Imaginea României în lume: un plagiator (mai rău ca un hoț, pentru că și înșeală) și un puturos chiulangiu

Premierul Victor Ponta a declarat, la sedinta executivului de sambata dimineata, ca Guvernul incearca sa contracareze efectul campaniei iresponsabile de denigrare a Romaniei initiata de persoane care castiga mii de euro lunar in Parlamentul European din munca romanilor. Premierul a mai aratat ca este pacat ca, dupa 22 ani, cineva nu pleaca de la putere decat distrugand tara, relateaza Mediafax. Hoțul și mincinosul de Ponta Chiar îi crede proști pe cei din Europa?

Aceștia suntem noi: hoți, mincinoși, chiulangii, puturoși? Atunci de unde au acești hoți, mincinoși, puturoși și chiulangii atâta susținere?

Cred că soluția la ieșirea din situația în care am fost vârâți/târâți de către mașinațiunile Uniunii Stalinist Leniniste, clocite în laboratoarele GRIVCO nu stă numai în criticile UE și SUA la ceea ce se întâmplă în România – acestea sunt soluții pe termen lung care ne vor afecta economic. Pentru a-l îndepărta pe Ceaușescu prin astfel de soluții au fost necesari aproape 10 ani – din 1981 când s-a supărat Mitterand pe el și a întrerupt relațiile diplomatice.  România nu-și mai permite încă aproape 10 ani de regres și stagnare. Soluția stă și în mobilizarea oamenilor și participarea acestora masiv în stradă la manifestații pro Traian Băsescu. Europa va privi, noi va trebui să acționăm. Deoarece primele cifre date publictății cu privire la referendum sunt extrem de nasoale (asta explică și graba cu care s-au făcut toate ilegalitățile, plus faptul ca liderii USL speră că, odată validate mânăriile lor prin votul forțat la referendum, Europa îi va lăsa în pace, și lipsa criticilor ulterioare îi vor legitima în tot ceea ce au făcut și vor face).

Este bine că declarațiile dinspre UE se înăspresc ca și ton. Astăzi Wilfried Martens (PPE) a declarat că autoritarismul galopant al coaliției USL nu va fi tolerat:

 • Președintele Partidului Popular European (PPE), Wilfried Martens, a catalogat votul de suspendare a președintelui Traian Băsescu drept „un alt act politic lipsit de scrupule pentru implementarea galopantă a autoritarismului” făcut de premierul Victor Ponta și coaliția USL, se arată într-un comunicat de presă al Partidului Popular European (PPE). Liderul PPE a criticat „actele arbitrare ale USL – înlocuirea Avocatului Poporului, a președinților ambelor Camere ale Parlamentului, și acum a președintelui țării” precizând ca acestea arată „dispreț total față de statul de drept”. Martens mai afirmă că „înșelătoriile de tipul plagiatului lui Ponta au afectat tranziția spre democrație greu câștigată de către România”, adăugând că instituțiile UE și PPE nu vor permite ca România să alunece către autoritarism.

Liderul grupului PPE din Parlamentul European, Joseph Daul, consideră că înlăturarea din funcţie a şefului statului şi a preşedinţilor celor două Camere în doar patru zile, prin încălcarea regulamentelor Parlamentului, a Constituţiei şi legilor poate fi considerată lovitură de stat:

 • “Înlăturarea primilor trei oameni în stat, preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului şi preşedintele ţării, în doar patru zile, prin încălcarea regulamentelor Parlamentului, legilor şi a Constituţiei, pot fi considerate lovitură de stat”, afirmă Daul după ce Parlamentul a decis suspendarea din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu.

În opinia sa, nu se poate spune că a fost o luptă politică între doi adversari, ci “un atac concentrat împotriva instituţiilor statului, sistemului judiciar şi statului de drept”.

 • “Prim-miniştrii europeni nu ar trebui să acţioneze în contradicţie directă cu instanţele constituţionale, de asemenea judecătorii, la orice nivel, nu trebuie să se simtă intimidaţi în niciunul dintre statele membre al Uniunii Europene. Instituţiile europene ar trebui să ia măsurile corespunzătoare pentru a se asigura că statul de drept este respectat în toate statele membre”, afirmă liderul grupului PPE

Deci, Joseph Daul, președintele PPE reclamă într-o conferință de presă lovitura de stat dată de către Uniunea Stalinist Leninistă în România. UDMR face parte din PPE. Așa că trebuie pusă o întrebare firească: ce părere are domnia sa despre participarea și contribuția acestei curve politice la suspendarea președintelui?

By Baricada.wordpress.com – INFRACTOR ROMÂN VOTÂNDU-ȘI LIBERAREA

Uniunea Stalinist Leninstă raportează depășiri de plan la laudele primite din străinătate:

 • Ascensiuni şi prăbuşiri vertiginoase. Ponta, USL, puciul, atacul contra justiţiei, a democraţiei, a statului de drept, plagiatul, manevre netrebnice, iată doar câteva nume, expresii şi avertismente din presa apuseană privind situaţia actuală a României… Cariera de „alpinist” politic al lui Victor Ponta e plină de surprize. Pe cât de rapid i-a fost urcuşul, pe atât de vertiginos s-a făcut ţăndări atât imaginea actualului premier-plagiator, cât şi a USL. Iar în străinătate, imaginea României postcomuniste s-a deteriorat cu viteza gândului. Suişul vijelios al actualului şef al executivului de la Bucureşti ar fi putut continua poate netulburat, dacă nu survenea descoperirea plagiatului său şi mai ales condamnarea la închisoare cu executare a coruptului său îndrumător ştiinţific şi spiritual, vestitul Adrian Năstase. La el, la condamnarea lui, la cleptocraţia şi clasa politică românească, la războiul ei cu democraţia, cu justiţia, cu instituţiile şi Curtea Constituţională, la pericolul acut planând asupra statului de drept românesc, făceau referire vineri unele ziare foarte influente din apus. Printre ele se numără şi un prestigios ziar german de stânga, apropiat de social-democraţi, care numai de infiltrări, mituiri, simpatii conservatoare, pro-Băsescu ori PDL-iste nu poate fi bănuit. E vorba de Süddeutsche Zeitung. Sub titlul „Politicieni pe care nu-i merită nici un popor”, ziarul din München face un crunt rechizitoriu la adresa încălcării principiilor democraţiei şi statului de drept de către actuala conducere a României. Cotidianul bavarez nu-l cocoloşeşte defel nici pe şeful statului, ba chiar îi critică destul de aspru şi prestaţia şi partidul. Ziarul trimite însă şi la şcoala politică a actualului şef de guvern, respectiv la mentorul său, Adrian Năstase, şi la înscenata sinucidere a delincventului condamnat la închisoare cu executare. Integral la DW.
 • Presa europeană vorbește despre „epurare bolșevică” în România. Edițiile de astăzi ale celor mai citite cotidiene din Germania, Austria și Elveția au titluri care vorbesc despre „Puci prin decret” (Kurier – Austria), „ O manevră josnică la București” (Neue Zurcher Zeitung – Elveția) sau „Un parlament care subminează democrația” (Frankfurter Rundschau – Germania). Jurnaliştii germani de la “Franfurter Allgemeine Zeitung” anunţă “Atacul din Parlament” şi reacţia preşedintelui Băsescu. Nemţii notează că dacă actualul preşedinte va fi suspendat, locul îi va fi preluat de Crin Antonescu, numit şef al Senatului prin încălcarea regulamentului Parlamentului. Jurnaliştii de la “Frankfurter Rundschau” spun că românii se află în faţa unei probe foarte importante şi arată că majoritate compusă sociali-liberali au scos din joc “arbitrul”, Curtea Constituţională. “Neue Zurcher Zeitung” din Elveţia relatează “atacuri fără precedent ale USL”, care au ignorat Curtea Constituţională. Aceştia mai spun că urgenţa cu care Victor Ponta ia decizii pentru a putea controla justiţia, “depăşeşte şi zelul preşedintelui Ucrainei, Ianucovici”. Cotidianul “Wiener Zeitung” vorbeşte despre Victor Ponta, “care se grăbeşte să monopolizeze puterea şi precizează că încălcările Constituţiei aduse de USL preşedintelui Băsescu nu au acoperire. Articolul se intitulează “Puci prin decret”. Integral in EVZ
 • SUA îşi exprimă îngrijorarea faţă de situaţia politică din România. Statele Unite şi-au exprimat “preocuparea” după suspendarea preşedintelui român de către Parlamentul acestui stat membru al Uniunii Europene. “Suntem preocupaţi de recentele evenimente din România, aliatul şi partenerul nostru în NATO, care ameninţă echilibrul democratic al puterilor şi subminează instituţiile independente precum justiţia”, a declarat într-un comunicat purtătoarea de cuvânt a Departamentului de Stat, Victoria Nuland. Parlamentul român a votat vineri pentru suspendarea preşedintelui Traian Băsescu , coaliţia guvernamentală de centru-stânga (Uniunea social-liberală, USL) acuzându-l că a încălcat constituţia României. Destituirea lui Băsescu va fi definitivă doar dacă este validată prin referendumul organizat la 29 iulie. “Facem apel (la guvernul român) pentru ca acest proces să fie realizat în manieră corectă şi transparentă cu un respect scrupulos pentru statul de drept şi idealurile democratice”, a continuat Departamentul de Stat, aderând la poziţia Comisiei Europene care s-a declarat de asemenea “îngrijorată”. Mediafax
 • Berlinul, foarte îngrijorat de evoluţiile politice de la Bucureşti. Berlinul se declară “foarte îngrijorat” de reformele politice dn România. Purtătorul de cuvânt al guvernului federal german emite chiar “rezerve serioase” asupra legitimităţii acestor reforme, în particular cea referitoarea la Curtea Constituţională. Continuându-şi intervenţia, purtătorul de cuvânt al cancelarei Angela Merkel a mai insistat asupra “menţinerii echilibrului puterilor şi a independenţei acestora”. Nu în ultimul rând, Berlinul avertizează că “situaţia actuală din România va fi luată în calcul în cadrul Mecanismului de Cooperare şi Verificare dar şi pentru a examina chestiunea deplinei aderări a ţării la spaţiul Schengen. Guvernul federal va discuta îndeaproape aceste lucruri cu partenerii săi europeni” conchide purtătorul de cuvânt al guvernului german. Agenţia France Presse care preia această declaraţie a oficialilor de la Berlin ne reaminteşte că “Germania este unul dintre principalii parteneri comerciali ai României”. Încă de ieri, după cum vă reamintiţi, Franţa prin vocea ministerului de externe ceruse ţi ea guvernului de la Bucureşti “să respecte statul de drept”. Dacă alte reacţii oficiale franceze nu au apărut de atunci, presa de la Paris cotinuă să urmărească şi să comenteze evenimentele de la Bucureşti. Les Echos, ziar economic, notează că “în România destituirea preşedintelui se accelerează”. Le Figaro, cotidian conservator, consacră o jumătate de pagină “loviturii de forţă contra preşedintelui român”. Trimisul special al ziarului e de părere că acest “Blitzkrieg” de la Bucureşti este de “o violenţă inedită” obiectivul final fiind destituirea lui Traian Băsescu. Publicaţia franceză trece mai întâi în revistă “aventurile din ultima vreme de la Bucureşti, o coabitare de pe urma căreia observatorii nu au reţinut iniţial decât aspectele comice cum ar fi cearta dintre preşedinte şi premier pentru a şti care se duce la Consiliul European de la Bruxelles. Au urmat tentativele, deloc elegante, ale noului guvern de a prelua controlul Institutului Cultural Român. În sfârşit, în timp ce opinia publică se amuza cu acuzaţiile de plagiat lansate împotriva lui Victor Ponta, partidul USL îşi continua ofensiva destituindu-i pe preşedinţii celor două camere ale parlamentului. Au “căzut” apoi Avocatul Poporului şi, de o manieră mai insidioasă, directorii radioteleviunii publice.” În încheierea articolului său, corespondentul de la Figaro se întreabă “care mai este capacitatea de ripostă a lui Traian Băsescu. În funcţie din 2004, acest politician de cursă lungă nu şi-a spus cu siguranţă ultimul cuvânt . Dacă votul de destituire trece, punerea sa pe tuşă mai trebuie confirmată de un referendum organizat în următoarea lună. În cursul unei proceduri similare acum 5 ani, preşedintele ieşise marele învingător obţinând aproape 75 la sută din sufragii”, conchide Le Figaro. RFI

MITINGUL DE IERI DIN CLUJ-NAPOCA:

Au încercat să ne bruieze aducând „luptători cu merite deosebite” în Revoluția din Decembreie 1989. Lui Radu Negru care a pretins că se afla în grupul lui Călin Nemeș, i-am bătut personal obrazul. La fel și lui Borodi – revoluționar de profesie în anii 90. Noi scandam, în Piața libertății (loc în care au fost uciși 13 clujeni iar alții 26 au fost schilodiți cu arma de foc): „păcat de sângele vărsat!”, iar slugile Uniunii Stalinist Leniniste râdeau la megafon: „ha-ha-ha-ha!”… În spatele lor pe o bancă a fost prezent sponsorul acestei contra-manifestații, noul președinte al Consiliului Județean Cluj (USL) Horea Uioreanu, ex-bișnițar de valută. Vă voi povesti eu mai multe despre acest „Buru” și afacerile sale. Noi am stat cu spatele la contr-manifestanți, cu pancardele întoarse spre ei – așa că ne-au cam pompat aerul strigătelor lor în spate… Iar contra-manifestația li s-a terminat urât că i-au cam umflat jandarmii (de tot râsul, nu?) în momentul în care comandantul jandarmilor, generalul Litan a intrat prntre ei să-i potolească, că deveniseră agresivi iar ei văzând un civilean amărât de statură și mai în vârstă au crezut că-l pot și bate… Așa că, în final, am rămas numai noi în așteptarea inevitabilei suspendări a lui Traian Băsescu. Azi la ora 19 vom fi din nou în Piață – și tot așa, în fiecare zi, până la un final – sperăm fericit.

Peter Pall – în așteptarea dispariției UDMR ca și curvă politică ce e.

@Nedormitu cică protestează…

Radu Moisin, fostul primar interimar, venit cu Constituția în Piață. Se vede puțin și din @Reddog.

Și-aoleu ce ploaie vine de la Cluj!

Ce ploaie vine de la Cluj…

Piața Libertății – Cluj-Napoca, la 6 iulie 2012

Identificați @nedormitu…

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

70 de răspunsuri la Imaginea României în lume: un plagiator (mai rău ca un hoț, pentru că și înșeală) și un puturos chiulangiu

 1. Bună !
  Persoane care , bugetare fiind, au fost în ultimii ani supărate pe Băse realizează faptul că Ponta Și Antonescu îi sunt net inferiori.
  Aseară din cele spuse de către președintele Băsescu am înțeles un lucru grav. Se pot tipări buletine în mod clandestin și asta poate să afecteze rezultatul alegerilor.

 2. oarecare zice:

  Cred ca in perioada care a mai ramas pana la referendum, UE trebuie sa treaca la niste decizii concrete. Nu stiu care-or fi alea dar, mai mult ca sigur ca au avut timp suficient sa se lamureasca de faptul ca avertismentele diplomatice de gen: „credem ca…..speram ca…” nu au absolut niciun efect si nicio putere in fata tavalugului pornit de USL.
  Daca UE va declara , raspicat si categoric, ca nu vor accepta forma nedemocratica de referendum, impusa de Ponta, „din goana tancului” poate ca avem o sansa sa-i stopam pe USLamisti.

 3. Sare'n Ochi zice:

  Mai mulți protestatari din Piața Universității au fost plătiți să scandeze. Ascultă mărturiile lor | VIDEO
  EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/mai-multi-protestatari-din-piata-universitatii-au-fost-platiti-sa-scandeze-990864.html#ixzz1zvpfUn5q
  deci nu numai la Cluj si-au vandut tara si sufletul pentru niste bani… Rusine, Negrule! Rusine, Borodi!

  • oarecare zice:

   Mai si recunosc public ca sunt niste gunoaie!

    • oarecare zice:

     Da.
     Si de fapt arata tuturor ca nici macar nu le pasa.
     „Daca pui banu’ jos, protestez si impotriva lu’ Mihai Viteazu’. Cum? Nu mai traieste? Sa fie sanatos!. Nu-i treaba mea”

     • Sare'n Ochi zice:

      imaginea noastra ca natiune – dupa cine ne conduce acum in forta catre prapastie si boii danseaza in strada, nu?
      un hot, un puturos, doi mincinosi si mitomani.

      • oarecare zice:

       Imaginea (si ingaduinta) noastra, tot ca natiune.
       Pt ca paduchii astia apar cu acordul nostru tacit, al tuturor.
       Au bagat frica in noi mai ceva decat militienii lui Ceausescu. Chiar si atunci parca erau mai multi care-si luau inima in dinti, cu toate ca stiau ce-i asteapta.
       Astazi, romanii sunt blazati „Pai nu-i treaba mea. Ce treaba am eu cu ei?”

  • bidon113 zice:

   Era clar că-s plătiţi, voi nu ştiaţi? Mai rău e că au acaparat Piaţa Universităţii..
   Sunt poze cu a3 convingând oamenii să se certe „în direct”..

 4. Horatiu zice:

  Brici ! Tari de tot „snapshoot” -urile !

  Va aduc si eu de pe Bloggary inca un slogan bun de suit pe prapori la manifestatii :
  „Oamenii vor veni să dea cu ștampila împotriva Mafiei, Dictaturii, Loviturii de Stat.”

  (v-am mai zis ca am vocație de colportor)

 5. oarecare zice:

  „Preşedintele Consiliului European Herman Van Rompuy, aflat vineri într-o vizită în Malta, a condamnat în mod public evenimentele din România”
  „Sunt foarte îngrijorat cu privire la evoluţiile din România în ceea ce priveşte aplicarea legii şi independenţa sistemului judiciar, care sunt principiile fundamentale pe care se bazează Uniunea noastră”
  „Îi voi contacta pe premierul (Victor Ponta) şi pe preşedintele (Traian Băsescu) pentru a discuta această problemă”, a continuat Van Rompuy.

  Fa cum stii dle Van Rompuy dar fa-o repede. Ca, de luni, Basescu nu mai este Presedintele Romaniei ci doar un cetatean oarecare, supendat din functie de o clica de plagiatori, turnatori, puturosi si puscariasi!

 6. Sare'n Ochi zice:

  “Ce dezinformare si cate eforturi ptr denigrarea Romaniei s-au facut in 24 de ore ” – a declarat Prim-Plagiatorul Hot. Acum Hotul de Constitutie trebuie sa-si pregateasca cocoasa: Secretarul general al Consiliului Europei, Thorbjorn Jagland, a cerut Comisiei de la Veneţia să verifice dacă măsurile adoptate recent de guvernul român sunt compatibile cu pricnipiile dmeocratice şi ale statului de drept
  http://www.evz.ro/detalii/stiri/consiliul-europei-cere-comisiei-de-la-venetia-sa-verifice-daca-actiunile-guvernului-ponta-99086.html

  • vmaru zice:

   😛 😆

  • oarecare zice:

   Eu zic ca Van Rompuy si aia de la UE nici macar nu trebuie sa-i mai invite pe Ponta si pe Basescu la Bruxelles ca sa discute cu ei, pt ca amandoi si-au exprimat pozitiile, public, le stie toata lumea.
   Van Rompui ar trebui sa-i cheme la discutii pe Monica Macovei si Stolojan din partea PDL si pe Severin si Norica Nicolai din partea USL.
   Si s-ar lamuri pe deplin cu cine au de-a face (daca nu cumva sunt lamuriti pana peste cap ) 🙂 🙂

   • Sare'n Ochi zice:

    eu cred ca sunt lamuriti. eu cred ca-l cheama pe Pontanac sa-i explice in fata ca ei stiu ca el este un mincinos si un hot si sa nu mai se joace de-a fata mare, sa respecte in pizda la ma-sa legile Romaniei si legile Europei. sa fie civilizat!

  • bidon113 zice:

   Da, bre, şi ce pot face ăştia? Că Armata peste retardaţii ăştia de corupţi nu o pot aduce.. Şi, da, am acces la internet, mai slab, dar, e!

 7. Sare'n Ochi zice:

  Iulia Motoc pe Facebook: “Independenta justitiei constitutionale- Ceea ce nu a fost sesizat pana acum este faptul ca numirea lui Petre Lazaroiu, in calitate de judecator al CCR de catre Presedintele Romaniei, era printre motivele de suspendare. Petre Lazaroiu nu era in tara si nu a putut face parte din completul de judecatori de ieri. Simplul fapt ca figura intre motivele de suspendare este o alta amenintare la adresa independentei Curtii Constitutionale.”

 8. Horatiu zice:

  culeasa de la cei de pe Blogary, carora le-a placut tare mult:
  ~ Ieri,la Cluj,mesaj obscen pentru Crin : „toti la munca silnica, Crin la munca zilnica ~

  sunteti complici cumva ???

 9. Horatiu zice:

  daca tot imi mai veacul si prin alte parti (pssst, sub nick-ul Geronimo, intre noi fie vorba) iata ce am smanglit de la Rezon, tot de pe Blogary :
  http://i46.tinypic.com/33xklzk.jpgfelixita Dacia

  Dacia Felix?

 10. oarecare zice:

  UE, hai, repede. Fa ceva ca lumea!

  Avand in vedere ca, la ora asta, Ponta si-a acordat singur dreptul de a sta la masa cu sefii Europei (incalcand Constitutia) si ca voteaza legi europene, faceti repede o comisie internationala care sa studieze in regim de urgenta doctoratul lui Ponta.
  Aveti tot dreptul. Un doctorat este o lucrare publica , iar ala al lui Pontasi se refera chiar la legi penale internationale.
  Si daca aia il dovedesc ca fiind un plagiator ordinar, aveti tot dreptul sa-l scoate afara de la Bruxelles, cu picioare in cur, pt ca, prin prezenta sa, face de ras intregul Consiliu European si toate intrunirile la care participa!
  Daca nu, stati in continuare cu el la masa si schimbati „politeturi diplomatice”
  Pt ca, asa nu se mai poate.
  Pe de o parte, il acuzati ca incalca toate legile si principiile democratice, iar pe de alta parte il acceptati la masa voastra ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.

 11. Sare'n Ochi zice:

  “Si cum sa nu fi votat cu doua maini planul lui “Felix”, condamnatul pentru coruptie Catalin Voicu? Cum sa nu fi votat pentru planul lui “Felix” parlamentarii declarati incompatibili de Inalta Curte, dar care inca sunt parlamentari pentru ca Parlamentul refuza sa puna in practica hotarari judecatoresti definitive? “
  http://www.ziare.com/basescu/presedinte-suspendat/felix-in-palatul-cotroceni-1177328

 12. oarecare zice:

  ” Ponta pleaca in turneu in Europa, sa linisteasca oficialii UE ”

  „Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca va pleca prin Europa pentru a explica oficialilor ce s-a intamplat in Romania in aceasta perioada.
  „Saptamana viitoare voi face toate eforturile ce tin de guvern pentru a explica prietenilor si partenerilor nostri ca Romania functioneaza ca stat de drept,”

  Manca-l-ar mama de neprihanit!
  Ptiu sa nu fie de deochi!

  Afurisiti sa fie aia care ti-or deschide usile! 🙂 🙂

  • Sare'n Ochi zice:

   sper sa-l linisteasca oficialii europeni. definitiv.

  • Sare'n Ochi zice:

   si s-o linisteasca si pe asta, „s-o fut pe ma-sa”(am citat din prietenul sau Sebastian Ghita):
   „Criza politica din Romania s-a adancit vineri dupa ce Parlamentul de la Bucuresti a votat in favoarea suspendarii presedintelui Traian Basescu pe fondul unui val de critici internationale la adresa incercarilor aparente ale Guvernului de a uzurpa puterea si de a submina democratia tanara din Romania”, scrie publicatia New York Times intr-un material dedicat evenimentelor recente. NY Times trece in revista masurile luate de premierul Victor Ponta in ultimele luni precizand ca acestea au fost catalogate de critici drept pasi pentru consolidarea puterii sale. Aminitind de amnintarile la adresa CCR cu privire la indepartarea judecatorilor, NY Times precizeaza ca acestea au fost uitate in urma criticilor internationale insa premierul a redus totusi puterea Curtii.”
   http://www.hotnews.ro/stiri-politic-12730394-new-york-times-votul-suspendare-presedintelui-adanceste-criza-politica-din-romania.htm

 13. Sare'n Ochi zice:

  A privi optimist la victorie nu e whishful thinking, e singurul lucru cu adevărat inteligent pe care-l poți face. E război, par mai puternici, lumea e proastă, orbită de ură iar noi avem de partea noastră doar adevărul. E greu. E imposibil. Însă trebuie să credem. Credința nu înseamnă să visezi cu ochii deschiși, să leșini pe scenă sau să urli ca un descreierat că albul e negru. Credință înseamnă să știi, fără dubiu, că binele învinge întotdeauna, fără să ai nevoie de o explicație pentru asta.
  http://zubeldian.ro/?p=11997

 14. dan zice:

  deci e asa:TOTI PUSCARIASII VOTEAZA SUSPENDAREA LUI BASESCU,DECI EI DECID PTR NOI. si noi ce facem?ce mama dracului facem.?ii lasam sa ne calce in picioare?
  -toti cprostii au ajuns la putere.o vina o are si pdl.cum de a lasat sa se ajunga aici?

  • oarecare zice:

   Lasati PDL in pace, ca nu este acum momentul sa va bateti singuri cuie in cap.
   Ori luptati impotriva USL ori o lasati balta.
   Ca daca incepeti sa-i injurati iar pe Boc, pe Videanu, pe Udrea sau pe Blaga (asa cum vad ca se practica (tocmai acum) pe unele bloguri, asa-zise „de dreapta”) nu prea faceti mare branza.
   Cand vezi ca vine viitura si e gata sa-ti ia, nu doar casa, ci strada cu totul, nu te mai gandesti ca esti certat cu vecinul. Pui mana si il ajuti, ca sa te ajuti pe tine in primul rand.
   Daca nu…
   Asta e.

   • Sare'n Ochi zice:

    corect. cine mai zice ceva impotriva unitatii este rugat sa se abtina. dusmanul este USL. dusmanul democratiei, dusmanul institutiilor democratice, dusmanul poporului roman.

 15. dan zice:

  pai mie personal marga mi se pare ultimul om in romania,fara pic de exagerare,ce ar fi trebuit sa fie ministru ed externe.
  -se vede de la o posta cita prostie,rautate salasuieste in el. ce dracu cata acolo?

 16. oarecare zice:

  Sa vedem ce zice si Comisia aia de la Venetia care se ocupa cu respectarea Constitutiilor .

  Daca si aia vor spune ca Ponta a incalcat legile, UE va avea ceva concret, ceva palpabil cu care sa-i puna botnita acestui hot plagiator.
  Dara daca si aia vor da un raspuns „in coada de peste” sau nu se misca repede si vin cu decizia lor peste 6 luni, e cam degeaba. Poate nu degeaba dar , totusi, cam tarziu.

 17. oarecare zice:

  Tare ma tem ca si aia de la Venetia vor fi legati de maini si de picioare, de catre propria noastra Constitutie.
  Ca sa ia o decizie, aia trebuie sa citeasca in primul rand Constitutia Romaniei.
  Si dupa ce o vor citi, isi vor pune mainile in cap si vor spune:
  Fratilor, cu asemenea Constitutie, toata lumea are dreptate. Si Basescu si Ponta si Antonescu si UE si Washingtonul si Moscova!
  Toata lumea o incalca si toata lumea o respecta, in acelasi timp.
  Depinde numai de interpretare.

  🙂 🙂

  • Sare'n Ochi zice:

   aici trebuie sa se pronunte pe chestii concrete care chiar au fost incalcate de Ponta chiar daca sunt scrise cu subiect si predicat in Constitutie si chiar daca CCR s-a pronuntat pe ele – cum ar fi plecarea aia neautorizata la Bruxelles (cred ca de acolo i se va si trage sfarsitul).
   asta-i culmea prostiei USLinoase – sa ai o constitutie de rahat si sa ajungi si pe aceasta s-o incalci..

 18. Alma zice:

  Minunate poze! Mi s-a facut tare dor de Cluj, vazandu-le…Uitandu-ma la tinerii frumosi adunati la Matei Corvin, m-am gandit ca s-ar potrivi foarte bine inceperea unei miscari Tea Party intr-un oras cum este Clujul. Ma refer la o miscare in sprijinul dreptei romanesti, pornind de la principiile si valorile conservatoare. Just an idea. 🙂

  • oarecare zice:

   De s-ar aduna inca de-o mie de ori pe-atat, ar fi si mai minunati 🙂
   E bine si asa. Tot respectul pt ei.
   Poate ca inceputul e mai greu.

   • Alma zice:

    Sunt mai multi de inca o mie de ori pe-atat, dar nu pot veni toti in piata la Matei Corvin. Eu cel putin asa cred. Important ar fi acum sa se porneasca o miscare pentru apararea principiilor de dreapta si a statului de drept. Trebuie vorbit oamenilor despre care este miza acum: democratia si statul de drept. Trebuie explicat pe intelesul fiecaruia. Tocmai am citit inca o data avizul Curtii Constitutionale si am ramas la aceeasi concluzie ca si ieri: este un aviz negativ, nu exista „fapte grave” ale incalcarii Constitutiei de catre presedinte pentru care sa fie indreptatita suspendarea lui.

  • Sare'n Ochi zice:

   mi-ar place ca prima adunare publica a lui MRU sa aiba loc la noi in Piata Libertatii.

 19. crisuadi zice:

  Sare , te rog din nou , off topic , sa ma luminezi un pic mai mult , de vei putea . Ti-amintesti ca te-am intrebat odata de ce nu-mi vad comentariile pe alte bloguri . Nici un blog , indiferent daca sint banat sau nu , nu-mi arata comentariul dupa ce apas „post a reply” . Sunt bloguri unde stiu sigur ca nu sint pus la spam si , totusi , nu-mi apar comentariile . Stii sa-mi spui din ce cauza , am vreo setare naspa ? Eu m-am uitat si totul pare in regula . Poate sa fie de la browser ? Folosesc Maxthon…Ti-as fi recunoscator daca m-ai ajuta !
  Multumesc !

 20. Sare'n Ochi zice:

  tupeu USLinos – astia chiar cred ca pot prosti pe toata lumea?
  Delegatiile PSD si PNL din Parlamentul European au transmis sambata o scrisoare deschisa liderului popularilor din PE, Joseph Daul, in care isi exprima „ingrijorarea si revolta” fata de afirmatiile facute de politicianul francez dupa votul din Parlament in care a fost suspendat presedintele Traian Basescu. Joseph Daul, presedintele grupului PPE, a declarat vineri seara ca „inlaturarea primilor trei oameni in stat, in doar patru zile, prin incalcarea regulamentelor Parlamentului, legilor si a Constitutiei, pot fi considerate lovitura de stat”. Europarlamentarii USL considera afirmatiile lui Daul „profund deplasate” si spun ca asteapta din partea acestuia „scuze publice adresate poporului roman, pentru afectarea grava a credibilitatii Romaniei prin acuzatiile sale false”.
  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-12730847-europarlamentarii-usl-raspund-lui-joseph-daul-presedintele-grupului-ppe-domnule-daul-lovitura-stat-nu-face-prin-referendum-national.htm

  • Daniel Neciu zice:

   Asa a zis si Hitler,si a facut trei referendumuri intr-un an nu?!

  • Evanghelista zice:

   Acestia mint dupa cum respira:
   1) CCR nu a acordat niciun aviz, dimpotriva, a facut praf acuzatiile nefondate.
   2) Referendumul a fost impus populatiei de catre votul Parlamentului.
   3) Parlamentul prin toate masurile luate a incercat sa-si subordoneze celelalte puteri ale statului de drept, in conditiile in care nu este legitim si ales, alegerile parlamentare neavand inca loc.

   • oarecare zice:

    Plus ca „au uitat” sa specifice si felul abject in care au modificat referendumul. De chestia asta n-au pomenit nimic.
    Isi imagineaza ca Daul s-a nascut ieri sau a aterizat acum o juma’ de ora de pe Marte!

  • oarecare zice:

   Cine-o fi semnat plangerea?

   Severin Adrian
   Norica Nicolai
   Nevasta lui Ponta
   Nevasta lui Porumbacu
   🙂

 21. Gabriela zice:

  Dragilor, Invitati-l pe MRU si pe cei de la Initativa Civica la Cluj cit mai repede. Mai ales, alegeti-va lideri si alaturati-va lor; sustineti-i pe cei mai buni dintre voi sa intre in politica. Indiferent de rezultatul referendumului noi trebuie sa ne mobilizam ptr toamna. Venirea USL la putere arata ce fel de persoane au ajuns in Parlament. Trebuiesc inlocuiti. Acum 22 de ani ne-au furat Revolutia. Sa nu-i mai lasam sa ne fure viitorul. Parerea mea este ca MRU merita urmat. Este un om credibil inteligent si patriot.

 22. dadatroll zice:

  Da nam inteles asta e de bine sau de rau adica mai mult pro sau cum se zice contra. Si la a ce?

 23. Băsescu, nici nu ştii, cât de cretină pot să fiu 😆
  Băsescu, nu uita, la GIVCO eu sunt curva! 😆
  Sunt Roxana, curva tristă, marea poamă securistă 😆

 24. Pingback: Cum ne-am petrecut astă vară tentativa de stat a Uniunii Stalinist Leniniste | Sare'n Ochi

 25. Pingback: Cum ne-am petrecut astă vară tentativa de lovitură de stat a Uniunii Stalinist Leniniste | Sare'n Ochi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.