Nu-i duce mintea/capul mai departe de burdihan

V-ați întrebat vreodată cu ce se ocupă cu cei ce au ieșit la pensie pe nedrept, la 40-50 de ani (în timp ce alții se târâie până la 60-65 de ani pentru o pensie de nimic)? Vorbesc despre cei cărora li se pare corect, ca după au cotizat o viață pentru pensie pe baza unui anumit salariu, să li se măreasca astronomic salariile în ultimele luni de muncă, astfel încât să iasă la pensie cu 80% din acel pompat salariu. Foarte mulți au ieșit în acest fel la pensie pe vremea lui Ion Ilici Iliescu și acum îi ținem în cârcă. Și cred că apogeul unor astfel de pensii nesimțite s-a atins pe vremea când îi duduia economia lui Călin Popescu Trădătoriceanu de la cum sterlingea el solul și subsolul Patriei în beneficiul patronului Puturiciu – era vremea când se continua practica măririi pensiilor și salariilor bugetarilor pe datorii. Acestora li se adaugă puzderia de pensionari pe caz de boală fictivă – genul de orbi care au carnet de conducere și ologi ce participă la Olimpiada celor care fug de muncă.

Revenind la ocupația acestor milogi pe spinarea celor care muncesc cu adevărat, ea se concretizează în a fi noile batalioane de asalt ale Uniunii Subminării Legii – Che Gargara și Crizel Antenescu și-au cosmetizat politic corect nazismul prin intermediul a diverse oengeuri și sindicate. Încă anesteziat de de rezultatul alegerilor, Șturlubaticfuhrer-ul de sindicat al foștilor militari amenință pe pagina de blog a sindicatului că “face legea împreună cu USL” „pentru care a ieșit în stradă indiferent de vreme, așa cum s-a angajat să o facă”. Practic, Șturlubatifuhrer-ul rezervist Mircea Dogaru, recunoaște că a participat la o lovitură cncertată împotriva ordinii de drept printr-o scrisoare deschisă în care amenință și noul guvern cu proteste extreme dacă pensiile micșorate în 2011 nu revin la nivelul din 2010. După ce a răspuns la toate comenzile lui Che Gargara și Crizel Antenescu, fostul propagandist comunist își cere, șantajând, răsplata pentru mucii vărsați pe gerul cumplit din ianuarie-februarie anul curent:

 • “Am stat în stradă din ianuarie până în mai (…) am avut o contribuție masivă la căderea guvernului Boc și MRU”
 • “Pe baza angajamentelor noastre am scos lumea la vot”
 • “Opoziția civică cere suspendarea președintelui Traian Băsescu și alegeri prezidențiale în octombrie
 • “așteptăm reparații materiale”

Deci: impedimentul numit Constituția României poate fi îndepărtat cu ajutorul acestor noi batalioane de asalt, dar numai pe bază de “reaprații materiale”… Reamintesc celor care au pășit mai târziu în mocirla ultimilor 22 de ani că acest Dogaru este omul de casă al turnătorului propriei sale familii l Securitate Dan FELIX Voiculescu. Fiind fericitul posesor al unui socru ce fusese recrutat de GRU pe vremea lui nea’ Ceașcă, Șturlumbaticfuhrer-ul se consideră un specialist în manipularea maselor (tocmai ce scăpasem de specialistul în posologia maselor Miron Cozma!). De fapt a fost un nenorocit de propagandist din gașca lui Ilie Ceaușescu. Iar acum este unul dintre nenumărații idioți utili ai stângii-caviar din România. Socialiștii au pus bocancul pe gâtlejul națiunii și au început să apese cu nesaț.

Să nu ne amăgim: PDL au pierdut alegerile pentru că au supărat bugetofagii din România. Suntem o țară de iobagi în care feudalii și boierimea cei cu afaceri prospere numai conectați l bugetul statului, iar bugetarii sunt lefegii (ieniceri, copii de suflet). Sunt peste 3 milioane de bugetari, plus alte 4 milioane de pensionari (fără a mai socoti și copiii), și toți trăiesc din munca reala, concreta, a 5 milioane de lucrători în domeniul privat. Așa vedem, din nou, că bazinul electoral al PDL este în fapt același cu al PSD și PNL. La alegerile locale nu am văzut coloane de tineri școliți și mici intreprinzători în drum spre urne ca să voteze împotriva socialiștilor (a celor care promit pe banii altora)… Și azi partidele politice din România încă se mai bat pe stârvurile electoratului iliescian.

Celor care vor să facă opoziție Uniunii Subminării Legii le spun: veniți cu măsuri de dreapta, favorizați munca și câștigul obținut cinstit. Dacă nu, asumați-vă pe față faptul că aprope 60% din cetățenii României nu există (oricum nu votează, nu?) pentru că habar nu aveți cum să-l mobilizați că ați falimentat din lăcomia cadrelor de nădejde orice mișcare de dreapta – altfel o să-l vedeți pe Șturlumabticfuhrer-ul Dogaru mărșăluind cu boșorogii săi reumatici pe străzi – și pe tinerii cu BAC-ul luat la apelul bocancilor dând “like”-uri pe Facebook: “cinste lor, cinste lor”…!

Acest articol a fost publicat în Țara bizonului liniștit și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

36 de răspunsuri la Nu-i duce mintea/capul mai departe de burdihan

 1. îmi place cum sună cuvântul „corupție” în discursul lui Antonescu.
  de „corupție generalizată” a început să se vorbească în timpul guvernării CDR, cu Antonescu în Cabinet 🙂

  iar Ion Iliescu ar trebui să cheme iar minerii, să-i bată pe cei care afirmă c-a fost vreo mineriadă…

 2. Reddog zice:

  Salut Sare !

  Nu cred ca se potriveste termenul de Sturlubaticfuhrer pentru porcul Mircea Dogaru.
  Acesti rezervisti reprezinta in opinia mea adevaratul SS – Schutzstaffel/Esalonul de protectie – al NSDAP.
  Asa ca sugerez sa-i dai titlul de Standartenführer SS, acest grad era echivalentul SS al gradului de colonel.
  Asa ca titlul corect este Standartenführer SS Mircea Dogaru ! 👿

  • Sare'n Ochi zice:

   😀 e un golan. nu-mi bat capul cu un nebunatic tomnatec. colonel in rezerva cu minte de caprar.

   • ceaikovski zice:

    Nebunatic suna afectuos. Tipul e complet dus cu pluta,
    Marlan de duzina cu bocanci de fonta (nu de otel) cu oki injectati de ura permanenta. Ne-ar ucide pe toti, doar ca sa-si ia el cativa lei in plus la pensie.

    • Sare'n Ochi zice:

     intr-o vreme, prin anii 90 (la inceput, inca mai scriam la saptamanalul NU), baiatul facea reportaje pentru studioul Armatei. mi-a luat un interviu – cred ca era 92 sau 93 – impreuna cu gen. Topliceanu despre care eu sutineam ca era unul din asasinii din 89. era in vara si era foarte cald, iar generalul – ca sa produca mila – era infofolit cu o patura (vezi doamne era muribund, iar bestia jurnalistica il hartuia). cam acesta este individul – ca el a regizat interviul. 10 ani am stat pe capul lui Topliceanu pan a primit 15 ani cu executare. un aport il am si in condamnarea lui Chitac si Stanculescu. dar mai ales a generalului acela care a produs macelul de la Otopeni. materialul scris de mine in decembrie 1990 a fost trecut de catre procurori in rechizitoriul acestuia in 1997. (gasiti mterialul, un picut mai romantat, pe acest blog)

  • Nihil sine Dex zice:

   STURLUBÁTIC, -Ă, sturlubatici, -ce, adj. (Pop.) Nebunatic, neastâmpărat, zvăpăiat. [Var.: (reg.) sturluibátec, -ă, sturlubátec, -ă, sturluibátic, -ă adj.] – Sturluibat + suf. -ic.
   Sursa : DEX ’98
   STURLUBÁTIC adj. v. drăcos, neastâmpărat, nebun, nebunatic, sprințar, vioi, zăpă-cit, zbânțuit, zburdalnic, zglobiu, zurliu, zvăpăiat, zvânturat, zvânturatic.

 3. Reddog zice:

  Directorul Arhivelor Nationale a fost demis de catre ministrul de Interne Ioan Rus

  de MVA HotNews.ro

  Vineri, 15 iunie 2012, 11:39 Actualitate | Esenţial

  Dorin Dobrincu

  Foto: AGERPRES

  ​Directorul Arhivelor Nationale, Dorin Dobrincu, a fost demis astazi printr-un ordin al ministrului de Interne, Ioan Rus. Decizia ministrului de Interne nu precizeaza motivele demiterii. Dorin Dobrincu a fost directorul Arhivelor Nationale incepand cu iulie 2007, mandatul sau fiind reinnoit periodic la fiecare 6 luni. In aceasta perioada au fost complet deschise cercetatorilor si publicului arhivele Partidului Comunist Roman si arhivele CC al PCR.

 4. Reddog zice:

  Astept acum sa vedem pe cin pune director porcul de Rus !

 5. Totusi, PDL s-a angajat de prin 2009 sa revizuiasca legea pensiilor in sensul reasezarii/coborarii la adevaratele drepturi pe toti tinerii pensionari si asistatii social, dar nu tin minte sa se fi finalizat.

  Acum pensionarii de lux, nefiind constransi sa alerge dupa zahar si ulei cu 50 de bani mai ieftine, pun de mini-rebeliuni ex-ostasesti.

 6. Mih. zice:

  Atentie la diversiuni, manipulari si ce mai au astia in dotare!
  Forumuri false anti USL, cum avertiza Sare si dupa lansarea pe piata a „fenomenului ND”, alte atitudini civice „corecte” , de data asta fata de abuzurile USL: stangeii vor sa confiste protestele in scandalul ICR:
  http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/scrisoare-deschisa-vasile-ernu-despre-ce-se-intimpla-cu-icr-80082.html
  👿 👿 👿

 7. valabill zice:

  Cred ca uciderea elitelor a lasat urme incontestabile in ADN-ul poporului nostru. Dupa macelul celor doua razboaie mondiale unde am pierdut cam 7% din populatia de sex masculin a tarii, majoritatea romani, a urmat prigoana comunista care a distrus probabil alte trei procente, de data asta cele aflate la capatul curbei lui Gauss in ceea ce priveste inteligenta. Daca unei plante ii tai varful vegetativ ea nu mai creste in inaltime. Cam asta este si povestea trista a poporului nostru. Ce a mai ramas? Figuri lombrosiene, falci proeminente scrasnind, instincte primare necontrolate si inevitabila raportare la stomac dar nu in sensul oriental al celei de-a patra chakra energetice ci doar in sensul de organ cognitiv ragaitor. E fantastica foamea acestui popor. Trasatura noastra nationala nu este nici inteligenta,nici prostia,nici coruptia, nici cinstea. Este pur si simplu bulimia.Credinta in Dumnezeu,normele morale, normele sociale toate palesc instantaneu in fata acestei bulimii pantagruelice. Nu Eminescu cel de la a carui moarte se implinesc azi 123 de ani este scriitorul care a patruns in sufletul romanilor. Involuntar,fara sa aiba habar de existenta noastra cel care ne-a descris cel mai bine este Rabelais.

 8. imisareincur zice:

  Sa traiti! Permiteti sa raportez: sunt cretinul de serviciu care va raportez azi anonim cat sunt de cretin. Si de suin. Si din nou cretin. Si am sa va mai rportez de la IP-ul acesta 86.124.252.222 c-n fond este de pe banii statului pe care-i fut pe internet. Dar deseara beau o bere si-mi calc copiii si nevasta in picioare, mama lor de portocalii! In mina mi-e locul, alaturi de ortacii lui Cozma.

  • ceaikovski zice:

   Ce viata nasoala ai… sa traiesti cu tradatorul in casa… Uaiii, baga divort, lasa-ti copilul pe strazi, ca maine-poimanie ajunge la putere si iti ia pensia!

 9. aronpetru zice:

  Am fost si eu in armata dar, in ’94 mi-am dat demisia si am trecut la privat. Am colegi pensionare de la 40 de ani facuti de CDR, daca-mi aduc aminte cu PM Ciorbea. Pe unul singur l-am intrebat cu cine voteaza. Mi-a spus USL , vot din interes, ca-I da banii luati din pensie inapoi. Astia sunt bugetarii, oamenii lor, cumparati de ei si platiti de noi.

  • ceaikovski zice:

   Superba! Chiar ca fara doage!
   E nebun de legat, sau asa ni se pare, aia o fi normalitatea kgebista, astia’s politrucii anilor ’50. Te baga la zdup si fac pipi pe tine, sa te hidrateze…

 10. snapshot zice:

  si o continuare a baladei:

 11. ceaikovski zice:

  Sper ca totusi nu vor fi prezidentialele prea aproape, daca-l punem acum pe MRU alaturi de Oparescu, va castiga Oparescu, chiar daca se despart prietenii uselei. Nu stiu daca va fi votat unul ca Antonescu, dar daca PSD vine cu un candidat, pnl cu altul, in turul doi isi aduna voturile, deci sa nu ne lasam inselati…

 12. Sare'n Ochi zice:

  cum face Ian RUS (Ucu a lui Besa politica la Cluj): Lucian Nemeş a rămas singurul consilier judeţean validat din partea PP-DD Cluj. Ceilalţi doi aflaţi pe listă, Călin Leonte şi Dorel Matiş, au fost excluşi pe motiv că nu corespund cerinţelor politice ale partidului. Cererea a fost notificată astăzi, cu ocazia înmânării certificatelor de consilieri noilor membri ai forului administrativ, de către Monica Trofin, preşedinta BEJ Cluj. Cei doi membri ai PP-DD Cluj au fost excluşi după ce se pare că s-a făcut o evaluare la nivel de partid şi s-a constatat că nu corespund cerinţelor politice şi nu s-au implicat suficient la alegeri. Atât Călin Leonte, cât şi Dorel Matiş au fost surprinşi de decizie, spunând că nu au fost anunţaţi oficial cu privire la această excludere de către partid.
  alataieri am fost anuntat telefonica ca ministrul de Interne face presiuni sa li se retraga celor doi sprijinul politic pentru a-si numi in CJ propriii oamenii infiltrati in PPDD. (voi reveni cu amanunte)

 13. observator zice:

  Revolutionarul generalul Eugen Badalan are pensie de 6.000 RON ( 61 milioane lei vechi) plus
  indemnizatia de parlamentar si cea de profesor universitar. Fata de anul 2008 cand avea doar 5.200lei pensia i-a crescut cu 800 lei. La alesi e permis cumulul pensiei cu salarul. Datele cu pensia pot fi vazute in declaratia de avere de la camera deputatilor.

 14. mariusmioc zice:

  Pentru completarea imaginii:
  Mircea Dogariu, aparator al criminalilor din decembrie 1989
  http://mariusmioc.wordpress.com/2011/01/27/mircea-dogariu-aparator-al-criminalilor-din-decembrie-1989/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.