Nu a putut Uniunea Stalinist Leninistă fura, cât am putut noi boicota!

Crin Antonescu, afară din viața politică! “Drumurile mele şi ale dumneavoastră, domnule preşedinte Băsescu, oriunde v-aţi afla, se cam despart. Veţi fi sau nu suspendat astăzi, veţi fi sau nu demis de verdictul poporului român, ne cam despărţim. Dacă nu veţi fi demis la referendum, eu, Crin Antonescu, mă retrag definitiv din viaţa politică. (Ședința Parlamentului din 6 iulie)

Moto: Opt secții de vot din Dolj au înregistrat prezențe de peste 100%. Pe locul I se situează secția 449 din comuna Radovan, cu o prezență la vot de 126,24%, în condțiile în care media pe județ a fost de 51,57%, iar în Craiova prezența a fost de 42,48%, scrie Adevărul.ro. Care sunt secțiile cu prezența de peste 100%, potrivit corespondentului Adevărul.ro: secția 449 Radovan – 126,24%; secția 517 Varvoru de Jos – 115,66%; secția 479 Șopot – 112,32%; secția 278 Carpen -1 09,19%; secția 450 Radovan – 108,88%; secția 362 Gogoșu – 101,08%; secția 345 Ghercești – 101%; secția 334 Drăgotești -100%.

Azi noapte, Prim Plagiatorul Mitoman al României repeta ca un papagal că trebuie să aibă grijă de cele 9 milioane de români care au votat cu EL (Însuși El văd că se întoarce, a făcut prozeliți); Azi îi dă una-ntr-una, de parcă i-a sărit cheița cu arc, cu cele 8 milioane de români de care trebuie musai să aibă EL grijă, să-i apere de Băsescu, că i-au făcut pe plac: au ieșit sau s-au lăsat mânați la vot. Restul de 12 milioane de români nu mai contează, i-a șters de pe pagina sa de Facebook (nu le mai dă “add” pe lista de favoriți), sunt niște scârbe, niște “băsiști”. Eu sper ca în curând să îl tragă vre-un statitician de mânecă și să-i explice că vorbește, de fapt, doar de vreo 7 milioane de români pe care trebuie să-i salveze de Băsea (restul, chiar dacă sunt printre favoriți că s-au prezentat la vot și erau să valideze lovitura de stat, nu sunt fanii lui, sunt și ei de duzină, ca să zic așa)… Și abia aștept ziua în care, pe Măritul Plagiator Mitoman are să-l tragă de mânecă procurorii să-l întrebe cam de unde au apărut 2 milioane de ne-votanți în plus în urne? Să facem un mic calcul (nu neapărat cel mai corect – doar n-o să vorbim despre corectitudine în casa incorectului, dar un calcul): avem rezultatul unui vot politic la alegerile locale (consilii locale și primării – vot dur, cu atragerea de cățel și purcel de partea primarului) – 49% x 56% : 100 = 27,44%. Dacă facem calculul din 18 milioane de votanți, deci cu toți cei care sunt pe afară și prin morminte din cauză de deces mortal, avem cam 4 milioane 939 de mii 200 de oameni care au votat pentru Uniunea Stalinist Leninistă la localele din iunie anul curent.

La referendumul din sfârșitul acestui iulie avem: 46,23% prezență la vot, din care 87,52% au zis DA. Adică: din 18 milioane s-au prezentat la vot (puneți voi ghilimelele unde trebuie) 8 milioane 321 mii și 200 (aproximtiv, circa și ceva). Din aceștia scădem 11,15% (927 de mii 814) și ne rezultă că au fost trup și suflet (unii numai suflet) cu Uniunea Stalinist Leninistă (aproximativ) 7 milioane 393 de mii 386. Diferența de martori întru credința anti-Băsescu cu care s-a procopsit Uniunea Stalinist Leninistă în intervalul dintre iunie și iulie (luni în care Ponta și Guvernul GRIVCO și-au pus poalele-n cap și au dat cu leul și economia României și bunăstarea românilor de pământ) este de 2 milioane 454 de mii 186 de voturi. Câte secții de votare au fost? Cam 16 mii. Asta înseamnă un furt de aproximativ 154 de voturi de secție. Credeți că Dragnea și activiștii Șobolanului Rozaliu nu s-au pretat la o asemenea bagatelă? Rămâne ca organele abilitate ale statului să cerceteze și să confirme sau să infirme.

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

72 de răspunsuri la Nu a putut Uniunea Stalinist Leninistă fura, cât am putut noi boicota!

 1. încă o săptămână cu Ponta în libertate…

 2. gioana vesela zice:

  Cu cat mai putin pentru el cu atat mai bine pentru noi.

 3. Valentin zice:

  Ar fi cazul sa se inteleaga doua lucrul.
  1)Conceptul de dreapta provoaca reactii de respingere unei mari parti a populatiei. Iar multi din cei declarati de dreapta sunt trup si suflet alaturi de PSD prin satelitul lor PNL.
  si 2) Basescu ar fi bine sa nu o mai faca pe marinimosul si sa le propuna iar alora demisie contra referendum, cum cred ca o va face din nou. Daca tara asta are vreo sansa e obligatoriu ca USL sa nu fie la guvernare dupa alegerile din toamna asta. Si asa probabilitatea de a fi infranti e foarte mica, dar daca tot s-a castigat batalia asta hai sa ducem razboiul pana la capat.

 4. ribelalu zice:

  Am vazut ce poate face masinaria de vot a baronilor de pe malul Dunarii. In curand vin legislativele. Sa vedem ce dracu vor mai inventa pana atunci.

  • ceaikovski zice:

   Uite aici explicatia: http://www.gandul.info/financiar/harta-banilor-din-romania-cat-da-si-cat-primeste-inapoi-de-la-bugetul-de-stat-judetul-tau-9444892/galerie?p=1#galerie

   In judetele respctive, cetatenii sunt tinuti la limita supravietuirii, ca sa poata fi manipulati usor. Banii care se intorc de la stat nu sunt folositi de senatori si deputati pt cresterea nivelului de trai al cetatenilor, pt infrastructura, locuri de munca, etc. Sunt judete sarace si prost gestionate de Dragnea, Grebla, si toti restul de puscariabili.

  • Sare'n Ochi zice:

   cred ca ar trebui ca noi, ardelenii, sa inventam autonomia. incep sa ma plictisesc de hotiile alara din baroniile de sud.

   • Optimus Prime zice:

    Pe Ciorbea nu putem sa-l lasam la Bucuresti? 🙂

   • Optimus Prime zice:

    Am mai pomenit treaba asta cu Oltenia, nu e vorba numai de baroni ci si de oameni:

    În ciuda măsurilor reformiste luate de administraţia austriacă, atît boierii, cît şi ţăranii erau nemulţumiţi de impozitarea riguroasă, în comparaţie cu lejeritatea fiscală otomană. Opoziţia la ordinea austriacă produsă de mentalităţi îngreuna considerabil misiunea administraţiei de a pune ordine în provincie.
    ……………………………
    Acest pasaj arată că boierii olteni se aşteptau să joace un rol mult mai important în noul statut de autonomie a provinciei, dar au primit un şoc în momentul cînd au văzut că sînt trataţi ca nişte simpli contribuabili ai imperiului, că nu mai aveau privilegiile pe care le avuseseră în timpul administraţiei otomane.”

    Dificultăţile din ce în ce mai mari întîmpinate de austrieci i-au făcut ca după războiul din 1737 şi 1739, încheiat cu pacea de la Belgrad, să renunţe la Oltenia care a revenit Imperiului otoman. Conform documentelor din epocă, revenirea sistemului otoman a fost primită cu mare bucurie de boieri şi de ţăranii olteni.

    https://www.rri.ro/arh-art.shtml?lang=2&sec=40&art=11053

    • Optimus Prime zice:

     Sau daca vrei, povestea aia din scolile comuniste: „au inlocuit jugul de lemn turcesc cu jugul de fier austriac”. Acum se vede clar ce au facut austriecii cu fierul si turcii cu lemnul de frasin….

    • Sare'n Ochi zice:

     i-au dat inapoi la turci ca nu mai aveau ce face cu ei. asta ar trebui sa facem si noi ;D

    • ceaikovski zice:

     Pe olteni ii pedepseste D-zeu de ani buni, se desertifica hectare intregi, iar ei… tot asa, tot asa…

    • ceaikovski zice:

     La otomani plateau pesches si erau lasati sa faca ce vor. Asa s-au invatat.
     Mai bine platim bir, si la noi furam cat incape. Dam taranilor un sac de grau, sa nu moara pana la primavara, si gata! Vine vara, apoi toamna, jucam, bem, eheei ce viata frumoasa!! Statul? Ce-i aia?

     • Sare'n Ochi zice:

      statul e aia care ne numara si ne ia vaca din batatura daca nu ne-am lucrat pamantul si nu am platit impozitul pe el. am vazut si la noi – mie mi-a saltata ANAF-ul luni 1500 RON (i-am platit si gata), langa mine era una care-si vanduse pamant de 60000 RON si nu pricepea de ce trebuie sa plateasca impozit, ca doar l-a vandutut – „trebuia banditii aia care l-a cumparat sa plateasca, nu?”… daca si la noi in Ardeal sunt astfel de oameni…, ne bazam pe ceilalti. ce m-a deranjat cel mai tare era cum se dadea batrana si amarata in voce, dar daca te uitai atent, isi pusese un batic pe cap sa nu se vada ca este proaspat coafata. din spate parea daramata, dar cand rotea ochii prin sala sa caute sprijin la cei ce o auzeau, ii luceau ochii de hiclenie (si se vedea pe fata ei ca venise la furat). nu stiu daca m-am facut clar 😀

 5. ceaikovski zice:

  Sper ca dezinfecteaza veceurile, covoarele, peretii, clantele. Crizel a lasat multe bale si microbi pe acolo… 😛

 6. gioana vesela zice:

  Maimuta, stiam ca e o perversa dar chiar in halul asta nu credeam:
  „Dintre poveștile auzite în fosta redacție cel mai mult mi-a plăcut una relatată de-un om care i-a făcut, la un moment dat, o vizită lui Vântu. Nu Geoană, altcineva. Și, în timp ce omul ăsta aștepta docil pe-o canapea să răsară (pe atunci) gloriosul și foarte spiritualul mogul, cine credeți că trece grăbit pe hol, îmbrăcată doar într-un halat al gazdei, înspre baie? Primarul Craiovei, mânca-ț-aș! Mă rog, pe atunci nu era primar al Craiovei, ci o biată membră de partid cu gura-i mare conturată de niște buze destul de reușite. Dar la câțiva ani, iată, ajunge primar într-un oraș de referință pentru nord-estul județului Dolj.”
  http://mantzy.ro/2012/07/30/nu-toata-lumea-care-merge-la-vantu-sfarseste-prost/

 7. observator zice:

  Gâsca lui Stalin
  După ce Rusia bolşevică a devenit, cu ajutorul puterilor occidentale, stăpân pe jumătate din ţările Europei, Stalin – atotputernicul lider comunist – a convocat la Kremlin pe toţi şefii statelor răsăritene, pentru un instructaj asupra metodelor de conducere a popoarelor. Drept material didactic, fiecare participant trebuia să aducă o gâscă.
  Imediat, noii conducători au procurat câte o gâscă, au pus-o la îngrăşat şi au făcut o colivie pe măsura situaţiei lor.

  La data stabilită s-au adunat în sala mare a Kremlinului toţi cei invitaţi şi gâştele lor. Cu vreun sfert de oră întârziere a apărut pe uşa care ducea la tribună şi Stalin, însoţit de o gâscă slăbănoagă, fără nici un fel de colivie şi care era tot timpul cu gâtul întins la buzunarul de unde îi dădea din când în când câte un grăunte.

  După ce s-au ridicat toţi în picioare şi s-au gratulat reciproc, Stalin le-a cerut să deschidă coliviile şi să dea drumul la gâşte. Acestea, când s-au simţit libere au plecat care încotro neluând seama de stăpânii lor. Singură gâsca lui Stalin a rămas credincioasă şi atentă la buzunarul din care i se dădea din când în când câte un grăunte.

  În această situaţie Stalin a tras concluzia: ”Vedeţi ce se întâmplă dacă le-aţi dat mâncare pe săturate! nu vă mai recunosc. Gâsca mea, ţinută cu câteva grăunţe să nu moară de foame, este cea mai credincioasă fiinţă. La fel trebuie să vă purtaţi cu popoarele dacă vreţi să fie credincioase şi să nu vă creeze probleme.”
  Un referendum se provoaca de putere atunci cand puterea este sigura de rezultat si ca aparatul de propaganda este fidel precum gasca lui Stalin

 8. observator zice:

  Comportamentul unui badaran profesor universitar
  Sorina Matei il intreaba pe Dan Mihalache dacă Antonescu își dă demisia sau nu. A primit următorul răspuns.
  : „Ia mai du-te și tu în mă-ta dacă ai curiozități din astea…Uită numărul meu de telefon”.

  Este vorba despre Dan Mihalache consilier al lui Crin Antonescu, secretar general adjunct al Guvernului, om care se ocupă de imaginea și comunicarea PNL.
  Detalii pe blogul sorinamatei

  ,

 9. ceaikovski zice:

  am ras cu lacrimi!!!!
  Cum il sustin ungurii pe Base:
  https://www.facebook.com/photo.php?v=452225351477882

 10. ceaikovski zice:

  Cristian Diaconescu, limbaj de diplomat extrem de dur!
  Aici: http://www.cristiandiaconescu.com/2012/07/democratia-invinge-democratia-originala/

  • Optimus Prime zice:

   merita sa fii diplomat cu indivizi lipsiti de onoare si constiinta, tupeisti, mincinosi, badarani, mitocani, etc?
   eu zic ca a fost prea elegant!

   • ceaikovski zice:

    a fost prea elegant, da, dar in limbaj diplomat, este f dur. Si daca le raspunde cineva cu aceeasi moneda, atat asteapta, e o permanenta provocare. Oare uselistii isi imagineaza ca noi nu stim injuraturi?

 11. ceaikovski zice:

  Ponta mitomanul la Realitatea. Nu-l ascult, n-are rost, oricum minte. Maine va spune altceva.

 12. Daniel Neciu zice:

  “Luăm act de faptul că referendumul pentru suspendarea președintelui României, Traian Băsescu, nu este validat. Instabilitatea politică declanșată de încercarea de a-l suspenda pe șeful statului trebuie să ia sfârșit. Acțiunile politice iresponsabile nu iși au locul în Uniunea Europeană și nu sunt tolerate de catre instituțiile europene și de către comunitatea democratică internațională”
  Se poate citi intreg comunicatul :
  http://www.b1.ro/stiri/externe/joseph-daul-i-wilfried-martens-ppe-am-luat-act-de-faptul-ca-referendumul-nu-a-fost-validat-34327.html

 13. Daniel Neciu zice:

  Paiata nu are de gand sa isi respecte cuvantul dat in forul Parlamentului: http://www.evz.ro/detalii/stiri/crin-antonescu-nu-isi-respecta-promisiunea-facuta-in-parlament-994293.html

 14. Optimus Prime zice:

  Sova loveste din nou! 🙂
  Suparat ca a fost oprit din numaratul steagurilor taman cand trecuse de 52%, tenacele Pristanda si-a dat peste cap ochisorii de bursuc si a trecut la amusinarea de noi dovezi pentru a demonstra ca el are dreptate:

  Prezent în studioul Antena 3, senatorul Dan Şova a prezentat un document eliberat de Institutul Naţional de Statistică, la data de 26 iulie 2012, la solicitarea secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, care notifică mai multe date statistice care pun într-o altă lumină rezultatul referendumului desfăşurat duminică.

  http://www.jurnalul.ro/observator/cvorum-referendum-document-statistica-619728.htm

  Prostul nu e prost destul daca nu e si insistent.

  • Sare'n Ochi zice:

   astia imi produc greata. mai ales viezurele acela cu frunte de tab numit impropriu Sova.
   egea-i lege s-o futa pe ma-sa de gunoiae, nu se inventeaza pe parcurs, in functie de necesitati si nevoi, ci se respecta legea care exista. ce pizda ma-sii de avocat este si cretinul de Sova daca nu stie, sau se preface ca nu stie, ca nici o lege nu beneficiaza de retroactivitate? gunoialea acestea ar face orice sa distruga statul de drept. deja e caz de boala psihica si de procuratura.

 15. dacul zice:

  Iata cine este in spatele pucistilor !

  http://xdangels.com/matryoshka/

 16. Optimus Prime zice:

  În Transnistria ar putea apărea o bază militară rusă pentru a proteja regiunea de „PERICOLUL ROMÂNESC”

  Deschiderea unei noi baze militare ruseşti ar ajuta Tiraspolul să facă faţă pericolului românesc ce creşte odată cu revenirea preşedintelui suspendat al român Traian Băsescu în fotoliul prezidenţial, consideră ministru transnistrean al apărării, Vladislav Finaghin.

  http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/in-transnistria-ar-putea-aparea-o-baza-militara-rusa-pentru-a-proteja-regiunea-de-pericolul-ro.html

  Ponta, demn urmas al vanzatorului de neam Ilici, carpa kaghebista care a dat Basarabia pe o vodka Gorbachev. .

 17. observator zice:

  Crin, Marga Chitoiu si Rus in afara legii in afara legii neavand certificat ORNIS nu aveau voie
  sa participe la lucrarile CSAT certificatelr se acorda dupa o verificare riguroasa si este obligatoriu

 18. Pingback: Cum ne-am petrecut astă vară tentativa de stat a Uniunii Stalinist Leniniste | Sare'n Ochi

 19. Pingback: Cum ne-am petrecut astă vară tentativa de lovitură de stat a Uniunii Stalinist Leniniste | Sare'n Ochi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.