Restaurația cumătrocrației (Conjurația Imbecililor)

Pentru cei doi marțafoi politici, Crizel Antenescu și Che Gargara – Imaturul Desemnat, România este un gândăcel captiv pe care-l chinuie ei. I-au mai rupt piciorușele, în 2009, când au trântit nitam-nisam primul Guvern Boc, acum, cu ocazia trântirii Guvernului Mihai Răzvan Ungureanu, i-au înfipt un ac în spate să-l vadă bâzâind rotindu-se besmetic și inutil în jurul aței. Mâine, la cât sunt de inconștienți, după ce vor face praf toate înțelegerile externe ale României, vom constata că i-au rupt și aripioarele. Ce să te aștepți din partea celor două nulități clocite de Ion Ilici Iliescu – Pro Moskovitul, aducătorul de mineri?

Ia fiți atenți cum se jucau ei, cumătrocrații (numai pentru a satisface ambițiile unui turnător al fostei Securități, Dan FELIX Voiculescu, Varanul Antenelor și ale Imaturului Ulterior Desemnt) cu destinul României: susține Adrian Năstase că USL nu a știut până în după amiaza zilei de vineri că va forma Guvernul. Adică imaturii Uniunii Soluții Lipsă răcneau “Jos!” fără a ști dacă au ce pune în loc. Eu zic că s-au jucat cu focul și că Scufița Roșie (în pofida avertismentelor Bunicuței kaghebiste) a mușcat din mărul otrăvit în locul Albei ca Zăpada.

Și-a dat seama de acest lucru inclusiv marele combinagiu, Șobolanul Rozaliu, Viorel Hrebenciuc care a declarat la Antenele Varanului: „Suntem într-un moment extrem de periculos al existenței partidului nostru, lunile care urmează sunt extrem de dense și apăsătoate, pentru că populația a avut o mare așteptare față de căderea guvernelor de dreapta și dezamăgirea va fi pe măsură dacă nu va performa”. “Ce s-a ântamplat azi… am câștigat toate pariurile care le-am pus. N-am fost singurul care am negociat, a fost o mobilizare foarte ampla, a functionat foarte bine PSD”, a încercat să-și îndulcească pilula Șobolanul Combinagiu, după care a oftat: “N-am văzut o euforie deosebită la colegii mei azi“.

Lasă că am văzut eu zâmbetul larg al lui Traian Băsescu și  chipul transpirat până la noadă al Imaturului Desemnat.

Cât despre consecvența în declarații a liderilor Uniunii Suspine și Lamentații, să ne delectăm cu o mostră de la Kaghebilici care, la numai o zi după ce declarase, pentru „Gândul”, că Victor Ponta nu trebuie să-şi asume guvernarea în acest moment, şi-schimbat poziţia, susţinând că preluarea puterii de către USL este o soluţie bună. Președintele de onoare lipsă aș PSD a folosit prilejul pentru a lansa o amenințare bolșevică la adresa lui Traian Băsescu zicând că USL poate coabita o perioadă cu acesta, nefiind încă cazul să fie suspendat. În nemernicia sa de individ decis să-și impună umorile, Moș Senilă, uită că există o lege care-i face imposibilă această tentativă de șantaj tipic kaghebist.

Este o constatare pe care am făcut-o de când am fost dezamăgit să văd tineri (pe vremea aceea erau dintre cei care gustaseră din “binefacerile” socialismului-științific-multilateral-dezvoltat) făcând adulație pro-Iliescu, mai ales după ce adusese minerii și aproape declanșase un război civil numai să păstreze privilegiile cumătrocrației: odată ce ai creierul spălat, nu mai ai nici o șansă să ai mintea întreagă. De la babele care aplaudau minerii, un arc peste timp al tembelizării de dragul unui te miri ce privilegiu va rămâne Onțanu, lepădându-se și el (alături de cei ca Burtăverde) de “Satana” portocalie: “Fostul guvern a atentat grav la siguranţa oamenilor. Ne-am lepădat de alianţă ca de Satana”. Dinspre mine se vede o apropiere de adevăratul Satan, cel roșu cu seceră și ciocan. Numai uitați-vă la ce TOP devalizatori publici propune Che Gargara (Imaturul Desemnat) să facă parte din guvernul Uniunii Soluții Lipsă și vă veți da seama despre ce anume vorbesc.

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

40 de răspunsuri la Restaurația cumătrocrației (Conjurația Imbecililor)

 1. Arizonianul zice:

  Da Victor dragă:
  îşi răsuflecă mânecile şi vor să procedeze la demontarea a tot ce s-a făcut până acum.
  Numai că timpul n-o permite.
  Alegerile sunt colea şi apele sunt tulburi.
  Victoria lor este una a la Pirus: încă una ca asta şi gata!
  Se kackă pe ei că aşa şi pe dincolo, dar pute-n jurul lor şi credibilitatea lor atârnă de un fir de păr.
  „Iei ştie asta” şi din cauza asta sunt crispaţi.
  Îl văzuşi pe Ponta ce faţă bucuroasă avea…
  Fiindu-le frică să nu calce în găinaţ, chiar asta vor face.
  Fii sigur!

  • Sare'n Ochi zice:

   asta zic si eu ca fac pe ei de frica. si stii de ce? in primul rand ca au de impartit la 3 (cele 3 partide uslaninoase) + UNPR + minoritatile tradatoare + traseistii. asta in timp ce trebuie sa pregateasca alegerile locale. dar cine sa se mai ocupe de alegerile locale cand trebuie impartit ciolanul puterii? 😀
   asa ca, draga Nick, mare dreptate ai – inca o victorie ca aceasta si-si rup gatul. iar pentru PDL sa fie invatatura de minte ce inseamna sa te faci frate de guvernare cu traseistii.

  • ceaikovski zice:

   Momentan sunt foarte preocupati cu gasirea banilor lui Ceausescu 🙂 🙂 🙂
   Am ascultat la radio, azi toti spuneau ca ei sunt siguri ca la ministere sunt bani ascunsi in diverse conturi, pt diferite cheltuieli aiurea, si ca prioritatea mandatului lui Ponta o reprezinta curatarea bugetului, in sensul gasrii acelor sume, ascunse. Va dati seama ca un om ordonat ca MRU… n-a lasat vraiste nicaieri, si daca a lasat, pe banii aia scrie dja cu cerneala invizibila: „prostilor, v-am lasat ceva de cosnita” 🙂 🙂 🙂
   Ce intelegeti de aici? Ca daca MRU ar fi dat drumul la conducta cu lovele, USL nu ar fi ajuns la guvernare. Deoarece ne-am inteles, flamanzii l-au impins pe Ponta acolo.
   Si daca facem o deductie logica, ajungem la concluzia, ca mutarea a fost premeditata Nu-i asa?
   🙂 🙂

   • ceaikovski zice:

    Am omis sa pun ghilimelele „banilor lui Ceausescu”. Este o metafora, asa cum erau cautati „sacii” cu bani ai lui Ceasca, tot asa cauta acum, prin hartii, sertare 🙂 🙂 banii lasati de MRU prin ministere 🙂

   • Sare'n Ochi zice:

    ar fi un scenariu. in 1999 Traian Basescu si PD au iesit de la guvernare. numai ca in 2000 s-a produs restauratia lui Ilici, bine flancat de catre Vadim Tudor, de al carui extremism s-a folosit din plin.
    acum il avem pe Dan Diaconescu in Direct si pe Tonta la guvernare. Micul Futilescu nu este Mugur Isarescu.
    iar asta cu cautarea banilor este numai buna pentru pierdut vremea.

    • ceaikovski zice:

     Chestia cu cautarea banilor nu e scoasa de mine, am auzit la radio, ieri in masina. Ai lor spuneau ca MRU a ascuns bani prin diferite conturi in ministere si ca Ponta va „curata” bugetul. Au nevoie de bani, sa reconstituie salariile bugetarilor, maybe unica lor sansa de a fi alesi…
     Nu mai suntem in 1999, Sare. Niciun partid nu va avea majoritate, fii serios. Nu stiu ce se va intampla cu Diaconescu, daca va intra in parlament.

 2. Bună !
  Nu am auzit discursul de ieri al lui MRU și am aflat că ar fi fost grozav. Nu știți unde pot să-l găsesc ? .

 3. Marean zice:

  Elena Udrea consideră că PDL a greşit că a susţinut persoane care au dăunat imaginii partidului, că a acceptat traseismul, că a luat măsuri nepopulare pe care nu le-a explicat, dar avertizează că în şapte luni oamenii îi vor regreta pe democrat-liberali şi spune că PDL trebuie să aibă un nou drum.
  http://www.mediafax.ro/politic/udrea-am-ajuns-unde-suntem-pe-mana-noastra-in-7-luni-oamenii-ne-vor-regreta-9579652/

  • Sare'n Ochi zice:

   le vine si lor mintea la cap.
   eu as incerca sa dau o explicatie frustrarilor celor din PDL, cei care au dezertat. acestea vin de la momentul cand cei din PDL au cerut bani pentru locale iar MRU a trantit usa. PDL isi facuse calcule ca strange otova cureaua timp de 3 ani, iar de banii economisiti da lapte si miere la locale. acesta era planul, plan care a fost distrus. asta insemna sa devii prizonierul propriului discurs. cel despre populism. asta in timp ce nu faci nimic sa-i ajuti cu masuri drepte pe cei care muncesc cu adevarat.
   in plus faptul ca eticheta de lider al PDL nu te mai scapa de urmarile legii, a contat la fel de mult. asta inseamna sa devii prizonierul propriului discurs. cel despre anti-coruptie.
   deci: PDL a fost capabil sa se sacrifice la nivel general in timp ce insisi sustinatorii au inceput sa-i scuipe in figura si sa le reclame faptul ca nu fac indeajuns – asta in loc sa scuipe in gura USLinoasa ca nu face NIMIC.
   asa ca ramane sa ne bucuram alaturi de USLinoasa ca RAUL ABSOLUT invinge RAUL MAI MIC cu ajutorul celor BUNI si PURI (deja tembeliziunile ni-l dau pe maretul Desemnat ca fiind un mare sportiv, il umanizeaza). asa ca TRAIASCA alde Vlaston – pionul otravit mutat in tabara NR sa faca supraveghere sa nu o ia cei buni si puri razna!

 4. Evanghelista zice:

  Am aflat de ce o durea burta pe Placinta de a plans in Parlament. Elena Udrea sustine ca pe Sorinuca o durea burta din cauza ca in ultimele zile a mers pe burta, negociind cu PNL.

 5. theo- nona zice:

  BUNÄ;
  dece crin-cretin, nu primeste un minister, sä dovedeascä cä poate ceva,
  de ani de zile leneveste, laträ, dar nu are habar de economie,transporturi,sänätate,etc

  cum sä fie ales presedinte o lichea, o javrä ordinarä, un porumbel
  din oastea lui ilici??????
  PE CE BAZE SÄ FIE ALES????????
  CÄ E BÄ::: A PORCULUI, cum a spus cristoiu?????

  VREAU SÄ SE INTREBE JURNALISTII:
  LA JUSTITZIE PE Sova; GOE TRIMES LA RECILARE:::: JALNIC

  ca Dragnea si Fenechiu, mafiotzii cu dosare penale,

  asta nu e guvern, este o haitä de interlopi si mafiotzi.
  jos ponta!
  josguvernul USL!

  • ceaikovski zice:

   Buna Theo, nu te-am mai vazut!

   Draga, cum poate sa primeasca minister, viitorul presedinte? Vrei sa fie sub comanda lui Ponta, EL care va fi seful acestuia???
   🙂 🙂 🙂

 6. theo- nona zice:

  CE CALTÄTZI ARE crin-cretin;SÄ FIE PRESEDINTE??????

  CE A DOVEDIT PANÄ ACUM??????????

  S-AU CÄ E SUB ARIPA MAFIOTZILOR, …………TREBUIE??????

 7. Sare'n Ochi zice:

  Uai! pana si Cristian Tudor Popescu: Caderea guvernului Ungureanu nu este o victorie a USL, nu este o victorie a maselor populare si nu va insemna o schimbare dramatica de tipul ieri intunericul, azi lumina. Basescu l-a desemnat pe Ponta pentru ca, in caz contrar, PDL renuntand sa mai propuna un premier, era acuzabil de iresponsabilitate, iar Ponta a acceptat desemnarea pentru ca, altfel, dupa ce tocmai facuse vorbire despre impuscarea membrilor actualei puteri, era acuzabil de lasitate. USL si Victor Ponta nu vin la putere prin votul cetatenilor, ci ca urmare a unui troc ordinar, om la om, desfasurat in Parlament. Ii asteapta alegeri la toamna, deci principala lor preocupare nu va fi guvernarea corecta, ci pastrarea bunavointei alegatorilor, conservarea, daca nu sporirea, capitalului politic.
  http://www.gandul.info/puterea-gandului/o-seara-fara-chef-9577959

 8. Sare'n Ochi zice:

  Iarmarocul de la Casa Poporului. Parlamentari plangand. Parlamentari care schimba partidele. Parlamentari cumparati. Parlamentari amenintati. Parlamentari care nu voteaza. Parlamentari care voteaza. Unul chiar in scaun cu rotile. Parlamentari enervati. Parlamentari fericiti. Urna alba, urna neagra, intoarse din drum. Un nou guvern. Cam aceasta a fost imaginea pe care am putut-o urmari ieri, in toate transmisiile in direct ale televiziunilor. Senzatia pe care o aveai, in calitate de telespectator, la cea mai disputata motiune din ultimii ani, era de iarmaroc, un targ organizat la date fixe, un balci. In care tranzactiile cu vite jucau un loc important, relateaza EVZ.
  http://www.evz.ro/detalii/stiri/editorialul-evz-iarmarocul-de-la-casa-poporului-978830.html

 9. ceaikovski zice:

  In leg cu numele de ministri vehiculati: Ponta nu a scos nici o lista, momentan televiziunile se gandesc la acest personaje, pt ca ele fac parte din USL, ele reprezinta forta USL, oamenii de baza ai USL 🙂
  Din cate am auzit, Ponta a declarat ca ar vrea sa pastreze niste ministri din cabinetul MRU, printre care la justitie si pe Cristi Diaconescu UNPR. Toate vocile din USL au spus raspicat ca UNPR NU VA PRIMI ministere, dar daca vor sa sustina proiectele USL, sunt binevniti. Va dati seama ce scandalurile dreaq vor iesi, daca il pastreaza pe Diaconescu…
  In vara, prin iunie, vine comisia aia de evaluare pt justitie. Va dati seama, rahatul naibii ce-o sa fie!
  De asemenea, premierul Olandei a demisionat si asteptam rejudecarea cu Schengen, in toamna. Sa vedeti ce iese, cu Nica la interne…
  Niciunul dintre numele din lista vehiculata nu este ok. TOTI au bube-n cap… Absolut toti.
  O sa fie un halimai de zile mari!
  De asemenea, Obama e cam sictirit cu Chevron… (sa speram ca america va scapa de democratul marele om obama…).
  Intre timp, se apropie furtuna financiara de Franta, Spania, ma rog, europa, si SUA…
  Dupa cum am vazut, la piata unde merg eu, in Tineretului, lumea nu era deloc fericita de caderea guvernului. Unii nici nu sesizasera ca a venit USL la putere, cel care a promis marea cu sarea…
  Intre timp, Rovana Plumb declara la realitatea tv ca de ieri e democratie in tara.
  Prigoana la romania TV declara ca omul politic MRU nu exista, cariera lui politica s-a incheiat, e terminat, se va angaja insa sa nu ne facem noi pb pt el, are unde.
  Traim intr-un epos, pe cuvant.
  Nu cred ca in Europa este cineva incantat de modificarile aparute pe scena politica.
  Ce ma intreb eu, este de ce e acceptat Ponta?
  Raspunsul l-a dat cineva, nu mai stiu unde am auzit: cica in PSD erau doua tabere: unii care nu erau de acord, altii flamanzi tare, care zice-se l-au impins pe Ponta la pasul asta.
  Flamanzii au castigat runda.

 10. ceaikovski zice:

  Atentie mare la declaratiile lui Prigoana, referitoare la MRU!!
  Indivizii din PDL nu l-au placut pe MRU si sunt convinsa ca si ei l-au vrut dat jos.\Unii din PDL.
  PDL nu a existat in afara de Basescu. Boc a fost un sef de partid slab, foarte slab. Oamenii din pdl, o adunatura, un partid fara identitate politica, s-a batut pt acelasi electorat, nu a avut electorat prorpiu, sa fim seriosi, majoritatea erau sustinatorii lui Basescu.
  Daca nu apare o alternativa cu mRU, USL ne va conduce multi ani feiriciti de aici inainte!

 11. noradamian zice:

  Seara bună, sare, prieteni 🙂 Ce propuneri de ministri, unul si unul!! Selectaţi pe criteriul obedienţei faţă de ponta si a apetitului de căpătuială-n cooperativă. Dar cred că bucuria lor nu va ţine mult.

 12. theo- nona zice:

  cel mai cinstit guvern,
  plini de escroci si mafiotzi,
  ca dragnea,fenechiu,nazi sova si bätrani comunisti.

  vretzi si respect? JOS GUVERNUL USL:!

 13. Mih. zice:

  Dragilor, calmati-va!
  Eu m-am linistit. Ponta si Antonescu au intocmit lista cu ministri, in drum spre Brasov, deci „pe genunchi”, cum le place lor sa spuna, nu doar la figurat, ci si la propriu, ceea ce-i dovedeste de oameni seriosi (la capitolul asta voi reveni curand). Avem si dovada ca in lumea paralela uslinoasa, timpul curge altfel: 30 de secunde (sau 60, nu mai stiu exact cat a zis Cochilotu Infantil Desemnat) dureaza muuult mai mult decat la noi (da’ asta-i doar asa, un rautacism al meu).
  Ceea ce m-a umplut de lacrimi,de emotie si mustrari de constiinta (pe care mi le-am suflat indelung in batista) a fost insa, declaratia lui Ponta ca va face cel mai cinstit guvern din cate ne-a fost dat sa vedem: nici competenta nu conteaza in fata cinstei. Deci, daca am avut un ilici-kgb-presedinte „sarac si cinstit”, punte peste ani, vom avea un guvern cinstit, da’ prooost! Cum sa nu te bucuri, cum sa nu rasufli usurat, cum sa nu vezi deja maidanezi cu covrigi in coada si conducte pompand direct in burtoiul natiei un amestec cu valoare nutritiva maxima, de lapte si miere? Va dati seama si ce programe anteniste pline de suavitati vom avea? Ciutaci, gazi, grecuci, badeloaze, imbracati in culori pastelate ne vor vorbi, canta si dansa 24 de ore pe zi despre raiu’ ce ne-a cazut pleasca-n cap…

 14. Sare'n Ochi zice:

  o zi buna tuturor!
  postare noua!

 15. Dan zice:

  Ma doare capul cand am citit posibilii ministrii!Cica va fi cel mai cinstit guvren de pana acum.Sa vedem Antenele si Irealitatile daca vor incepe sa caute prin trecutul „glorios” al unora dintre posiblii ministrii.Nica, Sova, Dragnea ma doare capul!Medicamente….

 16. Arizonianul zice:

  Ce vă deranjează cu cinstea noului guvern? Este cu adevărat cinstit. O să umble toţi miniştri cinstiţi pe 17 cărări, că toţi hoţii, pungaşii şi şmecherii o să-i cinstească. Cu beuturi beţive de high class, că… deh… sunt miniştri – nu cine ştie ce opincari!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.