Leul doborât de infantilismele Guvernului GRIVCO

Împușcat cu multiple Ordonanțe de Urgență – care numai cu economia nu au de a face, ci cu prostia, hoția, infantilismul, lovitura de stat și revanșardismul celui mai infantil guvern post-decembrist, leul nostru național s-a târât să moară glorios, sângerând din toți indicii, la umbra Băncii Naționale. Azi leul s-a depreciat, de la mult prea multă muncă depusă în interesul țării și a cetățenilor săi de către Prim-Plagiatorul României și gașca sa de suspendaci, până la un nou minim istoric, de 4,6009 lei pentru un euro. Întrebat dacă simte vreo remușcare pentru modul în care își dă obștescu sfârșit moneda națională, Prim-Plagiatorul României a zâmbit tâmp și ne-a dat un răspuns pe măsură: „Sunt doar de 11 săptămâni în funcţie, deci nu pot fi acuzat de criza financiară din România”.

Păi, îhâm-îhâm, măi dragă, vorba amicului tău, Sebastian Ghiță (și citez, că nu-mi permit să mă tutuiesc cu Primul-Plagiator al României), să nu “o fut pe mă-ta”? Deci, nu ai nici o vină…

Numai că, pe 27.04.2012, când împreună cu Crizel Antenescu, și-au cumpărat suficienți parlamentari din paralele lui Dan FELIX Voiculescu încât Uniunea Stalinist Leninstă să poată să-l debarce pe Mihai Răzvan Ungureanu, de 1 euro puteai cumpăra 4.3747. Pe 8 mai, odată cu instalarea Guvernului GRIVCO, leul era la 4,4032 în raport cu fratele său european. Iar azi este la 4,6009 – leul prăbușindu-se abrupt după toate mizeriile puciștilor care l-au debarcat pe Traian Băsescu, străduindu-se să-l suspende prin lovitură de stat parlamentară, lovitură coordonată chiar de către el – și, cică, nu el e de vină. Deci avem o devalorizare de 5,2% de când a început el scandalul și pusul fustelor în cap, și de 4,5% numai de când e el Prim-Plagiatorul Românieiși el nu este vinovat. Să le-o spună asta celor care au rate la bancă. Să le spună cum este cu mărirea salarială de 8% când ratele au crescut cu 4%. Că, oricum, el, Mărețul Infantil, nu este vinovat de nimic: nici de plagiat, nici de numirea lui Grăjdan, nici de trecerea Monitorului Oficial în propria-i subordine (să poată fugi cu acesta sub braț atunci când nu vrea să publice vreo lege), nici de insovența Hidroelectrica, nici de subordonarea politică a TVR și RRA, nici de tentativa de ciuntire a atribuțiunilor CCR, nici de schimbarea Avocatului Poporului în Avocatul Puterii (tot cu “p” începe și lui îi place să plimbe prin gură cuvinte cu “p”), nici de debarcarea ilegală a președinților celor două camere ale Parlamentului, nici de tona de minciuni debitate în fața liderilor europeni (de-a trebuit să fie convocat la scara avionului să i se bage mințile în cap), nici de puciul dat împotriva lui Traian Băsescu, nici de cheltuirea inutilă a 20 de milioane de euro pe un așa-zis referendum convocat total ilegal șamd. El este nevinovat. În fond biata mama aia a lui, conform propriilor ei declarații, a avut posibilitatea să-l avorteze. În schimb a ales să ni-l livreze. Datorită mă-sii noi l-am cunoscut.

Bibliografie citate:

 • Sebastian Ghiță: „I-am zis lu’ Ponta “bă, o fut pe mă-ta, fac 1.2 rating, te duci la televizor!” S-a dus, săracul. Mi-a zis: “mă duc, mă, în pula mea, fac, zic, dau breaking news, fac ce vreți voi, na, vin eu la televizor”.
 • “Faptul că Victor s-a născut se datorează integral tatălui său, Dumnezeu să-l odihnească, pentru că eu luasem decizia să nu păstrez sarcina. Aveam o anume suferinţă medicală care permitea un avort legal şi eram hotărâtă să nu fac copilul, dar a fost dorinţa fierbinte a tatălui său să îmi asum riscul. Noi am divorţat ulterior, dar, în 1992, când s-a stins din viaţă, tatăl lui Victor a făcut-o în casa noastră, înconjurat de cei dragi”, a declarat, pentru inpolitics.ro, Cornelia Naum, mama lui Victor Ponta.
Acest articol a fost publicat în Țara bizonului liniștit și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

27 de răspunsuri la Leul doborât de infantilismele Guvernului GRIVCO

 1. probabil că până vineri leul va fi pricăjit de numa’.
  un motiv în plus ca unii dintre votanții DA să stea, naibii, acasă.

 2. Evanghelista zice:

  Atentie mare la cum se mobilizeaza USL Cluj:
  http://i48.tinypic.com/wtghdu.jpgmobilizare

 3. Valentin zice:

  deci si Basescu cere boicotarea. asta e bine.

 4. Sare'n Ochi zice:

  Laurentiu wrote: „Prin telefon, direct de la mitingul „ghilimelelor” de fiecare seara din Cluj, prietenii Lungu Victor Eugen Mihai (Sareinochi) si Măritul Dictator m-au rugat sa-i pun o intrebare lui Ponta. Mai precis daca a adoptat prin OUG noul mod de conjugare a verbului „a copia”:
  – Eu copy
  – Tu paste….”

 5. Sare'n Ochi zice:

  Pentru a nu uita cine sunt cei care susțin că Victor Ponta nu a plagiat, care susțin că a copia cuvânt cu cuvânt 115 pagini din alți autori este corect și legal, iată lista celor opt membri ai Comisiei Naționale de Etică a Ministerului Educației (acestora li se adaugă doamna ministru care îi susține):
  Virgil Muraru – Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Maşini şi Instalaţii Destinate Agriculturii şi Industriei Alimentare – vmuraru@inma.ro
  Doru Vladimir Puşcaşu – CEPROCIM – doru.puscasu@ceprocim.ro
  Nicolae Burnete – Universitatea Tehnică Cluj – nicolae.burnete@auto.utcluj.ro
  Petru Andea – Universitatea Politehnica din Timişoara – petru.andea@et.upt.ro
  Victor Stoica – Universitatea de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” Bucureşti – nu am găsit adresa de e-mail
  Horia Iovu – Universitatea Politehnica din Bucureşti – iovu@tsocm.pub.ro
  Florin Ionescu – Steinbeis University Berlin – ionescu@htwg-konstanz.de
  Paul Dobrescu – Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative – paul.dobrescu@comunicare.ro
  Ecaterina Andronescu – Ministerul Educației – ecaterina.andronescu@upb.ro, ecaterina.andronescu@senat.ro, ec_andronesc@yahoo.com
  http://lacoltulstrazii.ro/2012/07/23/lista-celor-cu-obrazul-patat/

  • Evanghelista zice:

   “Eu insumi sunt ingrozit ca trebuie sa iau lectii de democratie, eventual de libera exprimare de la un politician european care refuza dialogul, in numele unui gest politic probabil, pentru ca altfel ar fi un gest total necivilizat, aducandu-va aminte ca ati refuzat sa discutati cu premierul tarii mele si am considerat ca ma umiliti si pe mine, cetatean roman”
   http://www.hotnews.ro/stiri-politic-12865284-eugen-nicolaescu-raspunde-lui-joseph-daul-sunt-ingrozit-iau-lectii-libera-exprimare-politician-european-care-refuza-dialogul.htm

  • Lupuș zice:

   Ponta a redactat neglijent lucrarea de doctorat, dar elementele de noutate si de cercetare ale lucrarii nu sunt in paginile preluate fara ghilimele. Asa suna analiza de continut, nu numai de forma, a specialistilor in drept. Ceilalti dovedesc ca sunt specialisti in stîng! :), daca ei cred ca doar ghilimele conteaza.
   Ponta, în calitate de procuror a participat la definirea principiilor de organizare si functionare ale acelei instituții internaționale de drept penal.

   • Sare'n Ochi zice:

    Puluș, ești cretin cu spume – care-i noutatea în ceea ce te privește? Numai o jigodie întunericită mintal așa ca tine (ca el, nici nu-i de mirare că sunteți în aceeași tabără, a hoților) poate emite asemenea inepții. Ca să-l citez pe amicul său Sebastian Ghiță (vezi citat corect în text): când să „o fut pe mă-ta” a participat Ponta la crearea CPI? poate în întunericul dintre cele două urechi ale tale 😀 puțoiul se juca cu ceea ce plimbi tu prin gură în nisip pe vremea când se crea CPI. ai auzit de razboiul din fosta Yugoslavie, studențaș la facultate particulară? care crezi că este legătura dintre CPI și acest război?
    Și constat că, exact ca Prim-Plagiatorul României ești plin de glumițe tălâmbe la tine (specialiști în stâng 😀 – venind asta de la un bou de stânga… ce am mai râs!). s-a adunat tot fundul Râmnicului Sărat să ne dea glumeți… ia cu medicamente, flăcău.

   • bateți câmpii în ultimul hal.
    ghilimelele n-au nicio relevanță.
    Ponta a preluat cu copy/paste zeci de pagini – dacă punea ghilimele, era exact același lucru: PLAGIAT.
    nu este voie să preiei citate de câteva pagini, chiar dacă pui ghilimele și treci sursa.
    și nu poți avea o teză în care 85 de pagini sunt doar citate din alții.
    lăsați-i pe alții să vorbească despre așa ceva, că dumneavoastră nu aveți nici cele mai elementare cunoștințe despre redactarea unei lucrări științifice.

 6. Reddog zice:

  Salutare all

  Slagarul saptamanii, promite sa devina un hit.

  Pe muzica Connect R „vara nu dorm”

  Eu NU merg la vooot,
  Ma doare-n cooot,
  NU o sa votez
  NU legitimez
  Acest puci ruseeeesc.

  Eu noaptea nu dorm, ey!
  Decat daca-mi dai somnifere
  Si cum nu iau pastile joc la poker si sug bere
  Victoras e Prim Ministru ,eu Prezident, pot fi absent
  Suntem la fel ,pe cinstea mea, el copy/paste ,eu repetent

  Am hibernat ca ursul toata iarna
  Mut resedinta-n Cotroceni, in sfarsit a venit vara
  Dimineata mahmureala, da-i cu sana, umple cana
  In Parlament zero la suta ad-o votka si-nc-o suta.

  Eu NU merg la vooot,
  Ma doare-n cooot,
  NU o sa votez
  NU legitimez
  Acest puci ruseeeesc”

 7. Reddog zice:

  Daca vreti sa vedeti cat de turbati sunt uslamistii mergeti – cu masca de gaze din doyare, obligatoriu – pe blogul dobitoacei uslamiste Roxana Iordacheapulii !

  Delirium tremens – diagnosticul corect !

 8. observator zice:

  Victor Ponta nu plagiat el a sris un pamflet care cuprinde inexactitati specificate in prefata de
  AN, acest pamflet a fost considerat teza de doctorat cu calificativul magna cum laude.
  Aceasta este parerea forumistilor din Germania .

  • Sare'n Ochi zice:

   summa cum laude – summa plagiatului si laude pentru aceasta 😀
   cat de bou trebuie sa fii sa-l plagiezi pe Winston Churcill? dar pe Stalin?… si sa nu pomenesti nimic despre ei?
   Puluș e doar un idiot util de-al celor care li-au dat BAC-ul copiind, de-al asistatilor mintali samd.

   • observator zice:

    für Hr. Ponta. Er hat bereits öffentlich erklärt, dass die Uni kein Recht hatte seine Pamphlet zu beurteilen. Darum werde er auch das Ergebnis ignorieren. Die durch seine Partei mit eigenen Mitgliedern besetzte „Kommission” des Unterrichtsministeriums hat ja gestern noch auf die Schnelle bekannt gegeben die Arbeit wäre „nach den damalig gültigen Richtlinien erstellt worden”.
    Fazit: Wer seinen Doktor vor 2009 in Rumänien gemacht hat kann das Diplom eigentlich in die Tonne werfen.
    Mehr noch: es werden mittlerweile Akademiker und Journalisten mit Strafen bedroht wenn sie weiterhin Vorwürfe gegen Regierung und Parlament erheben. Ich bin gespannt wie sich die Lage weiter entwickelt. Hier im Land sieht es bis jetzt zwar noch gut aus aber ich frage mich was meine lieben rumänischen Mitbürger machen wenn plötzlich kein Geld mehr da ist.
    http://www.faz.net/aktuell/politik/ausland/rumaenien-universitaet-bestaetigt-plagiatsvorwuerfe-gegen-ponta-11826538.html

    • Sare'n Ochi zice:

     l-ai pus în cur pe Puluș!
     😀
     trebuia sa-i dai si traducerea. sa nu se bage naibii pe Goagăl translate și să afle ca de fapt Ponta este baiatul cel bun pana si in gazeta nemteasca a lui Băsea… 😀
     că știi că stă prost cu înțelegerea în întunericul dintre cele două urechi ale sale!

 9. snapshot zice:

  asa cum declaratia zombetului Topescu l-a incitat pe primarul Orsovei sa se dea la Flacara Democratiei tot asa declaratia zombetului Athanasikos poate incita vreun nebun. CNA-ul ce pazeste ?
  https://lh6.googleusercontent.com/-7yPlitfc01o/UA5ddKtbI6I/AAAAAAAACAg/37tadgzpy0g/s550/atacul%2520zombetilor%2520A3_net.jpgcna ce pazeste

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.