Este ca în bancul acela în care unul a vrut să-l bată pe amantul neveste-sii, că ăla a făcut-o curvă…

Despre cât de jos se poate ajunge cu nemernicia, întrebați un slugarnic. Și, vai de fundul nostru, în România avem din aceștia cu peste măsură. Sindicalistul cel viteaz, profesorașul agramat Liviu Pop, care a călărit Educația timp de 45 de zile în interesul Uniunii Subminării Legii, ne pune la minim scala prostiei naționale. Azi, la Realitatea TV a avut o revelație: „Premierul ar putea cere daune morale CNATDCU”.

 • „Premierul în momentul de față este îndreptățit să ceară daune morale acestui președinte și acestui consiliu pentru că ce au făcut ei e incalificabil, e abuz în funcție. Ceea ce au făcut ei e incalificabil, e abuz în funcție, nu aveau nicio calitate”, a declarat Liviu Pop.

Băi, după una ca aceasta, eu cred că orice borfaș este îndreptățit să ceară daune morale oricărui judecător, procuror, polițist șamd pentru abuz în funcție. Orice borfaș care-și vede liniștit de borfășelile sale și vine un nenorocit de polițist să-i întrerupă violul, hoția, tâlhăria, devalizarea, crima șamd – și să-l dea, abuziv, pe mâna procurorilor care să-i facă, abuziv, dosar pentru ceea ce a comis și să-l dea pe mâna abuzivă a unor judecători care să-l condamne la o pedeapsă abuzivă de închisoare abuzivă…

Dar mai tare cred că Liviu Pop este momentul să se ceară la un consult psihiatric.

 

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

58 de răspunsuri la Este ca în bancul acela în care unul a vrut să-l bată pe amantul neveste-sii, că ăla a făcut-o curvă…

 1. theo- nona zice:

  POP ESTE UN DOBITOC PRIMITIV;

  CE TREBUIE TRIMES IN CLASELE PRIMARE:

  NU REALIZEAZÄ CÄ ESTE RIDICOL; UN CRETIN; UN BOU:

 2. ar cam fi timpul ca universitarii să ceară nu doar demisia lui Ponta, ci și a lui Pop (din funcția actuală).

  • Sare'n Ochi zice:

   absolut corect. individul este cu adevarat nociv.

  • crisuadi zice:

   Chiar , de ce lumea universitara , intelectualitatea , artele , scriitorimea , lumea , oamenii nu protesteaza in Romania ? ? Platformele , astea, fitoase , de dreapta , initiativele civce de dreapta , hipsterii care se spune ca ingurgiteaza orice fenomen artistic , tinerii olimpici sau cei eminenti de prin multinationale , in sfarsit , oamenii cu staif , de ce nu iau initiativa sa organizeze ample proteste civice , civilizate ???Ei nu sunt intrigati de ce se intampla , ei nu sunt jigniti in staiful lor de imbecilitatea guvernului grivco ? ? ?
   Cred ca e vacanta , de-aia ! 🙂

   • crisuadi zice:

    Raspunsul o sa mi-l dau tot eu , cu permisiunea dumneavoastra .
    Lumea nu protesteaza , in general , din doua motive : nu sunt platiti si sunt toti stangisti de sare staiful din ei . Adica sunt niste socialisti de cacat ! Socialistii protesteaza numai cand le iei din pomeni .

   • Sare'n Ochi zice:

    Membru din “cel mai cinstit guvern facut in 30 secunde in masina”: Corupție pe față: o nimeni, soția lui Liviu Pop, detașată în București în interesul învățământului! (Curentul)
    Soția liderului sindical al FSLI și fost ministru interimar al învățământului, Liviu Pop, un mediocru în exprimare și în acțiuni dar maestru în escrocherii, a fost detașată de la Colegiul Economic din Baia Mare, la Școala 146 din București, nu în urma vreunui concurs cum se întâmplă cu toți profesorii care în fiecare vară dau examen pentru măcar pentru un post de suplinitor în București, ci „în interesul învățământului“. Conform METODOLOGIEI PRIVIND MIȘCAREA PERSO­NALULUI DIDACTIC aprobată prin OMECTS NR. 5616/2010 art.33-34(1) „Detașarea în interesul învățământului se realizează pentru ocuparea unor posturi didactice din unități de învățământ: grădinițe, școli sau clase alcătuite din elevi capabili de performanțe, la grupe, inclusiv de preșcolari, sau clase alcătuite din copii cu cerințe speciale de educație, unități pilot, unități de aplicație, unități deficitare în personal didactic și pentru asigurarea conducerii unităților de învățământ, precum și în funcții de îndrumare și control.

   • 1. la modul general, pentru că nu sunt o categorie compactă și ușor identificabilă, precum, să zicem, muncitorii unei fabrici, membrii unui sindicat etc.
    ce este intelectualitatea?
    ce este scriitorimea?

    2. o consecință a lui 1: nu toți au aceleași păreri, deci nu pot acționa ca un grup omogen.
    mulți intelectuali, artiști, profesori etc. simpatizează USL.

    3. o altă consecință a lui 1: canalele de comunicație dintre ei sunt firave și rare.
    practic, un intelectual oarecare nu are cum să ia legătura rapid cu alții, pentru a iniția un protest.

    în rest, sunt aceleași baiuri pe care le are și restul societății.

    • crisuadi zice:

     Omogenitatea unor oameni precum cei insirati de mine ar trebui sa fie nivelul elevat al simtului etic , moral . Ce daca tii cu usleul ? Asta nu-ti poate lua mintile , incat sa nu-ti dai seama de gravitatea unui act de impostura , plagiatul . Sau mai stii ? Si acum revin la propriul raspuns :daca simpatizezi useleul , simpatizezi socialismul . Esti socialist , nu mai avem ce discuta ! !

 3. aronpetru zice:

  Un asemenea dobitoc n-am vazut de cand mama m-a facut. Indiferent ce vor face, numai daca se analizeaza actiunile acestui pop sunt suficiente. Prim Plagiatorul tarii n-are nicio sansa, chiar daca face o alta Comisie numai ci popi si mangi.

 4. Nu puteam să cred că este cineva atât de prost !
  L-am auzit și eu când a spus că în 45 de zile a realizat mai multe decât oricine …

  • Sare'n Ochi zice:

   este prost cu spume – asta este cel mai clar.

   • crisuadi zice:

    Asta e ca in bancul acela :
    Onorata instanta , va rog sa tineti cont ca parata este o curva pe ultima treapta de degradare !
    Aparatorul : Onorata instanta , atrag atentia ca in materie de curve , nu se cunoaste ultima treapta de degradare .
    In materie de Pop , cascada niagara este prea mica pentru a o compara cu prostia lui Pop !

 5. Sare'n Ochi zice:

  mamaaaa, ce-o incaseaza Ioan Rus de la CTP!!!! (no, pentru asta, ii sterg ultimul an de tampenii anti-Basea lui CTP):
  Un prost serios: „Prostia abisală e o floare rară a naturii umane, la fel de rară ca geniul. Prostia mediocră, ca şi inteligenţa mediocră, fac legea în viaţa publică românească, aşa că, întrucât genii nu mai este, s-a terminat, un cosmos de prostie născut din gura unui ministru de interne e o delicatesă pentru minte, inimă şi literatură.”
  http://www.gandul.info/puterea-gandului/un-prost-serios-9801760

 6. EuCuMine zice:

  Salut Sare.

  Geniala poza cu budigaii pishatzi ai lui Pop.

 7. Sare'n Ochi zice:

  Articolul 168 din LEN vorbește despre finalizarea studiilor de doctorat și acordarea titlului de doctor. În acest context, legea introduce rolul CNATDCU de a valida teza de doctorat înainte de acordarea titlului:
  http://lacoltulstrazii.ro/2012/07/01/ministrul-pop-dezinformeaza-cnatdcu-are-atributii-legale-clare-de-verificare-a-eticii-profesionale/
  Gestul lui Pop de a schimba regulamentul de funcționare a CNATDCU cu o zi înainte de ședința respectivă, atitudinea lui amenințătoare din ziua ședinței și conținutul ordinului emis de el, arată premeditare în acest abuz de putere în beneficiul personal al lui Victor Ponta.
  la fel si pe blogul Monicai Macovei: Ponta a plagiat, astept demisia asa cum a promis
  http://www.monica-macovei.ro/blog/?p=1403
  1. Cadrul legal a fost respectat
  2. Consiliul a avut cvorum
  3. Plagiatul a fost demonstrat, Ponta sa demisioneze
  In fata acestor evidente, Ponta ne minte in continuare si ii pune si pe altii sa o faca. Este evident si pentru cei fara studii de specialitate sau studii universitare ca Ponta a copiat cuvant cu cuvant pagini intregi din alte carti. Altfel spus, Ponta a furat munca altora.

  • am verificat teza Andreei Paul, că tot sunt din domeniul respectiv.
   acuzațiile sunt false, în general chiar puerile.
   sunt 3 tipuri de chestiuni marcate cu roșu:
   1. câteva pagini preiau idei, într-adevăr, din documente de la Consiliul Concurenței. atâta doar că… se fac trimiterile necesare. și nu este vorba de copy/paste, ci de preluarea de idei (lucru total OK).
   2. fragmente scurte din documente de pe scribd – aceste documente au fost urcate DUPĂ elaborarea tezei de către Paul.
   3. mai ales la început, o sumedenie de afirmații cu caracter general – acestea nu necesită citare (nici n-ai avea pe cine să citezi la așa ceva).

   [să fiu înțeles bine: nu spun că Vass n-a plagiat, asta n-am de unde să știu, spun doar că acuzațiile celor de la JN sunt false.]

 8. Sare'n Ochi zice:

  infantilismele lui Ponta: „Justificarea Guvernului pentru preluarea Monitorului Oficial: Anual, Guvernul emite 3.000 acte, Parlamentul doar 400 ”
  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-12670834-justificarea-guvernului-pentru-preluarea-monitorului-oficial-anual-guvernul-emite-3-000-acte-parlamentul-doar-400.htm
  pai, sa desfiintam Parlamentul – este ineficient.

 9. Sare'n Ochi zice:

  Conjuratia Imbecililor:
  Puiu Hasotti: Comisia care a decis ca Victor Ponta a plagiat este o comisie politica, formata din politrucii lui Funeriu. Din principiu nu sunt de acord cu concluziile (care principii?)
  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-12671022-puiu-hasotti-comisia-care-decis-victor-ponta-plagiat-este-comisie-politica-formata-din-politrucii-lui-funeriu-din-principiu-nu-sunt-acord-concluziile.htm

 10. dadatroll zice:

  Hai domne cai clar ca na plagiat. Cam eu la mine la blog toate cuvintele care e diferite si numai Ponta lea folosit. E mai mult de 15. Sau mai putin de 15? Nu tin minte domne genu asta de detali. Important e ca na plagiat si alai cel mai important lucru.

 11. noradamian zice:

  Oricâtă nesimţire am fi întâlnit în toţi anii ăstia, acest păduche de sindicalist are vocaţie de slugoi şi obrazul din cea mai groasă talpă . Mare potriveală cu cu stăpânul premier-plagiator.

 12. noradamian zice:

  Pentru furt intelectual, complicităţi, abuz de funcţie ar fi cazul de intrat justiţia în acţiune

 13. noradamian zice:

  Salut, Sare, prieteni 🙂

 14. Nae Camionagiul zice:

  Un atac murdar la adresa institutiilor statului, precum cel declansat de USL in ultimele zile, nu am mai vazut de la mineriade incoace. Si nici nu credeam ca voi mai vedea intr-o Romanie intrata in Uniunea Europeana. (…) De la scena incredibila prin care premierul Victor Ponta nu a respectat o decizie a Curtii Constitutionale pana la atacul ministrului Justitiei, care s-a substituit Agentiei Nationale de Integritate si i-a acuzat el pe magistratii CCR de incompatibilitate si terminand cu atacul mizerabil, nkvd-ist la adresa consiliului de atestare a diplomelor care analiza plagiatul lui Victor Ponta. (…) De ce e USL in goana pentru a lua tot? (…) Cazul Adrian Nastase a fost cel care a dat semnalul. Si a starnit un adevarat soc. Un intangibil in inchisoare? Asta i-a speriat pe altii. Ati vazut cat de repede si-a dat demisia din Parlament Dan Voiculescu, invocand un motiv stupid? De fapt, omul si-a dat demisia pentru ca, nemaifiind parlamentar, va fi judecat de o instanta inferioara, nu de Inalta Curte de Casatie si Justitie, care a aratat ca, dupa ce a scapat de sub controlul personajului veninos care e senatorul PSD Catalin Voicu, poate sa taie in carne vie. Carne ce ar putea fi a lui Dan Voiculescu, cel care a reusit, total legal, suntem siguri, sa cumpere cateva hectare de teren la un pret de DOAR 75 de ori mai mic.
  http://www.ziare.com/victor-ponta/usl/e-razboi-usl-impotriva-statului-1175936

 15. doru cu motoru` zice:

  A fost un comunicat dat de Ad Astra . Deocamdata mediul universitar tace . Nu ii inteleg. Totusi oamenii si-au sacrificat timp ,studiind sa conceapa un doctorat.Dar doctoranzii? Cum se simt cand se atenteaza si la munca lor. De ce se lasa umiliti ?Pentru mine este aproape inexplicabil.

  • ceaikovski zice:

   Astia sunt cam visatori. La ei dureaza pana se reseteaza butonul :))
   Oricum, pe Andruh si l-a pus in cap si pe toti aia din comisie.
   Nu uita insa, ca in mediul academic sunt multi plagiatori… le e cam nashpa 🙂

 16. saitul politeia e cazut 😦

 17. ceaikovski zice:

  Cine pe cine a facut pipilica , in imaginea de sus? 😛 😛 😛

 18. Pe acest mail: roxanaiordache07@yahoo.com si pentru acest IP: 109.98.6.59
  Mergeţi la biserică, și aprindeți o lumânare pentru întunericul din capul meu. Sper că Dumnezeu mă iartă chiar dacă sunt tâlharul ultim! Că-n restul zilelor mele pline de întuneric al spiritului și al sufletului sunt doar o loseră cu spume. Vai, cum l-am mai trădat pe Corneliu Coposu acum când iau cuminecătură direct din față de la șlițul desfăcut al lui Crin Antonescu. Din când, în cânde se mai îndură și Robert Negoiță și-mi dă 😆

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.