Che Gargara ne arată mucii (pardon, mușchii)

Justiție garantată de Cătălin Voicu, senatorul care a stat peste un an pe tubulatură în arest.

Justiție garantată de Cătălin Voicu, senatorul care a stat peste un an pe tubulatură în arest.

Una dintre acuzațiile extrem de vocale ale Uniunii Suspine și Lamentații la adresa lui Emil Boc a fost aceea că a abuzat de ordonanțe de urgență, ocolind astfel Parlamentul. Și odată instalat la putere, încă din prima zi, ce face Infantilul Validat? Emite ordonanțe de urgență. Era de așteptat: timpul este scurt până la alegeri, iar foamea după atâta abstinență bugetară în teritoriile ocupate de către USL este mare. Guvernul Che Gargara a adoptat, marți, un puțoism de urgență care prevede recuperarea din conturile autorităților locale ale Partidului Democrat Liberal a sumelor ce au fost alocate, din fondul de rezervă, de fostul Guvern Ungureanu. Așa s-a exprimat, la Antena turnătorului la Securitate Dan FELIX Voiculescu (adevăratul premier al României), băiețelul scos la înaintare pe post de prim ministru, la finalul primei sale ședințe de așa-zis Guvern.

 • „S-a luat o decizie ca sumele necheltuite din ce s-a alocat către primării să fie blocate, iar ce a rămas necheltuit se returnează la guvern pentru a fi distribuit către priorități”, a precizat și ministrul de Finanțe, Florin Georgescu.

Dar autoritățile locale ale Uniunii Soluții Lipsă nu sunt căutate la conturi? Indivizii aceștia care mint cum respiră, vor să ne facă să credem că primăriile USL nu au primit bani de la fostul Guvern. Mă rog, e timpul să lămurim ceva – infantilache ne crede neinformați și proști ca cei care-l suțin: în general, banii despre care se preface că-i confiscă sunt arierate ale primăriilor și instituțiilor de stat către prestatorii de servicii. Este o realitate valabilă pentru toate administrațiile, indiferent de culoarea politică, la fel ca și paraîndărătul pe care unii primari și/sau șefi de deconcentrate îl iau din sumele date prestatorilor (pe servicii, pe investiții șamd). Prin urmare, interesul autorităților locale este să dea drumul la plăți în maximum 24 de ore de la încasarea banilor. Doar, ce-i în mână nu-i minciună. Che Gargara maxim poate încerca să ia banii din conturile prestatorilor – sunt curios să văd ce iese din asta. Prin urmare, declarația Premierului televiziunilor de știri și al lui Dan FELIX Voiculescu personal nu este decât o bravadă stupidă, infantilă, încă niște gaz turnat pe focul învrăjbirii naționale pe care-l întreține prin intermediul tembeliziunilor de atâția ani… Co-infantilii Uniunii Suspine și Lamentații sunt angajați, precum bolșevicii lor predecesori, într-un adevărat război pentru pace, pentru care fac totul pentru victorie – până când nu va mai rămâne piatră pe piatră.

În plus, asistăm la o mare discriminare. Iată o întrebare pentru Infantilul Validat: trebuie să aibă canlizare Cuca Măcăii? Conform infantilității de urgență emise de Guvernul GRIVCO, răspunsul este: depinde. Depinde dacă-i place Infantilului Validat culoarea politică a primarului. Locuitorii din Cuca Măcăii depind de pasiunile cromatice ale premierului televiziunilor de știri și al lui Dan FELIX Voiculescu personal. În logica lucrurilor, pentru a beneficia de canalizare fără discriminare toți locuitorii României, eu zic să simplificăm lucrurile și primarii să nu mai fie aleși, ci numai numiți dacă sunt agreați de către Che Gargara și Crizel Antenescu. Oricum, românii sunt chipurile nostalgici după Nea’ Ceașcă, iar când toți primarii vor avea aceeași cucloare politică, iar banii vor fi tot mai puțini, măcar vom vedea cine este cu cine prieten, cu consecința că locuitorii din Cuca Măcăii vor rămâne, în final, fără canalizare.

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

93 de răspunsuri la Che Gargara ne arată mucii (pardon, mușchii)

 1. Sare'n Ochi zice:

  de prosti si hapsani ce sunt, nici ei nu stiu care bani ii vor inapoi (fiti atenti cum fascistul Sova zice altceva decat infantilul Ponta): Vicepreşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Dan Şova, a declarat miercuri, 9 mai, la Sibiu că primăriile care au primit de la Guvernul Boc bani de la fondul de rezervă urmează să restituie fondurile primite în totalitate. În completare, liberalul Varujan Vosganian a subliniat faptul că anularea Hotararii de Guvern 230, prin care s-au alocat de către Guvernul Boc aproximativ 170 de milioane de euro mai multor primării din ţară, este normală. În opinia lui Varujan, Guvernul Ponta nu a scăpat însă de problema finanţării prinăriilor pentru că aproximativ două treimi nu au fonduri,
  unul vrea banii de la BOC, altul de la MRU… niste cretini!
  http://www.citynews.ro/cluj/politica-13/banii-primariilor-returnati-in-conturile-trezoreriei-225548/

 2. brindusa zice:

  Înalta Curte de Casație judecă astazi procesul aflat la ultima fază -Trofeul Calitatii.
  Va fi albit Nastase?
  Bursa zvonurilor spune ca va fi achitat!

 3. dora zice:

  Sare’,imberbul asta de PM aterizat in fruntea guvernului neasteptat si nepregatit n-a iesit inca din logica discursului demagogic practicat in perioada opozitiei.Este pentru el f.greu sa se trezeasca la realitate si ca „bun”social-democrat sa se ingrijeasca de cetatenii acestei tari indiferent de culoarea politica a primarilor si conducerii localitatii.Ce crede ca va obtine? O mai mare inversunare din partea cetatenilor impotrivire la un demagog care una spune si alta face.

  • ceaikovski zice:

   Excelenta observatia!!!!
   Ponta vorbeste si acum ca un sef de partid, in niciun caz ca un premier.
   Sef de partid, aflat in opozitie. Asa este!!!

  • ceaikovski zice:

   Cretinul dracului, asta imparte electoratul in doua, imparte tara in doua. Un imbecil!
   Iliescu doi. Minerii lui Iliescu, sunt uslasii lui Ponta.

   • Sare'n Ochi zice:

    s-o vezi si pe tata aia de Roxana Iordache, caura la materialul de alaltaieri ca si-a varsat fierea de fata mare si stafidita la noi pe blog.

    • ceaikovski zice:

     auch! n-am mai citit la subiectul cu „lovitura parlametara”, merci Sare.
     Acela a fost locul unde s-au adunat foarte multe linkuri 🙂 si probabil ca turnatorii au primit orden sa se regrupeze, sa atace. Ce porcarie!
     Dupa doar 2 zile de la instalare fac clabuci si vor sa bage pumnul in gura blogerilor. Ce va urma? Inchiderea internetului?
     Ca in China, vezi doar ce ti se arata, filtrat, para-filtrat si cenzurat?
     Democratie mare, cum zicea Rovana Plumbuita aia, treaba serioasa!
     Ia ca daca nu se stapanesc, poate incepem cu scrisori legate de ingradirea presei, pe la Ioropa. Exemple avem.

     • Sare'n Ochi zice:

      abia astept sa-ncerce sa ne inghesuie. cu spatele la zid suntem cei mai buni.

      • ceaikovski zice:

       Mi-a venit o idee: daca pota nu-l schimba pe Manga dinastia Tanga 🙂 scriu la pedelei. Iesim in strada, incerc, sa vedem, iese careva?

        • ceaikovski zice:

         ai cont pe facebook? io nu, dai strigare acolo, io pe boguri.
         Inca nu, stai sa vedem ce se intampla (bai cata rabdare putem avea… nu suntem normali, in strainatate ar fi iesit instantaneu!).
         E posibil daca nu se lasa, sa mai apara si alte chestii. Vorbim sapt viitoare, bine?

     • dora zice:

      Degeaba fac ei spume la gura,cu cerberii (cei adevarati) ai democratiei nu le merge.
      N-ati vazut cum si ai lor au lasat ochii in pamant la dezvaluirile plagiatorului Mang si la cei „cinstiti si integri”din guvern?
      Urmeaza sa fie luati la intrebari si Marga-„diplomatul”si Isar atacatorul la valuta.

 4. tirguketrii zice:

  Zboară-ai lor, vin tot de-ai lor, vai de Ţară şi Popor.

  Dacă-n democraţia populară sforile se trăgeau mult mai discret, mai că-ţi venea să juri că pe merit, de la democrăciunea socialistă şi pînă-n asta capitalistă grupusculele au avut timp să se consolideze. Politicii? – Am văzut recent o zebră agonizînd, din care vulturi de toate calibrele deja „serveau”. Cei mai sinştri – hoitarii cu gît gol, ce perforau pănă la măruntaie, în căutarea organelor preferate. De la sinistrul stolo jan, la cel de-acum, toşi n-au fost decît capi de bande.
  Nu nu l-am uitat pe primul rabin, cel cu antamarea blabla, nici pe hidrograful filosofard, fiindcă ei au definitivat pălitura timidă din decembrie, ca mare prăpăd de stat.
  Bunul să-i ţină minte!

 5. ceaikovski zice:

  excelenta imaginea, pare afis al filmului „Nasul” 🙂 🙂
  In leg cu banii, prin burtiere curgea ieri stirea, ca banii au fost cheltuiti. Bai ce ghinion…
  🙂
  In leg cu ghinioanele: guvernarea Ponta a inceput cu o gramada de ghinioane: grindina in mai, cutremur in Vrancea, 3 tramvaie lovite in Buc, pasajul Lujerului, victime, maxim de activitate solara, perturbarea comunicatiilor 🙂 🙂
  Asta ne poarta ghinion, de ce nu subtitreaza televiziunile?
  🙂

  • Sare'n Ochi zice:

   😀 sa vezi tu ce ghinion au sa aiba aia cu salariul reintregit 6% si cu ratele la banca ajustate cu 16% in plus multumita inflatiei declansate de catre declartiile inconstiente ale Infantilului Confirmat si gastii lui de pradatori ai bugetului public!

   • ceaikovski zice:

    Nu numai, si scumpirea gazelor si a carburantilor (benzina).
    Toate vor fi contabilizate de noul guvern, pt ca au continuat cu FMI 🙂 🙂

  • dora zice:

   Asa e!
   Sa vezi cum se vor zgaria pe ochi protestatarii care cereau mariri de salarii.Cand inflatia le va inghiti maruntisurile primite vor blestema clipa can i-au pus la zid pe Boc si Ungureanu.

 6. ceaikovski zice:

  In leg cu titlul articolului: am vb ieri cu o sculptorita. Amicii ei din domeniul artistic, impreuna cu ea, sunt foarte suparati de venirea la ministerul culturii a lui Mircea diaconu, pt ca este, citez: „un incuiat, un fixist, ce mai un dobitoc”.

 7. ribelalu zice:

  Salut coane!
  I-au rupt jandarmii cu bataia aseara pe cei din Piata Universitatii (cei din filmul lui Snapshot)
  Ia citit cum se vaita fanul asta al Realitatii, A3 si DDTV la un loc https://www.facebook.com/profile.php?id=1393878162

 8. Sare'n Ochi zice:

  Varanul scapa cu amanare. Justitia se pliaza pe cererea uslinoasa de dreptate, adevar si justitie:
  Dosarul „I.C.A.-Voiculescu” a fost amanat pentru 29 mai
  http://anticoruptie.hotnews.ro/stiri-anticoruptie-12215580-dosarul-voiculescu-fost-amanat-pentru-29-mai.htm

 9. Nevermore zice:

  Preşedintele Consiliului Judeţean Covasna, Tamas Sandor, spune că instituţia nu va restitui banii primiţi de la fostul Guvern întrucât au fost cuprinşi în buget şi că ideea premierului Victor Ponta este „sărită”, în timp ce unii primari afirmă că au inclus banii în bugete, dar nu i-au şi cheltuit.
  Excelenta exprimarea colegului nostru maghiar: ideea este sarita…. 😀 Ba Pontanacul ete sarit!
  http://www.mediafax.ro/politic/seful-cj-covasna-este-sarita-ideea-domnului-prim-ministru-sa-dam-noi-bani-la-guvern-9609349

  • ribelalu zice:

   In Arges s-au dat la 28 de localitati bani. Insa marea majoritate sunt coonduse de USL. Cea mai mare teapa a luat-o un primar dintr-o comuna care, paradoxal, se numeste comuna Bogati. Asta era in PDL dar imediat dupa ce a primit banii a trecut la PNL. Insa de fonduri nu s-a atins si acum le are blocate :).

  • ceaikovski zice:

   Iti dai seama ce relatii sunt intre ei? Nici unul nu are incredere in celalalt, se banuiesc, se pandesc, se asculta reciproc, doamneee ce mafie!!
   Cand ma gandesc ca ar putea pune iar mana pe Romanica, mi se face dor de hotalaii de la PDL
   🙂 🙂

 10. brindusa zice:

  Activate bluetooth using varanless? 🙂

 11. crisuadi zice:

  Am citit una de antologie , pe copacul din padure , scrisa de tine : ” englezii cu Lady Di, noi cu pippi Di „. Este , repet (nu ma pot abtine), de antologie si nu exagerez . Felicitari , e de un umor nebun de sanatos ! ! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  • ceaikovski zice:

   S-o fi sculat cu fata la cearsaf. Las’ca-i trece, ii baga taica Felix niste lovele si uita.
   Si ce-o sa faca? Se duce laBruxelles? Raporteaza?

 12. Cretin-Vadim a ramas fara imunitate:
  http://www.ziare.com/corneliu-vadim-tudor/europarlamentar/vadim-tudor-ramane-fara-imunitate-a-decis-parlamentul-european-1166435
  Vadim Tudor ramane fara imunitate in procesul din Romania in dosarul evacuarii din sediul PRM, dupa ce parlamentarii europeni au respins joi cererea facuta de europarlamentarul roman, care a cerut sa fie aparat de imunitatea oferita de functia sa. La bulau, sau macar la Balaceanca cu nebunu!

 13. Valentin zice:

  Halucinanta declaratia lui Florin Georgescu despre pensii si vot. Dar doar pentru unii e o surpriza.

 14. brindusa zice:

  Draga Ceiut, doamna Traila a facut o mare varza din OUG 34/2006 , cu tot manualul lor de prezentare a legislatiei privind achizitiile publice.A fost slabiciunea lui Valeriu SSSStoica sa promoveze aceasta doamna, dar dialogul cu ANRMAP sub conducerea domniei sale a fost monolog in stare pura! 😛
  Legislatia a fost facuta varza de nenumaratele OUG -uri si HG-uri redundante!

  • ceaikovski zice:

   Valeriussss, da, am mai auzit chestia asta…
   Nici nu comentam legislatia achizitiilor, este un tufaris din care nu mai iesi viu 🙂
   Comentam doar ca Ponta a demis-o deci probabil se pregatesc de ceva licitatii nashpa, mai ales ca linkurile gasite la un user, pe altundeva, arata ca presa aprecia munca Trailariei 🙂 ca fiind pozitiva. Gasesc interesanta demiterea Trailariei ca fiind cam a doua pe lista lui Ponta: mai intai prefectii si subprefectii, apoi doamna TRaila 🙂 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.