Infantilul de serviciu

Cam așa a început și to’așul Nicolae Ceaușescu, cel mai iubit fiu la poporului: a constatat că românii sunt cam grăsulii pe la cozile de la Alimentara și că asta le cauzează la sănătate. Drept pentru care a inițiat “programul de alimentație științifică a populației”, în 1980, punându-l staroste pe Iulian Mincu. După care s-a apucat sa vândă păpica neamului pe unde a putut, iar magazinele alimentare socialiste s-au golit instantaneu. O așa experiență de valoare nu putea fi risipită, motiv pentru care Ion Ilici Iliescu l-a numit ministru al Sănătății pe Iulian Mincu în guvernul Văcăroiu între 1992 și 1996. Înfometarea nației a ieșit binișor și între 1992 și 1996. Nu erau goale magazinele, ci buzunarele românilor. Acum, că Mincu este cam bătrân, noul Cizmar al Patriei, Infantilul Confirmat, ni l-a adus pe Cepoi pentru o nouă campanie de alimentare sănătoasă a nației prin operație pe buzunar deschis. Începe, copăcel, cu taxe pe hamburgheri. Doar pâinea e un aliment nesănătos – de aceea o fi și dispărut gargara aia electorală cu TVA redus la pâine. Așa că se lucrează la taxenoi, până au să rămână doar ștevia și urzicile netaxate.

Cam așa a început și to’așul Nicolae Ceaușescu, cel mai iubit fiu la poporului: a constatat că românii sunt cam grăsulii pe la cozile de la Alimentara și că asta le cauzează la sănătate. Drept pentru care a inițiat “programul de alimentație științifică a populației”, în 1980, punându-l staroste pe Iulian Mincu. După care s-a apucat sa vândă păpica neamului pe unde a putut, iar magazinele alimentare socialiste s-au golit instantaneu. O așa experiență de valoare nu putea fi risipită, motiv pentru care Ion Ilici Iliescu l-a numit ministru al Sănătății pe Iulian Mincu în guvernul Văcăroiu între 1992 și 1996. Înfometarea nației a ieșit binișor și între 1992 și 1996. Nu erau goale magazinele, ci buzunarele românilor. Acum, că Mincu este cam bătrân, noul Cizmar al Patriei, Infantilul Confirmat, ni l-a adus pe Cepoi pentru o nouă campanie de alimentare sănătoasă a nației prin operație pe buzunar deschis. Începe, copăcel, cu taxe pe hamburgheri. Doar pâinea e un aliment nesănătos – de aceea o fi și dispărut gargara aia electorală cu TVA redus la pâine. Așa că se lucrează la taxe noi, până au să rămână doar ștevia și urzicile netaxate.

Pentru că nu are cu ce să se joace la lada cu nisip, sau sătul de joaca cu ceea ce se juca el de obicei prin nisip, Infantilul Confirmat, vrea și niște soldăței. Potrivit surselor Reporter Virtual, premierul Victor Ponta a început de azi demersurile pentru a avea jumătate din regimentul de gardă. Este o inițiativă a unui prim-ministru, pentru că până acum, regimentul de gardă a fost doar în curtea palatului de la Cotroceni.

Și că tot am ajuns să vorbim despre teribilismele de acneic ale tele-premierului Uniunii Soluții Lipsă, să vă dau un nou exemplu de mitocănie golănească. Declară Infantilul Confirmat, cu privire la prezența președintelui Traian Băsescu la summitul NATO: “Pe domnul Marga l-am rugat să meargă la Chicago, împreună cu președintele țării, pentru că știți că președintele țării merge în general în străinătate și nu reprezintă pe nimeni decât pe el. M-am gândit să fie acolo doi miniștri – dl. Marga și dl. Dobrițoiu – ca să înțeleagă partenerii noștri internaționali că există oameni serioși în România. (…) Sunt convins că drumul până la Chicago va fi extrem de lung pentru domnul președinte Băsescu”. Ca să-l citez pe amicul Cârlanului, Sebastian Ghiță: “bă, o fut pe mă-ta”, pe noi, ăștia vreo 5 milioane de români cu ștampila de vot în mână care l-am votat pe Traian Băsescu, nu ne reprezintă nimeni? Nu ai vrea tu ștampila noastră peste bot, măi, dragă?!

La final, constat că există suficient de mulți proști, sau ticăloșiți în prostie, care deja îi dau sfaturi Infantilului Confirmat, ca în scndalul pe care și-l tot alimenteazp cu președintele Traian Băsescu, să scoată de la sertar o Hotărâre de Guvern adoptată de Trădătoriceanu în 2008 (HG 115/2008). Însă respectiva Hotărâre de Guvern este total neconstituțională, pentru că  în ea scrie negru pe alb că un pseudo-Consiliu (Consiliul pentru afaceri europene aflat în subordinea Primului MInistru) are următoarele atribuţii: “a) analizează problematica generală aflată pe agenda europeană; b) stabileşte priorităţile României în calitate de stat membru al Uniunii Europene;”. Punctul b) este din start neconstituțional, deoarece intră în conflict cu art.80 din Constituție: “(1) Preşedintele României reprezintă statul român“. Din câte știu eu, până acum nimeni nu a atacat această HG la Curtea Constituțională a României, aceea cărei Infantilul Confirmat a avut tupeul să-i zică “ciocu’ mic!”.

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

19 răspunsuri la Infantilul de serviciu

  • Sare'n Ochi zice:

   foarte bine face. nu pierde vremea 😀

   • ceaikovski zice:

    A sunat tatal copilului, cu care a facut poza presedintele, si a lamurit toata povestea. Nu era in niciun caz un cadru formal, era o simpla intalnire cu diaspora. Iar ala pe nume Marga, nu stiu cine e, s-a scuzat npentru declaratiile cretine, legate de suvorov si putin. Oare de ce a simtit nevoia sa se disculpe? I s-au cerut explicatii?

  • ceaikovski zice:

   Care Marga? 🙂

   Imbecilul naibii, a inteles oare cat ne costa o declaratie tembela? In tara se dau in stamba, dar in straintate aia asculta, nu dorm, ca bizonul roman, cu fata ranjita.

 1. Realitatea e că sunteţi terminaţi şi după ce pică Băsescu trăiţi din mila oamenilor. Puteţi conta pe ea, spre desosebire de voi, există oameni.

  • Sare'n Ochi zice:

   Realitatea e ca esti proasta cu spume 😀
   spalata pe creier asa cum te prezinti, te consideri om? insulti specia. in fapt esti o ne-terminata. nici un animal de pe scara evolutiei, insecta, vierme, microb, virus samd nu merita insulta de a fi pomenit cu numele tau.

  • ribelalu zice:

   Stimata doamna (sanchi), ne puteti explica cine este primul in ordinea succesiunii la tron dupa Legea Salica si Constitutia din 1923 (ultima democratica din perioada monarhista)? Si daca modificarea unilaterala a Statutului Casei Regale echivaleaza sau nu cu renuntarea Casei Regale la Constitutia din 1923?
   Daca romanii sunt atat de blanzi si accepta ca persoane fizice (respectiv membrii familiei regale) sa puna curul pe averea imensa a unei institutii (averea Casei Regale) ar trebui sa puneti capul in pamant, sa va vedeti de treaba voastra si sa traiti fericiti in palatele voastre furate pana la adanci batraneti.

  • george zice:

   ,,,nu stiu cine sunteti dvs. si ce orientare politica aveti…Dar nici nu pot fi de acord cu raspunsul ,sau ma rog, cu comentariul aparut mai jos! E adevarat,fiecare avem dreptul la opinie si ca atare trebuie sa recunoastem si celor din jurul nostru acest drept… Si tot adevarat e ca nimeni nu ne obliga sa intram pe acest site cu toate ca pe frontispiciu sta scris:”dezbateri publice”…Si, repetandu-ma, adevarat e ca expresiile folosite fac parte din „folclorul”romanesc…Nu gasesc insa raspuns la intrebarea: *calitatea de „intelectual” exclude din capul locului buna-cuviinta, minimul respect fata de semeni (facand chiar abstractie de faptul ca sunteti o „doamna…)?!?! * Pentru ca, cel putin eu.am perceput acest site/blog ca fiind al unor intelectuali, conditie care, recunosc fara nici un fel de jena, e cu mult superioara conditiei mele…Si,la urma-urmei n-ar fi nimic rau nici in aceste expresii care se vor „academice”daca in final ar folosi ar folosi cuiva sau, ma rog, la ceva…

 2. Sare'n Ochi zice:

  taxa pe mâncare rapidă nu este decât o taxă rapidă pe mâncare. În contextul de azi în care guvernul are nevoie disperată de bani, el încearcă să-i scoată și din piatră seacă. Evident, trebuie să găsească un alibi, ceva frumos de adormit copiii, ceva cu salvarea planetei sau în genul ăsta. Ceva după care Dorel să caște gura și să uite că moare de foame
  http://www.logec.ro/2012/05/20/taxa-pe-mancare-rapida-pardon-taxa-rapida-pe-mancare/

 3. Sare'n Ochi zice:

  s-a maturizat Tonta?
  Victor Ponta, co-liderul Opoziţei, septembrie 2011: „Este foarte rău când un preşedinte al României se duce pe furiş, neştiind cu cine se întâlneşte, ce discută, de ce s-a dus până acolo. Îmi doresc foarte mult ca preşedintele României, indiferent cum îl cheamă, să fie primit oficial pentru că în România va fi scutul antirachetă american, suntem un partener important, îmi doresc ca preşedintele României să fie primit pe uşa din faţă, nu pe uşa din dos, pe la servitori, sau pe la personalul administrativ”.
  Victor Ponta, premierul României, 19 mai 2012: “Pe domnul Marga l-am rugat să meargă la Chicago, împreună cu preşedintele ţării, pentru că ştiţi că preşedintele ţării merge în general în străinătate şi nu reprezintă pe nimeni, decât pe el. M-am gândit să fie acolo doi miniştri – dl Marga şi dl Dobriţoiu – ca să înţeleagă partenerii noştri internaţionali că există oameni serioşi în România (…) Sunt convins că drumul până la Chicago va fi extrem de lung pentru domnul preşedinte Basescu”.
  in mod evident NU!

 4. Arizonianul zice:

  Eu nu ştiu ce bea Ponta ăsta, că din groapă-n groapă dă! Noroc de Roxana aia cea spălată pe ce nu are, că-i mai suge belengheru’, ca să-l mai trezească… Un pic, doar!

 5. observator zice:

  CITAT DE PE SITE -ul LUI MARIUS TUCA (PRETENUL DIN COPILĂRIE AL LUI DDTV)
  „Aşadar, imbecilizarea poporului român continuă. Fără drept de apel, fără recurs, fără alternativă. Dintotdeauna. Prin manelizare, tabloidizare şi imbecilizare. Autorii trebuie să dispară, urmează era colectivizării informatizate, epoca nickname-urilor, secolul nimănui, evul lui neica-nimeni”.
  http://www.mariustuca.ro
  Intrebrebare oare si cei neterminati si multirepetenti intră in categoria „neica-nimeni”.
  sau ei sunt grave accidente genetice a speciei umane?????
  O INTREBARE CE VALOARE ARE CUVÂNTUL UNUI POLITICIAN CE A JURAT CU MÂNA PE BIBLIE LA INVESTITURA.CAND EL ARE IN URMA CASNICII FARĂ
  NUMĂR INCHEIATE TOT CU JURĂMINTE IN FATA LUI DUMNEZEU LA CUNUNIE

 6. Pingback: Che Gargara, nici nu ştii cât de mic începi să fii … « MANGALIA – POLITICA între realitate şi ipocrizie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.