Din ciclul “Nu ne vindem țara, o dăm pe gratis”: Petrom o altă privatizare de “succes” a Nepotului Mătușii Tamara

Asta scriam în 2 decembrie 2010:

Încet și sigur, din păcate încep să am dreptate. Ieri am aflat, dintr-un material HotNews, că OMW a cumpărat Petrom de la marele și onestul privatizator Năstase ca fiind o companie făra istoric de mediu. Motiv pentru care, în momentul în care s-a pus Europ cu legea pe capul nostru, OMW Petrom a efectuat unele lucrări de decontaminare, închidere bataluri șamd. Asta am aflat încă din 2010, când ministrul Mediului de atunci, Laszlo Borbely, ne-a dat vestea conform căreia compania austriacă este extrem de amabilă să lucreze pe banii noștri (mă rog, Statul zice că sunt ai lui – doar cei care încasează comisioanele știu care-i adevărul). După ce și-au făcut treaba, investitorii austrieci au prezentat factura la Ministerul Mediului care nu a plătit. Motiv pentru care acum suntem cu un proces pe rol la Curtea de arbitraj din Paris. Unde cică vom avea de plătit onorariile arbitrilor în valoare de 820 de mii de euro. Un mizilic față de țeapa pe care ne-a tras-o Adrian Năstase.

Să recapitulăm: țeapa dată buzunarelor noastre este, numai în cazul celor 80 de bataluri petroliere pe care ne cere Uniunea Europeană să le ecologizăm, de 400 de milioane de euro. Iar OMW Petrom, deținătorul extrem de majoritar al pachetului de acțiuni, a zis că ne ajută cu… 50 de milioane de euro. Ne-a ajutat și-acum ne judecăm.

Deci, cât a fost șpaga domnule Adrian Năstase? Puteți să ne mărturisiți, că știți că procurorii vor întocmi un dosar strecurătoare numai bun ca amicii dumneavoastră judecătorii-săndei ai Înaltei Curți de Casație și Justiție să dea o rezoluție de genul (vorba comentatorului @Aha): “Toată lumea este în eroare. Adrian Năstase nu a privatizat nimic. Niște cetățeni deghizați în miniștri PSD au intrat noaptea în Guvern și au semnat fals contracte de privatizare.

Acest articol a fost publicat în Țara bizonului liniștit și etichetat , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

10 răspunsuri la Din ciclul “Nu ne vindem țara, o dăm pe gratis”: Petrom o altă privatizare de “succes” a Nepotului Mătușii Tamara

 1. curios zice:

  …Domnule S’in O , ineptiile ce se vor „comentarii” de la art..”:de ce nu a depus…” nu-mi apartin sub nici o forma !!!!!!!! Transmiteti din partea mea domnului ce semneaza „b” alaturi de scuzele de rigoare ,toata CONSIDERATIA!!! …. P.S. Tocmai eram in cautarea CARTII „1984”..(.nu cea virtuala) Filmul, deja l-am vazut… Voi reveni!!!

 2. Greva_fiscala zice:

  Din pacate, curva aia de „Tamara”, a avut muuult prea multi nepoti si nepotei!

 3. Dan zice:

  Dar oare chiar a existat matusa Tamara?Oare n-o fi doar apa de ploaie?

  • Sare'n Ochi zice:

   apa de ploaie au facut din ea procurorii DNA si judecatorii. poate ca nu a existat (desi a avut buletin si a lasat, chipurile, o mostenire de 1 milion de euro, desi traia modest din pensie de la o luna la alta). in schimb a existat un dosar de spalare de bani care s-a evaporat si exista chiar milionul de euro in averea familiei Nastase. te simti confortabil, sau este apa de ploaie?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.