Baronesa Standfordsen (din manualul bunului uselist: să mințim cum respirăm)

Corinna Dumitrescu s-a înnecat înn minnciunni

Corinna Dumitrescu s-a înnecat înn minnciunni

Un adevărat pesedist dacă este prins cu chiloții în vine și-i va trage rapid la loc și va nega cu înverșunare. De șters se va șterge mai târziu sau niciodată – va tărăgăna, să se prescrie fapta. Atât de obișnuiți cu minciuna sunt politrucii acestui partid încât nici o jenă nu-i mai macină să modifice realitatea, să nege evidența. De la Ion Ilici Iliescu care a făcut totul, inclusiv prin difuzare de minciuni prin intermediul teatrului jucat la Televizuina Română așa-zis liberă, să fie măcelăriți aproape 3000 de români sub pretextul unor inventați teroriști care chipurile trăgeau din orice poziție ca să-l apere pe Ceaușescu (asta numai să acceadă el și clica lui la putere), trecând pe la Adrian Năstase, un șantajist cu patalama de la justiție care și-a inventat mătușă bogată numai ca să-și poată justifica jaful asupra României și Adrian Severin prins de străini cu mita-n bot și care a preferat să terfelească imaginea României decât să-și de demisia cu onoare (care onoare la acești prădători ai nației române?), ajungem la ultima dovadă vie a nesimțirii încârdășite în acest partid de ciolănari: nominalizata de doi bani la șefia ministerului Educației Corina Dumitrescu. Mai întâi a studiat la “Standford” (o fi fost vreo clonă chinezească a universității Stanford). Prinsă cu falsul și-a mutat “studiile” la Institutul Hoover. Numai că cei de acolo i-au transmis, prea politicos, că pe la ei o fi fost în vizită, exact ca și la Stanford. V-ați fi gândit să-i crape obrazul de rușine acestei politruce PSD… Ei, aș! Mai întâi, în complicitate cu “săndeii” lipsiți de obraz aciuați în CSM a încercat să găsească un „acar Păun” pe care să dea vina pentru falsul și greșelile de română elementare din “sivica” cu care s-a afișat prin lume să culeagă foloase necuvenite. Că la semidocții din PSD numai cu “sivică” umflată de studii și para-studii ți se recunoaște inteligența, mai ales atunci când nu o ai.

Apoi nesimțita nominalizată și-a adus aminte că a fost la mă-sa fată. Și, cu tupeu, după aproape o săptămână de la scandal, declară: “când eram la Stanford mă numeam Corina Adriana Radu”.

Nominalizata în cel mai de dispreț guvern post-decembrist a ales să fie pesedistă (vezi mai sus) până la capăt. Mergând pe firul minciunii, am citit la materialul de pe Hotnews un comentariu (primul) cu o adresă de net prin care s-a dat căutare și după numele de fată al falsificatoarei de CV, dacă a existat sau există vreun cursant cu acel nume la Stanford. Nici o surpriză, în ceea ce mă privește: nici un rezultat valid. Așa că am lărgit aria de căutare, apelând la amicii de pe Politeia.

Și rezultatul a venit, după cum mă așteptam: nesimțita nominalizată minte cu nerușinare.

 • Sare – 100% Nu a existat nici o hartie emisa unei doamne pe numele de Corina Adriana Radu din 1991 si pana astazi la Universitatea Stanford inclusiv la Institutele afiliate. Theo dixit!

Pentru a vă face o idee asupra nesimțirii și disprețului care-i mână în lupta cu România pe politrucii PSD (împreună cu aliații lor așa-zișii liberali asociați partidul Timp de Antene a turnătorului la Securitate Dan FELIX Voiculescu), vă dau spre judecată și informația obținută de către colegii de la Evenimentul Zilei, precum că baronii PSD au vrut-o pe falsificatoarea de CV Corina Dumitrescu la Justiție. Numai că Victor Ponta ttebuia să-l pună la Justiție pe pupilul lui Adrian Năstase, Titus Corlățean (cu misiunea de a-i spăla cazierul devalizatorului din Tărtășești). Așa că a pus-o la Educație – tot avea individa un mic conflict de interese cu propriul minister. Acum, în timp ce madama vrea să ne țină azi la ora 12 o conferință justificativă de presă (în care să se vaiete cum este victima mass media-minus-antenele-turnătorului-FELIX, nu a propriei nesimțiri), Infantilul Desemnat caută, chipurile, un înlocuitor. Păi siniștrii PSD mai există: stă Abramburica Andronescu, la încălzire, pe margine.

Prins la cumpărături aseară, Traian Băsescu a declarat cu privire la varianta în care Guvernul Ponta nu ar trece de Parlament (variantă pe care, după cum arată nominalizările, che-gargaragiul pontănac sigur a luat-o în calcul – că, alături de Crizel Antenescu, nu-i duce capul decât la obrăznicii și contre, nu la muncă serioasă): “Ar fi un dezastru să prelungim criza politică”. Rapid, deontologii neamului de la iRealitatea TV au titrat lecția de manipulare numărul 1: ”Traian Băsescu: ar fi un dezastru ca guvernul Ponta să nu treacă luni de Parlament”. Ar fi un dezastru pentru fomiștii din teritoriile ocupate de USL și pentru slugile lor mass media. Dacă trece, este un dezastru pentru România și chiar pentru amărâtul de Victor Ponta. Dar, de el nu mi-e milă deloc.

COMPLETARE: Pe filiera Robert Deutsch (invocat drept „profesor” al mincinoasei pesediste) ajungem la caracatita fesenista a inceputului anilor 90, spre afacerile care au dus la geneza capitalismului de prada din Romania. Robert Deutsch traieste acum, inteleg, la Bucuresti. Interventia sa in favoarea Corinei Dumitrescu poate fi inteleasa ca un gest amical, dar nu schimba datele problemei: doamna rector nu a scris adevarul in CV. Nu a urmat cursuri de drept international la Stanford. A fost membra a unui grup de vizitatori, poate fi eventual numita turist academic. Drept o consecinta neintentionata a cazului Corina Dumitrescu, poate se vor lamuri si unele din acele pagini extrem de misterioase cand se formau marile increngaturi, vizibile si invizibile, care continua sa impiedice Romania moderna si onesta sa respire.

Și să vă mai dau încă o dovadă a grobianismului acestei reprezentante a celui mai cinstit dintre guverne (să mi-o trag!): ”Hello! Explicati-mi si mie, va rog… Citesc pe RL explicatiile madamei de la Cantemir. Zice ea acolo despre candidatura la CSM: “ Iniţial, refuzasem această candidatură la CSM din partea PSD-ului, fiind o persoană foarte ocupată şi numai din acest motiv. Dar, la finalul termenului în care se putea depune candidatura, liderii PSD mi-au făcut din nou această propunere pe care, în cele din urmă, am acceptat-o”. Pai ea e reprezentantul societatii civile sau al PSD-ului in CSM?!? Sau asa se face, partidele propun reprezentantii societatii civile??”

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

52 de răspunsuri la Baronesa Standfordsen (din manualul bunului uselist: să mințim cum respirăm)

 1. Dragos FRD zice:

  Eu cred ca ar fi bine ca guvernul sa treaca, pentru a avea sase luni la dispozitie sa se faca de râs. Prea si-au luat nasul la purtare in sondaje!

 2. E plină ţara de impostori cu diplome false sau cumpărate.
  Problema este că cei care trebuie să-i verifice, sunt fie impostori la rîndul lor – şi corb la corb nu-şi scoate ochii – fie sunt şpăgari coruptibili.
  Cît despre coana aia chioară care ar trebui să pedepsească ilegalităţile, ce să mai spunem?
  Acolo este buboiul cel mai mare!

  • Sare'n Ochi zice:

   da. avem o justitie sluga la cel care-i da mai mult. prea multe madame intre judecatori. cu prea multe ifose si mai ales metehne. astea judeca hormonal, nu dupa carte. iar cartea, ca sa zic asa, este plina de interpretari – lasata asa cu buna stiinta, sa poata interpreta doamnele justitiei dupa cum le dicteaza hormonii.
   este plina tara de impostori, mai ales in pozitii de decizie.

 3. vasilegogea zice:

  Am pus cu mare scirba un like!

 4. tirguketrii zice:

  Eu aş fi de acord să NU „treacă”, astfel făcîndu-se şi de mai kkt, ca un avort în ultimul ceas prenatal. Belgii au trăit aproape un an fără guvern, dar ţara nu s-a dezmembrat. Numai că nuanţă oblijă: Acolo – în afară de păpuşile de minştri – funcţionarii sunt Funcţionari ce-şi fac meseria indiferet de politici.
  Pe cînd, în romînica, orice putoare menuncitoare de nomenclaturist e/ajunge mare funcţionar public, specialist în bîrfe, pile, comisioane.

 5. doru cu motoru` zice:

  Coane, despre psd isti nu prea avem a ne mira. Cei care se spala dimineata si nu seara pe creier la moguliziuni cunosc „stilul`. O tristete ,da` nu prea mare ( acum) o am vizavi de liberali. I-a „facut„ adormescu de mai au un pic si vor cere sa se contopeasca cu psd si sa se numeasca psdl ! Ca tot un drac ar fi! Parsivul asta de floricel,da cu tifla si la ANI ! Daca pana si Cristoiu il detesta ,este grav in primul rand pentru liberali. http://www.b1.ro/stiri/politica/ion-cristoiu-despre-crin-antonescu-e-inadmisibil-ca-un-om-politic-sa-spuna-ca-nu-ine-cont-de-decizia-ani-o-institu-ie-a-statului-de-drept-27153.html intrand in „conflict„ cu nominalizatul la justitie Corlatean,care afirma ca MCV este o proritate pentru „ei„. Eu il cred, si pun si anvelopa sparta de la bicicleta,pe care tocmai am inlocuit-o sa-l creada 😀 , p-aia noua nu ma risc! Despre ce va „declara„ patachina la 12 trecute fix, nu ma prea intereseaza,pentru ca daca ar fi fost un„atac„ la munca ( studiile ) ei,n-o oprea sa reactioneze imediat,nimeni,chiar daca era o armata de consilieri de imagine 😀 😀 😀 sustinuta de flota a vii a americana din Pacific!! Mai vorbim !

 6. bazel09 zice:

  Căutam pe google declaraţia lui Che Javra făcută amu vreo juma de an când spunea răspicat: dacă în guvernul pe care-l va forma va exista cea mai mică suspiciune de „bla… bla … bala..” , în secunda următoare respectivul va fi retras ❗
  Ce distanţă bădie de la vorbe la fapte !
  Uite de aia mor yo de ciudă … că văd mulţi români cu memoria scurtă ❗

 7. Sare'n Ochi zice:

  deci javra s-a aparat la conferinta zicand ca un escroc i-a dat diploma:
  Ministrul desemnat al Educatiei, Corina Dumitrescu, a prezentat duminica o inregistrare audio in care Robert Deutsch, profesorul coordonator al stadiului de formare profesionala pe care ea l-a efectuat in SUA, vorbeste despre acest program si despre calitatile profesionale si manageriale ale acesteia. Numele lui Robert Deutsch, despre care Corina Dumitrescu spune ca i-ar fi invitat la stagii asemanatoare, printre altii, pe Theodor Stolojan si pe Adrian Severin, a fost implicat in celebrul dosar Megapower, afacere in care statul roman ar fi pierdut, scria Jurnalul National, in 2008, 20 de milioane de dolari.
  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-12182154-cine-este-robert-deutsch-profesorul-coordonator-stagiului-formare-profesionala-efectuat-corina-dumitrescu-sua.htm

 8. ribelalu zice:

  „Vechea Republica – Impostura prinde radacini” (C. Patrasconiu)

 9. Sare'n Ochi zice:

  imputiciunea merge mai departe: Corina Dumitrescu, ministrul propus al Educatiei: Victor Ponta mi-a spus ca mergem inainte. Eu joc cu mandatul pe masa.
  escroci au fost escroci sunt inca!
  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-12180124-live-text-corina-dumitrescu-imi-asum-raspunderea-neverificarii-ului.htm

 10. Victor, un foarte bun articol scris și cu mult umor. Mi-a plăcut în mod deosebit începutul „ Un adevărat pesedist dacă este prins cu chiloții în vine și-i va trage rapid la loc și va nega cu înverșunare. De șters se va șterge mai târziu sau niciodată – va tărăgăna, să se prescrie fapta. ”

  Tipa minte urât și grosolan.
  Dacă a absolvit un curs are ” un înscris oficial care atestă finalizarea lui. ” Chiar și în urma unui curs de două zile se eliberează un înscris.
  Atunci de ce este necesar să se dea o înregistrare a unui individ dubios ?

 11. Evanghelista zice:

  Ce-am mai ras: uselisti din toate partile, mintiti-va ca aveti studii beton:
  http://cristianpreda.ro/2012/05/06/si-ponta-are-un-cv-inexact/

 12. Sare'n Ochi zice:

  Ioan Mang de la Bihor, noua propunere uslinoasa pe Educatie.

 13. Sare'n Ochi zice:

  m-am lamurit – cel mai cinstit guvern s-a procopsit cu un alt sarac si cinstit…
  http://www.oradeapress.ro/2011/07/ioan-mang-vrea-capul-lui-funeriu-pentru-rezultatele-de-la-bacalaureat/
  sarac cu capul si cinstit cu duhul.

 14. ceaikovski zice:

  Cel mai disperat ca se reinstaleaza fesenismul, este comunistul Cristoiu!!
  🙂 🙂 🙂
  La B1 e de-a dreptul oripilat de posibilitate.

  • Nu l-am văzut niciodată așa pe Cristoiu.

   • ceaikovski zice:

    Ai vazut? E o chestie care il distruge, iti dai seama ca el stie mai multe decat noi.
    foarte interesanta reactia. Ajunsese chiar sa sustina alegerile anticipate 🙂 numai ca sa scapam de astia…

    Dar ce fac aia din Franta? Scorul e atat de mic, incat chiar ma gandeam ca Holland va face ca Geoana, numai ca tembelul de Sarco, si-a anulat discursul, intr-un fel recunoscandu-se invins. Am pus-o de Malineanu…

 15. ceaikovski zice:

  In leg cu linkul tau Sare catre articolul lui zubeldian: Basescu le-a fasait victoria uslasilor, aducandu-i la putere mai repede decat se asteptau. I-a tras o plesneala peste fata lui Ponta, NUMINDU-L premier, pe cel care nu voia sa ajunga premier decat ALES DE POPOR 🙂 🙂
  Nu poporul te-a adus la guvernare, bai papagal-maimuta, ci eu, ala pe care il urasti 🙂
  Ce satisfactie de scorpion… 🙂

 16. septigre zice:

  Bravo Sare! Nu-i scapa din ochi!
  Santate maxima!

 17. observator zice:

  Minoritatea hotareste guvernul , Boc nu a mintit a platit cum i s-a cerut si a fost tradat
  Celor 19 organizatii ale cetatenilor apartind minoritatilor nationale reprezentate in Parlamentul ROMANIEI le-a fost alocata suma de 79.200.000 lei ( adica peste 16 milioane de euro la un curs de 4,4/euro) Aceasta suma este prevazuta la litera din anexa nr 3/13/02a la legea bugetului de stat pe anul 2012 nr 293/2011 repartizarea
  s-a facut la propunerea cetatenilor apartinind minoritatilor nationale
  Formațiunile minorităților nu sunt înregistrate în registrul partidelor politice, au totuși drept de reprezentare politică la toate nivelurile.
  Preşedintele FDGR Klaus Iohannis a convocat pentru sâmbătă, 12 mai, ora 10, o şedinţă a Consiliului de Conducere al FDGR. Şedinţa va avea loc la sediul FDGR din Sibiu, în Sala Oglinzilor.
  Ordinea de zi cuprinde aprobarea protocolului şedinţei din 7 februarie 2012, o informare politică, prezentarea situaţiilor financiare 2011 şi a raportului auditorului independent, discutarea strategiei de la alegerile locale şi a unor probleme de actualitate.
  FDGR fiind o fundatie de interes public are dreptul sa faca politica ?????
  Pana cand stransurile de conjuctura vor mai hotari desitinul majoritati Romanilor.

 18. theo- nona zice:

  bunä,
  nu esti un drägut cu ea.
  banciu are dreptate, este o PUPÄZÄ, eu zic si comunistä,
  este tipic USL:

  iar MANGÄ, tot un arivist interlop, afaceri cu statul cu toatä fam.

  pe deasupra nu vrea camere la BAC; sä aibä o sansä si cei neajutoratzi.

  neajutoratzii , trebuie sä umple fabricile de cumpärat diplome.

  TOTUL ARE UN CHICHIREZ LA EI:

  jOHANNIS, este un sobolan rosu, se ascunde sub o denumire,
  este frecvent musafir la GRIVCO, sigur nu are voie.

  dar ei nu cer voie.

 19. theo- nona zice:

  minoritätzile trebuioe sä intre in ce partide vor,
  nu sä facä o extra haitä pt. manipulare.
  si in germania sunt minoritätzi, in diferite partide.
  trebuie urgent militat pt. asta,
  poate voi presa , sä putetzi face ceva.

  • Sare'n Ochi zice:

   trebuie o lege noua a partidelor dar care sa nu interzica dreptul la asociere.
   cred ca totul porneste de la criteriile de discriminare pozitiva care se aplica acestor minoritati.
   va fi greu de schimbat acest lucru.

 20. theo- nona zice:

  atunci la noi e discriminare?
  nu au tot dreptul la orce partid, dar o haitä speculativä
  este o inventzie comunistä, nu existä nicäieri.
  atunci sä aicä aceias votantzi ca ceilaltzi, nu pt 3 cetätzeni un parlamentar.

 21. Pingback: “Doar cu buletinul” devine “Doar din vorbe” « ciufutozaurus

 22. Pingback: Guvernul Ponta, Mai 2012 - Page 25

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.