Salve Romania, Homo incessum (supinus, segniter, ignavus, piggrum, inertis) te salutant!

Crinela Sixtină - detaliul cu Facerea Homo incessum: conștientizarea canapelei și telecomenzii

Gândeam că Antonescu, pe numele său mic Crin, nu-și va putea depăși limitele. Zero prezență la voturile finale exprimate mi se părea un record imposibil de realizat pentru un parlamentar aflat în libertate. M-am înșelat: conform unei monitorizări a Institutului pentru Politici Publice, Crin Antonescu are 0% (zero la sută) voturi finale exprimate prin vot electronic în sesiunea septembrie – decembrie 2011. Vorbim despre un senator “legitim”  al României – și susțin legitimitatea sa, chiar dacă a răsărit în Parlament de pe locul doi din colegiul din care a fost desemnat, electronic prin repartizare națională, să reporezinte și el pe cineva (asta este lege, trebuie să aibă efect întotdeauna, nu numai când ne convine). Astfel Chiul Antenescu își bate propriul record: acela de a avea din 2008 și până în 2010, inclusiv, mai puțină activitate în Parlmentul României decât senatorul PSD Cătălin Voicu care era, la data stabilirii tristului record, de mai bine de un an la temnița cu capace (unde tot șmecherul zace).

Pentru a realiza dimensiunea chiulului pentru care este plătit Chiul Antenescu, IPP ne dezvăluie scorul locurilor 2 și 3 în acest trist clasament al indolenței, nesimțirii și incompetenței. După “somnoroase păsărele”, vine senatorul PSD Nicolae Moga cu o prezență de 23% (deci nu chiar procente mici și extrem de mici – după cum este obișnuit să obțină Adormitul Neamului) și senatorul independent fără voia sa Mircea Geoană, cu 27%.

Uite așa avem și explicația grevei parlamentare instituite de către Chiul Antenescu: să mascheze cele zero procente prezență la muncă prin aducerea tuturor colegilor săi de Uniune Suspine și Lamentații la numitorul comun al lenei. Mi se pare interesant cum individul acesta care –ar vrea președintele României se umflă de somn toata ziua, iar seara urlă pe tembelizor că este dictatură. Ar fi foarte interesant daca cineva i-ar monitoriza prezența î studiourile lui Dan FELIX Voiculescu.

Mă întreb: dacă nu-i place programul de guvernare, că începe prea de dimineață, de ce se grăbește (lent, forte lent, în ritmul său) să ajungă la Putere?

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

48 de răspunsuri la Salve Romania, Homo incessum (supinus, segniter, ignavus, piggrum, inertis) te salutant!

 1. Nihil sine Dex zice:

  supinus, -a, -um: adj. intors, indoit pe spate; rasturnat, lenes
  piger, -gra, -grum: adj. lenes, trandav, indolent; greoi
  ignavus, -a, -um: adj. lenes, trandav, obosit, las
  segnite: adv. lanced, molatic; trandav, indolent, lenes; moale
  iners, -ertis: adj. 1. (mai rar) fara pricepere, fara talent, incapabil, prost: artes, quibus qui carebant, inertes a maioribus nominabantur CIC. artele, de care cei ce erau lipsiti erau numiti de stramosi „inertes”, ~ poeta OV. poet slab; 2. (frecv.) lenes, inactiv, fara vigoare, inert, trandav: lingua factiosi, inertes opera PL. harnici la vorba, lenesi la treaba, ~ senectus CIC. batranete lanceda, ~ stomachus OV. stomac lenes, inertes aquae OV. ape statatoare, inertes horae HOR. ceasuri de sedere, versus inertes HOR. versuri fara vigoare, inertes glebae VERG. brazde neproductive, inertes querelae LIV. jeluiri zadarnice; 3. (oc) sperios, fricos, nevolnic: pecora inertia VERG. animale sperioase, ad proelia trudere inertem HOR. a impinge la lupta un nevolnic; 4. (despre gust) insipid, fad: ~ caro HOR. carne fara nici un gust; 5. (poet. act.) care te incremeneste, amortitor: ~ frigus OV. ger care te incremeneste
  cessator, -oris: s.m. lenes, trandav
  incedo, -ere, -cessi, -cessum: vb.i. si vb.t. 1. a. a merge, a inainta, a pasi: quacumque belua incederet CIC. pe oriunde inainta monstrul, ~ ad templum VERG. a merge la templu, a foro incedo domum PL. din for, merg spre casa, incedunt per ora vestra magnifici SALL. calca prin fata voastra trufasi, ~ passu inerti OV. a merge cu un pas lenes, ~ cum silentio PLIN. IUN. a merge in tacere, ~ pedibus IUST. a merge pe jos, altus incedit LIV. merge cu capul sus, ~ per urbem donis conspicienda meis TIB. a merge prin oras admirata prin darurile mele, ego quae divum incedo re¬gina VERG. eu care merg (sunt) in fruntea zeilor; b. (mil.) a inainta: agmen reliquum ~ coepit LIV. restul convoiului incepu sa inainteze, usque ad portas urbis incessere LIV. au inaintat pana la portile orasului, ~ in hostes SALL. a inainta contra dusmani¬lor, propius incedentes TAC. inaintand mai mult, incessitque itineri et proelio TAC. inainta pregatit si pentru drum, si pentru lupta; (vb.t.) incedunt maestos TAC. bat locurile nenorocite; 2. (fig.) a. (abs.) a veni, a se ivi:postquam tenebrae incedebant TAC. se lasa intunericul, ubi crepusculum incesserit COEf. cand se va lasa inserarea, tanta commutatio incessit, ut… SALL. s-a produs o atat de mare schim¬bare, incat… ubi formido mentibus decessit, lascivia atque superbia incessere SALL. cand teama le-a dis¬parut din suflete, in locul ei se ivira dezmatul si tru¬fia, rumor incedebat ea fieri… TAC. se raspandea zvonul ca acestea se fac…; b. (cu D.) a patrunde: exercitui omni tantus incessit dolor, ut… CAES. in¬treaga armata fu cuprinsa de atata durere, incat…, mulieribus belli timor incesserat SALL. frica de razboi pusese stapanire pe femei; c. (cu Ac.): legiones seditio incessit TAC. spiritul razvratirii cuprinde legiuni¬le, ipsum cupido incesserat Tarenti potiundi LIV. il cuprinsese dorinta de a cuceri Tarentul, timor patres incessit, ne… LIV pe senatori ii cuprinse teama sa nu…

  • Greva_fiscala zice:

   „erectus”, inseamna, ca are p…anglica sculata? (amestecata cu ciment, ceva armatura,sa-l tina bine si drept?) Ori, branza, viezure, varza, manz,… etc? Si cam asta e! Un nebun, ajuns si el la o patre din ciolan! (prea mare, pentru cat il duce gamalia). Daca ii pui mustacioara, seamana cu un hitler, de tot rasu’-plansu. Un cretin, pe care, sper ca istoria il va ignora complet!

 2. ElCucui zice:

  Deci PSD-ul a înfăptuit un act de dreptate când l-a retras pe Prosty de la șefia Senatului.

 3. baricada zice:

  Super tare! Excelent!.. Ce-i mai place berula…

 4. grig zice:

  ce naiba sa fac fratilor ca sunt membru pnl de 10 ani,partidul bunicilor mei.Ce ma fac cu crin?Unde sa ma duc? la naiba?

  • Sare'n Ochi zice:

   schimba-l pe Crin, salveaza partidul!
   este pacat sa moara sufocat de securisti si turnatori inca un partid istoric!

   • casu zice:

    poate face switch si se duce unde e locul securistilor si turnatorilor, in PDL
    [ADMIN zice: switch ar trebui sa faca unicul tau neuron, ala cuplat pe Antenele unui turnator dovedit de justitia romana ca a fost turnator – adica cu patalama. esti prea spalat pe creier sa realizezi ca in ce a mai ramas din Partidul National al Lenesilor este cea mai mare densitate de colaboratori ai fostei Securitati]

    • Nevermore zice:

     Manechinescu – turnator
     tac’su, Amadeo Lazarescu – turnator
     ala de plimba scanduri prin sediu – turnator
     Ghise – turnator
     Porumbacu – turnator
     Sorin Rosca DELEANU Stanaescu – turnator
     Rusanu – turnator
     oasele „domnesti” – turnatori
     samda – turnatori
     restul Guzganieni.
     Nu ca mi s-ar parea altii mai frecventabili, dar sa te aliezi pe fata cu FELIX si sa-i gasessti scuze pentru loviturile de stat din 89 si 90 lui ILICI, mi se pare a fi cel mai odios lucru posibil din istoria recenta. La fel de odios ca si tradarea liberala a lui Tatarescu din 47-48. Dar, nem de parveniti, sunteti obisnuiti cu tradarea, nu?

     • ceaikovski zice:

      rusanu turnator? unii zic ca a r fi mai mult decat atat… gioni raducanu, etc…
      Pai atunci juma dinprofii de la ASE au semnat cu secu. 🙂 E si normal, la cata spaga luau de la studentii straini, secu era gramada pe ei si ca sa scape, semnau in draci.
      Smedescu ala care a infiintat romano-americana, era tot din astia, pe deasupra si prieten cu rusanu, din teleorman 🙂
      Nu mai zic de catedra de analiza din ase, plina oki cu … aceeasi specie. Dan Dumitru Popescu a fost si presedintele agentiei de restructurare (cea care a jefuit societatile de stat, pentru prima oara in tara asta, intre anii 1994-1998, pana sa fuzioneze cu FPS) sub premier Vacaroiu. Mie sa nu-mi spuna nimeni cu si cine a jefuit, vandut pe nimic societatile romanesti, ca pdl sau mama mare. Vacaroiu a fost primul, care a tutelat cel mai mare jaf, cu aj agentiei de restructurare, apoi cu FPS si pe urma Nastase cu legea IMM-urilor. La dracu’ Cu legea in mana, a OBLIGAT societatile sa vanda pe nimic, celor carora inchiriasera active. Legea nastase spunea ca dupa 1 an de nefolosire a activului, esti obligat sa-l vinzi, in aceasta nefolosire intrand si inchirierea, in mod abject interpretat. Pretul de vanzare nu era stabilit de societate, ci de celcare inchiriase, in cardasie cu asa-zisii evaluatori de la judecatorii. Chiriasul schimba becuri un an de zile si le inregistra in contabilitate ca investitii, dupa care… ma rog, povestea e lunga si mizerabila.
      deci, daca mai vine pe aici vreunul care va spala pe creier cu cine a jefuit tara asta si cu alte tampenii, sa-i spuneti: vacaroiu cu nastase, sub tutela lui Iliescu Ion.

 5. grig zice:

  am lucrat afara,si cind m-am intors am gasit organizatia locala cu 30% din membrii vechi,70% multi oameni de calitate,plecasera de la pnl. Am incercat un dialog cu „liderul” organizatiei (alta alianta pe plan local) dar raspunsul a fost…… nu.Pana la urma e de inteles are 10 clase si vrea sa fie primar.Trist dar adevarat.

 6. theo- nona zice:

  crin ,a distrus liberalismul, crin este un papitzoi pus de patriciu
  la prins muste, IN PNL, nu mai sunt liberali.

  • Sare'n Ochi zice:

   in PNL mai exista numai petro-liberali

   • grig zice:

    s-a nimerit ca am urmat acelasi traseu cu Crin Antonescu: PAC(Manolescu),PNL-AT (Horia Rusu),PNL Stolojan.Am crezut ca impreuna am „luat lumina” in anii 90 de la GDS,Romania libera(atunci scria si Sorin rosca stanescu,ce dezamagire!!! ) ,Academia catavencu(pt.care puteai lua bataie in mijloacele de transport in comun),DOMNU TANASE(caruia incerc sa-i trimit inapoi cartea „Clientii lu tanti Tamara” (ori nu a scris-o dumnealui,or nu a inteles ce a scris) , farul calauzitor Mircea Dinescu(sigur a participat la revolutie pt.a bucatari-ce dracu constiinta trece prin stomac,boborul mi-e dator,am fost primul purtator de cuvint al lui Iliescu.),si atatia alti ziaristi de calitate(chiar Rodica Culcer D-le Antonescu).Astept si eu ca un liberal convins sau cel putin ca un urmas al bunicilor mei liberali un semn …

  • ceaikovski zice:

   Theo, primulliberal din tara a fost campeanu, turnatorul din diaspora. Partidul lui nu mai este. Aripa tanara din pnl, a fost infiintata de tariceanu, patriciu si catarama. aceasta aripa tanara este acum PNL. Nici macar pnl-Campeanu nu mai e, pe Campeanu il aduc pe la sindrofii, la misto.

 7. theo- nona zice:

  nichipercea mihai voicu, se tzine de escrocherii,
  dar laträ ,ca un cätzel tras de coadä.

 8. ribelalu zice:

  @ grig
  Si eu am fost simpatizant al liberalilor insa liberalii au fost si sunt cele mai mari carpe politice din Romania. Nu vreau sa mai vorbesc de perioada regalista si de Tatarascu ci doar de perioada de dupa 1989
  – au tradat partidele istorice si anticomunistii din tara asta intrand la guvernare alaturi de slugile lui Iliescu
  – consecinta fireasca? nu au mai intrat in parlament
  – s-au tradat intre ei, existand la un momentdat o gramada de partide „liberale”: PNL, PNL-AT, PNL-CD, PSL, PL-93, PAC samd
  – s-au milogit de taranisti si Coposu le-a mai dat o sansa, bagandu-i pe usa din dos in Coneventie astfel reintrand in randul partidelor parlamentare. „multumirea” a venit dupa cativa ani cand s-au retras din Conventie si au aruncat pisica moarta numai catre taranisti
  – nu au procedat ca taranistii in momentul in care PNTCD nu a mai intrat in parlament
  – au „spart” alianta DA si s-au aliat neoficial cu Ion Iliescu
  – s-au aliat oficial cu turnatorul „Felix”
  – s-au aliat oficial cu socialistii, teoretic adversari ideologici
  – au legitimat mineriadele
  – au combatut cu toata puterea toate masurile de dreapta din ultimii ani
  – au dus lenea la rang de virtute
  – au adus nivelul dezbaterilor politice la un nivel extrem de jos
  – populismul a ajuns la cote nemaintalnite din anul 1990, sustinand tot ceea ce vine din Occident este daunator Romaniei
  si multe multe alte lucruri

  • grig zice:

   in mare parte de acord, dar trebuie sa nu uitam ca totusi liberalii au partcipat din plin la faurirea(suna ca dracu…)Romaniei moderne,cu toate pacatele lor.Stii care este dramoleta ? In anii 90(o tempora….) in mica mea familie de prieteni LIBERALI, faceam schimb de idei,hai sa-i spunem ideologie(desi e prea mult spus) ,cu simpatizantii PNTCD.Normal ,acum se distreaza pe seama mea……tu cu tot cu crin si pnl-ul ne veti urma,acolo unde ne-a trimis pe noi Ilici, emil..,zoe,

  • Sare'n Ochi zice:

   tradarea este in sangele lor. sunt niste gunoaie clare – un gunoi deosebit este Norica Nicolai care a sarit din barca taranistilor in cea a liberalilor. alt gunoi este Ciocalteu. alt gunoi este Decebal Traian Remes. la Cluj ca si gfunoaie tradatoare sunt Nicoara, Uioreanu si Norica care in 2004 au tradat de 2 ori intre tururile de scrutin, cu mult inainte de marea tradare Tradatoriceana din aprilie 2006! cei 3 imputiti au tradat alianta D.A. si s-au predat lui Ioan Rus (Ucu a lui Besa) si intre tururile de la primaria Clujului si intre tururile la presedintie – numai sa-si pastreze posturile si pentru ca nu credeau in victorie. si sustin asta, tradarea lor de imputiti, si in fata unui tribunal!

 9. Arizonianul zice:

  Tare mi se pare că situaţia de azi, a fost „coaptă” de cei care au plănuit loviluţia.
  Am să mă explic: cei care voiau să-l dea jos pe Plumbuitu’, ştiau că poporul se va deschide spre vest, ştiau că se vor înfiinţa diferite partide, ştiau că mai devreme sau mai târziu, vor scăpa situaţia din mână. Planul era simplu: nici un partid, nici o grupare politică, nici o organizaţie fără oamenii noştri de încredere!
  Oamenii de încredere, securişti mai necunoscuţi, dar bine pregătiţi, au lăsat impresia că în ţară, viaţa politică pulsează.
  Cârtiţele plantate în diferite partide, au lucrat fără un efort vădit (inexperienţa oamenilor în ale politichiei, permitea asta). Astfel, partid după partid a pierit sau a fost anihilat cu bună ştiinţă.
  Silviu Brucan, coplănuitor al loviluţiei cu Kaghebilă era conştient că şi acest fel de control va fi inoperabil după un timp. S-a gândit animalul că pe o perioadă de 20 de ani, ce mai trai pe vătrai pentru ei.
  Ce n-a ştiut SB, este faptul că masele sunt formate de oameni fără orizont, de o crasă incultură politică şi conduşi în viaţă de principiul ţigănesc: „E cald? E bine. E călduţ? Tot e bine. Este rece? Hai să ne mutăm şatra”…
  Cam ăsta ar fi motivul pentru care toate partidele seamănă între ele.
  Ce nu au luat în seamă „Creierele roşii”, totuşi, este faptul că un om li se va opune. De aceea au îndreptat tunurile spre el, bombardându-l zi şi noapte, ca să-l distrugă. Jocul obstrucţionist al opoziţiei este astfel explicat: opoziţia vrea să prelungească la nesfârşit cei 20 de ani, cu orice mijloace!!!
  Prostirea maselor prin toate căile, incluzând educaţia şi mass media, face parte din planul iniţial…
  Ia gândiţi-vă…. „Noi muncim, noi nu gândim”… Nu este trist?
  Omul liber? Nu! Categoric nu!!!
  Sclavul prost sau prostit!!!

  • Sare'n Ochi zice:

   asa este – de aceea au fost infiltrate si acum sunt conduse partidele istorice de catre niste isterici de rurnatori si colaboratori ai fostei securitati, slugi ale partidului comunist roman.

  • ceaikovski zice:

   Salve Arizonian!
   Nu stiu daca erai in tara, cand la televizor aratau scene din sedintele lui Iliescu cu viitorii oameni politici: erau acolo petre roman, patriciu (cine ma-sa era asta, de ajunsese langa iliescu? tocmai venise dinlibia, ceva de genul…) si multi care au format ulterior asa-zisele partide politice. Pe urma, in „marea adunare nationala” a lui Iliescu, adica a FSN-ului, se formau opinii diverse, iar el, le punea batiste pe tambal tuturor, toti ajungeau sa ii dea dreptate, ii manipula, ii manjea pe toti cu posturi, etc.
   toata porcaria s-a petrecut sub okii nostri, unii dintre noi au inteles atii nu.
   Ce puteam face? Sa plecam cu totii de aici. sau piata univ, care s-a terminat sangeros.
   Noi am ales sa ramanem, nu-mi parerau. Imi parerau doar ca oamenii au memoria scurta…

 10. theo- nona zice:

  NEPOTUL LUI BRUCAN SEVERIN; GANDESTE TOT LA FEL:
  dar el nici nu munceste, nici nu gandeste, sterpeleste.

 11. ceaikovski zice:

  Probabil ca pe tavanul dormitorului sau sta inscris cu litere de aur binecunoscutul slogan al functionarului la stat:
  1. Sa nu gandesti.
  2. Daca gandesti, sa nu spui.
  3. Daca spui, sa nu scrii.
  4. Daca scrii, sa nu semnezi.
  5. Daca semnezi, sa nu te miri.

  antonescu nu vrea sa se mire si de aceea nu-si asuma nici o semnatura/vot.
  Tipic liberal, inventia este a lui Ruseanu, multi l-au copiat ulterior, vazand cat de bine a scapat basma curata.

 12. noradamian zice:

  Salut! Sare 😆 Asta si facem: încercăm să-l trezim. Da’ nu reusim 😆

  • Sare'n Ochi zice:

   Sevus, Nora!
   Cea mai buna desteptare este sunetul stampilei de vot pe buletiul de vot. un rezultat dezastruos si un sut in dos – asta i-ar fi desteptarea. desi, sunt convins, va fi primit sa doarma in studiourile Antenelor

 13. ceaikovski zice:

  Pentru Antonescu Crinolina:
  Hai spune-ne tot ce stii. O sa iti ia doar 10 secunde.
  Cred ca ai un creier ca si nou, avand in vedere ca nu l-ai folosit niciodata…
  De ce intodeauna oamenii prostii au o gura mare?
  Nu ma supar ca vorbesti asa de mult, atata timp cat tu nu te superi ca eu nu te ascult.
  As vrea sa te insult, dar nu cred ca te-ai prinde.
  Daca ai fi de 2 ori mai destept ca acum, ai fi un mare idiot.
  Sunt impresionat, nu am intalnit niciodata o minte asa de mica, intr-un cap asa de mare.
  Scuza-ma, ma confuzi cu cineva caruia ii pasa de ce spui tu.
  Acum e un moment potrivit pentru a deveni o persoana disparuta.
  Acum stim de ce unele animale isi manca copiii.

  • Sare'n Ochi zice:

   nu merita sa-ncerci sa-l insulti. este suficient ca se uita in oglinda – modul sau de a fi este o insulta. mi ales la adresa celor care-l aduleaza. dar si ai isi scot parleala – ca si modul lor de a gandi/adula un nimeni este tot o insulta (la adresa bunului simt). asa ca se completeaza.

 14. gherula zice:

  Am auzit cum ca s-ar putea muta Ca(ca)patos la Kanal D. Oare nu-si ia si asistenta CrinA cu el? Drum bun si cale batuta! Allahaısmarladık! Hoşçakal! Güle güle! (2)
  Emisiunea se va numi: „İyi geceler ve tatlı rüyalar arkadas Antonescu” (1)
  (noapte buna si vise frumoase prietene antonescu), ca intimpul zilei esti un vis urat atat pentru cei care au mai mult de un neuron cat si pentru pnl-isti

  http://www.linguanaut.com/english_turkish.htm (1)
  http://www.turkishlanguage.co.uk/streetturkish.htm (2)

 15. Optimus Prime zice:

  Mi se pare normal ca Antonescu doreste sa-si legalizeze situtia prezentei nule in parament declarand greva parlamentara dar putea sa o faca singur. Aritmetica e foarte simpla: prezenta 0 x activitate 0 = 0. Ce se fac insa cei care totusi au avut o oarecare activitate si prezenta in parlament. Greva ii inmulteste cu zero pe toti aducandu-i la acelasi nivel, la pamant. Daca eu nu ma pot ridica (din pat) ii trag pe toti in kkt la nivelul meu, ca de, sunt seful lor si aici la sol eu guit cel mai tare ca am plamanii odihniti. Simpla alaturare a cuvintelor greva si liberal ma face sa zambesc.
  Oare cat a dormit ratiunea in PNL de au reusit sa avorteze un asemenea monstrulet cu miros de gaz (lampant) si antene (de emisie). Ma gandesc cu groaza ca daca pacaliciul asta ajunge presedinte (ptiu drace!) televiziunile vor emite pana la pranz doar imnul “Desteapta-te romane Antonescu” si programul functionarilor de stat va incepe la ora 14 si se va termina la ora 20 ca sa nu piarda romanasii stirile la RTV si A3.

 16. doru cu motoru` zice:

  Buna dimineata ,
  se poate sa-l omiteti din pomelnice pe Hagi al finantelor liberale ?! Pai daca ceilalti „patrioti „ mai sus pomeniti sunt tradatori,acest adevarat „patriot„ care a nenorocit o tara,un popor si implicit un buget,lasandu-ne cu un deficit,pe care doritorii de doctorate in finante,il pot lua ca material didactic,avand garantata o nota ce se va apropia de maxim,unde-l punem? Cred ca doar Iliescu-l mai egaleaza in raul facut!!
  P.S. astazi,pe la orele 13 trecute fix, distrugatorul bugetar,se preteaza la un „spectacol„:http://www.pixelulalbastru.ro/2012/02/varujan-vosganian-in-cafeneaua-lui-iocan/

  din partea mea (lista uratorilor o las deschisa) ii transmit :

  M ulta sanatate
  U rari de bine
  I ubire
  E terna

 17. ribelalu zice:

  Poate citeste si cineva din USL blogul asta si ii anunta pe sefi:

  „Amendamentele depsue in studio la Antena 3 sau la sediul Grivco NU SUNT VALABILE!”

 18. nuseuala zice:

  Cum puteti sa vorbiti atat despre cineva care nu face nimic?
  Mi se pare o chestie geniala.Vii seara spui doua prostii,bei ceva si te culci.De seara si pana a doua zi seara o gramada de oameni iti tin numele in discutii si la vedere.Cea mai ieftina publicitate. Demult mi-a spus Maica-Mare ca pentru un puturos muncesc o gramada de harnici.
  Propun si eu o greva:hai sa nu mai vorbim despre,sa nu-i mai ascultam si sa-i lasam sa doarma pe veci pe Antonesti.Cine o sa-l mai hraneasca si sa-l duca la wc?Lasati-l sa moara pur si simplu de lene.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.