Victor Ponta: „După ce luăm controlul politic asupra DNA”…

Priviți și judecați:

Miza suspendării este preluarea Justiției și scăparea mafioților din Uniunea Stalinist Leninstă de rigorile acesteia, salvarea averilor obținute prin furt.

Vreți o țară ca afară? Votați NU la Referendumul din 29 iulie (care încă nu știm câte zile va ține).

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

30 de răspunsuri la Victor Ponta: „După ce luăm controlul politic asupra DNA”…

 1. bazel09 zice:

  O compilaţie video de toată isprava. S-o facem cunoscută 😉

 2. referendumul va ține doar o zi, 29 iulie.
  iar guvernul va hotărî printr-o ordonanță de urgență că ziua de 29 iulie va avea 48 de ore.

 3. observator zice:

  Politicienii ne vand gogosi – „ce mi-e greu sa promit doar sunt politician„ citat PM de unica folosinta in dialogul cu Tatulici
  Manaci zilnic un “Ich bin ein Berliner”ţii cura de slabire sub control
  http://www.wunderweib.de/diaetundgesund/abnehmen/bildergalerie-1028695-abnehmen/70-Wege-100-Kalorien-zu-sparen.html?i=66&scroll=600
  la aceasta adresa gasiti poza gogogosi umflate cu gem
  “Ich bin ein Berliner”
  …und habe gerade mal 250 Kalorien. Hätten Sie das gedacht? Unschlagbar in der Kuchentheke neben Streuselschnecke & Co.!
  “Ich bin ein Berliner” este o gogoasa umflata care are doar 250 calorii pe ele scrie
  Glück( fericire) sau Erfolg ( succes )
  ar fi o idee de afaceri

 4. theo- nona zice:

  bunä,

  mintea nu-l duce mai mult pe trantor,

  se potriveste plagiatul dela Kennedy, ca nuca in perete,

  vrea sä spele faptul ce impostorul, a fost la Timisoara cu un

  avion particular-rusesc………….vä zice ceva.?

  vä spun eu, este retzeaua de mafiotzi a lui Fenechiu.

 5. theo- nona zice:

  CRIN a incälcat constitutzia, prin prezentza la Timisoara.

  Crin, trebuie demis,

  opozitzia ceretzi demisia nemernicului.

  • Optimus Prime zice:

   Nu numai la Timisoara ci si la Constanta ca sa nu mai zic de aparitiile zilnice la televizor!
   Strigau ca din gura de sarpe atat cei doi neterminati, ctrl C Antenescu si ctrl V Tonta, cat si parlamentarii USLamisti, UDMRisti si UNPRisti ca Basescu a incalcat regula jocului (aka Constitutie) intrand in teren dar Crizel ce face? Crizel a intrat fara nici o jena pe teren si joaca direct la fault! Crizel declara ca o sa fie un presedinte interimar echidistant si discret! Halal discretie si echidistanta, a la antena3!
   Cine trebuie sesizat de incalcarea constitutiei si cine poate sa demita presedintele interimar?

 6. skorpion zice:

  DUPA CE LUAM CONTROLUL POLITIC ASUPRA DNA-ului.

  pe asta n-o stiam,
  stiam ca varanul a spus ca trebuie preluat controlul asupra justitiei,
  dar acum aflu ca pulifriciul a spus cu gurita lui.

  oare vor vedea indivizii astia puscaria???
  pentru lovitura de stat parlamentara?

  • gioana vesela zice:

   Sper din toata inima ca da si mai sper sa nu dureze procesul cat la A.Nascase.

  • Optimus Prime zice:

   nu stiu daca puscaria dar sigur ii paste ghena politicii
   a la longue astia doi si-au *utut singuri norocul
   Varanul Felix da, galerele-l mananca, ghiuleaua prinsa de picior

   daca mai dau cateva suturi economiei ar putea fi condamnati, eventual, pentru subminarea economiei nationale pe langa cea a autoritatii statului si incalcarea flagranta a Constitutiei.

 7. theo- nona zice:

  incä o dovadä cä fostul rege Mihai, a fost si este colaboratorul
  comunistilor . isi plimbä hoitul sclerozat prin antenele VARANULUI,

  astea sunt inscenärile lui DUDA-SECURISTUL ESCROC pe post de ginere.
  Duda este si a fost colaboratorul retzelei, VOICULESCU -ILIESCU,

  amandoi i-atzi väzut in loja fostului re. si la inscenärile petrecerilor

  ce RUSINOS: dar ce vä miratzi, a fost o mumie arivistä si
  cu un mare handicap-numai 2 neuroni.

 8. brindusa zice:

  Sesiunea ULTRAextraordinară a Parlamentului, convocată în zilele următoare, pentru a pune de acord Legea referendumului cu decizia CCR, va stabili şi faptul că referendumul se va desfăşura pe durata a două, sau chiar trei zile, în funcţie de cît se estimează că este necesar pentru ca românii cu drept de vot să se pronunţe în marea lor majoritate.Zvon sau posibila proiectie?

 9. brindusa zice:

  USL îl va considera pe Traian Băsescu drept un preşedinte ilegitim şi îi va solicita să demisioneze dacă la referendum nu se vor prezenta 50% plus unu dintre cetăţenii cu drept de vot, dar majoritatea votanţilor se va pronunţa împotriva acestuia, a declarat liderul USL, Victor Ponta. (mediafax)

  • Sare'n Ochi zice:

   Basescu a zis de 2 zile ca demisioneaza in cazul in care nu va fi validat de catre popor. Uniunea Stalinist Leninista doar da cu copy-paste (exact cum stiu idiotii care o compun mai bine) pe ceea ce a zis Traian Basescu.

 10. Optimus Prime zice:

  Uaaaaai, acum mi-a picat fisa!
  Dati-mi voie stimabililor, aveti putintica rabdare, cred ca nu ati inteles!
  Pai daca astia instaureaza controlul politic asupra DNA adica pe romaneste ADN va dati seama ce pot face? Clonarea va fi la degetul mic al varanului, ma rog, gheara! Va dati seama ce vor putea crea in laboratoarele Grivco prin miciurinizare si hibridizare? Va puteti inchipui un hibrid Antonescu, Ponta, Sova si Voiculescu? Va fi combinatia ideala de lene si narcisism, smecherie si hotie, mitomanie si superficialitate, ura si lacomie. Rezultatul va fi politicianul sau mai bine zis politrucul perfect pentru armata pradatorului suprem Ilici, carpa kaghebista, si emulii sai. Ilici va deveni nemuritor prin clonare si nu va fi hibridizat pentru a nu i se subtia sangele rosu de proletar luptator pentru drepturi, drepturile lor.
  Pentru restul ceva ADN de oaie, gaina sau castravete.
  Papica o va rezolva Felix ca doar a integrat ministerul agriculturii la Grivco: „soylent green”
  Asteptam cu interes Ministerul Adevarului dupa alegerea Big Brother Antenescu, desigur sub conducerea lui herr Ciutacu & herr Gadea cu Badea in pauzele de reclama.

  • Optimus Prime zice:

   Viata bate filmu’ si realitatea virtuala. Va dau o veste proasta, Sova chiar exista!
   Explicatia este like usual una simpla: Sova este un experimant, se pare ratat, scapat din laboratoarele subterane de la Grivco. Pentru prima oara in lume s-a incercat miciurinizarea guvidului autohton cu maimuta urlatoare. Rezultatele initiale au fost incurajatoare insa unicul exemplar a scapat la un moment dat si nu a fost descoperit decat prea tarziu cand incepuse deja sa oracaie pe la Money Channel. Desi a fost luat rapid din lumina reflectoarelor care se pare ca ii cam cauza in partea superioara a corpului a fost redescoperit de baietii cu ochi caprui de la Mossad si dat pe mana celor de la SWC (Simon Wiesenthal Center) Baietii lui Simon, obisnuiti mai mult cu tartacutele mai coltoase nemtesti, se pare ca i-au aplicat o clisma in urechi cam dura si in procesul de lavaj i-au spalat si urmele de lapti de guvid pe care le mai avea in creier. Incercarile ulterioare de recuperare ale laboratoarelor Grivco au fost zadarnice. Pentru a nu irosi totusi materialul biologic, reciclarea costand scump, i-au montat o mufa USB pentru incarcarea unor mici programe necesare functionarii in studiourile Antena 3, iRealitatea Tv si RTV. Ctrl Alt Del and voila!
   Guvidul fiind totusi un peste destul de rezilient este posibil sa-i fi ramas inscrise pe peretii cutiei craniene (chestia aia din partea superioara a corpului lui Sova) imagini din filmele de razboi cu nemtii si romanii vizionate in copilarie: “Natasa, nemtii pa ulita, davai avtamant!” si asta ar explica reactia descrisa de Neamtu M.

 11. dan zice:

  eu nu inteleg cum unii romani il plac pe ponta ,antonescu si voiculescu.acum dupa toate actiunile lor chiar i-mi e greu sa-mi dai seama cum de nu au macar o umbra de indoiala asupra lor.eucunosc niste tipi suporteri fanatici al usl.unu e politai(sau militian,chiar daca nu a facut acestserviciu pe vremea raposatului,insa aavut de la cine sa mosteneasca) si unu e un simplu muncitor.pe primul il inteleg .e interesul.dar pe al doilea chiar nu -l inteleg.

 12. sandu1960 zice:

  Consiliul Naţional de Etică a dat verdictul cu privire la teza de doctoral a lui Victor Ponta. Potrivit Comisiei, lucrarea nu este un plagiat.

  În urma analizelor efectuate s-a constatat că procedurile în urma cărora domnul Victor Ponta a obţinut titlul de doctor în ştiinţe juridice au fost în acord cu legislaţia în vigoare în anul 2003 şi NU se poate susţine calificarea de plagiat.

  Iată concluziile Consiliului:

  1. Teza de doctorat elaborată de domnul Victor Ponta şi susţinută public în anul 2003 respectă cerinţele academice din acea perioadă şi este comparabilă, din punct de vedere al acestei cerinţe, cu alte teze de doctorat susţinute în aceeaşi perioadă.

  2. Teza de doctorat are un titlu clar, dezvoltat corespunzător pe parcursul lucrării.

  3. Tema tezei de doctorat este în domeniul de preocupare al doctorandului şi conducătorului de doctorat.

  4. Autorul tezei de doctorat a efectuat activitaţile cuprinse în planul individual de pregătire, conform regulamentelor în vigoare în acea perioadă (trei examene şi trei referate, toate apreciate cu calificativul foarte bine)

  5. Teza de doctorat este clar structurată şi are un plan de cercetare coerent.

  6. Metodologia de cercetare este în concordanţa cu normele ei şi practicile din domeniul ştiintelor juridice la acea dată.

  7. Cercetarea, aşa cum rezultă din referatele membrilor comisiei de susţinere, prezintă elemente de noutate şi cuprinde analize pertinente.

  8. Bibliografia utilizată de autor este menţionată la sfârşitul lucrării. Sunt unele deficienţe în ceea ce priveşte trimiterile bibliografice în interiorul capitolelor. Nu se poate aprecia ca doctorandul Victor Ponta şi-ar fi însuşit paternitatea.

  • Sare'n Ochi zice:

   ista ălora care spală doctoratul lui Ponta nu e cea de pe site. Ieri a fost luni. Cf. EVZ, ”la sfârșitul săptămânii trecute au demisionat președintele T. Petrescu și un membru, R. Iucu.”
   va recomand, pana la a topai ca Mihaiela dragostea mea, sa cititi: „Abia întors din turneul umilinţei cu servieta plină de teme pentru acasă, Ponta devine şugubăţ şi face debutul în diplomaţia continentală, jucând marile puteri între ele, cum l-au păcălit pe el în manualul de clasa a IV-a că ar fi reuşit domnitorii valahi: băgăm Germaniei o perversă ca la Tg Ocna, pe chestie de competenţe lingvistice, făcând complice cu ochiul Franţei, ca să o rupem pe Merkel de Hollande. Care o să se dea pe spate de aşa atenţie neaşteptată, combinată cu nişte gargară pe proiecte economice, o s-o abandoneze pe doamna cancelar, sărind în braţele românului.”(Sorin Ionita, http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-chutzpah-992257.html )
   si sa reflectati. Comisia asta de asa-zisa etica este cea pusa de grajdanul Pop sa-l spele pe Prim-Plagiatorul Romaniei de pacate – toti numiti unul si unul (si cu toate acestea, doi n-au suportat rusinea de-a manca cacat si si-au dat demisia). CHUTZPAH!

 13. unQjohn zice:

  Tare filmuletul, mi-am descarcat aproape toti nervii luati de altii. Ar fi bine sa-l vada si cei din partea opusa, doar-doar le vor creste nervi reali, nu insirati de specialistii in antene.

 14. rusti zice:

  nu exista partea opusa, si cei ce posteaza pe net si cei care ies i strada sunt tocmiti de usl si dovada a aparut de mult, cica platesc oameni care sa stea in ture pe net, fac cu randul, deci nu au cred ca nici macar 10 la suta la referendum la care se adauga batranii neputinciosi a caror primari or sa-i scoata cu forta la urne:(

 15. Pingback: Consideraţii privind referendumul pentru suspendarea preşedintelui României | trăiește-ți viața altFEL

 16. Pingback: Cum ne-am petrecut astă vară tentativa de stat a Uniunii Stalinist Leniniste | Sare'n Ochi

 17. Pingback: Cum ne-am petrecut astă vară tentativa de lovitură de stat a Uniunii Stalinist Leniniste | Sare'n Ochi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.