Ajutați-l pe „celălant”!

de Paul Niculescu

Avansarea la rang de ministru-propus a fostului președinte al Asociației Studenților Comuniști din Centrul Universitar Cluj, dl. Ioan Rus, ascunde (încă) o încercare disperată a conducerii USL de maximizare a șanselor d-lui Marius Nicoară în lupta pentru Primăria Cluj-Napoca. Dacă credeți că voi relua teoria „fumată” a manipulării alegerilor de la Ministerul Administrației și Internelor (1), vă înșelați; nu vreau nici să o combat, nici să o neg; pur și simplu nu o discut.

Așadar, cum îl poate ajuta dl. Ioan Rus pe dl. Marius Nicoară? Prin absență.

Dl. Rus a fost dintotdeauna veriga slabă (din punct de vedere „populistic”) a Grupului de la Cluj, perceput de majoritatea românilor ca „aripa reformată” a PSD. Nu la fel de „reformat” este însă perceput dl. Ioan Rus, a cărui origine „roșie” contrastează dramatic cu aroganța imensă, la fel de mare (dacă nu chiar mai mare) decât averea mogulului clujean. Și nu doar aroganța îl desparte pe comersantul clujean de mașini de imaginea bună a „Grupului reformaților”, ci și limbuția.

Fiecare pasăre pe limba ei piere… Limbile slobode nu scufundă doar vapoare (Loose lips sink ships, în original), ci pierd și alegeri. Iar aici dl. Rus este mare maestru. În 2004 (când el însuși candida împotriva dl. Boc), dl. Rus a comis cel puțin două erori extreme de comunicare verbală. Prima, când a afirmat că „berea e pentru căruțași”, aluzie la participarea d-lui Boc la un festival al berii pe platoul Sălii Sporturilor. Eroare fatală în orașul care se mândrește cu berea Ursus și ai cărui locuitori, cinstiți și muncitori, nu sunt cu toții absolvenți de înalte studii, nici la Politehnică, nici la Ștefan Gheorghiu. A doua, când a spus despre clujenii care a votat cu dl. Emil Boc că „și-au uitat creierul pe noptieră”! Această a doua remarcă, de departe mai înjositoare decât prima, nici nu merită analizată. Guri spurcate, unii angajați ai Primăriei clujene au amintit că dl. Rus (simplu candidat) i-ar fi avertizat că pe unii îi va da afară, pentru simpla „vină” de a fi lucrat 12 ani cu dl. Gheorghe Funar.

Aroganța i-a dat lovitura de grație. În primul tur, dl. Rus a obținut 60.199 de voturi (40,17%), față de cele 49.631 (33,12%) al „celuilant” principal candidat, dl. Boc. Al doilea tur a fost un dezastru. Aroganța și gafele i-au alungat pe alegătorii d-lui Gheorghe Funar, singurul candidat care mai obținuse semnificativ peste 1%. S-au dus înspre candidatul normal, modest, care în ciuda vorbei iuți nu avea și nesimțirea „celuilant”. Dl. Boc a obținut 79.207 de voturi (56,26%), iar dl. Rus doar 61.584 (43,74%).

Doar o vorbă (de ocară!) să-ți mai spun… N-a trecut multă apă pe Someș/Dâmbovița și, după o scurtă retragere „în munți”, dl. Rus a ieșit în lumina reflectoarelor. Și la propriu (2), și la figurat. Și-a reluat aparițiile publice, declarațiile politice, criticile la adresa premierului în funcție (coincidență sau nu) dl. Emil Boc. La începutul lui aprilie, dl. Rus a „comis-o” din nou, la o dezbatere la care îl însoțea pe dl. Nicoară. Fiind vorba despre o dezbatere pe teme economice, dl. Rus a vorbit despre bani. Despre banii (publici!) pe care el, în loc să construiască Cluj Arena, i-ar fi dat pentru stadionul privat al asociatului său de la TV, dl. Paszkany. Vreo câteva zeci de milioane de euro. Un fleac. Apoi, l-a gratulat pe președintele Consiliului Județean Cluj, dl. Alin Tișe, cu apelativul „prostănac de la mama lui”! Două gafe majore într-o singură zi. Motivul? Limba mult prea slobodă a d-lui Rus, aroganța nemărginită ce-l caracterizează și, nu în ultimul rând, iritarea liderilor USL Cluj că stagnează în sondaje în fieful PDL (vezi sondajul Operations Research, o firmă de casă a PNL).

Clujenilor nu le plac „opreștii”! De când face politică, dl. Rus a ocupat doar funcții numite, niciodată alese. A fost, pe rând, preşedinte al Consiliului Uniunii Asociaţiilor Studenţilor Comunişti din Centrul Universitar Cluj-Napoca în anii ’80 (cu laude la adresa cuplului Nicolae şi Elena Ceauşescu pe prima pagină a ziarului Napoca Universitară), prefect, preşedinte al Consiliului Județean Cluj (ales prin negociere între partide), ministru și vicepremier. De fiecare dată când s-a prezentat în fața alegătorilor (3), dl. Rus a fost trimis la colț. Clujenilor nu le plac nesimțiții, aroganții, „opreștii”. Un motiv suficient pentru ca dl. Rus să nu fie lăsat prea mult în apropierea candidatului USL, dl. Nicoară!

(1) De la „tătucul” Iosif Vissarionovici Stalin citire: „Nu contează cine votează, contează cine numără voturile”; o învățătură dragă colegilor dl. Rus. Printre altele, avea avantajul de a nu le pune „candidaților” la grea încercare inima.

(2) La propria televiziune, Transilvania Live, patronată alături de colegul din Grupul de la Cluj Vasile Dâncu și de finanțatorul CFR Cluj Arpad Paszkany, fost apropiat al PD.

(3) în 1996, dl. Rus a candidat la Primăria Cluj-Napoca obținând sub 2.000 de voturi.

“celălant este fixația lingvistică sau lipsa de osteneală de a vorbi corect românește în fața “căruțașilor” a viitorului ex-ministru de Interne Ioan Rus. Despre aroganță vorbim.

Referințe (pentru cititorii noștri, care citesc mai mult decât noi):

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

64 de răspunsuri la Ajutați-l pe „celălant”!

 1. skorpion zice:

  neata,
  mi-as dori mult sa cistige Boc primaria Clujului.
  oare are aceasta sansa? VOI ce ziceti?
  stiam de paszkany ca era apropiat PD, dar aflu ca acum este in barca uslinoasa.
  iar PDL nu a avut si nu are televiziuni de partea sa decit, sa zicem, Nașul…

  • Sare'n Ochi zice:

   servus, scorpy.
   sunt sanse. campania va fi extrem de murdara, cu cat mai murdara, cu atat stim ca sunt mai disperati cei de la USL.
   ce-a facut Nicoar pentru Cluj? Nimic.
   ce-a facut Boc pentru Cluj – extrem de multe si clujenii stiu asta.
   au sa incerce sa i-l vare pe gat pe Apostu (nejudecat) – ca asa-i la bolsevici, platesti pentru vinile mai mult sau mai putin imaginare ale altora. parintii pentru copii, copiii pentru prieteni samd.
   parerea mea este ca sunt disperati.

  • Sare'n Ochi zice:

   cat despre Paszkany – la el este simplu: NON OLET!

  • Sare'n Ochi zice:

   http://www.romanialibera.ro/opinii/editorial/viitorul-romaniei-in-varianta-usl-este-sinistru-262838.html
   Or, nimeni nu este mai calificat să realizeze această transformare decât Florin Georgescu, un personaj cu adevărat sinistru al istoriei noastre recente. Pentru cine uită sau se face că uită, Georgescu a fost ministru de finanţe în perioada în care s-au dat cele mai mari tunuri din istoria postdecembrista a României (1992-1996), în care a fost devalizată Banca Dacia Felix, a început devalizarea Bancorex, au fost tolerate şi încurajate Caritas şi SAFI şi s-a născut elita economică şi politică a României. Că Georgescu a ajuns la BNR după un stagiu – obligatoriu, se pare – în solda lui Sorin Ovidiu Vântu nu mai este decât un accident biografic, presupunem. Ce este important este că omul este un statist agresiv (ca opus al capitalismului liberal), un naţionalist primitiv şi personaj cu vădite resurse autoritare. Adică omul perfect pentru a gestiona primii paşi pe drumul transformării societăţii româneşti într-un bastion al Stângii. Guvernul Ponta nu este numai despre sfidarea societăţii civile cu Alistar, despre distrugerea meritocraţiei în Educaţie cu Corina Dumitrescu, despre satisfacerea clientelei cu Chiţoiu/Ruşanu şi Isar sau despre torpilarea obiectivelor de politică externă cu Marga. Este despre deschiderea fermă a căilor pentru un viitor cu adevărat sinistru pentru România.

 2. skorpion zice:

  sincer, m-as bucura sa cistige Boc.
  pari optimist si sper ca va cistiga!

  • Sare'n Ochi zice:

   😀
   este mult de lucru. si fara optimism nu se obtine decat demobilizare. PDL provine din PD – un partid al primarilor. a fost sansa supravietuirii intre 2000 – 2004 si a relansarii din 2005. trebuiesc intarite aceste pozitii daca vor sa incurce cumplit uslinoasa in toamna si sa o faca pulbere in 2014.

 3. ceaikovski zice:

  off-topic
  Cum mama naibii poate un condamnat sa vorbeasca despre programul de guvernare???
  E de neinteles, cumpresa il curteaza zilele astea pe Nastase, il intreaba despre programe, despre guvern, nu se poate!!

  • skorpion zice:

   caracatitza postdecembrista de sorginte securista-comunista-ceausista nu are condamnati.
   solidaritatea lor este fantastic de mare
   (politicieni, ziaristi, oameni de afaceri, magistrati)
   si
   de aceea au reusit inca o data sa ne puna cu botul pe labe cu guvernul voiculescu!!!!!

  • Sare'n Ochi zice:

   patronii saliveaza la contractele grase de publicitate de aceea ii si dau limbi sa-i catifeleze dosul.

 4. Bună !
  Am venit doar să vă salut dar mi-a plăcut articolul și de aceea vă felicit. Ca și Scorpy, zic și eu că mi-ar plăcea să câștige Boc. E un om onest ceea ce este ceva rar în România de azi.

 5. observator zice:

  CUMUL DE FUNCTII (renumerate) PENTRU POLITICIANUL ROMAN
  Adrian Nastase
  Conform declaratiei de interese Nr 319 /15.06.2011 depusa la camera deputatilor
  Fundatia Nicolae Titulescu functia vicepresedinte valoarea beneficilor 46.341 lei
  Observatie!!!!Alegeri la Fundatia Europeana Titulescu
  Publicat octombrie 29, 2011 General 21 Comments
  Ieri, a avut loc Adunarea generala a membrilor Fundatiei. Puteti citi, mai jos, o relatare difuzata de Agerpres:
  “Adrian Năstase a fost reconfirmat ca preşedinte al Fundaţiei Europene Titulescu
  vezi neconcordanta dintre declaratia de interese si http://nastase.wordpress.com/2011/10/29/alegeri-la-fundatia-europeana-titulescu/
  Unniversitatea Bucuresti venit 36.226 lei
  Universitatea Nicolae Titulescu venit 11.231 lei
  Universitatea Dimitrie Cantemir venit 21.888 lei
  INTREBARE FUNCTIA DE PRESEDINTE AL FUNDATIEI NICOLAE TITULESCU E COMPATIBILA C U CEA DE DEPUTAT ???

 6. ceaikovski zice:

  Tot off-topic
  Bai frate, manipularea e la cote paroxistice!!

  Stirile de la televizor: 2 indivizi au cazut cu masina intr-o prapastie, dar au scapat ca prin minune
  Hoti de apartamente au fost prinsi si toate bunurile recuperate
  Un individ a fost arestat pt ca a instrainat patrimoniul fratia etc, a fost descoperit ca acelasi lucru s- aintamplat si prin anii 1997, ceva care a fost detinut de SOV
  Un judecator a fost descoperit ca alovit cu masina o fetita si este anchetat
  Un tir a luat foc, marfa s-a facut scrum, dar soferul a scapat.

  Ne-a lovit fericirea!
  Nu-i adevarat!!!
  Pe timpul celorlalte guverne, iarna era ingrozitoare, vara era cumplita, aveam inundatii, morti pe strada de saracie, accidente cumplite auto, tornade devasatatoare in SUA, coruptie, justitie de kkt, etc…

 7. observator zice:

  Ponta se tine de cuvant a creat deja locuri de munca in ministerele inventate de el, locuri formate special pentru a lucra pentru el, binenteles ca platite de la amaratii care lucreaza la privat. Se cauta specialisti pentu ministerul de interne si telecomunicatii (specialisti in informatica care sa identifice care sa afle adresele ciuvicilor care-i denigreaza pe cei trei muschetari )
  Cata dreptate a avut frunza`n vant se naste statul politienesc.

 8. habar n-aveam de http://www.alesiivoteaza.ro
  excelent, ma tot intrebam daca exista o evidenta a votului individual din parlament accesibila in mod facil publicului.
  pornind de la o astfel de monitorizare, Tea Party sta cu parul pe congresmani si este in masura sa influenteze semnificativ modul in care voteaza alesii lor.

  asta ar fi un punct de plecare foarte misto.
  daca alesiivoteaza.ro ar fi o chestiune de notorietate, ar putea sa apara o presiune individuala si directa pe fiecare parlamentar.
  eu, electorul ciufutozaurus, din colegiul X din urbea y, alaturi de alti 1.500 din colegiul meu, as putea sa-l presez cu e-mail-uri, ravasele.

  dom’ senator, inteleg ca o exista un fel de doctrina, de disciplina de partid in privinta caselor nationalizate, dar interesul meu este asta. dati-va peste cap, justificati-va in fata colegilor cu maldarul asta de mesaje de la noi, convingeti-i, faceti ce stiti, dar vreau sa-mi reprezentati interesul, asa cum ne-a inteles la ultimele alegeri, cand v-am votat. altfel, imi sunteti inutil, chiar daunator. cu respect va informez ca stau cu bunghiul pe dvs.

  PS – ma onoreaza blogroll-ul (am observat recent), insa la tastare n-a iesit un „u”

  • Sare'n Ochi zice:

   se egzista. si eu ma folosesc ori de cate ori am de facut comparatii si de scos parul la dusmani 😀
   de aceea l-am si pus in blogroll si-l recoman si altora.
   PS: verific si corectez 😀 deh, degetul prea gros pe o tastatura prea gingasa…

 9. doru cu motoru` zice:

  Na, ca si azi ma bag in seama. Buna ziua 🙂 , ma suna un amic si imi zice ca subsemnatul fiind un priceput analist politic, cam la nivelul genunchiului broastei 😉 , sa spun un argument logic;ce va negocia uslaninosa cu udmereu ???? Am iesit la o tigara,mi-am controlat unghiile si iata : deoarece unpr a declarat ca se va opune actiunii de suspendare a diktatorului ( :ar! ) ramane curva ( scuzati) de serviciu,care va mai santaja si va mai obtine ceva pe langa facultatea in limba maghiara din Tg.Mures; motivul de la care a plecat chipurile motiunea .
  Coane, mai tii minte : , recitam cu sarg cand era o caldura teribila ca acum.
  Numa` bine ! 😀

 10. doru cu motoru` zice:

  deci : „mamaliga noua da Doamne sa ploua „s-a pierdut zicala si nu pricep de ce . PS un week end fain !

 11. ceaikovski zice:

  Sare, mi-e teama ca voi aveti treaba serioasa, cu localele de la voi si noi ne bagam p’aci in vorba cu tot felul de chestii paralele.
  Te rog sa ne spui, daca e vreo problema, nu e suparare. Eu stau pe margine, la subiectele specifice, ma bag doar la cele generale, ok?
  Acu’ mi-am dat seama si imi cer scuze!

 12. ceaikovski zice:

  Nu vreau sa va dezarmez, dar parerea mea este ca PDL a facut blatul cu USL la alegerile de acum, poate si pt celelalte.
  Toti tac malc.

 13. ceaikovski zice:

  Gura pacatosului adevar graieste. Ilie Sarbu: „reducerea TVA la alimentele de baza, ar stimula productia si producatorii.”
  Deci chestia cu reducerea preturilor nici ei n-o iau in calcul 🙂

 14. ribelalu zice:

  Ce bine e la mine la tara. Vine primaru, mai da o tuica, un mic, vine catindatu` cu tractoru` face discount la arat, vine catindatu` paduraru` si da lemne pe datorie, vine catindatu` carciumaru` si mai da si el un rand. Si o galeata, o vesta de carutas sau o umbrela or da si aia de la judet pana la sfarsitu` anului.
  Voi va agitati prea mult la oras, sa mor io…

 15. observator zice:

  De cand e prim sinistru nominalizat nu va mai iesi cu masina in decor in locul masini cade in prapasatie leul

 16. Arizonianul zice:

  Ceiuţ,
  PDL-ul n-a făcut nici un blat. S-a salvgardat doar şi bine a făcut!
  Crezi tu că USL-ul dă din coadă de bucurie?
  Acuma are cartoful fierbinte-n mână şi cam 6 luni ca să-şi dea seama că s-a pârlit.
  Nu uita cum îi râdeau ochii lui Băsescu când îi înmâna lui Ponta ămputernicirea de premier.
  Nu uita că Băsescu este un excelent jucător de şah politic.
  A făcut un gambit greu de înţeles pentru oameni aprigi ca noi…
  Eu cred în el, tot aşa cum cred şi-n Bocuţ, vedea-l-aş primar iar!
  Clujenii au capete pe umeri, nu ca mârlanii lui Oprescu…

  • ceaikovski zice:

   Nici n-am rostit numele lui Base, m-am referit strict la PDL. 😦
   Mie nu-mi trebuiau 6 luni sa imi amintesc cum n-au vandut astia tara, ci au dat-o pe gratis, mai ales ca in perioada aia inca mai lucram si eram cunosteam exact cine/ce si cum.
   Dar cum electoratul nostru a luat diplome pe bani si e prost informat a uitat si a ajuns sa regrete chiar perioada lui Ceasca, merita sa fie condus de astia 4ever.
   Stiu ca noi suntem un procent mic, stiu ca asa e democratia, dar tot nu-mi da paceun gand: asa cum tara asta e a lor, e si a mea si a ta si a copiilor nostri fir-ar mama lor sa fie!

   • Sare'n Ochi zice:

    ei sunt multi ca stau de o parte multi – adevarat multime. stau si-si plang de mila in timp ce-si prajesc mititeii de fite si-si beau berea la pet de fite.
    are as fie greu – dar lectia trebuie invatata.
    eu sper in refugierea PDL inapoi in primarii – si numai a celor care merita, care stiu ca au facut ceva. restul, sa sufere, sa invete ce inseamna munca.

 17. Valentin zice:

  Imi pare rau sa o spun dar cred ca sunteti prea optimisti. Guvernul Ponta va trece iar populatia nu va intelege in continuare nimic. Chiar sunt curios despre sansele lui Boc la Cluj, am mizat cu un amic ca pierde. Sper sa pierd eu.
  sa nu ne amagim. Poporul are ce merita.
  textul din romania libera postat mai sus e perfect adevarat dar si ce daca, nimeni nu pare preocupat, doar o mana de oameni ca noi realizeaza ce efecte urmeaza. .

  • Sare'n Ochi zice:

   😀 te plictisesti Valentine?
   poporul acela de care vorbesti, cel care impune ceea ce „merita” ceilalti (care fie se dau prea pesimisti pe bloguri, doar doar demobilizeaza, fie nu voteaza ca-i mai trendy sa-ti bagi picioarele-n ea de Romanie) reprezinta maximum 22% din total. caineaza-l. dar pesimismul tineti-l pentru tine. pe mine personal nu ma intereseaza pariurile tale. daca ai votat impotriva lui Boc chipurile ca-i poporul (ala de 22% tampit), atunci nu prea ai sanse sa fi inteles ceva sau ai motivatii ascunse. calmeaza-te, te rog. multumesc.

 18. ceaikovski zice:

  Acum pe bune, Boc face campanie la voi? Sau sta ascuns si el?

 19. doru cu motoru` zice:

  „Scott Thompson, cel care conduce Yahoo! de la inceput de an, a mintit in CV scriind ca are atat diploma de licenta in contabilitate, cat si in informatica. Yahoo! a confirmat ca seful companiei nu este licentiat decat in contabilitate, insa spune ca asta nu schimba cu nimic faptul ca este un om de inalta calificare. Totul a iesit la iveala dupa ce seful unui fond de investitii care detine 6% din Yahoo! a semnalat board-ului Yahoo! aceasta problema, scrie AFP.„
  PS despre acad.prof. univ. doc.eminent rector Corina Dumitrescu ,marti :http://www.hotnews.ro/stiri-esential-12164434-exclusiv-hotnews-universitatea-stanford-despre-corina-dumitrescu-nu-fost-inscrisa-nu-absolvit-program-finalizat-diploma-universitatii-stanford-dumitrescu-stagiu-pregatire-care-facut-institutul-hoover.htm 😀 😀 😀

  • ceaikovski zice:

   Da mai, am auzit! Ce-o fi adevarat pana la urma in guvernul asta?
   De tot kktul, mint astia cum respira!
   Exact cum a zis Nasu’ de perioada Nastase, plasa de minciuni pecare o asternusera peste Romania, de nu reuseai sa dai de capatul niciunui fir macar.

  • Sare'n Ochi zice:

   pai de aceea a si scris corect in sivica: standford… 😀
   hoti si mincinosi.

 20. doru cu motoru` zice:

  Ceiut 🙂 este o intreaga nebunie;ce personaje,ce program,te apuca ameteala. Cu siguranta se vor cauta la CV si alte „nominalizari„,inclusiv CV ul lui Ponta. Mare noroc avem cu FMI si restul, ca ne lua gaia !!!

 21. observator zice:

  Cum se ajuta fundatiile de interes public
  Fundatia „Institutul Social Democrat Ovidiu Sincai”, infiintata de PSD si condusa de Adrian Nastase si Adrian Severin, are dreptul de a primi in folosinta gratuita bunuri proprietate publica, dar si dreptul preferential la resurse provenite din bugetul de stat si din bugetele locale. Fundatia a fost declarata ca fiind de utilitate publica, printr-o hotarare adoptata ieri de Guvern, anunta Mediafax. asta in 2008
  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-3440708-fundatia-social-democrata-ovidiu-sincai-utilitate-publica-decide-guvernul.htm
  Fundatia Institutul Social Democrat „Ovidiu Sincai” iin anii 2003 -2004
  http://www.fisd.ro/event.html descideti finantarea si veti gasi ca in 2003 si 2004 fondurile fundatiei au fost de 400.000 Euro FUNDATIA ARE CARACTER NON PROFIT
  Dl. Adrian Nastase, Presedinte al Consiliului Director
  Dl. Adrian Severin, Vicepresedinte al Consiliului Director, Director Coordonator al Institutului „Ovidiu Sincai”
  2008
  Fundatia „Institutul Social Democrat Ovidiu Sincai”, infiintata de PSD si condusa de Adrian Nastase si Adrian Severin, are dreptul de a primi in folosinta gratuita bunuri proprietate publica, dar si dreptul preferential la resurse provenite din bugetul de stat si din bugetele locale. Fundatia a fost declarata ca fiind de utilitate publica, printr-o hotarare adoptata ieri de Guvern, anunta Mediafax.
  in declaratia avere Nr 446/27.10.1010
  ISD Ovidiu Sincai Director coordonator Adrian Severin salar 50.160 RON

  • Sare'n Ochi zice:

   pai, nu-i asta dovada vie a exceptionalitatii atat a lui Severin, cat si a lui Nastase? exceptionalitatea mitei si a foloaselor necuvenite, prin cei doi reprezentativi… exponentii clasei USLinoase!

  • ceaikovski zice:

   POate ar trebui umblat la legislatia privind ONG-urile si Fundatiile, este mult prea permisiva.
   Nici una nici alta, nu platesc taxe, impozite si in nici un caz impozit pe profit, ele fiind … non-profit…
   ideea este cum s-a ajuns la hotararea ca este de utilitate publica? Care or fi fost criteriile? Obiectul acestei fundatii „care urmareste intarirea si dezvoltarea democratiei in Romania si in lume”??
   Aberatii imense!
   Nu uitati sa sprijiniti fundatia cu 2% din impozit!
   🙂

  • ceaikovski zice:

   Daca va uitati in galeria foto de aici: http://www.fisd.ro/
   la perechea a 4-a de poze, pozade sus, o s-o vedeti pe proasta aia de moderatoare de la realitateaTV 🙂 🙂 🙂 la masa, dupa muierea aia care rade

  • ceaikovski zice:

   Ietete, la „consiliul stiintific” il gasim si pe Flroi Georgescu!! Ion Iliescu, Aurora Liiceanu, androneasca, etc etc
   Uite cum sifoneaza astia bani de la buget, cica scoala europeana. conferinte prin statiuni…
   Finantarea este afisata doar pt perioada 2002-2004, mai departe nu mai e… Si acolo alte surprize: cine sunt astia „Firme contractante pentru monitorizari de presa”???

 22. Pingback: Lovitura de stat parlamentară ne-a dat nouă: lapte, brânză, carne ouă, toate-n guvernare nouă (la ce de animale politice sunt în Guvern, nu-i de mirare) | Sare'n Ochi

 23. Pingback: USLameza – ghidul unei limbi și gândiri puturoase (I) | Sare'n Ochi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.