De ce nu a depus USL azi moțiunea? Nu s-a trezit Antonescu la timp să o semneze

Nehaliții USL

Picnicul la care speră nehaliții Uniunii Soluții Lipsă

Nu știu cum sunteți voi, dar eu unul m-am săturat de lozinci de genul nu ne vindem țara, dar o punem pe butuci s-o putem jefui noi, cumătrocrația prăsită de Ion Ilici Iliescu. Când New Holland a vrut să cumpere “Semănătoarea” bătrâna cârpă kaghebistă Ilici s-a opus, aducând ca argumente numai lozincile sale de edecar kominternist. Dacă “Dacia” nu era vândută, azi ar fi fost un muzeu sau o alta uzină părăsită și ciugulită ca un stârv pentru fier vechi și teren imobiliar de către trepădușii PSD.

Le aduc aminte tuturor idioților utili ai USL că în perioadele 1992-1996 şi 2000-2004, cât PSD (cu derivatel sale) a fost la putere, s-au dat cele mai mari ţepe din istoria României. Au fost privatizate fraudulos aproximativ 6.000 de întreprinderi, evaluate la 700 miliarde de euro. Cele 6.000 de întreprinderi au fost vândute cu aproximativ 70 miliarde de euro (10% din valoarea de piaţă), iar de încasat, în mână cum s-ar zice, nu s-au încasat decât 7 miliarde de euro, adică 1% din valoarea de piață. Tragic este faptul că, prin privatizarea ilegală a acestor întreprinderi, s-au pierdut peste 6 milioane de locuri de muncă. Din 1990 încoace, există cel puțin 10 acțiuni de forță, toate marca FSN-FDSN-PDSR-PSD care au trimis România înapoi în istorie atât din punct de vedere politic, cât mai ales economic. Numai datorită politrucilor acestui partid emanat de la Ion Iliescu a văzut Occidentul fața hâdă a unei Românii ce trebuia să o apuce pe drumul Moskovei și nu pe cel al democrației – o Românie în care hoarde de mineri, transformaţi în forţe de ordine şi sprijiniţi de puterea politică, dădeau cu bâta și călcau în picioare oameni nevinovați pe stradă.

Așa că să mă scutească de puțoisme și istericale atât CheGargaragiul de Victor Ponta, cât și Crizatul de Crin Antonescu. Auzi la ei: „… fără un câștig pentru noi ca societate, a ultimelor resurse aflate în mâna României: fie că este vorba despre resurse naturale, fie despre acțiuni la principalele companii energetice, fie că este vorba despre ceea ce statul român mai deține în aceasta perioadă”…! Da’ când Năstase şi ai lui au privatizat tot ce se putea privatiza (cu Legea pre Lege călcând), ‘mnealui, gargaragiul neamului, nu cumva era șeful corpului de control al lui Însuși El Nepotul Mătușii Tamara, Adrian Năstase? Individul care, după ce  s-a urcat în prima Dacia “Solenza”, au trebuit oamenii s-o redenumească “Insolenzza”…

Dar Adormitul Neamului era la coafor și când Tăriceanu sterlingea resursele petroliere din Marea Neagră unei firme de apartament? Sau când duduiau economia făcută din vânzarea BCR în buzunarele rudelor tuturor peneliștilor din țară, angajate de-a-mboulea ca funcționari publici (că “e de-ai noștri”) – atunci unde îi era grija de banii publici ai României?

A se slăbi!

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

18 răspunsuri la De ce nu a depus USL azi moțiunea? Nu s-a trezit Antonescu la timp să o semneze

 1. Dragos Hahaianu zice:

  „Le aduc aminte tuturor idioților utili ai USL” :-))))) ce-mi place asta!

  • Sare'n Ochi zice:

   😀 m-am hotarat sa raspund cu aceeasi moneda. sunt satul de tembelii asistati mintal care numai se miorlaie crezand ca astfel restul uitam ce banditi sunt si ai lor. am ajuns sa-mi serveasca lumea nevinovatie marca Nastase si Severin si inocenta marca Patriciu si Tradatoriceanu. a se slabi!

 2. frovol zice:

  Asta trebuie repetat in fiecare zi.

 3. Hristos a înviat ! Ține-o tot așa în continuare ! În USL nu pot avea încredere niciodată.

 4. frovol zice:

  Love you for this, literally.

 5. Nae Camionagiul zice:

  Mucozitatea asta de Ponta minte dupa cum respira. zice la Hantena3: ‘De fapt, Traian Basescu vrea sa ingroape PDL-ul si l-a ajutat pe Dan Diaconescu si il ajuta in continuare. Eu cred ca decizia aceea de la CNA de a inchide OTV il ajuta pe Dan Diaconescu, este facuta special. PDL cred ca isi merita soarta, faptul ca acum Basescu practic ingroapa PDL ca sa creasca PPDD, pe altii, foarte bine le face’. Asa a guitat Ponta, crezand ca nimeni nu stie ca CNA este controlta de USLinosii majoritari in acel for de toata jena. Mucozitatii ii este frica ca PPDD ia votuuri de la prespalatii pe creier ai USLinoasei de aceea guita.
  http://revistapresei.hotnews.ro/stiri-radio_tv-12022521-victor-ponta-despre-motiune-lipsesc-15-voturi.htm

 6. noradamian zice:

  De spus si de repetat: rozătoarele astea ar pustiii tot dac-ar ajunge la cârmă.

 7. Mih. zice:

  Hristos a inviat!
  ……………………………….
  (trebuie pusa o distanta intre binetea Saptamanii Luminate si gandul despre mizeria a mai mare a politicii romanesti)
  ………………………………..
  Perseverenta cu care Ponta, Antonescu & Co. nu pierd ocazia de a-si dovedi profunda si intratabila nesimtire si ipocrizie nu va putea fi stopata decat cu inlaturarea definitiva de pe scena politica a acestora. Asta va mai dura un timp, din pacate, dar sper ca acest timp sa insemne ramanerea in opozitie, pana la fericitul deznodamant pt care folosim sintagma „fiecare pasare pe limba ei piere”, ceea ce le urez din suflet…

 8. bidon113 zice:

  Una’ dintre mizeriile făcute de jegul ăla împuţit de tăriceanu-‘care l-am văzut’ (că nici un acuzativ cu prepoziţie nu ştie să formuleze) este şi RCR (Retromobil Clubul Român), unde a investit cu putere un SRL amărât. Astfel, deşi întruneşti condiţiile specificate în RNTR 7, adică 30 de ani vechime, şasiu şi motor originale şi stare originală, reconstruită, restaurată, ţi se pun beţe-n roate la a-ţi înregistra vehiculul ca istoric, doar dacă, să zicem, ai o mică înfundătură undeva pe caroserie.. De ce? Pentru că jegul a dat ordin să nu se mai înmatriculeze ca vehicul istoric orice autoturism are o valoare sub 50000€, că, deh, să nu cumva să-i umbrească cineva colecţia-i de vehicule istorice.. Javră împuţită!

  • curios zice:

   …ma scuzati… „bidon’ e un nume predestinat? a-ti uitat sa adaugati::”t u r t i t „!!!
   [ADMIN zice: domnul @george, nu incercati sa trollati pe aici, va rog. mai ales cand „a-ti” uitat nitel de gramatica. multumesc]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.