sociali – ăia chipurile vii și duși cu japca să voteze și răs-voteze (că altfel vine Băsescu și le ia “penzia”, inclusiv la ăia de n-o au).

Am înțeles din împroșcările cu salivă către camerele de luat vederi, că, în viziunea președintelui suplinitor, avem în țară 8,5 milioane de oameni vii și 12 milioane de posibili români decedați mortal la Referendum sau care și-au pierdut cetățenia… Eu sper ca acei 12 milioane de români „probabil” morți să se orienteze bine la viitoarele alegeri.

Revenind la cei 12 milioane de români decedați într-o singură frază oligifrenică, numărându-mă printre ei, declar pe proprie răspundere că nu am murit și chiar am să îi supraviețuiesc (măcar în carieră) individului cu ochii vineți care a făcut din Partidul Național Liberal remorca unui turnător al propriei familii la Securitate. Cât despre tentativa de a influența decizia Curții Constituționale din România de la tribuna prezidențială, cum că e logic și legal să validezi o „majoritate” de 46% chiar dacă legea și deciziile CCR dau majoritatea la 50%+1 (că hotărăsc ei, prin OUG, după necesități, ce înseamnă numărul din care se calculează majoritatea), asta demonstrează mentalitatea feudală a Uniunii Stalinist Leniniste: ei sunt Statul, ar schimba și matematica numai să le iasă lor după cum au gândit și au marcat cu banul sponsorii lor – adevărații clienți. Democrația, legile, regulile – totul este interpretabil la modul discreționar-feudal la acești tovarăși ai foii de parcurs trasate de către niște aventurieri economici din țară și de la Moskova.

Dar să derulăm nițel banda cu cretinități debitate de către Crin Antonescu, suplinitorul de președinte:

 • “Știm sigur că 8,5 mil de alegători sunt în viață, s-au pronunțat, sunt reali și au putut fi numărați”.
 • “Nu există dubii în legătură cu voința lor, așa cum există cu cei absenți, cei din boicot: acolo nu știm dacă mai sunt în viață toți, dacă mai au cetățenie română toți”.
 • „Cei 8,5 mil de cetățeni înseamnă participare, democrație, voință, viață. Restul e birocrație și asupra acesteia se va pronunța CCR”.

Deci, așa, la o primă citire: votanții cu depășiri de plan la votul plantat în urnă de peste 250% din Vrancea, sau votanții mai puțin stahanoviști, dar, totuși, harnici cu producții de vot de 150% din Dolj, sau 126% din Teleorman sunt cu totul și cu totul „vii”… Iar, de un exemplu la îndemână, românii plecați la muncă (iaca o noțiune total străină lui Crizel Antenescu) în străinătate și care trimit bani în țară părinților ți/sau copiilor, cei care ajută la creșterea PIB și datorită cărora îi duduia economia lui Călin Popescu Trădătoriceanu și Guzganianului care-i era ministru de Finanțe, dacă nu au fost de acord să gireze prin prezența la vot mizeria politică declanșată de către marionetele Varanului (sau, mai grav, ale aventurierilor economici de la Moskova) și au boicotat așa-zisul Referendum, acum sunt morți, fără cetățenie, material bun doar pentru birocrație? Nu există cuvinte care să descrie nesimțirea și prostia acestui Crin pe mormântul liberalismului din România!

“Restul”, cei de pe “listele birocratice” îi transmit cetățeanului Crin Antonescu că sunt în viață și, din păcate, plătesc impozite și taxe din care se constituie și leafa pe care abuziv o încasează el de măcar 22 de ani de când este în politică și absentează, trage chiulul și nu ne reprezintă corespunzător în Parlment. Loc în care a ajuns de pe poziția a doua – și nimeni nu a contestat legea care i-a permis să ocupe locul celui situat cu mult în fața sa în opțiunile electoratului “viu”, “cu voință” și “care a votat”.

Și mă întreb, văzând valul de gunoism uman pe care-l revarsă acum Uniunea Stalinist Leninistă pe toate ecranele Patriei, de ce nu au fost la fel de scrupuloși cu listele persoanelor cu drept de vot la alegerile locale? Să cred că ministrul USL de Interne Ioan Rus oare a vorbit în necunoștință de cauză în data de 24.07.2012, când a menționat numărul de 18.292.514 de cetățeni români cu drept de vot…

Apropos de neobrăzați desantați în studiourile televiziunilor centrale: l-am văzut ieri până și pe președintele CJ Cluj, Horea Uioreanu, deversat la B1TV pe post de specialist în numărat – când singura lui competența în cifre este din experiența de tinerețe când schimba valută pe floșter-ul orașului -, încercând să ne convingă că teancul lui de votanți nu este la fel de fals ca și teancul de ziare împachetat în mărci (sau dolari, în funcție de fraier) cu care și-a făcut renumele. Și-atunci am și răspunsul la “neglijența” de la locale: numai așa ne-am putut pricopsi în fruntea județului cu flăcăul vinețiu și clăpăug (mă-ntreb ce anume din cap îi ține urechile să nu-i cadă?) care vorbește mult, ieftin și extreme de prost.

Din punctul de vedere al celor 12 milioane de români morți și statistici, ilegitim Victor Ponta – nouă ne este rușine că ne reprezintă țara un plagiator, un mitoman care falsifică realitatea după cum respiră, un infantil care a dovedit că este fără caracter și lipsit de orice morală. Nu ne-am exprimat votul pentru el, înseamnă că nu există? Ilegitim este Crin Antonescu, care îi apreciază doar pe cei care îi servesc interesele și-și permite să jignească pe cei care i se opun manevrelor de tip bolșevic. Ne este rușine că a ajuns să reprezinte, chiar și interimar, România un individ bolnav de mania grandorii, un chiulangiu și un repetent suspectat de a fi colaborat cu Securitatea.

Idei ajutătoare:

 • Curtea Constituțională nu modifică legea – nu intră în atribuțiile ei. Curtea Constituțională trebuie numai să ia act de fapte și să aplice legea. 46% < 50% + 1 – ce este atât de greu de priceput?
 • Și i-aș sfătui pe cei de la Uniunea Stalinist Leninistă să o ia mai ușor cu cei 8,5 milioane de votanți prin urne! Sunt convins că cel puțin 10% sunt furăciuni. Plus că modul în care s-a organizat Referendumul după stilul Belarus este de toata jena: cu tombole, cu amenințări, cu tot felul de intrări pe la pisicine și nu numai pe bază de prezență la vot, cu mânatul în turmă la urnă șamd. Să vedem și după ce se instalează software-ul acela de depistat votul multiplu… Au să mai dispară niște voturi “vii” de pe acolo și nu puține. În schimb, au să facă pârnaie niște persoane reale – ceea ce este foarte bine pentru sănătatea altor scrutine electorale.
 • În 2007, când a câștigat Băsescu prima dată în fața parlamentarilor, nu s-a mai plâns nimeni de legitimitatea Parlamentului care a votat suspendarea președintelui ca și acum: fără nici un motiv legal. Nu mai vorbesc despre Referendumul din 2009, total ignorat de clasa politică. Cei 10 milioane de români care am validat acel referendum nu am mai fost vii și în picioare, ci proști conform alegațiilor vitei zdrăngănitoare la chitară Victor Socaciu. Așa ne respectă Uniune Stalinist Leninistă votul: în funcție de ceea ce-i convine.
 • Nu le convine cu Băsescu la Cotroceni? De la început le-a oferit demisia în schimbul acceptării schimbării Constituției pentru reducerea mandatului prezidențial și reducerea numărului de parlamentari așa cum a fost votat la Referendumul din 2009. Dar ei au rupt, ostentativ, propunerea. Mai bine au dat o lovitură de stat decât să negocieze.
 • Curtea Constituțională a decis în decizia 731/2012 privind Referendumul: „Constată că Legea pentru modificarea art. 10 din Legea nr. 3/2000 privind organizarea şi desfăşurarea referendumului este constituţională, în măsura în care asigură participarea la referendum a cel puţin jumătate plus unul din numărul persoanelor înscrise în listele electorale permanente. Definitivă şi general obligatorie. Ce anume din definitiv și obligatoriu este de neînțeles (de interpretat) pentru cei de l Uniunea Stalinist Leninistă? REVIN, ca pentru loaze și proști: Care număr loază Crin? Al persoanelor. Care persone, loază Ponta, loază Crin, loază Șova? Înscrise. Unde, loazelor? “În listele electorale permanente. Ce mai avem de discutat, de comentat? Că listele electorale permanente nu sunt corecte, cumva? Dar la localele din iunie 2012, nu mai departe decât cu o lună mai înainte, au fost corecte?
 • Ceea ce face Antenescu și cei din Uniunea Stalinist Leninistă nu este decât circ, pentru că listele electorale permanente au fost listate înainte de referendum și, practic, pe baza acestora s-a desfășurat Referendumul – pe baza acestor liste a anunțat BEC procentajului de participare la Referendum. Iar Legea Referendumului (în vigoare) este clară: “Art 17 (2) Reactualizarea listelor electorale permanente se face de catre primari, potrivit prevederilor Legii nr. 68/1992, respectiv ale Legii nr. 70/1991, republicata, cu modificarile ulterioare, in termen de cel mult 5 zile de la data stabilirii zilei referendumului.”
 • Ce a declarat Ioan Rus pe data de 13.07.2012: Ministrul Administraţiei şi Internelor, Ioan Rus, a declarat, vineri, că în România sunt în acest moment 18.308.612 cetăţeni cu drept de vot, precizând că nu se ştie câţi dintre aceştia se află în ţară şi câţi sunt plecaţi în străinătate. „În România, în acest moment sunt 18.308.612 cetăţeni cu drept de vot. Nu ştim câţi dintre ei se află în România şi câţi sunt în străinătate”, a spus Ioan Rus. Ministrul a precizat că în 24 iulie va fi definitivată lista care cuprinde cetăţenii cu drept de vot, inclusiv cei care împlinesc 18 de ani până la data referendumului din 29 iulie. Numărul exact al alegătorilor la referendum va fi anunţat după definitivate listele electorale, datele fiind cele puse la dispoziţie de Direcţia Evidenţa Populaţiei, declara, marţi, ministrul delegat pentru Administraţie, Victor Paul Dobre. „Datele sunt cele care sunt puse al dispoziţie de Direcţia Evidenţa Populaţiei, aşa cum s-a făcut la toate consultările electorale, inclusiv la ultimele alegeri locale din 10 iunie”, a spus Dobre. Pe listele electorale permanente pentru alegerile locale din 10 iunie au fost înscrise 18.315.880 de persoane. De ce mai jucăm cu cifrele de la INS. Aceste cifre nu sunt prevăzute în art 17 din Legea Referendumului.
Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

46 de răspunsuri la Vestea morții noastre este profund exagerată și chiar ne-a luat prin surprindere

 1. Bună !
  Aseară, Adrian Papahagi era supărat pentru faptul că mulți nu-și dau numele adevărat . Lucru ciudat te-a nominalizat și pe tine Sare în Ochi.
  Nu știe cum te chiamă ?

 2. observator zice:

  Crin, Marga Chitoiu si Rus in afara legii neavand certificat ORNIS nu aveau voie
  sa participe la lucrarile CSAT certificatele se acorda dupa o verificare riguroasa si este obligatoriu.
  Aceasta fapta constitue o incalcare grava a legii. Exista trei nivele pentru obtinerea certificatului ORNIS Dar de unde sa cunoasca somnambulul legile si reglementarile

  • Sare'n Ochi zice:

   am vazut. am citit. stiam. abia astept sa-i vad contorsionandu-se.

   • ceaikovski zice:

    Uaaii!! Asa este!!!! Am uitat!!!
    Inseamna ca a fost ilegal CSAT-ul? Inseamna ca a fost convocat ILEGAL?

    • Sare'n Ochi zice:

     a fost convocat ilegal. Crizel Antenescu se afla in stare de ilegalitate. ca sa si-o adanceasca, a mai dat si public din casa – cine ce anume a votat. ma miri de dei cu certificat ca nu l-au refuzat si nu-iau zis de la obraz ca nu are ce cauta acolo, ca incalca legea.

     • ceaikovski zice:

      Macar unii dintre cei fara ornis s-au abtinut.
      Poate ca i-or fi zis, dar te pui cu Crizel??? Un imbecil penal primejdios chiar si pt el insusi; trebuie dus la Balaceanca.

  • Sare'n Ochi zice:

   ORNISS dezminte comunicatul cu privire la demnitarii din CSAT care nu ar avea certificate emise de această autoritate
   http://www.b1.ro/stiri/eveniment/orniss-dezminte-comunicatul-cu-privire-la-demnitarii-din-csat-care-nu-ar-avea-certificate-emise-de-aceasta-autoritate-34509.html
   se pare ca Fica cam dezinformeaza. Miercuri dimineață, jurnalista Ela Fica a prezentat un document despre care spunea că ar fi fost emis de ORNISS, conform căruia președintele interimar și alți câțiva membri mai CSAT-ului nu ar deține certificate de la acest oficiu. Prin aceste certificate, se acordă unor anumite categorii de persoane acces la informații clasificate, după ce s-au făcut anumite verificări asupra lor. si nu stiu in numele cui dezinformeaza
   Oficiul Registrului Național al Informațiilor de Stat (ORNISS) a dezmințit, miercuri, comunicatul apărut în presă conform căruia mai mulți demnitari care fac parte din Consiliul Suprem de Apărare al Țării nu ar avea certificate emise de această autoritate. De citit comunicatul.

 3. DanSu zice:

  @Sare, am inteles ca traficul pe A1 e restrictionat (poza 1), dar la A3, cand se restrictioneaza traficul? (ma refer la poza 2) 😆

 4. Nae Camionagiul zice:

  BEC: prezenta la vot 46,24% – cu tot cu furaciuni.
  Iar INS clarifica situatia numarului de votanti: lista corecta e cea care cuprinde si romanii din strainatate, e oficial.
  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-12929376-ins-clarifica-situatia-numarului-votanti-lista-corecta-cea-care-cuprinde-romanii-din-strainatate.html

 5. ceaikovski zice:

  Deci astia au in ac mom atatea motive pt care pot fi condamnati, incat ar trebui sa facem o lista pt fiecare:
  Ponta: insusire ilegala si frauduloasa de atributii prezidentiale, etc/folosirea cipului nominal al lui TB in mod fraudulos/intrare ilegitima in CE/lovitura de stat/folosire abuziva de OUG, etc
  Crizel: lovitura de stat/lipsa certif ORNIS, etc
  Marga: ascundere de documente oficiale/abuz in serviciu/etc

  Pe bune, haideti sa facem o lista pt fiecare si s-o postam peste tot, in fiecare zi.

 6. tays zice:

  super articolul,astia sint si prosti in privinta diasporei,cum sa nu tinem cu base cind vedem ca el vrea sa faca o tara egala ca cxele in care sitem noi cea ce inseamna sa fii in primul rind respectat de autoritati in propria tara,este dureroe ptr niste aroganti si necivilizati si hoti precum ei sa aibe un nr atit de mic de voturi din afara,si plus ca de aici am dus munca de lamuriere si cu cei din tara,este la fel de dureros ptr ei nemernicii ca de tata asta tara a fost salvata de presa si tv care isi iubesc tara eu va multumesc ca existati si ne desteptati si pe noi turma.

 7. Optimus Prime zice:

  USL a anunţat, pe mai multe voci, că lucrează la un document prin care va explica CCR de ce trebuie validat referendumul.
  ……………..
  Principalul scop al acestui demers este mascarea eşecului politic al Uniunii determinat de rezultatele votului de duminică.
  În al doilea rând, USL încearcă să prevină demobilizarea electoratului propriu, care ar putea fi afectat de rezultatul referendumului, mai ales cu doar câteva luni înainte de alegerile legislative.

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/cine-sunt-vinovatii-pentru-esecul-usl-la-referendum-plus-motivele-pentru-care-insista-ca-99451.html

  Mai pun si eu de la mine un motiv:
  Testeaza (din nou!) reactiile si vigilenta pe plan intern si extern deoarece pregatesc o noua porcarie. De aia au napadit ca ciupercile dupa ploaie toti specialistii lor in dat cu parerea pe posturile de televiziune, in presa si pe internet. Cele doua factiuni din USL nu s-au pus de acord inca daca sa mearga pana la capat cu magariile sau sa se opreasca si sa-si linga ranile, de unde si „dezvaluirile” alea halucinate ale lui Ponta cu izolarea Romaniei.

 8. observator zice:

  „Dan Șova nu a deschis ușa la Recensământ, să nu vadă operatorul că în locuință că trăiesc 100 de Dani Șova identici. Oamenii de știință ruși care i-au fabricat pot multiplica tot corpul, mai puțin creierul. Sunt nevoiți să împartă un singur creier la toate clonele din serie.„
  Asa se explica prezenta simultana pe toate haznalele si rateurile de memorie.

 9. Pingback: detalii … « H8r.ro

  • Optimus Prime zice:

   de ce nu se leaga si de prietenii lui muscali care dau sfaturi presedintelui interimar, premierului si parlamentului prin intermediul goarnei oficiale Vocea Rusiei in limba romana (macar ca majoritatea nu au nevoie de traducere ca le traduce Gusa din fundal)

  • Sare'n Ochi zice:

   Ilici sa faca un pustiu de bine Romaniei si sa crape.

   • Optimus Prime zice:

    nooo, pustiul de bine ar fi daca ar fi judecat si dovedit, sa vada ratanii de unde-si trage seva si de unde vine firul rosu in PSD

  • Sare'n Ochi zice:

   ambasadorul SUA a zis de bun simt: Curtea Constitutionala trebuie lasata sa ia o decizie bazata pe principii, in mod independent, fara niciun amestec din afara.
   Ambasada SUA: Curtea Constitutionala trebuie lasata sa ia o decizie bazata pe principii, in mod independent, fara niciun amestec din afara
   iar Ilici vine cu neamestecul in treburili interne? nu ar da bunul Dumnezeu sa-i crape o capilara in creierul ala al lui diabolic sa-l vedem macar intemnitat in el insusi daca nu si in temnita.

 10. observator zice:

  Salarii nete oare Gadea si Ciutacu sunt de acord ???
  Conform datelor făcute publice de Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, cel mai mare salariu net înregistrat în luna iunie a acestui an i-a revenit unui medic primar care activează în cadrul Serviciului de Medicină Legală: 7.592 de lei. Locul secund este ocupat de un medic primar de la Serviciul de Anatomie Patologică, cu 7.586 lei.. Salarii consistente întâlnim şi la Secţiile Boli Infecţioase Adulţi (5.792 de lei pentru medicul primar), Pneumologie (5.783 de lei), ATI (5.610 lei), dar şi la Unitatea de Primire Urgenţe (5.457 lei). Şi în Secţia Chirurgie medicul primar are un salariu bun (5.246 de lei), dar şi la Pediatrie (5.120 lei) sau Boli Infecţioase Copii (5.077 lei). Tot aproape de pragul celor 5.000 de lei net/lună se situează şi medicii primari care îşi practică meseria în cadrul Secţiilor Neurologie (4.973 lei), Neonatologie (4.952 lei), Obstetrică (4.860 lei), Psihiatrie (4.788 lei), Chirurgie-Ortopedie (4.773 lei) sau Medicină Internă (4.526 lei).
  http://www.aradon.ro/medicii-se-ntrec-in-salarii/1147816

 11. ceaikovski zice:

  CCR nu trebuie decat sa aplice legea. Au votat cu majoritate absoluta de 9 voturi, cvorumul de 50%+1, orice discutie colaterala e o abureala.
  Desigur ca referendumul este constitutional, dar doar cu respectarea cvorumului. Ce e asa o necunoscuta? Asa fac si in instante avocatii de-i scapa pe penali? Scuzati-ma, dar am fi, oricare dintre noi, judecatori mai buni, nici macar nu trebuie sa cunosti lgile ca sa ai bunul simt elementar, si nu ma refer la common sens, sa dai solutia logica.

  Pasul doi insa ma ingrijoreaza: CCR se pronunta si invalideaza referendumul iar parlam nu se intruneste. Crizel se afla intr-o situatie absurda, presedintele la fel. Cred pe bune pe bune, ca singura solutie este ca SPP dupa pronuntarea CCR sa nu-l mai ia pe Idiot de acasa. Pur si simplu nu mai au motiv sa-i asigure protectie. Acolo e treaba militarizata nu plina de kkt avocatesc.

 12. ceaikovski zice:

  Iar PDL ar trebui sa taca dracu’ din gura si sa nu mai apara la tv sa ceara invalidarea referendumului. CCR nu le face lor un hatar daca-l invalideaza. Doar aplica legea.
  PDL daca nu sta linistit in banca lui, pana la pronntarea CCR, face f rau, f rau. Vor fi acuzati exact de ce acuza ei USL: ca face presiuni pe CCR.

 13. doru cu motoru` zice:

  Si ambasadoru` lu` us o fi basist ??? atipescule nu prea poti fi prezident nici acu` si nici mai inkolo!pricepi?
  Semneaza :unu care se bucura ca nu exista pentru tine !

 14. observator zice:

  Radu Banciu: Crin Antonescu, din Clanul Căcărăilor

 15. Stefan zice:

  [ADMIN ZICE: băi, gunoi, carele ești chipurile la produs în Austria (la spart bancomate, sau pește?) și te semnezi Ștefan de la IP 109.73.158.100, cum plm mă trezesc eu cu tot felul de dezaxati de-ai Uniunii Stalinist Leniniste să-mi vomite frustrările la mine pe pagină, nu știu. ca și la restul dezaxaților mintali iubitori de securiști și turnători îți dat un șut în curul căruia-i zice gură și te flegmez între ochii porcini. ia să vă mai duceți postacii Varanului și-n plua mea, dacă tot nu v-ați săturat de dedesubtuirile buricului lui Ponta, Antonescu și Voiculescu! pe mine nu mă interesează retardații de-alde martorii Antenelor, cocalarii lui Vântu și hipsterii de stânga roșii în buci și buze deatâta muie primită de la Antonescu, Ponta, Varanu și gașca lor. faptul că-mi scrieți, voi, răcanii Antenelor, căcaturi scrise de cu de dimineață de cretini ca Șova ca să infectați internetul mă face să vă doresc ca etern să-mi sugeți plua cu toată gura voastră de boi, vite și idioți utili, postaci USLinoși! sper să te calce poliția austriacă!]

 16. Mih. zice:

  Au!
  Amu aflu si eu ca am murit…Cu tot cu familie…
  Tulai, Doamne!
  No, nu-i bai!
  Atunci sa-i bantuim pana-i dam gata, gametii lor de asasini!

  • ceaikovski zice:

   De unde rezulta ca Ponta si suplinitorul au facutara GENOCID. Condamnam la electrosocuri? Si subminarea economiei nationale, subminarea statului de drept, etc.

 17. Pingback: “Nu recunosc semenii mei, care nu au votat….” | tudorvisanmiu

 18. mihaela zice:

  tocmai am aflat și eu că am murit 🙂 . cu întreaga familie și socrii impreună 😀

 19. Arizonianul zice:

  Cu totul şi cu totul afară din contextul discuţiei de astăzi. Cer iertare!
  Cu mâna pe inimă, vă jur că Neamţu nu-mi place. Se bagă în toate imaginile ca să fie bine văzut, pe lângă Preşedinte, pe lângă Monica Macovei. Asta-mi spune ca să nu am încredere în el.
  Voi ce părere aveţi? Mă înşel?

 20. Mihai zice:

  CCR a amanat verdictul referendumului pentru data de 12 septembrie, exact data la care are loc procesul lui Dan Voiculescu pentru ca a pacalit statul cu milioane de Euro in privinta Institutul de Cercetări Alimentare. Daca CCR in loc de 12 septembrie ar fi amanat verdictul pentru referendum pentru o data mai apropiata, ar fi insemnat ca Basescu ar fi fost din nou presedinte si ar fi comentat nefavorabil o eventuala musamalizare a pedepsei pentru Dan Voiculescu. Daca CCR in loc de 12 septembrie ar fi amanat verdictul pentru referendum pentru o data ulterioara, ar fi iscat si mai multe nemultumiri fata de aceasta amanare. Ziua de 12 septembrie este perfect aleasa de CCR pentru ca Antonescu sa fie la aceea data presedinte interimar si sa taca atunci cand tot pe 12 septembrie Dan Voiculescu va fi scos nevinovat. Toata graba aceasta de a pune mana pe justitie, presedintie, etc, este in legatura cu procesul din 12 septembrie al patronului Antenelor, Dan Voiculescu. Cu un Dan Voiculescu inchis si cu banii recuperati inapoi de statul roman, Antenele TV vor fi la pamant, fara bani si fara patron, iar USL are nevoie de Antene.

 21. Twisted zice:

  Apoi oi fi io mort acu’ pentru Crizel, da’ daca ma iau dupa prezenta la vot in ultimii 20 de ani (io la sectia de votare, el la parlament), cre’ca mai degraba el e oale si ulcele, pe cand io nici n-am inceput sa ma decolorez. Idiotu’ partidului ce e el!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.