Prim-Plagiatorul României ne amenință cu dictatura bunului său plac (Clasa politică a intrat în panică. Lupta se duce la nivel de tentativă de lovitură de stat)

de Ștefan Ciocan și Victor Lungu

Şantajul, armă sau scuză!? Asta-i întrebarea care macină clasa politică şi pe românii conectaţi la evenimentele ultimelor zile. În România, războiul este total şi mult mai profund decât apare în media. La suprafaţă lupta crâncenă se dă între un om, Traian Băsescu, şi un sistem controlat şi impus de USL. În afara protagoniştilor sunt destul de greu de definit elementele acestui război. Armele sunt variate şi nu ţin cont de nicio regulă. Fiecare foloseşte orice mijloace pentru a-şi atinge scopul. Încă nu s-a ajuns la reprimarea fizică a combatanţilor, dar la cum se ascut interesele cred că nici ziua aceea nu este departe. Pe frontul deschis între Palatul Victoria, Parlament şi Cotroceni, mişcările de trupe sunt aprige. Dezinformarea şi demagogia a devenit un mod de existenţă a clasei politice din România. În timp ce justiţia începe să-şi facă datoria, Parlamentul încearcă cu disperare să-i pună pumnul în gură. Clasa politică a intrat în panică. Pe fondul diversiunii mediatice create de arestarea lui Adrian Năstase, subiect pe care televiziunile îl durigă ca purceaua curcubăta, USL pregăteşte reîntoarcerea la controlul statului de către „sistemul ticăloşit”. Recent a fost modificată Legea referendumului, în aşa fel încât să fie mult mai uşoară suspendarea şi apoi anihilarea lui Traian Băsescu. De ce ar fi nevoie de schimbarea „locatarului” de la Cotroceni? Pentru că Băsescu a lăsat justiţia să funcţioneze. Până la el. Preşedinţii României ţineau în lesă o justiţie subordonată total sistemului. Statul de drept era în România doar o sintagmă scrisă în Constituţie. În faţa legii, politicienii erau mult superiori oamenilor simpli. Numai aşa au reuşit Năstase şi gaşca lui să aducă corupţia „pe cele mai înalte culmi”. Condamnarea lui Năstase şi cele ale multor politicieni de toate „culorile”, înaintea acestuia, sunt dovezi clare că România începe să semene cu un stat de drept. Acuzaţiile liderilor USL la adresa lui Băsescu sunt nenumărate. Dar parcă în ultima vreme două dintre ele se remarcă cu precădere. Băsescu încalcă Constituţia şi conduce ţara prin şantaj. Aceste acuzaţii vin din gura unor politicieni care atunci când se aflau în opoziţie au folosit Curtea Constituţională ca pe o armă, redutabilă, împotriva puterii. Acum, că au ajuns ei la putere, vor să-i diminueze competenţele pentru a putea călca în picioare legea supremă. Cât despre şantajul făcut de Băsescu, – nimeni nu spune asupra cui – acesta nu a fost niciodată dovedit. Şi despre ce şantaj vorbesc liderii USL? De fapt despre nişte dosare de corupţie, aflate în atenţia DNA sau pe rolul instanţelor de judecată, despre care ştie toată opinia publică şi care în niciun caz nu reprezintă obiectul unui şantaj.

În războiul pe care Băsescu îl duce cu Parlamentul şi Guvernul, lipseşte actuala opoziţie parlamentară. PDL nu există, sau nu contează în această luptă a sistemelor. Reformiştii din PDL au pierdut lupta cu foştii FSN-işti, născuţi tot din cei doi emanaţi Iliescu şi Roman, care nu se dau în vânt să susţină schimbarea mentalităţilor şi aplicarea legii în România. Dovada clară a „compatibilităţii” între USL şi tabăra veche a PDL este liniştea cu care Blaga păstrează şefia Senatului, după ce chiar PSD i-a facilitat acest lucru.

Din păcate, pentru el, sau pentru România, Traian Băsescu are o armată mult prea mică, pentru a învinge în acest război. Sistemul s-a coalizat împotriva lui, şi până acum, în ciuda unor palide succese ale justiţiei, se pare că a pierdut cel mai de nădejde aliat. Poporul!

Poporul doarme în picioare și încă așteapătă, pară mălăiață, mila milogită înspre politicienii de cumetrie ai lui Ion Ilici Iliescu, hipnotizat de promisiuni fără acoperire și fără să bage de seamă că-i este trasă democrația de sub cap, ca unui muribund perna. Ceea ce și-a permis sistemul cu deținutul Adrian Năstase (dosirea acestuia într-un spital, aplicare dublei măsuri în aplicare legii șamd). Legile României au fost și sunt încălcate cu voluptatea omului care-și șoptește zilnic în fața oglinzii că “poate”, că “își permite” că “el este Statul”. Ceea ce declară și-și permite să facă Prim-Plagiatorul României în aceste zile este foarte grav și lovește stabilitatea și existența statului român în rădăcina firavă a “copacului democrației” (udată cu sângele patrioților din Decembrie 1989).

Aseară, alături de un socialist austriac cu nume de slav, Prim-Plagiatorul României și-a permis să amenințe, aluziv și insidios, inclusiv cu exterminarea fizică pe Președintele României Traian Băsescu, promițând să se șteargă pe fund cu decizia pe care o va da azi Curții Constituțională în cazul conflictului juridic de natură constituțională pe care el l-a creat în dorința de a merge la Bruxelles – unde, probabil, trebuie să fie folosit ca cifră de către socialiștii europeni (hoț, hoț – dar la numărătoare contează!). În plus, pe plan intern, dacă Traian Băsescu angajează România în pactul fiscal (și sunt sigur că o va angaja) politicile populiste cu care Uniuniea Subminării Legii a hipnotizat masele vor fi de domeniul istoriei. Și isteriei.

Căci numai în cheia isteriei și a dictaturii pot fi interpretate declarațiile de aseară ale lui Victor Ponta:

 • “Am incercat calea europeană, […] aceea în care accepți colaborarea instituțiilor. Ce am primit în schimb? Sabotaj, lovituri sub centură, blocaj total. În timp ce toată Europa e în criză, noi suntem blocați în orice acțiune a Guvernului și parlamentară, noi suntem blocați de un presedinte care nu acceptă, cum nu a acceptat nici altul în 1989, să cedeze puterea”.

Deci acest infantil își permite să ne declare nouă că “a acceptat o cale europeană” ca și cum nu ar fi avut încotro. La fel și colaborarea între instituțiile statului – care colaborare, în traducerea minților sale înfierbântate, s-ar traduce prin “eu dictez, instituțiile se supun fără crâcnire”. Iar când aceste instituții se luptă pentru independența lor, bolșevicul din el ni se artă în toată splendoarea urletului de clasă: “sabitaj”, “lovituri sub centură”, “blocaj total”… “Băsescule, adu-ți aminte de Târgoviște!”…

Pentru a fi cât mai vizibil șantajul și cât mai evidentă noua tentativă de intimidare a instituțiilor statului, Prim-Plagiatorul României, Che Gargara a anunțat că va participa la ședința CCR de azi și nu a uitat să precizeze (de parcă bătea din picior în fața lui Mamița pe peronul gării: “vleau!”), că oricum se va șterge la fund și nu va ține cont de decizia CCR, ci numai de declarația politică a Parlamentului care, în viziunea infantilului, l-a numit ca reprezentant al României la Consiliu. Cum se vede că “dottore” este un nenorocit de plagiator! Declarația politică a Parlamentului nu are valoare de lege oricât s-ar zbate ei să ne convingă acest lucru, în schimb hotărârile CCR sunt obligatorii – și nu obligatorii numai când îi convine Prim-Plagiatorului și grupului de interese de la GRIVCO, ci întotdeauna.

 • “Nu, eu trebuie să țin cont de ceea ce a decis Parlamentul, mă spun Parlamentului. Dacă CCR va decide că există un conflict între Parlament și președinte, acest lucru trebuie rezolvat între Parlament și președinte (…) Guvernul nu se află în niciun conflict cu președintele pe această tema. Dacă președintele se declară nemulțumit de declarația Parlamentului atunci poate să ceară CCR constatarea unui conflict Parlament – președinte. Eu sunt de partea Parlamentului, bineînțeles”, a declarat Ponta citat de Medifax.

Infantilache încearcă să manipuleze opinia publică cum că nu există conflict între Președinte și Guvern, ci între Președinte și Parlament. În plus, ieri a declarat că CCR nu poate legifera (așa o fi hotărât mințile sale rătăcite), ci doar să dea interpretări unor articole din Constituție – care, eventual, dacă vor mușcii parlamentarilor, vor fi transpuse într-o lege ulterioară sau va da el o Ordonanță de Guvern sau o Hotărâre (mai vede el). Ori Traian Băsescu a declarat clar că nu are nici o treabă cu declarațiile politice ale Parlamentului, că acelea nefiind legi nu pot angaja un conflict juridic de natură constituțională, ci cu muțunachele de Prim-Plagiator și Moș Kaghebilă de la Externe, căci Guvernul și MAE au trimis altă listă la Bruxelles, uzurpând calitățile constituționale ale Președinției.

Deci, este pe viață și pe moarte: “dacă CCR va constata că există conflict juridic de natură constituțională între Președinte și Guvern, și dacă Ponta se încăpățânează și merge la Consiliul Europei, devine pasibil de Parchet și de pușcărie. Pentru că dacă CCR zice ceva și el face taman pe dos, dând cu flit Curții Constituționale a României, atunci statul de drept este în pericol. Și cel care face așa ceva trebuie trimis în Justiție. Iar dacă Parchetul începe urmărirea penală, Ponta poate fi suspendat din funcție prin decret prezidențial” (@Cetățean).

 • În deciziile de conflit juridic de natură constituțională, Curtea Constituțională a României are dreptul să “legifereze”, adică să dispună măsurile care trebuie aplicate pentru incetarea CJNC, sau să interzică, sub amenințarea casării ca neconstituționale, măsurile care riscă să prelungească sau să genereze un CJNC.

Cu Pactul de stabilitate fiscală semnat de către Traian Băsescu, în realitatea economică actuală, promisiunile cu care Uniunea Subminării Legii au hipnotizat electoratul s-au dus dracului. Așa că lui Ponta și celor care l-au pus în față să le reprezinte interesele nu le mai rămâne decât salvele de tun ale Crucișătorului Aurora și dărâmarea Cotrocenilor. Adică tentativa de lovitură de stat, raderea independenței instituțiilor statului, punerea la zid a Constituției, a Curții Constituționale, a Justiției, a Președinției șamd.. Totul ca să-și scape pielea. Faptul că l-au adus pe austriacul cu nume de slav Swoboda este un semn de disperare, nicidecum de susținere a astuia. Oricum individul s-a discreditat că a girat un plagiator de largă recunoaștere internațională.

Acest articol a fost publicat în Teme de meditație și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

150 de răspunsuri la Prim-Plagiatorul României ne amenință cu dictatura bunului său plac (Clasa politică a intrat în panică. Lupta se duce la nivel de tentativă de lovitură de stat)

 1. Sare'n Ochi zice:

  😀 neaparat sa cititi:
  Din cate am vazut, premierul stie exact unde va sta la Bruxelles, ce premieri va avea de-a stanga si de-a dreapta la masa consiliului. Si ce crede domnia sa ca il vor intreba vecinii de masa si toti ceialalti lideri europeni? Cumva despre subiectele de pe agenda Consilului, pe care premierul ni le vantura pe sub nas de cateva saptamani? Ceva imi spune ca liderii europeni vor avea cu totul si cu totul alte curiozitati in privinta d-lui Ponta si a Romaniei.
  De exemplu, cred ca vor fi foarte curiosi in privinta plagiatului prim-ministrului nostru, adica in privinta unui furt, a unei fapte de coruptie intelectuala, de care domnul Ponta este acuzat de cea mai serioasa presa occidentala, in frunte cu una dintre cele mai prestigioase reviste stiintifice din lume.
  Cred ca vor vrea sa afle de la domnia sa cum de o lucrare de doctorat, de cercetare adica, o lucrare care atesta o excelenta academica, poate fi o compilatie de texte copiate, fara ghilimele si note de subsol, de prin alte lucrari de specialitate. S-ar putea sa-l intrebe daca a auzit despre un fost ministru german al Apararii sau despre fostul presedinte al Ungariei si despre motivele demisiilor lor din functie.
  Dar liderii europeni ar putea fi foarte curiosi sa afle ce crede Victor Ponta despre telenovela lui Adrian Nastase, pentru a carui salvare de la inchisoare a fost pusa in miscare intreaga masinarie de partid si de stat.
  L-ar putea intreba ce a cautat noaptea la capataiul unui condamnat? Si cum a putut sa lanseze din usa spitalului un atac teribil si fara probe impotriva magistratilor care, a lasat sa se inteleaga domnia sa, ar fi actionat la ordinul lui Traian Basescu?
  Ar putea sa fie curiosi de ce ministrul de Interne din Guvernul Ponta l-a sunat pe condamnat ca sa-l intrebe cum prefera sa ajunga la puscarie si i-a chemat preventiv ambulanta.
  Dupa cum cred ca-i intereseaza pe liderii europeni cum explica Victor Ponta concluzia CSM care acuza „un potential fara precedent de afectare a independentei Justitiei” al scandalului Nastase. Cum explica Victor Ponta atacul feroce al PSD impotriva Justitiei?
  Si daca nu au probleme de memorie, liderii europeni l-ar putea intreba pe Victor Ponta cum a votat pe vremea cand Camera Deputatilor, din care actualul premier face parte, respingea cererile de ridicare a imunitatii si apoi de perchezitie in cazul Adrian Nastase?
  Dupa cum liderii socialisti, deja fripti cu Adrian Severin, ar putea sa se arate in mod special enervati de faptul ca Adrian Nastase nu a fost exclus din PSD nici dupa condamnare, ba chiar se gasesc voci importante din partid care sa sustina ca proaspatul condamnat reprezinta viitorul socialistilor romani.
  Cred ca liderii europeni, de toate culorile, se intreaba, in aceste conditii, cum o combate coruptia un premier acuzat de coruptie intelectuala care conduce un guvern si un partid care fac zid in jurul unui condamnat definitiv pentru fapte de coruptie si ataca furibund magistratii care isi fac datoria. Si ma astept sa-l intrebe si pe Victor Ponta acest lucru.
  Sau poate o sa-l intrebe despre schimbarile intempestive de oameni si legi dupa tiparul cel mai convenabil actualei Puteri fara a tine cont de nicio prevedere legala si chiar constitutionala. Poate vor vrea si liderii europeni sa afle cum e posibil sa numesti un ministru cu certe probleme de incompatibilitate si sa fii pe cale sa-l numesti si pe al doilea, aflat in aceeasi situatie (noroc ca d-na Andronescu s-a speriat de precedentul Diaconu).
  http://www.ziare.com/victor-ponta/traian-basescu/domnul-ponta-la-bruxelles-1175366

  • bunicuta66 zice:

   Va sta cu aceeasi nesimtire cu care sta si Adrian Severin! Sunt facuti din acelasi aluat de partid, framanatat bine de Iliescu – monstrul mincinos, care da lectii de democratie stand pe un morman de cadavre.

 2. dar care-i motivul pentru care Ponta ține morțiș să meargă la Bruxelles?

  • Sare'n Ochi zice:

   daca nu este orgoliul (ceea ce nu m-ar mira la un astfel de infantil), cred ca ramane numaratoarea – cu el marea famiglie socialista are 1 vot in plus si-si poate impune punctul de vedere la discutii.

   • cred că dacă era orgolios reacționa altfel la acuzele de plagiat (și la multe altele).
    iar de famiglia socialistă nu-i pasă deloc.

    • Sare'n Ochi zice:

     si atunci? opinii?
     in scris daca se poate 😀

     • nu știu, dar ceva nu-mi sună bine.
      citind postarea următoare, cu citatul din România Liberă, am crezut că așa e, Ponta se teme de acel „corset european”.
      totuși, el n-ar trebui să se teamă, ci dimpotrivă, să-i pară bine, fiindcă câștigă un alibi.
      ca premier, el oricum trebuie să folosească un „corset”, pentru că n-are cum să mărească veniturile bugetare, așa că măcar ar avea o scuză: „români, nu eu doresc această austeritate, ci Europa ne-a impus-o”.

      cred că-i altceva, habar n-am ce.
      ori vrea să comunice acolo ceva („Băsescu mișcă banca când scriu”), ori vrea să fie în Bruxelles în acea zi (să aranjeze ceva; poate ceva legat de Bursuc? sau o viitoare comisie pentru plagiatul său?), ori vrea să nu fie în România în ziua respectivă (s-o fi întâmplând ceva?), ori… habar n-am…
      dar înverșunarea lui arată că-i o miză foarte mare.

      • Sare'n Ochi zice:

       un alibi? ce se intampla in data de 28. sper ca nu devenim paranoici…

       • paranoici sau nu, avem așa: un premier face orice pentru a merge la un eveniment, acest „orice” incluzând o ședință și o declarație ale parlamentului, o judecare la Curtea Constituțională, o declarație de nerespectare a deciziei CCR, plus mult circ în media.
        e cam mare acest efort.

        • Sare'n Ochi zice:

         zice @Glock pe Madame Blogary: N-o fi doar o chestie de imagine? Nu poate intra in suspendarea presedintelui fara o victorie simbolica rasunatoare contra lui. Pe principiul ca oamenii se aliniaza in spatele invingatorilor. Mai ales ca pentru presedinte nici n-ar fi o mare victorie ci doar pastrarea normalitatii. E o lupta asimetrica, Ponta daca castiga e un mare castig, presedintele daca pierde pierde mult (aura de invincibilitate chestia aia de mascul alfa la care se ratioeste Crin, lupta constitutionala si legala). Basescu daca castiga nu castiga nimic in plus, ci doar pastreaza ce are deja. Deci Ponta are tot interesul sa duca lupta asta pentru ca nu iese sifonat, sau nu prea iese sifonat dar poate castiga o miza mare.

         • indiferent dacă asta e miza sau nu, Glock are perfectă dreptate în cântărirea câștigurilor și pierderilor, și eu am vrut să scriu chestia asta.

          • Sare'n Ochi zice:

           alt comentator pe Facebook: Nicolae Tudor daca as fi presedinte si CC mi-ar da dreptate cu sesizarea de incalcare a atributiunilor, la venirea in tara l-as demite pe Ponta, cu riscul alegerilor anticipate.

          • Sare'n Ochi zice:

           tot Glock: „Eu ma intreb daca datul afara a lui Geoana de la senat/PSD n-a fost pe acelasi tipar. Ponta nu pierdea mare lucru daca pierdea. Dar Geoana a pierdut cam tot. Nici acolo eu n-am vazut nici un motiv palpabil ci doar nevoia de a crea o aura in jurul persoanei Ponta, nevoia de-a avea un castig personal la activ.”

          • crisuadi zice:

           Ponta va duce actiunea sa pana la ultimile consecinte , caci numai asa se poate incepe actiunea de suspendare a presedintelui . Ponta n-are nici un interes la Bruxelles sau in alta parte . Planul e pus la punct de mult si suspendarea este prioritatea zero a gastii grivco . Toata lumea ii trage cu ion iliescu care i-a plamadit pe toti . Asa e , dar acum ii foloseste voiculescu . Este vital ca suspendarea sa se petreaca foarte repede , pentru ca justitia , repet , s-a speriat ea insasi de nenorocitii care pun stapanire pe tara . Oamenii din justitie isi dau seama ca daca aceasta caracatita castiga romania si o tin captiva , si ei vor deveni inutili , vor muri o data cu tara . De aceea a si demisionat varanul , sa-si ia inca o marja de timp. Scandalul va ajunge la apogeu , antenele vor vocifera infernal si crizel este nerabdator . O data suspendat baselu’ , gasca grivco poate face orice , dar orice vor in si din tara aceasta . Este singurul mare obstacol pentru ei . Dupa cum observati si toata lumea observa , numai basescu si monica macovei mai lupta cu nenorocitii ! Cam asta e !
           De altfel , useleul nici nu si-a ascuns vreodata agenda .

        • Sare'n Ochi zice:

         de pe Facebook: Felician Bajenaru – Trebuie eliminat singurul obstacol al restauratiei complete . Nu e dacat turbare in cursa contracronometru pt. reducerea puterii, a prerogativelor , daca nu iese suspendarea in timp util .

        • Sare'n Ochi zice:

         de pe Facebook: Claudiu Jeler ‎..părerea mea este că ultima variantă, cea cu Dl. Goe se potrivește la fix. Descrie cu acuratețe comportamentul lui de când apare ostentativ peste tot.

        • Optimus Prime zice:

         Eu zic ca la toate manifestarile de forta impotriva lui Basescu dirijorul principal este varanul veninos, Felix motanul Incacat. Crizel si CheG sunt doar niste coristi, copii de mingi. Ambitia, orgoliul si dorinta de razbunare ii apartin lui Felix care speculeaza abil dorintele si visele infantile ale lui Crizel: „sa ma vad odata presedinte la Cotroceni si pot dormi linistit” si mongoloidului Tonta: ” bai, sunt cel mai tare, uite ce departe am ajuns chiar daca am copiat la teze si la doctorat, prostilor care ati stat cu burta pe carte”.

         • Sare'n Ochi zice:

          cei doi copii de trupa sunt clar ghidonati de catre Guvernul din umbra GRIVCO. dar Varanul si-a dovedit lasitatea in fata inamicului dezertand din Senat. nu arata asta nitica disperare?

          • Optimus Prime zice:

           pare a fi o manevra de zapacirea justitiei dar e posibil si ca Base sa aiba in rezerva un glont de argint pentru sugaciul Grivco…
           Aveti putintica rabdare si ne lamurim!

   • gioana vesela zice:

    Mongoloidul mai pune o caramida la constructia pe care o pregateste pentru suspendarea lui Base…..pacat ca avem idioti care nu isi dau seama de realitate.

  • Sare'n Ochi zice:

   “pe agenda discuţiilor se află pactul fiscal şi măsurile de întărire a disciplinei bugetare (six pack), evaluarea programelor naţionale de reformă, structura bugetului pentru perioada 2013-2020, finanţarea IMM-urilor şi a proiectelor de infrastructură, creşterea competitivităţii şi convergenţei etc, adică, in nuce, “programul de guvernare” european pentru următorii şapte ani. Dacă reprezentantul României, oricare va fi el, îşi va asuma toate constrângerile şi măsurile convenite la nivel european, el va “împrumuta” o “cămaşă de forţă europeană” pentru viitorul guvern indiferent dacă acesta va fi USL, PDL sau PPDD. Adica exact genul de decizie politica non-partizana pe care un presedinte o poate lua iar un premier nu. Practic, dacă Traian Băsescu va angaja România în sprijinul acestor măsuri – iar evoluţia sa de până acum indică faptul că o va face – el va aplica un “corset european” viitorului guvern şi ii va “vari pe gat” trei sferturi din programul de guvernare fie ca acesta din urma o doreste sau nu” (RomaniaLibera)
   parlamentul poate vota neacceptarea masurilor de integrare fiscala si, de acum vor aparea, si de integrare politica; dar asta inseamna autoexcludere din UE. Tratatul de la Lisabona prevede si cum se poate iesi din UE – pana la acest tratat asa ceva nu exista…

 3. Pingback: Statul de drept în mâinile Curții Constituționale | Copacul din pădure

 4. Bună !
  Am citit cu mare atenție articolul și sper , spre deosebire de autor, că poporul nu-i atât de neinstruit , e drept că pentru mulți și tabla înmulțirii este ceva foarte dificil, și vor înțelege că Ponta și toți cei din jurul lor îi mint într-un mod ordinar.
  Felicitări pentru articol !

  • Sare'n Ochi zice:

   si noi, in subsidiar, exact ast speram. de aceea ne punem intrebari si incercam sa aruncam lumina (chiar daca dura) asupra lucrurilor, locurilor si, mai ales, personajelor intunecoase (mocirloase).

 5. observator zice:

  SCRISOARE CATRE LICEENI DE TUDOR CHIRILA ( VIDEO – ELEKES LEVENTE )

  are 2o pagimi de comentarii pe YouTube

  Cum arată camera de la Spitalul Rahova, pregătită pentru Adrian Năstase
  http://baricada.wordpress.com/2012/06/26/cum-arata-camera-de-la-spitalul-rahova-pregatita-pentru-adrian-nastase
  REVOLVERIN – medicamentul împotriva durerilor de cap
  http://baricada.wordpress.com/2012/06/26/revolverin-medicamentul-impotriva-durerilor-de-cap/

 6. Horatiu zice:

  De ce ar fi nevoie de schimbarea „locatarului” de la Cotroceni? Pentru că Băsescu a lăsat justiţia să funcţioneze.
  Ohne worte !

 7. ribelalu zice:

  USL-ul a bagat in lupta toate rezervele, toate cartitele au iesit la suprafata. Fac harmalaie mare pentru a-si masca neputinta. De fapt situatia lor este catastrofala. Sunt din ce in ce mai multe fisuri in digul contruit cu migala timp de 50+20 de ani. A cedat o data in 89 dar l-au carpit repede. Acum risca stergerea de pe fata pamantului.
  Eu nu cred ca USL are mai multi oameni decat avea PCR in 89. Numai ca sunt mai zgomotosi.

 8. Sare'n Ochi zice:

  ce cauta Ponta la CCR, in afara de tentativa de intimidare a judecatorilor – sper sa i se intoarca in bot! -, sedintele lor sunt publice?!
  http://www.evz.ro/detalii/stiri/ccr-dezbate-sesizarea-presedintiei-cu-privire-la-reprezentarea-romaniei-la-consiliul-europ-989019.html

 9. Sare'n Ochi zice:

  Never G (pe Madame Blogary) – raspuns la supozitiile lui @dea Dura Lex: „Am si eu o supozitie. USL-ul a castigat la locale foarte multe primarii si consilii judetene. Acolo sunt o armata de oameni care cer bani de la guvern. Urmeaza si parlamentarele unde au nevoie de bani ca de aer. Parerea mea e ca Ponta vrea sa mearga la Bruxelles pentru a pleda marirea deficitului structural pentru Romania de la 0,5 la mai mult, daca ar putea chiar pana la 1. Cu alte cuvinte sa se faca imprumuturi si sa creasca datoria tarii. A afirmat de mai multe ori ca el vrea marirea deficitului pana la 1. Cine intelege problema poate ne da mai multe detalii.”

 10. scriu aici, că pe firul celălalt se îngustează prea mult comentariile 🙂

  ceea ce scrie Glock este foarte plauzibil, mai ales dacă avem în vedere și chestia cu Geoană.
  oare cine o fi scenaristul?
  Bunicuța sau Guzganul Rozaliu?
  că în niciun caz Dl. Goe.

 11. Sare'n Ochi zice:

  Bunicuta este mai specialista in astfel de scenarii. daca pierd, l-a scris Guzganul Rozaliu 😀

 12. Sare'n Ochi zice:

  mancatoarea de rahat „pe surse” Luminita Parvu baga si ea niste strambe cu fumigene: Cu atributiile reduse, Curtea Constitutionala a devenit arbitru pe scena politica romaneasca. Judecatorii CCR analizeaza conflictul Traian Basescu-Victor Ponta si legea votului uninominal
  dupa rahatul de jurnalist, CCR are atributii restranse ca asa a hotarat Parlamentul – adica legea aia nu mai merge la promulgare, nu mai are un circuit: promulgare, contestare, eventuala retrimitere, eventuala respingere – are efect imediat (si daca se poate retroactiv). cum spuneam si ieri, acum ies la iveala toate jigodiile aciuate te miri unde ale sistemului ticalosit (sau pur si simplu prostii).
  http://www.hotnews.ro/stiri-12628162-atributile-reduse-curtea-constitutionala-devenit-arbitru-scena-politica-romaneasca-judecatorii-ccr-analizeaza-conflictul-traian-basescu-victor-ponta.htm

 13. doru cu motoru` zice:

  apropo de „nivel” la al mai cusher ministru ot Salygny din si mai cinstitul guvern :Ministrul interimar al Educaţiei, Liviu Pop, a declarat, astăzi, că a fost anunţat de ANI că s-a declanşat o procedură de evaluare în cazul lui privind un posibil conflict de interese, fiind invitat să se prezinte la sediul instituţiei luni, la ora 12.00, relatează Mediafax. 😀 😀 😀
  http://www.romanialibera.ro/actualitate/justitie/ministrul-liviu-pop-verificat-de-ani-pentru-conflict-de-interese-268769.html

 14. Sare'n Ochi zice:

  „În vreme ce toate televiziunile se concentrau pe foșgăiala de la Spitalul Floreasca, unde săracul Năstase era pregătit de o lungă și grea externare, în studioul lui Gâdea se privește spre viitor. Ponta a venit cu fratele mai mare, să-l apere de golanii din spatele blocului. Însuși Swoboda, șeful socialiștilor europeni, a catadicsit să-și pogoare ființa în spațiul nostru de emisie.”
  pe EVZ.ro: http://www.evz.ro/detalii/stiri/cronica-tv-voiculescu-se-leapada-de-nastase-in-zeghe-ponta-zice-intelept-ihi-asoci.html#ixzz1yywsl0B3
  GENIAL DE PROSTI SUNT SOCIALISTII ASTIA, INDIFERENT DE TARA: „Cuplul internațional socialist speră să nu vadă pingea de Băsescu la Bruxelles. Recunosc, însă, că nu ar avea ce să-i facă. Recunosc că, dacă Băsescu se enervează, tot lui i se face loc la masă, iar Ponta ar trebui să-și roadă unghiile acasă. Dar nu e frumos, crede Ponta.”

 15. Sare'n Ochi zice:

  Peste o lună le expiră mandatele lui Daniel Morar şi Codruţei Kovesi, iar Voiculescu va trânti uşa în spatele ultimilor musafiri neinvitaţi la cheful Puterii. Victor Ponta a declarat textual acum două săptămâni: „Ştiţi cine sunt la DNA şi Parchetul General… Noi suntem la Putere dar de fapt nu prea suntem”. Dan Voiculescu a reluat clar tema: „Nu avem toată Puterea până nu luăm şi Justiţia.”
  http://www.evz.ro/detalii/stiri/editorialul-evz-v-a-cam-pierit-zambetul-nu-i-asa-partidul-stat-se-intoarce-988985.html#ixzz1yz0wmACr

 16. Sare'n Ochi zice:

  De fapt, prin sabotarea autorităţii Curţii Constituţionale parlamentarii produc un prejudiciu mult mai serios ordinii constituţionale democratice din România decât l-ar produce o lovitură de stat militară care ar suspenda ordinea constituţională din ţară pentru o perioadă mai lungă sau mai scurtă de timp. Ceea ce au întreprins aleşii noştri echivalează nu cu o suspendare ci mai degrabă cu o deformare deosebit de perversă a ordinii constituţionale din ţară prin care se crează un precedent periculos pentru aplicarea principiului separării puterilor în statul român. După o lovitură de stat militară eşuată ordinea constituţională poate deveni mai robustă (fapt demonstrat cu prisosinţă în Spania de după puciul eşuat din 23 Februarie 1982). În schimb, modificarea prin majorităţi parlamentare simple a normelor şi instituţiilor fundamentale pentru funcţionarea statului de drept erodează gradual dar ireversibil încrederea populaţiei în capacitatea statului de a furniza lege şi ordine pentru toţi cetăţenii şi deschide calea pentru experimente populiste deosebit de periculoase.
  http://www.contributors.ro/dezbatere/lovitura-de-stat-parlamentara-statul-de-drept-sub-amenintare/#.T-q-FZEtTQQ.facebook

 17. Sare'n Ochi zice:

  😀
  Liderul grupului PPE din Parlamentul European, Joseph Daul: Premierul roman Victor Ponta trebuie sa demisioneze, daca acuzatiile de plagiat se dovedesc a fi fondate/ Nu poate conduce un guvern al unui stat UE daca a comis o frauda, nu este in joc doar credibilitatea unui stat, ci a intergii Uniuni
  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-12632842-liderul-grupului-ppe-din-parlamentul-european-joseph-daul-premierul-roman-victor-ponta-trebuie-demisioneze-daca-acuzatiile-plagiat-dovedesc-fondate-nu-poate-conduce-guvern-unui-stat-daca-comis-frauda-.htm
  i-a trebuit vocea lui Swoboda, o primeste si pe a celorlalti!

  • Optimus Prime zice:

   ecourile meciului Merkel-Hollande pe plaiurile mioritice 🙂

   Socialistii au sunat goarna si toti baietii de pravalie gen Ponta trebuie sa se adune la Bruxelles, cu sau fara invitatie; ghionturile si datul la gioale acceptat.

 18. Optimus Prime zice:

  hmm, cred ca trebuie sa-mi actualizez viza de Congo!

 19. ribelalu zice:

  Sa analizam putin variantele posibile ale deciziilor CCR
  1. Premierul reprezinta tara la CE. Presedintele pleaca la plaja asa cum a anuntat.
  2. Presedintele reprezinta tara la CE
  2.1 Pleaca presedintele si reprezinta tara cum se cuvine. Niciodata Basescu nu a facut greseli cand a fost vorba de UE
  2.2 Presedintele deleaga atributiile priemierului. Lovitura de imagine. Ponta se face de kko la Bruxelles.
  3 CCR stabileste ca presedintele trebuie sa reprezinte tara si premierul nu recunoaste decizia.
  3.1. Caz penal
  3.2 Semnatura premierului e lipsita de nulitatea absoluta
  3.3 Intreaga reuniune europeana este nula.

 20. observator zice:

  Coruptia instalata in timpul guvernarii PSD a facut ca 2 milioane de romani sa-si ia lumea in cap si sa emigreze din cauza saraciei indurand fel de fel de umilinte printre straini. Romanii deveneau tot mai saraci, politicienii se imbogateau exponential. Nu a platit nimeni si niciodata pentru asa o tragedie.
  Stansibrani politici ” Jos Basescu” devenita strategie de guvernare s-au convins ca pionul otravit din sah nu asigura victoria prin mat, sigurul castig prostiile aduc aduc audienta la tembeliziuni.
  Basescu tradatorul pactului de neagresiune a devenit cuiul in coasta multora care s-au vazut cu socotelile stricate…Au crezut in el ajutandu-l sa ajunga la COTROCENI dar stupoare el n-are mama ,tata ” e ciobanescul mioritic paznic la stana !!!
  Prea bine sa mearga hotii mai intii la DNA, ca ei s-au remarcat impreuna cu Regele Coruptiei Institutionalizate (REGINA), nu e nici un risc Rechinii beneficiaza de prezumtia de nevinovatie asa cum politicianul are imunitate cand face declaratii politice. ,,Prezumția de prostie e la locul ei ideal.”
  EVAZIUNE FISCALA PUSCARIE SI BANI LUATI CAND SI IN ROMANIA
  „Democratia, drepturile si libertatile cetatenesti, in loc sa ne ajute, parca mai rau decat un blestem, n-au facut decat sa vlaguiasca aiurea acest popor roman aflat in deriva totala.
  Pana si populimea care ii voteaza o sa inteleaga cine sunt domnii
  Nu am nici cea mai vaga indoiala ca maximul prostiei in forma cea mai apoeotica,este atins in Romania de electoratul PSD.Atentie,nu de membrii PSD care musca din din cascavalul bucuriei de a fi lefegiul statului pe la consilii locale,judetene,comunale, etc.ci de acei vesnici fraieri,senili,analfabeti,rupti in fund de foame,care vor lua in mormant amintirea strasnicului lor idol,aprig iubaret de albaneze si mancator de salam su soia,cultivator de trandafiri rosii si sef peste triburile de indieni cu tarnacop si casca de protectie cu lampas.E trist ca acesi oameni se vor stinge dupa o viata in care au trait bucuriile altora,ei fiind absolut incapabili sa-si afle propriile aspiratii.Pentru ca isi bate joc de acesti oameni,Iliescu s-a condamnat si dincolo de moarte,la rusine vesnica „. vanatorul de cretini2011-12-08 23:19:07

 21. oarecare zice:

  @sare’n ochi

  Pornesc de la fraza ta :”Peste o lună le expiră mandatele lui Daniel Morar şi Codruţei Kovesi”

  „Articolul 40.
  (1) Procurorul General este numit în funcţie de către Parlament, la propunerea Preşedintelui Parlamentului, pentru un mandat de 5 ani.”

  Blaga – sef la Senat.
  Anastase – sefa la Camera Deputatilor.

  Dar Presedinte al Parlamentului??? Avem asa ceva?

  http://www.procuratura.md/md/leg/

 22. oarecare zice:

  Nu stiu cum se fac numirile sefului de la DNA si a procurorului General insa daca decizia este una politica inseamna ca va fi nasol de tot.
  Poate ca ar fi fost mai bine pt Romania daca celor doi nu li s-ar mai fi prelungit mandatele si , in Februarie, PDL ar fi avut posibilitatea sa numeasca doua persoane care sa duca in continuare ideile lui Morar si Kovesi.
  Asa…daca alegerea noilor sefi sta la mana USL, mai mult ca sigur ca acestia vor numi doua din cele mai abjecte slugi ale USLamului.
  Ma ia cu fiori numai cand ma gandesc la un scenariu de genul „Sova – noul sef al DNA” (doar ca exemplu)

 23. oarecare zice:

  In legatura cu decizia CCR, cred ca idiferent care va fi ea, e rau pt Romania.
  Daca CCR decide ca basescu pleaca la Bruxelles , Ponta va face circ si spume si va pregati imediat suspendarea lui basescu. majorutate in parlament au, CCR nu mai are nimic de zis, iar votul populatiei ….nici nu vreau sa ma gandesc.
  Daca CCR decide ca Premierul va merge la Bruxelles, Ponta tot il va suspenda pe Basescu simtindu-se si mai puternic si mai „legitimat” sa preia toate frâiele Romaniei.

  Mai exista o alternativa, asa cum CCR ne-a demonstrat de-atatea ori. O decizie in coada de peste, ca Presedintele ar avea dreptul dar, in anumite situatii, vointa Parlamentului… bla, bla, bla….

 24. Sare'n Ochi zice:

  in viziunea Prim-Plagiatorului Romaniei, puterea executiva, Guvernul Romaniei, apara Politia si medicii impotriva “atacului” Justitiei, puterea judecatoreasca ? e beat de putere si conduce Guvernul in asemenea conditii? cineva sa-i suspende carnetul.
  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-12633274-mesajul-lui-ponta-catre-medici-politisti-sprijinul-guvernului-face-datoria-tot-atacul-care-sunt-supusi-aceasta-perioada.htm

  • oarecare zice:

   Ponta incearca sa-i solidarizeze pe toti medicii cu acel Bradisteanu si pe toti politistii cu acei 2 ofiteri care s-au ocupat de „nesinuciderea” lui Bombo.
   Nu stiu daca o sa-i reuseasca.
   La urma urmei, nu prea cred eu ca unul ca Bradisteanu reprezinta interesele si opiniile majoritatii medicilor din Romania.
   Iar cei doi politisti…sa fim seriosi.

   • ceaikovski zice:

    Pe Bradisteanu nu-l sufera niciun medic. La operatii ii este imposibil sa-si faca echipa, nimeni nu vrea sa lucreze cu el. Are doi (un antestezist care rezista) si un mana a doua. Atat.. Nu se baga nimnei pt Bradisteanu.

 25. GAVRILACHE zice:

  Ce mai este de comentat atunci cand, cu o frenezie vecina cu dementa, tancurile uslase calca totul in picioare? As spune ca urmeaza confruntarea finala dintre poporul neindobitocit si armata socialista exterminatoare dar stiu ca poporul „acela” nu are nicio sansa : cat timp umbra lui
  Mircea, pardon, nea Nicu cade peste tara, doi mici si-o bere sunt suficiente argumente pentru o infrangere asumata! Va urma o defilare triumfalista pe ulitele incetosate ale patriei si, peste putina vreme, pana si justitia va oferi flori soldatilor de pe tancurile invingatoare! L-am facut „javra ordinara” si „chior nenorocit” pe „dictatorul” Basescu, vom suge, cu sau fara batista, hidrantul socialist „democrat” exterminator : instinctul de conservare ne va face umili si ascultatori, micul vechi si urat mirositor ne va oferi iluzia sperantei, berea calda si rasuflata ne va da taria sa-i invatam pe copiii nostri sa taca si sa plece capul!
  Eu sunt un om batran, aproape de capatul vietii. Pentru mine, orice ar urma nu mai conteaza. Dar, vai!, mi-e mila de voi, mi se rupe sufletul de copii si de nepoti. Sa va dea Domnul noroc : urmeaza apocalipsa cu peronul pe stanga (si nitel pe dreapta)!

  • Optimus Prime zice:

   Putin optimism ca doar nu o sa ne impuscam in gat acum 🙂
   Ca la orice boala, in ultima faza virusii si bacilii mai dau un atac generalizat, sinucigas, dupa care pier.
   Mai pe scurt, inaite de a fi bine trebuie sa fie mai rau ca sa putem aprecia…
   Eu sper ca cetatenii normali si-au pastrat anticorpii dobanditi in periada 2000-2004 si ca vor trece de mirajul celor 10-20 de lei obtinuti la salar/pensie dupa ce vor face primele calcule la sfarsit de luna.
   Practic asistam la actul III al unei batalii incepute in 2003 si sper ca de data asta infrangerea sa fie definitiva pentru Dark Force: Emperor Palpatine aka Ion Iliescu, Dart Vader aka Adrian Nastase si sleahata de padawani si baieti de pravalie gen Tonta&Crizel. Jaba the Hut aka Felix Turnatorul se va duce si el impreuna cu antenele lui in … bip bip … puscarie & uitare.
   Doar putintica rabdare si in nici un caz pasivitate mioritica.

 26. Sare'n Ochi zice:

  http://en.wikipedia.org/wiki/The_Huffington_Post
  huffington post e un fel de blog care a devenit „site de stiri online” (sa zicem, un fel de hotnews din SUA). Insa articolul apare intr-un BLOG afiliat la Huff Post, si nu a fost publicat ca stire in ziar! Deci e un fel de povestioara scrisa din parti, fara impact de nici un fel in presa mondiala!
  Probabil ca cineva a trimis din partea lui Ponta un text pregatit dinainte, in care domnul Matt Browne s-a ocupat doar sa corecteze greselile de limba, care l-ar fi dat de gol si ar fi aratat originea „guvernamentala” a textului. in plus Matt Browne e prieten pe facebook cu Daciana Ponta, sotia lui Victor Ponta. Deci articolul e o incercare jenanta de a spala imaginea unui plagiator penibil.

 27. oarecare zice:

  Ar fi culmea sa ne imaginam ca socialismul de tip comunist exista doar in Romania.
  Este imprastiat pe tot globul si are radacini adanci chiar si in cele mai „occidentale si mai democrate” state din lume. Asteapta doar sa-si iteasca scafarlia, cu fiecare ocazie (contra-cost sau din convingere) 🙂

 28. oarecare zice:

  Ce mama zmeului fac aia de la CCR?
  Au pus de-un gratar?
  Sau isi fac somnul de frumusete?

  • își scriu cererile de azil politic.

  • Sare'n Ochi zice:

   nu, i-au dat o UIE lui Ponta si dorintelor sale infantile. Basescu este seful statului, Basescu merge la Consiliu cu majoritate. si ca sa vada Prim Plagiatorul Romaniei ca este un biet gunoi in fata judecatorilor, i-a picat si VU pur. este nerconstitutional.

  • Sare'n Ochi zice:

   nu, i-au dat o UIE lui Ponta si dorintelor sale infantile. Basescu este seful statului, Basescu merge la Consiliu cu majoritate. si ca sa vada Prim Plagiatorul Romaniei ca este un biet gunoi in fata judecatorilor, i-a picat si VU pur. este nerconstitutional.

  • Sare'n Ochi zice:

   nu, i-au dat o UIE lui Ponta si dorintelor sale infantile. Basescu este seful statului, Basescu merge la Consiliu cu majoritate. si ca sa vada Prim Plagiatorul Romaniei ca este un biet gunoi in fata judecatorilor, i-a picat si VU pur. este nerconstitutional.

  • Sare'n Ochi zice:

   nu, i-au dat o UIE lui Ponta si dorintelor sale infantile. Basescu este seful statului, Basescu merge la Consiliu cu majoritate. si ca sa vada Prim Plagiatorul Romaniei ca este un biet gunoi in fata judecatorilor, i-a picat si VU pur. este nerconstitutional.

  • Sare'n Ochi zice:

   nu, i-au dat o UIE lui Ponta si dorintelor sale infantile. Basescu este seful statului, Basescu merge la Consiliu cu majoritate. si ca sa vada Prim Plagiatorul Romaniei ca este un biet gunoi in fata judecatorilor, i-a picat si VU pur. este nerconstitutional.

  • Sare'n Ochi zice:

   nu, i-au dat o UIE lui Ponta si dorintelor sale infantile. Basescu este seful statului, Basescu merge la Consiliu cu majoritate. si ca sa vada Prim Plagiatorul Romaniei ca este un biet gunoi in fata judecatorilor, i-a picat si VU pur. este nerconstitutional.

 29. oarecare zice:

  In sfarsit!

  CCR a hotarat in favoarea lui Basescu.

 30. da, da si cravata de pionier…
  …si hartile de CopyLot ca sa gaseasca sediul CE si sa nu nimereasca iar la Grivco sau A3

  Marga asta, mare om (chintale multe) da’ mic caracter; pacat ca-i clujan

  • oarecare zice:

   In tot raul – si-un bine!

   Daca Ponta si USL raman la putere, tarile occidentale vor fi nevoite sa reintroduca in legislatiile lor, azilul politic pt emigrantii romani. 🙂

 31. ToX zice:

  Am si eu o intrebare, cu riscul sa par idiot si neinformat: cum era treaba cu dizolvarea Parlamentului? Copy-lotul incalca hotararea, uzurpare de calitati oficiale, parchet, urmarire penala. Apoi Base trebuie sa delege alt PM, care nu va fi acceptat de Parlament pentru ca e majoritar USL, in maxim 60 de zile, si cu 2 propuneri de PM, corect ?

  • Sare'n Ochi zice:

   daca Prim-Plagiatorul va fi pus sub acuzare – pentru uzurpare, atunci el poate fi demis,Parlamentul nupoate fi dizolvat decat dupa ce respinge 2 numiri de prim-ministru si numai daca vrea Basescu.

 32. oarecare zice:

  Marele Fâssssssssssss al CCR.

  „”Motivarea, nu se va publica astăzi. Trebuie să o scriem şi să o citim în plen (plenul Curţii Constituţionale – n.r.) şi să o publicăm în Monitor. Nu avem cum să o dăm astăzi motivarea”, a explicat Zegrean, precizând că cel mai probabil aceasta va fi redactată săptămâna viitoare.

  De asemnea, preşedintele Curţii Constituţionale a susţinut că decizia este obligatorie de la data publicării în Monitorul Oficial.

  „De la data publicării în Monitorul Oficial este general obligatorie”, a spus Zegrean.”

  Deci, a fost un mare fâsss. CCR nu a decis absolut deloc cine va merge maine la Bruxelles ci doar incepand cu miercurea viitoare.
  Cu alte cuvinte, daca Ponta merge maine la Bruxelles, nu va incalca – nici oficial si nici in baza legii vreo decizie a CCR!
  Bravo fratilor!
  Ati frecat-o pana ati omorat-o!

  • Als Ob zice:

   Mai mult, am vazut la Digi24 ca pe lista invitatilor la CE este…. Ctrl-V.
   Incurcata treaba!

   • oarecare zice:

    Pai, cei de la CE au publicat lista in functie de hartia primita de la Marga.
    Ei n-aveau de unde sa stie ca delegatia n-a fost aprobata si semnata de Basescu.
    Asa ca au pus poza lui Ponta, cu gandul ca asa s-a stabilit, de comun acord cu Presedintele.
    Alora de la Bruxelles nici macar nu le trece prin cap ca un ministru arunca la gunoi lista Presedintelui si trimite mai departe o lista proprie.

   • Sare'n Ochi zice:

    nu-i incurcata. prostii familiei USLinoase isi forteaza norocul. legea este lege. vor vedea si ei, exact ca si Nastase, ca in final se aplica.

  • Sare'n Ochi zice:

   hotararea a fost comunicata – nu este fas – de ea trebuie sa se tina cont si fara motivatie scrisa. Ponta nu are decta sa-si puna singur capul in lat.

   • oarecare zice:

    La disperarea care l-a cuprins si, mai ales, la gandul ca nu va putea sa scape de plagiat, Ponta e capabil de orice abjectie.
    Dpdv legal, nu poate fi acuzat ca a incalcat Constitutia. Doar dpdv moral.
    Dar cred ca el va merge la Bruxelles.
    Basescu a obtinut de fapt ceea ce si-a dorit. Sustinerea CCR. Mai departe, asa cum zici, Ponta n-are decat sa se (ne) faca de rahat in intreaga lume.
    Pe Basescu nu-l sprijina nimeni la aceasta ora.
    Adica un sprijin vizibil, nu doar interviuri la TV , declaratii prin ziare sau scrieri pe bloguri. Nimeni n-a iesit in strada.
    Iar asta e ceea ce conteaza cel mai mult!

 33. snapshot zice:

  un Iancu Vacarescu pe stil nou:

  Ponta pleaca la Bruxelles ! ca sa evite circul Basescu il lasa. se va/ne va face de kko.

 34. Als Ob zice:

  Ha, ha! CE a sters cu plagiotul pe jos!

 35. oarecare zice:

  La loc comanda!

  Iata si explicatia:

  „UPDATE: Pe site-ul Consiliului exista si o alta lista de participanti. Pe acesta lista nu apare si premierul Victor Ponta. Motivul este simplu: este lista reuniunii care va succeda vineri Consiliul European, un pranz de lucru cu liderii tarilor din zona euro. Cum Romania nu face parte din zona euro, este firesc ca ea sa nu se regaseaca pe lista.”

  Mda..ne-am bucurat prea repede.

 36. Sare'n Ochi zice:

  Pe Ponta il asteapta niste catuse. sunt convins de acest lucru. In pofida hotararii CCR, pentru prim data in istoria Romaniei, un gunoi plagiator s-a hotarat sa se stearga la fund cu ceea ce a hotarat aceasta Curte cu privire la legea suprema din Romania. Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca la Consiliul European de la Bruxelles va prezenta pozitia Romaniei in baza mandatului dat de Guvern si de Parlament, el opinand ca presedintele Basescu nu are niciun fel de mandat de reprezentare, relateaza Mediafax.
  o sa o prezinte la ma-sa-n spumele din clotul gurii!
  un premier care spune ca CCR nu conteaza, arunca in aer tot statul de drept. Este instauratia comunista din anii 50…
  deci organele abilitate ale statului trebuie sa se auto-sesizeze.

 37. Sare'n Ochi zice:

  si ca asistam la o tentativa de lovitura de stat, o demonstreaza faptul ca, pe surse: Liderii USL discuta la Guvern despre inlocuirea judecatorilor de la Curtea Constitutionala. adica gunoaiele au luat-o in bot si acum ar vrea sa se razbune.

  • Sare'n Ochi zice:

   este clar ca viermele numit Ponta trebuie strivit sub calcai.

  • Sare'n Ochi zice:

   Vești proaste pentru USLaninosi care miorlăie ca vor cere Parlmentului revocarea a patru judecători ai Curții Constituționale, pe motiv că sunt incompatibili:
   Potrivit art 67 din Legea 47/1992 doar Plenul Curtii poate constata incetarea unui mandat. UIE USLaninosilor!
   Vreau sa va asigur: nici o sansa, judecatorii CCR sunt INAMOVIBILI pe durata mandatului:
   Constitutia Romaniei, art.145:
   “Judecătorii Curţii Constituţionale sunt independenţi în exercitarea mandatului lor şi inamovibili pe durata acestuia“.
   astept reactia Presedintelui. deoarece:
   Art.80, al.2)
   “Preşedintele României veghează la respectarea Constituţiei şi la buna funcţionare a autorităţilor publice. În acest scop, Preşedintele exercită funcţia de mediere între puterile statului, precum şi între stat şi societate”.
   Moamaaa, ce or sa si-o ia astia! Atata au mai urlat ca TB nu isi indeplineste functia de mediator, ca vor vedea ei mediere.
   Sper sa nu se anunga la nebunii, caci Ponta, de cand a fost inchis Nastase, e intepat de streche.

 38. Sare'n Ochi zice:

  Gunoiul de Victor Ponta a dat o Ordonanta de Guvern prin care a trecut Monitorul Oficial in subordinea Guvernului, din subordinea Parlamentului – practic aceasta taratura a confiscat in folos personal Monitorul Oficial al Romaniei! LOVITURA DE STAT!

  • Als Ob zice:

   Cred ca iar ne trece un glont pe langa ureche.

  • Nae Camionagiul zice:

   Este real – ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ privind modificarea legii de organizare a Monitorului Oficial al României
   Având în vedere că, la nivelul Regiei Autonome Monitorul Oficial se manifestă disfuncționalități importante, Guvernul a emis o Ordonanță de urgență prin care Regia Autonomă Monitorul Oficial să se reorganizeze ca regie autonomă persoană juridică care desfășoară activitate de interes public național și funcționează pe bază de gestiune economică și autonomie financiară sub autoritatea Guvernului României, exercitată prin Secretariatul General al Guvernului.
   http://www.gov.ro/informatie-de-presa-privind-actele-normative-incluse-pe-agenda-de-lucru-a-sedintei-guvernului-romaniei-din-27-iunie-2012-ora-11-30__l1a117509.html

   • Evanghelista zice:

    Daca doriti sa cititi istorie:
    A rt. 1. — Monitorul Oficial al României este publicația oficială a statului român, în care se publică actele prevăzute de Constituție, de prezenta lege și de alte acte normative.Art. 2. — Editorul Monitorului Oficial al României este Camera Deputaților.Art. 3. — (1) Editarea Monitorului Oficial al României constituie un serviciu public asigurat de către Regia Autonomă „Monitorul Oficial”, care funcționează sub autoritatea Camerei Deputaților.(2) Imaginea și formatul, consacrate, ale publicației „Monitorul Oficial al României” cuprinse în anexa la prezenta lege sunt protejate de lege.

 39. gioana vesela zice:

  Frate ce rapid esti,,, 🙂

 40. gioana vesela zice:

  jigodia de El Copy mandante are nevoie de puscarie ca de aer.

 41. Valentin zice:

  Trebuie sa ne pregatim sa iesim in strada.
  Jigodia de Ponta si mizeriile uslamuiste tocmai dau o lovitura de stat.
  Asa nu se mai poate!

 42. mă scuzați de off-topic, fiecare cu ce-l doare:
  ăsta conduce învățământul.

 43. Nae Camionagiul zice:

  Ordonanta CCR NU trebuie publicata in M. Of (care actualmente tine de Camera deputatilor, conform legii 202/1998 http://www.monitoruloficial.ro/RO/article–Legea_de_organizare_%C3%85%C5%B8i_func%C3%85%C2%A3ionare–135.html ) , pentru ca asta inseamna primul pas pentru lovitura de stat: Ponta publica acolo ce ii convine lui si cenzureaza ce nu ii convine. Poate face inexistenta o decizie, un decret sau o lege nepublicandu-le.

  • Evanghelista zice:

   Oricum, altfel spus, intre partile in conflict, decizia isi produce efectele obligatorii de la data comunicarii, urmand ca pentru restul sa-si produca efectul general obligatorii de la data publicarii.

 44. Sare'n Ochi zice:

  astia sunt complet handicapati:
  Ministrul Justitiei, Titus Corlatean, a declarat miercuri seara, la Romania TV, ca doi judecatori de la Curtea Constitutionala sunt in stare de incompatibilitate. El i-a nominalizat in acest sens pe presedintele CCR, Augustin Zegrean, si pe judecatoarea Iulia Motoc.
  atacul la CCR e lovitura de stat, Ponta NU o poate justifica public, acuma a trecut la manareli.
  doamna Motoc de la CCR e sotia lui Mihnea Motoc, ambasadorul de la Bruxelles.

  • Evanghelista zice:

   Iulia Motoc a postat adineauri pe facebook acest comunicat:
   “Relativ de la declaratia Ministrului Justitiei legate de incomptabilitatea mea amintesc uramatoarele:1. Calitatea de expert al unei organism organism nu este o functie publica: multi membri ai Comisiei de la Venetia sunt judecatori ai Curtilor Constitutionala 2. Sunt expert nerenumerat in Comitetul Drepturile Omului, O.N.U si Agentia pentru Drepturi Fundamentale a UE 3. Aceste doua calitati nu sunt functii publice”
   “Un judecator al Curtii Constitutionale sau al unei alte instantei se antepronunta numai in ipoteza in care exista o cauza pe rolul instantei sale. In ipoteza contarie, ar trebui ca sa ni se interzica sa mai emitem orice opinii juridice, inclusiv cele exprimate in calitate de profesori de drept.”

 45. ceaikovski zice:

  Mai oameni buni, eu stau ca pe ace aici, ma apuca disperarea! Ce dracu se intampla, ma? Astia dau lovituri de stat si noi ce dreaq facem??? Nu-mi dati linkuri, ca nu le pot accesa, am un net de tot kktul!

 46. ceaikovski zice:

  Din ce am auzit cica pe 14 iulie iese Dogaru cu ai lui, sa-l dea jos pe ponta, ca i-a mintit, ca nu le-a dat ce a promis. E nasol, nasol rau!!!

 47. Als Ob zice:

  Of,Of,Off topic!
  uSlinosii sunt fomati rau:

  „Oltchim va fi introdusă în administrare specială, iar procedura va fi demarată în zilele următoare. Administrarea specială presupune analizarea situaţiei companiei şi găsirea unor mecanisme financiare prin care să fie rezolvată situaţia societăţii şi să fie plătite salariile restante. Apoi combinatul va fi privatizat”, a arătat Vulpescu.
  De asemenea, acesta a spus că intenţionează să privatizeze Oltchim la pachet cu Arpechim primind de la Petrom un acord de principiu în acest sens.

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/remus-vulpescu-oltchim-va-intra-in-administrare-speciala-989066.html

 48. Sare'n Ochi zice:

  de la Ribelalu:
  Art. 166 Cod Penal. – Propaganda în vederea instaurării unui stat totalitar, săvârşită prin orice mijloace, în public, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani şi interzicerea unor drepturi.
  Propaganda constă în răspândirea, în mod sistematic, sau în apologia unor idei, concepţii sau doctrine cu intenţia de a convinge şi de a atrage noi adepţi.
  Art. 166 indice 1 Cod Penal. – Întreprinderea oricărei acţiuni pentru schimbarea prin acţiuni ilegale şi prin violenţă a ordinii constituţionale sau a caracterului naţional, suveran, independent, unitar şi indivizibil al statului român se pedepseşte cu închisoare de la 5 la 15 ani şi interzicerea unor drepturi.
  PARNAIE USLINOSILOR!

 49. ceaikovski zice:

  Pana la urma, merge presedintele la brx sau nu? si daca merge, incep astia suspendarea? vad ca lovitura de stat e in curs de desfasurare….

 50. he, he, ne temeam dimineață că dăm în paranoia.
  iar ce s-a întâmplat astăzi este și mai grav decât ce discutam noi 🙂

 51. ceaikovski zice:

  Voiculescu mai e in tara??

 52. Optimus Prime zice:

  Orban a luat-o peste gura de la Bruxelles cand a sarit calul.
  Derapajele democratice usl-iste nu vor scapa neobservate si sper ca Tonta o va primi in bot cat de curand. Sper ca exista specialisti in incadrarea acestor activitati anticonstitutionale care sa documenteze si ajute „observarea” de catre UE. Lovitura asta de stat parlamentara prin majoritate
  conjuncturala va deveni obiect de studiu de caz si sper ca viitorii legiuitori vor lua in considerare scaparile care au facut-o posibila. Scoala lui Ilici da roade iar metodele s-au perfectionat: de la mineri si agresiune fizica la gargaragii nesimtiti si tupeisti si agresarea constitutiei si a statului de drept; s-au pastrat doar dusmanii de clasa…
  Raman macar cu ceva din toata porcaria asta: un nou reper de fatarnicie, netrebnicie, lipsa de constiinta si obraz gros : Victor Ponta. Antonescu a trecut momentan pe pozitia de challanger.

  Am o nedumerire: Ilici tace ca kktul in iarba. Oare ce coace batranul sarpe?

 53. Pingback: Cum ne-am petrecut astă vară tentativa de stat a Uniunii Stalinist Leniniste | Sare'n Ochi

 54. Pingback: Cum ne-am petrecut astă vară tentativa de lovitură de stat a Uniunii Stalinist Leniniste | Sare'n Ochi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.