bucurii pentru copii

a fost arestat George Becali, dar eu nu m-am putut bucura, din empatie.
a fost arestat Decebal Traian Remeș, iar eu iarăși nu m-am putut bucura – deși sunt vegetarian, am empatizat cu cel mai de seamă consumator de caltaboși al țării.
a fost arestat, mult mai recent, și ceva Mureșan, inginerul electronist de la Agricultură, iar eu am rămas consecvent ideii de bucurie zero.
a fost arestat și Apostu, și iarăși nu m-am bucurat, deși nu era vorba doar de un primar șpăgar, ci și de un dascăl universitar supranumit „200 de mărci”, chestiune cu mult prea mare potențial de sensibilizare pentru mine.
au fost arestați și primarul din Craiova, primarul din Baia Mare, baronul de Gorj, plus pesedistul acela interlop care urma să fie ministru de interne.
și nu m-am putut bucura pentru niciunul.
și toți aceștia au stat nițel după gratii, iar eu nu m-am bucurat nici cât la arestare.

dar astăzi sunt bucuros.
SUNT BUCUROS.

e plină piața publică de tot felul de crocodili.
iar astăzi au primit lovituri cei mai relevanți 2 dintre ei.

Iliescu a fost nocivul nocivilor, dar el este unul singur, nu are cópii.
Păunescu are sute de mii de cópii, dar el este mult prea universal în naționalismul său patetico-baronal.
Antonescu e atât de plictisitor, încât te rogi să adoarmă la loc, în locul tău.
Berceanu, Videanu și Blaga sunt atât de banali în hoția lor, încât riscă să adoarmă la locul faptei.
Vadim, Funar și Tökes nici nu merită băgați în seamă.
batalioanele de Radu Vasile, Hrebengiuc, Cozmâncă, Oprișan, frații Sechelariu și așa mai departe, creați pe calapodul ștabului cu viloc și mașinoc la vedere, care-ți sloboade flatulația în nas dacă-l întrebi orice, sunt doar niște copii palide ale lui A.
iar cohortele de Pușa, Olguța, Gușă, Bănicioiu, Mazăre, Ludovic Orban & co, șmecherași tupeiști care-ți țopăie în față și au de un milion de ori mai multe țipete isterice decât tu sunete articulate, sunt, de asemenea, niște copii bronzate scump ale lui B.

iar astăzi au primit lovituri fix cei 2, A și B.
cei doi definitorii pentru cele două epoci care ne-au marcat – trecutul și trecutul recent, ultimul cu mult prea împuțite valențe de viitor.
A, standardul de ștab constipat, dedicat conservării statutului acelor căcănari care constituie din oficiu lumea bună din ultima jumătate de veac.
și B, modelul de tupeist care-și aruncă diarea-n jur, conștient că nimeni nu se va pune cu ea.

un Adrian Năstase, pe post de A, cu cele 8 case la vedere (sau câte or fi), cu limuzine la vedere pentru puradei, practicant de ironie ieftină la orice întrebare tehnică, acaparator de funcții pentru nevastă, odrasle și pretini, acaparator pe față a tot ce a însemnat în vremea lui licitație sau concurs, cenzurator pe față de presă, muzică sau populime (exprimarea îi aparține).
și un Victor Ponta, pe post de B, cu tupeu nemărginit, cu coate cu vârfuri de suliță în dotare, degrabă pupător de orice cur pasibil să-i aducă titluri și etape, și degrabă sugător de orice pulă (nu la propriu!) pasibilă să-i ardă unele dintre acele titluri și etape.

un Năstase care încuie lumea și ascunde cheia,
și un Ponta care știe unde să lingă pentru a găsi cheia și a descuia o lume închinată lui Năstase și țiitoarei lui, pe nume Ponta.

un Năstase care nu permite albastru în zona sa roșie,
și un Ponta care permite albastrul, dar apoi jură pe viața mă-sii că este roșu, cât se poate de evident.

un Năstase care a creat insul care a urlat când Băsescu a vorbit în Parlament.
și un Ponta care a creat insul care a urlat că intelectualii au urlat când Băsescu a vorbit în Parlament.
spuse rahatul: „intelectualii lui Băsescu [adică Pleșu și Liiceanu] au urlat în timpul discursului lui Băsescu”.
într-un fel, rahatul are dreptate – „intelectualii lui Băsescu” chiar au urlat… după ajutor, că erau în pericol de a fi linșați de acoliții acelui rahat.

SUNT BUCUROS.
azi a fost lovit ce e mai jegos.
A și B.
Năstase și Ponta.
împuțitul de comunist și diareea de neo-comunist.

ăștia doi se merită, de numa’-numa’!

O COMPLETARE NECESARĂ (de la @Bleen citire):

Teatru Buleandra (pardon, Bulandra) cu Adrian Năstase și cei 40 de hoți. Deja celebrul fular al lui Năstase este marca Burberry. Costa cam 325 de euro… Noapte bună proștilor care-l mai căinează!

Sînt mii, zeci de mii, sute de mii de oameni care au făcut pușcărie. Pentru o tîlhărie, pentru un furt, pentru o crimă. Unii au luat șase luni, unii au luat 4 ani sau 25 de ani sau închisoare pe viață. Meritat sau nu. Au făcut, au tras pentru ce au făcut. Ai furat, ai tîlhărit, au venit polițaii să te ia, te porți ca un bărbat (e un fel de a spune, nu e sexism – știți voi ce vreau să zic), chiar dacă totul în jurul tău se prăbuștește, chiar dacă lumea ta se năruie. Ai demnitatea să stai drept fie că ești tîmplar, zugrav, tinichigiu sau profesor de franceză. Fie că ești din Tecuci, Frătești sau Iași. Fie că ai 24 de ani sau 47 de ani, că ești holtei sau tată de familie cu 4 copii. Mai mult, dacă ești bărbat de stat, ești obligat, repet, obligat, să fii demn. Să dai un exemplu. Să ții capul sus, să înghiți. Să te îmbraci calm și să te duci cu polițiștii. Ești un model. Ești cel care în momente de cumpănă își asumă responsabilitatea. Îl compar pe Adrian Năstase cu sutele de mii de deținuți de drept comun, de sutele de mii de bărbați sau femei care și-au asumat greșelile, și-au asumat responsabilitatea și au mers acolo unde a decis justiția că trebuie să meargă. Sper că jigodiile de la teve nu vor avea tupeul să meargă cu comparația mai departe. Sper ca în țara în care s-a întîmplat ce s-a întîmplat între 1945 și 1990 să nu aibă cineva tupeul și nesimțirea să facă dintr-un mafiot slab de înger cine știe ce erou. E un hoț laș. Atît.

Test de credulitate.

Acest articol a fost publicat în Ghinion 100% și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

71 de răspunsuri la bucurii pentru copii

 1. Valentin zice:

  Premierul Pronta a fost la spitalul Floreasca.
  Normal, e doctor.

 2. Valentin zice:

  Asta nu e a mea dar e excelenta:
  Nastase a incercat sa-l impuste pe Basescu care ii statea in git .

 3. ErRon zice:

  Sper sa fie adevarat, sper sa-l vad in zeghe, dupa gratii!
  Acum am aflat de pe acest site, ca nu mai am rabdare sa urmaresc televizorul!
  Beau o bere, dupa ce vin de la scoala, in cinstea celor care au indraznit sa-l trimita!

 4. doru cu motoru` zice:

  `neata ! 🙂 mi-am adus aminte de „caietul de lecturi particulare” pe care trebuia sa-l prezentam la inceputul fiecarui trimestru… mai tineti minte? Profesoara de lb. romana ne atragea atentia ca avem voie sa folosim un citat ,maxim doua,dintr-o lectura,sau unul maxim doua versuri,in functie de genul literar prezentat, sa nu uitam sa mentionam ca este citat,incadrandu-l in ghilimele. …ce-a mai trecut timpul. Asta apropo de lucruri care trebuiau invatate cu mult timp inainte de a deveni absolvent de liceu. Da` ma gandesc ca Ponta a lipsit de pe la orele de romana , ceea ce normal nu este o scuza,oricat vrea sa bagatelizeze lipsa educatiei si mai ales a onestitatii, unde categoric este corigent. Observ ca si-a mai actualizat CV ul , prin scoaterea unor ” studii” 😀 „INAPOI LA SCOALA !” ( indemn adresat PM de catre MRU ! ,asta ca sa n-avem discutii)
  PS am citit declaratia acestui idiot ,ca altfel nu-i pot spune , data la „capataiul” lui AN ,despre faptul ca „Basescu este fericit ?” Cat poti fi de jeg nenorocitule ! Sper ca la Bruxelles sa-ti primesti evaluarea meritata !!!
  O zi racoroasa !

  • Sare'n Ochi zice:

   Prim-Plagiatorul tarii este doar un infantil, imatur, neterminat. faptul ca a vrut ma-sa sa-l avorteze si-a lasat amprenta asupra lui. ce reactie sa aiba unul care-si ameninta seful (seful statului) ca-i taie benzina si nu-i semneaza delegatia? un batausul gnoias de la gradinita.

 5. obsevator zice:

  Manipulare ordinara sau incomtenta.
  Comportament incalificabil al medicilor de la salavre inloc asa- i puna un pansament steril dupa dezinfectarea ranii i-au pus un fular plin cu microbi in jurul gatului . De ce nu i s-apus o perfuzie
  sau a fost o simpla rana minora ???
  Declaratii Serban Bradisteanu la Antena 3: Este internat la terapie intensiva, stabilizat si foarte probabil vom intra in operatie in cursul diminetii. Glontul a intrat in regiunea mijlocie a gatului. Nastase e diabetic, cardiac, hipertensiv. E aparent calm, vorbeste.
  PS . sunt linistit din echipa de medici care- ingrijesc fac parte Mircea Beuran ( medic cardiolog)
  si celebrul medic Serban Bradisteanu ( specialist in cancer ) ei sunt medici in care OSD are incredere deplina.

 6. snapshot zice:

  o compilatie de pe fb: Nastase – 4 copci la gat, in zona inghinala.

 7. obsevator zice:

  Sa ne reamintim cand au inceput problemele lui Adrian Nastase.
  Doamna Mona Musca
  Este,in sfirsit ,ziua care va rasplateste de toate represiunile facute de Adrian Nastase si acolitii lui din partide diverse,participante la jaful national.
  Domnia voastra ati semnat cererea de punere sub acuzare a lui Adrian Nastase,in anul 2004.
  „ Potrivit sesizarii – semnata de Mona Musca, membru in CNC al Aliantei – Nastase a cumparat, in 1998, un teren de 700 de metri patrati in strada Zambaccian, la un pret de 11.000 de dolari, „de 25 de ori mai mic decit pretul real, de piata, al terenului”. Terenul a ajuns la Nastase dupa ce Bivolaru l-a vandut, in 1996, soacrei sale, Elena Sotec. Dupa doi ani, el a fost cumparat, in timp ce Bivolaru era cercetat penal, de Athena Marianthi Teodoru, care l-a vandut cabinetului de avocatura „Adrian Nastase”, se arata in sesizare.„
  acesta afost inceputul sfarsitului pentru AN

  Cu dovezi si probe!
  Drept pentru care ati fost alungata din PNL,din viata politica,din societatea civila.

  Doamna Mona Musca,declarata de ev.Zilei in 2005 ca fiind o Nadia Comaneci a politicii romanesti!Domniei sale ii datoram sentinta dreptatii de azi! si nu lui Traian Basescu cum
  se spune. MONA MUSCA SINGURUL POLITICIAN CARE A DISPARUT DIN VIATA POLITICA CA FOsT COLABORATOR AL SECURITATII

 8. doru cu motoru` zice:

  Am vazut o fotgrafie pe net , doi tineri cu o pancarta,referitor la cele spuse de PPM ( plagiatorul prim ministru). Acei tineri au gresit destinatarul.Intrebarea. trebuia adresata lui Mugur Ciuvica. PPM risca enorm mergand la Bruxelles cu caruta de clopotei dupa el. Daca aici se pot da savanti ,acolo sper sa nu tina,oricat ar avea nevoie socialistii europeni de un vot. Un vot de la un hot???

 9. Sare'n Ochi zice:

  Adrian Nastase: Ex-Prime Minister of Romania convicted to serve two years in prison for corruption charges
  He became Romania’s prime minister on 28 December 2000 after centrist and right-wing parties in the country’s parliament supported the leftist minority government of his Party of Social Democracy (PDSR), now PSD, part of the USL Alliance who recently won the local elections (S&D and ALDE).
  Born on 22 June 1950 in Bucharest, Nastase obtained his LL.M. in Law, M.A. in Sociology and Ph.D. in International Law from the University of Bucharest. He is also the doctorate thesis coordinator of Victor Ponta, Romania’s current Prime Minister, who was recently involved in a plagiarism scandal. Ponta still refuses to resign (unlike Von Guttenberg and Schmitt) following the “good” example of Adrian Severin MEP (ex-S&D, now non affiliated MEP) also involved in a scandal, regarding cash for amendments, not so long ago.
  Between 1992 and 1996 Nastase was president of the Chamber of Deputies. From 1993 to 1997 he was president of the PDSR (now PSD) executive board, and he served as a member of the Romanian Parliamentary Commission to the Parliamentary Assembly of the Council of Europe from 1996 to 2000. In January 2001, Nastase was elected president of the PDSR (later changed to PSD). When he was appointed prime minister in December 2000, Nastase vowed to speed up economic growth, fight corruption and reduce bureaucracy.
  Adrian Nastase has been charged with corruption related to property deals. He denied any wrongdoing and said the charges were political – as does so diligently PM Victor Ponta regarding the plagiarism scandal. Mr. Nastase said he „was the victim of the political police established by President Traian Basescu”.
  Handing Mr Năstase a two-year prison sentence, the judges ruled that he had used a publicly funded conference of construction companies as a front to raise cash for his unsuccessful presidential campaign in 2004.
  This, however, was a minor charge compared to some of the other corruption accusations that have dogged Mr Năstase, all of which he denies. „Năstase seven houses”, a reference to his multiple residences, was just one of the nicknames bestowed on him by the press.
  Mr Năstase was raised in the communist school of politics, and it showed. During his time in office state-run television and radio stations were obliged to follow a pro-governmental line. Now, Victor Ponta, as one of his first measures, changed the board of director of the TVR, the national television channel. Newspapers that printed incriminating stories found their entire circulation had been bought up before they hit the news-stands. Mr Năstase took part in huge hunting sprees that rivaled any of Ceauşescu’s, and his two wives were both from the communist nomenklatura.
  Mr Năstase’s truculence in the face of opposition was legendary. When asked about the significant wealth that he accumulated during his time in office, he invited his detractors to count his balls instead (not a joke).
  Despite such outbursts, Mr Năstase, a much-published professor of international law, cultivated the image of a bourgeois intellectual. This helped pave the way for his rival, the current president Traian Băsescu. The promise of clamping down on corruption helped Mr Băsescu to defeat Mr Năstase in 2004.
  Mr Năstase is the most prominent Romanian politician to be taken down by Romania’s National Anticorruption Directorate (DNA).

 10. Sare'n Ochi zice:

  are rani superficiale, dar latraii USL fac apocalipsa din acest teatru ieftin.
  Adrian Nastase a incercat sa se impuste inainte de a fi dus la inchisoarea Rahova. Ex-premierul a fost impiedicat de politisti si e internat la Spitalul de Urgenta cu rani superficiale la git si umeri. Ponta, la spital: „Ma gindesc daca Basescu e fericit acum”. Cardiologul Serban Bradisteanu: „Nastase e diabetic, cardiac, hipertensiv, in cursul diminetii il vom opera”
  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-12577527-ambulanta-ajuns-zambaccian.htm

 11. Sare'n Ochi zice:

  Mos KaGheBila: Ion Iliescu a declarat miercuri noaptea la Antena 3 ca „gestul lui Nastase nu e fondat”, si a acuzat „comportamentul inuman din partea justitiei: de ce atita graba sa vina sa il ridice in aceasta seara? S-a fortat nota cu aceasta ridicare imediata”. Iliescu a mai spus ca gestul a fost determinat de doi factori: „pripa nemotivata” si „reporterii ca o haita infometata dupa stiri care au agravat starea de stres. Efectele lor amplifica starile dramatice. M-a impresionat negativ aglomeratia de jurnalisti”. Iliescu a mai spus ca judecatorii nu au probe pentru condamnarea lui Nastase si ca este vorba de o eroare judiciara. „Nastase a fost cel mai bun premier. De ce aveam nevoie de aceasta drama? Principal acum este sanatatea, salvarea vietii lui. Toti sunt supusi legii, dar si justitia care aplica legea trebuie sa o faca cu responsabilitate”, a mai spus Iliescu.
  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-12578399-ion-iliescu-antena-3-gestul-lui-nastase-nu-fondat-reporterii-haita-infometata-dupa-stiri-agravat-starea-stres.htm
  PRICELESS!

 12. tirguketrii zice:

  E mare aglomerăciune p-aci (multora le place-n ochi aşa sare), da’mă-ntrubag şi eu, dacă tot sunt invitat. Şi, ca să nu fie vorbe: M-am autoplagiat, cu integralitatea unui comment depus în blog Timpul al dlui Liviu Antonesei, moldav, ca şi mine. Şi voi persista-n plagiuire şi pe propriu-mi blog cu titul de „Vineri, ca Post?”, la Catalog articole, dacă tot am recidivat. Deci:

  „Plagiere-aş, n-am de ce, că n-am nici o funcţie să mă dau de competent, magistral/t & eminent…
  Aşa, că scriu şi eu cum, cît & pe unde poci (moldovenism inveterat, ajuns poc, boc, cioc pe la unica clasă politikcă care ne – pretinde ea, eu nu! – reprezintă).
  Pe mine m-ar gîdila-n pana tastaturii să scriu à la Oxenstierna întru un caieţel direct pre limba lui Voltaire (nu-n frîncaphona actuelle). Şi să se găsească nişte nemţi (ca dl inginer de avioane şi grădinar de plăcere, mare degustător subt un umbrar înflorit de o regină peste flori, stăpîna inemii acelui redutabil degustător de valahe licori). Nemţi care să se bată pe caiet, ca să-l tipărească, regeşte să mă plătească ca să scot compliniri la caieţel, pînă la tomuri trii, iar nu să mă lase pe jE mai că în cege decît sum, să-mi amanetez casa, nevasta şi sănătatea cît-o mai am pe la cămătari (bankeri mai nou numiţi), năimiţi să te sinucidă… Ş-apoi, pe cînd rubedeniile protestante să tot crape de ciudă că m-am uns papistaş, mica mea glorie să tot treacă graniţe în tăgîrţe de episcopi, care să deceleze-n compoziţiunile mele mai multe adevăruri decît în bibliile pe care jură – cînd nu se-njură cordial, ca între con-fraţi, pentru că nu-s lăsaţi să fie şi mai bogaţi decît pielea-i încape, de atîta osînză subt ea. Să mă descopere vreun naţional poet carele nu numai să mă citeze corect, ba să mă mai şi cu osebită cinstire pomenească, deşi-s demult mormînt în Singurătate-mi…
  Nu încape o mai temeinică înveşnicire, decît aiasta!

  Circul (că, Teatru – mai va!) politikcacilor de azi e mai penibil decît cearta corturarilor pe chivuţe, cai mangliţi şi-aurării şutite. Plagiatori ?!?… Naivilor, păi şi Homer, şi Moisil (nu Matematicianul nostru!), ba chiar şi Ghilgamesh Urruceanu’ au plagiat de au spart normele-n vigoare ale timpului lor… Desigur, au plagiat Viaţa, existenţa de-Atunci. La fel cum şi asiaţii, şi africanii şi papuasii făcutu-au cu firească neruşine.
  Numa’că – pe atunci, pe la ei – a scrie (fie şi-a scrijeli) era o raritate, scump răsplătită, iar nu o banalitate c’acum.
  Nici măcar sinuciderile-n masa politikcă nu-s o premieră, cum se screm cei din media să acrediteze. Vă dau un generic banal: Sardanapal. Şi am încheiat.
  Revivat Satrapiile-n Luporum Dogogomanensis Mundi etc.! …

  Dar, ce ne facem cu zecile de mii de deposedaţi de bancherii-bankeri şi cămătarii-zarafi, pînă şi de pîinea de la gură… Toţi Acei care pe bune s-au sinucis singuri şi disperat, ori şi-au luat în cap lumea tîrînd după ei amarele rădăcini ale robiilor globalizatoare…
  Pe ei, cine-i deplînge şi cine Dreptate le-o face?
  Să nu-mi spuneţi că cei ca ponta!

  Şi, sincer: nu mă voi supăra, dacă apele spamului vor spăla năsipul acestor scrise. Eu, ce am avut de scris, am salvat.
  Nick Name Ocsenstirn

 13. obsevator zice:

  „Pot să înţeleg că dl Ponta a venit la spital, la căpătâiul rănitului, omeneşte are acest drept. Dar fraza aruncată „Mă gândesc dacă Băsescu e fericit acum” este un exemplu de manipulare cinică, murdară, pe fond emoţional a opiniei publice împotriva adversarului său politic, căruia, folosindu-se de situaţia lui Năstase, îi pune în cârcă un sentiment care l-ar califica drept inuman. N-are nimeni de unde să ştie ce simte acum Traian Băsescu. Eu, de pildă, nu cred că e fericit”, scrie şi în editorialul său de pe gândul.info, cunoscutul jurnalist.

  • au mai folosit această tehnică și anul trecut, la bac: „sunteți bucuros, domnule Funeriu, că atât de mulți elevi nu și-au luat bacul?”

  • ceaikovski zice:

   pana in mom asta e singurul care s-a exprimat asa despre spusele lui Ponta. O sa si-o ia. Restul intrasera in delirium tremens, ba isi smulgeau parul din cap, ba plangeau, ba se vaicareau precum tarancile, ba oftau cu subinteles…
   Toate duc la suspendarea Basului…
   Acu’ e si o chestie de timing: mai intai il dam jos pe POnta, sau il suspendam pe Base?

 14. tirguketrii zice:

  „iar astăzi au primit lovituri fix cei 2, A și B.”
  Permiteţi o rectificare: în greceşte s-ar zice (că, de scris, n-am semne): Alfa şi Omega.
  Iar pe-al nostru (cît mai e!) grai: Cheia şi Lacata… Cheia din nasul Bunicii, Lacata-n borta celuilalt.
  Eu, tot cu miile de sinucişi şi milioanele de expatriaţi din cauza lor, ţin.

 15. snapshot zice:

  test de sarcina la romani:

 16. ceaikovski zice:

  Sinucidere demonstrativa, specifica narcisicilor, ca Nastase.
  Pe Politeia, Cetatean ii zice bine „dramoleta”.

 17. obsevator zice:

  Dottore Victor Ponta a fost la spital in calitate de plagiatore (de renume mondiala)
  adica specialist in plagi. Adrian Nastase nu a vrut sa se sinucida , el a vrut sa-l impuste pe Basescu care-i statea in gat.
  Propune aducerea in tara a unor specialisti straini pentru a-i salva viata

 18. ceaikovski zice:

  Foarte interesant este ca Nastase s-a sinucis controlat. Au chemat nu SALVAREA obisnuita, cu SMURD, nu prin 112, ci prin telef direct la Arafat (de unde stia arafat sa dea detalii despre ambulanta?) pentru o simpla lipotimie.
  Dupa juma de ceas, hai sa fi fost un sfert de ceas, cica s-a auzit o impuscatura.
  Ce de coincidente…
  Iar domnugadea de la antena3 cica ar fi fost primul care a stiut de „sinucidere”, a spus in direct despre ea. Scenariul a fost bine pus la punct.
  Ce nu inteleg in mom asta, este ce rol a avut fularul? Acolo erau ascunsi banii pt spaga pt doctori?

 19. doru cu motoru` zice:

  Incepe sa se ingroase gluma , Moody`s a retrogradat ratingul Hidroelectrica cu 4 trepte !!!Adica bani mai scumpi pentru finantare ! Pur si simplu risca sa fie afectate ,pe langa credibilitate/predictibilitate acordurile cu organismele internationale.( parca trebuiau numiti manageri privati)Cu riscul major de retrogradare a tarii, si implicit alta scumpire a banilor de imprumut, (finantarea deficitului de cont) , gazele din import s-au scumpit ( asta nu i se poate reprosa guvernului), de la 01.07 curentul electric se scumpeste ,iar asta este doar un impuls, care se va declansa o avalansa ,cu decont in noiembrie ,decembrie ,ianuarie. Guvernul va avea o mare problema cu finantatorii principali ( FMI,BM ) ,care vin in iulie. Nu stiu ce fac Georgescu si Chitoiu, dar decizia in cazul Hidroelectrica poate genera inceputul. Vom vedea. Ce mai face guvernul inainte de numiri si alte „raspopiri” ; face praf legea educatiei ( explicabil :D) ; se lucreaza „pe aici pe acolo” la Codul Muncii, Se va vedea cat ne va costa cooptarea in guvern a lui Cernea,ignorand contractele deja existente referitoare la resursele naturale ( semnate de Tariceanu si Nastase – asta ptr. usl isti ) ,care in cazul unor procese ne va obliga la plata unor despagubiri care s-ar putea sa ne coste tocmai acele resurse plus penalitati. Societatea civila ar trebui sa reactioneze pana nu este prea tarziu ; asta deoarece opozitia ( atata cat mai este) inca nu si-a revenit,iar aparitia unei forte politice care sa opreasca demagogia si populismul, se face parca prea incet. Suspendarea presedintelui,este tocmai ce ne-ar lipsi pe acest „teren”.Credeti ca cei cu banii de afara tin cont ca suntem si asa amarati???

  • ceaikovski zice:

   de retrogradarea Hidroelectricii am citi iri pe Hotnews. Teophyle a promis ca va scrie un articol detaliat. Legat si de scema cu Resita, pe care o pusese zilele trecute pe politeia. Mai mult, Borzan care se ocupa de insolventa Hidroelectricii, se ocupa si cu insolventa UCM Resita 😉 din Resita… Vezi articolele de pe hotnews, „cine e Borzan, care se ocupa de insolventa Hidroelectricii”. Titlul nu este exact

 20. cică Năstase a lăsat un bilet de ADIO.
  mai degrabă unul de ADI=O.

 21. Nae Camionagiul zice:

  De pe Kamikadze (http://www.kmkz.ro/de_ras/texte/sinuciderea-caprioarei/):
  DNA a ucis orice boare de Vântu
  Pe deal în Moldova e roșu pământu
  Rămăsese-Arogantul, fierbinte și gol,
  Se-auzise că-i place s-o ia la nămol.
  Dar de o vreme arestul îl paște
  Și umed visează, cu condamnați,
  Procurorii pornesc vânătoarea de capete
  Vânătoarea ouălor din munții Carpați.
  I-e sete de cultură, și ei-i fac semn să meargă
  Dar pe trăgaci, o, deget, amarnic te mai clatini!
  Se simte legat prin lux de hoțul care va trăi
  el asuprit de lege și de datini.
  Sticlea în ochii-i umezi ceva prea liniștit
  Știa că va rata și n-o să moară,
  I se părea că retrăiește-un mit
  Al omului care se-mpușcă într-o doară.
  Antenele vuiră, căzute în genunchi
  Și ridicară gura, ”Maestre!” să îi spuie,
  Și-atuncea el, Năstase, cu ultimii rărunchi
  Își desfăcu prohabul și le dădu o muie.
  Apoi, împleticit, s-a dus și l-au închis
  Cu prizonieri robuști ce vor să-l ia de coarne
  Și-au tresărit cu toți când gardianul
  Le-a șuierat cu bucurie: ”Aveți carne!”
  ”Ce-i inimă? Mi-i frică!
  Vreau să trăiesc și-aș vrea
  Tu, iartă-mă, hoție, tu, căprioara mea!
  Mi-i rău.
  Ce lung îi dușul
  Și curul, ce adânc!
  Plâng.
  Vrea să-i zic ”tata”.
  Mănânc săpun.
  Mănânc

 22. Sare'n Ochi zice:

  „Cinci saptamini la Palatul Victoria au fost suficiente pentru ca Victor Ponta sa dinamiteze unul din singurele asset-uri ale Romaniei: credibilitatea. Credibilitatea greu recistigata in urma unor reforme dureroase si deseori nedrepte pentru multi contribuabili satui de aroganta fostului guvern portocaliu. Ponta a reusit in doar cinci saptamini sa spulbere aceasta credibilitate: contrareforma in educatie, dinamitarea imaginii unor ministere prin numirile controversate de ministri, scandalul ICR, scandalul privind reprezentarea la Consiliul European, propriul scandal cu plagiatul. Si ultima decizie, probabil cu cel mai mare impact economic, impingerea spre insolventa a Hidroelectrica. Cel mai tinar premier din istoria Romaniei, cu figura sa inocenta, s-a dovedit un baby-face killer pentru imaginea tarii pe care o guverneaza.”
  http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-12575663-ponta-baby-face-killer.htm

 23. ceaikovski zice:

  cum il chema pe nesimtitul care s-a operat la inima la misto, ca sa scape de puscarie? Nicolescu era? Stit ca si pe ala, tot Bradisteanu l-a operat?
  Oameni buni, nu cred in povestea cu impuscatul, sub nicio forma.
  Mai ales ca avem deja un antecedent in domeniu.
  Plus desele plimbari ale lui Iliescu, ca sa impresioneze, ba sa-l faca de cacao pe Geoana, ba pe altii… Stiu din sursa de acolo, ca de fiecare data Ilici s-a dus degeaba, nu avea nimic.
  Bradisteanu asta e singurul care face operatii de pomana, ca sa zic asa. Niciun alt medic n-ar face-o.

  • păi chestia cu împușcatul este de o imbecilitate cruntă.
   Năstase este vânător de seamă.
   presupun că nimerește gâtul mistrețului de la 200 de metri.
   nu-și nimerește gâtul propriu de la zero milimetri?

   nicio problemă, Năstase – dacă tot vrei să te sinucizi, roagă-l pe Țiriac să organizeze o vânătoare la Balș, cu tine în rolul mistreților.

 24. ribelalu zice:

  pustoaica aia din Timisoara a ramas gravida la bulau, si asta nu vrea sa se duca…

  • ceaikovski zice:

   Cred ca doctorul Lascar a mers la Floreasca pt transplant de sani la Nastase, cerut de colegii de celula. Conditie ferma pt gazduire buna, 8 luni.

  • valabill zice:

   un comentariu de pe fb al unui prieten:
   Adrian Nastase avea trei ani atunci cand Gheorghe Bratianu murea batut , infometat , umilit si infrigurat la Sighet . De ziua lui onomastica .Cu sotia arestata si incarcerata la Miercurea-Ciuc . Nu fusese decat un istoric genial, luptator voluntar in ambele razboaie mondiale , politician patriot si profesor universitar.
   Spatiul Facebook-ului este prea mic , rabdarea cititorilor limitata pentru a enumera aici toate meritele sale exceptionale . Amintesc doar faptul ca a avut sansa sa plece din tara atunci cand au sosit comunistii la putere , dar a refuzat spunand ca „un Bratianu nu isi paraseste Patria „.
   A primit din partea gardienilor un targ : ” Pastile contra pierderea demnitatii ” . Mai exact , trebuia sa nege faptul ca Basarabia este pamant romanesc pentru a-si putea trata sanatatea . Nu a putut . A fost batut pana la ultima suflare , in ziua Sfantului Gheorghe , ziua sa onomastica . Trupul sau a fost aruncat intr-o groapa comuna , numita Rapa Robilor . Unchiul sau, Dinu Bratianu , murise in aceeasi inchisoare cu 3 ani mai devreme, la 84 de ani .
   P.S.: Desi nevinovat ,Gheorghe Bratianu nu a incercat sa se sinucida . La fel , nici una din zecile de mii de personalitati incarcerate de comunisti nu a incercat sa se sinucida . Si-au acceptat soarta cu demnitate , desi averile le fusesera distruse , familiile arestate si copiii lasati pe drumuri .

 25. ceaikovski zice:

  Ce facem cu HIDROELECTRICA? Asta ma framanta cel mai tare!!!

 26. Reddog zice:

  Salut Victoir and all.

  Mai, dar ce ii plang de mila lui Nastase unii si altii. Au uitat cum era pe timpul cand Nastase era stapanul Romaniei ! Cat de scurta este memoria la unii !

  Absolut gretoasa este fufa dobttoaca Roxana Iordache ! Proasta dracului !

 27. snapshot zice:

  dilema: otrava sau pistol (?)

 28. Daniel Neciu zice:

  Niste întrebări. De aici: http://www.stareapresei.ro/puscatura-lu-nastase-treisprezece-intrebari-32404.html
  1. De ce nu s-a împuşcat Adrian Năstase când a aflat sentinţa, undeva după ora 17.00, ci la peste şapte ore mai târziu, atunci când Salvarea deja venise şi poliţiştii erau la câţiva metri de fostul premier?
  2. Dacă a vrut să se sinucidă, vânător experimentat fiind, de ce a folosit un pistol şi nu o armă de doborât mistreţi, ca să fie sigur că nu dă greş?
  3. Un vânător experimentat ştie. Ştie şi un prăpădit de fost pifan ca mine, care a făcut armata la infanterie, la TR: dacă vrei să te sinucizi nu-ţi pui ţeava armei nici sub bărbie, nici în piept, ca Vasile Milea pe 21 decembrie 1989, nici în fund, nici în burtă, ci numai şi numai în gură, ca să fii sigur că-ţi zbori 100% creierii. De ce nu a procedat astfel Adrian Năstase?
  4. Dacă nu a procedat astfel, nu cumva a intenţionat să se sustragă astfel de la executarea pedepsei?
  Condiţii pentru aceasta există. Întâi ar fi chemat salvarea pentru o lipotimie (de la căldură, nu-i mergea aerul condiţionat în casă, săracul), apoi a aşteptat să vină poliţiştii, să fie aproape, după care, lucid, calm, la peste şapte ore de la momentul aflării sentinţei, a simulat că-şi trage-un glonte-n cap, ca să se rănească superficial cel mult şi să fie ascuns de colegul său de partid Şerban Brădişteanu în safe-heaven-ul politicienilor PSD care fug de Justiţie.
  5. De ce stă pe targă Adrian Năstase cu picioarele îndoite, dacă este slăbit, după ce a încercat să se sinucidă? Când ţi-ai tras un glonte-n gât şi eşti rănit nu-ţi arde de picioare-ndoite, ai alte probleme mai mari.
  6. De ce nu se vede nici măcar o picătură de sânge, nicăieri?
  7. Când soţul tău are o astfel de problemă, stai lângă el îndurerată, cu broboada pe gură, plângând. Unde este soţia-eroină Dana Miculescu-Năstase?
  8. Unde sunt perfuziile, măcar dintre cele cu ser fiziologic? Unde este aportul de oxigen necesar pentru un pacient în presupusa stare a lui Năstase?
  9. De ce nu au venit la locul presupusei tentative de sinucidere medicii legişti?
  10. Când vrei să te sinucizi şi trebuieşte pen’ca să fii operat, operaţia are loc a doua zi?
  11. De ce poartă Adrian Năstase fular la gât? Îi este frig?
  12. Să ne înţelegem asupra unui lucru simplu: în Zambaccian s-a auzit sau nu s-a auzit o împuşcătură?
  13. Un om care a vrut să se sinucidă se uită în jurul lui din targă, la lume, ca barza la Ford?
  Baieti si fete, cu complicitatea militienilor lui Ioan Rus, care i-a trimis sa il ia “la doctor”, cu Salvarea pregatita deja, cu rana superficiala, cu circul cu televiziunile, cu un commando de medici pesedisti care recomanda pentru o zgarietura 14 zile de spitalizare, astia au inscenat o noua editiei a Revolutiei in direct: cu televizorul noi mintim si acum poporul!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.