Un discurs cu mâna-ntinsă pe sub masă (Despre lupi în blană de cârlani și coafați)

Uăi, frate! – dacă mi-a tihnit ceva la discursul lui Victor Ponta, altfel greu de digerat din cauza excesului de mitocănie (a ignorat-o pe Roberat Anastase) și auto-suficiență (a declamat “domnule primi-ministru desemnat” de mi s-a făcut mie greață), a fost moacele moderatorilor căzute în țăndări pe platourile „tocșourilor” Antenelor și iRealităților și bâlbele jenante care le-au ieșit pe gură (nu știau cum să se poziționeze) din momentul în care au realizat că PSD cam defectează din Uniunea Suspine și Lamentații. Berem Bogdan Chielea …ulii Chireac a atins cote de penibil demne de cascadorii plânsului în direct. După el, discursul lui Ponta “îi izolează pe protestatarii din Piața Universității, lasă poporul fără sprijin politic” (ha-ha-ha-ha! Parcă “poporul” era “spontan” în piețe la proteste!). Iar bombonica de pe vârful Uniunii Soluții Lipsă a pus-o Vasile Blaga: “poate bucuria era mai mare dacă vorbeau ambii lideri ai Opoziției”. C’ești copil, monșer? – la ora aia Crin Antonescu doarmea somn adânc de frumusețe. Dar să-l vezi când se va trezi fără să se deștepte și-are să afle că-i la colț pe coji de nucă… ! Că,  încă înainte de-a afla că avem guvern nou-nouț, mâna dreaptă a lui Crizel Antenescu a început să se prindă că-i rost de 1 aprilie 2006 (ziua Trădătoriceanului, zi în care partenerii PD din alianța D.A. au fost azvârliți de la guvernare) și-a început să mârâie. Mihai Voicu, vicepreședinte PNL, a declarat la RTV, făcând referire la discursul extrem de echilibrat și neutru susținut de către președintele PSD în Parlament cu ocazia votului de investitură pentru cabinetul Ungureanu: “am fost și noi mirați de acest discurs al lui Victor Ponta. Nu l-am stabilit împreună în USL”. Mihai Voicu, vicepresedinte PNL, s-a aratat deranjat de discursul lui Ponta, spunând că a fost deranjat “de niște idei din acest discurs, ideile de la politicile Guvernului până la componența și susținerea Guvernului. O să avem o discuție în USL pe această temă. Am crezut că nu e nevoie să stabilim împreună cum să arate un discurs”. La care Victor Ponta le-a lepricat (pardon, replicat) sec: „nu am discutat în USL discursul meu, eu îmi fac singur discursul. Dacă colegii de la PNL s-au supărat, vom discuta acest aspect. Nu înțeleg de ce i-a deranjat atât de tare, am vorbit în numele meu și dacă vor și al PSD”.
Și, ca să fie totul în clar, după investire, Mihai Răzvan Ungureanu a punctat faptul că: “această cooperare transpartinică (în interesul României) nu se poate realiza printr-o prezență și o absență”, adresându-se în special PSD “și celorlalte două partide din coaliția pe care ați constituit-o în Opoziție”. Pentru cei care au deschis mai târziu ochii, precizez că MRU a nominalizat explicit doar pe cei din PSD că îi așteaptă să vină cu soluții alternative, iar pe cei din PNL și PC i-a băgat la categoria “și alții”… Nasol și turnesol, ca să mă exprim așa.
Între timp, și Dan FELIX Voiculescu și-a dezlegat lătrăul din lesă, să-i aducă o bucă de-a lui Ponta în dinți. „Discursul lui Ponta din Parlament, foarte lung, apreciativ și aspirațional, a fost străbătut de la cap la coadă de un ton defensiv, inferior, «apologetic», chiar umil. Este până la urmă o dovadă de coerență din partea domnului Ponta care, acum o săptămână, aprecia activitatea SRI și SIE, le considera «independente» și opta pentru «stabilitate» și «continuitate»”, scrie Mircea Badea într-o postare pe blog intitulată „Ponta susține guvernul Băsescu” (nu vă sfătuiesc să accesați blogul lui Vuvuzel, doza de grețoșag este absolut letală).
Ca să nu fie acuzat chiar pe față că a întinat nobilele idealuri ale Uniunii Soluții Lipsă, Victor Ponta a ieșit la câteva ore după discursul surprinzător din Parlament cu o declarație de sanchi: “Nu există nici o intenție a PSD sau a USL de a sprijini acest Guvern. USL va contesta la CCR validarea Cabinetului Ungureanu”. De ce zic că de sanchi? Deoarece CCR s-a mai pronunțat o dată cu privire la regulamentele interioare ale Parlamentului (când cu sesizarea PSD privind numărătoarea voturilor de către Roberta Anastase) și, prin Decizia 1237/2010, Curtea a arătat că nu este de competența instanței constituționale să controleze modalitatea în care sunt puse în aplicare regulamentele celor două Camere ale Parlamentului în procesul legislativ (mulțumesc @Cetățean).

 • “Cu referire la critica de neconstituționalitate ce vizează nerespectarea unor termene procedurale prevăzute de Regulamentul Camerei Deputaților, Curtea constată că… nu este de competența sa analizarea eventualelor încălcări ale Regulamentului. Curtea Constituțională, în lipsa unei competențe exprese și distincte, nu își poate extinde controlul și asupra actelor de aplicare a regulamentelor, întrucât ar încălca însuși principiul autonomiei regulamentare a celor două Camere, instituit prin art. 64 alin. (1) teza întâi din Legea fundamentală”. În virtutea acestui principiu fundamental, aplicarea regulamentului este o atribuție a Camerei Deputaților, așa încât contestațiile deputaților privind actele concrete de aplicare a prevederilor regulamentului sunt de competența exclusivă a Camerei Deputaților, aplicabile, în acest caz, fiind căile și procedurile parlamentare stabilite prin propriul regulament, după cum și desfășurarea procedurii legislative parlamentare depinde hotărâtor de prevederile aceluiași regulament care, evident, trebuie să concorde cu normele și principiile fundamentale.

Finalul acestei zile e vocea suferindă a lui Crin Antonescu, proaspăt întors de la coafor (altfel nu-mi explic alegațiile despre potrivirea la stil cu Victor Ponta): “L-am rugat pe dl. Ponta să vorbească în Parlament în numele USL, dar nu am vorbit nici despre 15 condiții. Nu ne potrivim stilistic cu acest nou discurs al domniei sale care îi ia de noi pe mebrii Guvernului Ungureanu. Dar am văzut că însuși dl Ponta a făcut niște precizări ulterioare”.

PS: Să-mi fie rușine că am încheiat materialul dedicat acestei zile fără a-i mulțumi lui Emil Boc că și-a sacrificat familia și sănătatea (chiar dacă el întotdeauna a susținut că un adevărat și onest politician își însușește aceste riscuri din momentul în care își asumă această meserie). În cei 4 ani în care a fost scos la înaintare/și-a asumat să guverneze, Emil Boc a îmbătrânit enorm față de cum mi-l știam. În 4 ani n u l-am mai văzut zâmbind decât rareori – și știu că nu era zâmbetul lui. Când și-a dat demisia, l-am văzut zâmbind și redevenind din nou el însuși pentru prima dată după foarte mult timp. „Boc nu a încasat destul, Boc mai poate încasa”, a fost una dintre glumele nesărate ale lui Ioan Oltean făcută în 2010. Atunci au râs cu toții, mai ales acei membrii ai PDL veșnic nemulțumiți și veșnic puși pe căpătuială prin parazitarea capitalului de imagine al altora. A râs și Emil Boc, deși lui îi era cel mai greu. Eu cred că a încasat nepermis de mult, făcând lucruri insuficient de bine explicate pentru România – care vor fi consemnate pozitiv de către generațiile următoare. Sper ca acest capital clădit cu tonele de deșeuri media care i-au fost deversate în față să nu fie epuizat/irosit ci, din contră, sporit de către cei care-i urmează la guvernare. Mulțumesc, Emile.

Acest articol a fost publicat în Politichie de mărgăritar și etichetat , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

41 de răspunsuri la Un discurs cu mâna-ntinsă pe sub masă (Despre lupi în blană de cârlani și coafați)

 1. Twisted zice:

  A fost o zi remarcabila, ce s-a incheiat, iata, cu un excelent discurs al Presedintelui. Care si el a tinut sa-i multumeasca lui Boc. Merita!

 2. Grasu zice:

  Sa vezi ce emisiune o sa aiba Gudurel (gadea) deseara la Antena3!Madam grecu si musiu Radu Tudor au facut deschiderea.Parca erau doua animale lihnite de foame gata sa devoreze orice prada le iese in cale.cred ca astazi Ponta si-a pierdut timpul de antena.

 3. Claudiu Jeler zice:

  chestiunea de mai jos, circulă de azi pe net. Cred că tu, Victor, ești în mai măsură și mai bine documentat ca să decizi dacă e reală sau ba.

  Am primit si eu acest material si-l trimit pentruca o informatie suplimentara este oricand bine primita.
  CEALALTA MIZA A DOMNULUI ARAFATCu greu mai poti intelege zilele astea, daca romanii chiar isi doresc o reforma a sanatatii sau nu. Pare ca existenta domnului Arafat in Ministerul Sanatatii este suficienta pentru pacientul roman. Reformele nu isi mai au rostul. Sistemul e bun asa cum e.ROMANII SUNT MULTUMITI DE ACTUALUL SISTEM DE SANATATE?Pentru ce au iesit romanii in strada?Sa apere sistemul actual de sanatate sau efectiv sa il apere pe Arafat. Nu am sa repet aiuritoarele declaratii vanturate in ultimele zile pe la televizor, legate de disparitia SMURD, de pacientii saraci care vor plati mult si vor muri in strada, despre golanii bogati care vor sa puna mana pe averea serviciului de urgenta, etc.Nu o sa ma refer nici la miza politica a USL, care a descoperit in Arafat instrumentul de distrugere in masa pedelista, ignorand soarta sistemului de sanatate care se prabuseste in lipsa unei noi legi.Nu o sa ma refer nici la temerile lui Arafat legate de privatizarea SMURD, ci la miza ascunsa a acestui conflict.Domnul Arafat trece in ochii romanilor drept DOMNUL SMURD…si nu de ieri, de azi, ci de vreo 20 de ani. Unii zic ca e patriot si ca Romania ii datoreaza multe. Nimeni nu se intreaba ce datoreaza el Romaniei, de cand a venit aici, in 1981. Nimeni nu ii contesta contributia la implementarea sistemului pentru care statul roman a investit in el, insa e timpul sa vorbim clar. SMURD e SMURD si apartine de Ministerul de Interne. E un serviciu platit de stat, in care statul investeste si care nu e condus de domnul Arafat. Domnul Arafat este chiar remunerat de stat, ca expert SMURD, asa cum reiese din declaratia de interese a domniei sale, in 2011.Domnul Arafat are insa treaba cu Fundatia pentru SMURD. De aici vreau sa pornim ca sa intelegem ce anume il nemultumeste pe fostul secretar de stat. Pentru inceput sa vedem ca rost are aceasta Fundatie pentru SMURD si de ce a aparut ea ? Iata ce aflam de pe site:“Misiunea Fundatiei pentru SMURD este sa imbunatateasca calitatea vietii persoanelor care locuiesc si muncesc in Romania, prin sprijinirea dezvoltarii sistemului integrat medical si tehnic de urgenta si prim ajutor.Fundatia pentru SMURD functioneaza in mod independent, fara sa obtina profit, contribuind la formarea unui sistem integrat de asistenta medicala, tehnica de urgenta si prim ajutor puternic prin intermediul unor parteneriate durabile intre institutiile abilitate, cum ar fi, dar fara a se limita la, Ministerul Administratiei si Internelor, respectiv Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta si Unitatea Speciala de Aviatie, Ministerul Sanatatii, administratiile publice locale şi alte companii şi organisme responsabile şi dornice să se implice în acest sens.Fundatia pentru SMURD este o organizatie non-guvernamentala, infiintata in anul 2006, ca persoana juridica privata, non-profit, apolitica, independenta de orice alta institutie sau persoana, romana sau straina.Mai interesant devine raspunsul la aceasta intrebare….De ce a trebuit infiintata Fundatia pentru SMURD ?Motivul infiintarii Fundatiei pentru SMURD este acela de a gestiona donatiile si sponsorizarile catre SMURD precum si gestionarea campaniei 2% pentru SMURD, conform legii:“Conform art. 57 (4) – (6) si art. 84 (2)-(4) din Codul Fiscal, persoanele fizice au posibilitatea sa directioneze doi la suta (2%) din impozitul pe veniturile obtinute in anul anterior catre o entitate nonprofit, unitatilor de cult, precum si pentru acordarea de burse private.”Carevasazica, cand cetateanul directioneaza banii, ei nu se duc la SMURD care e finantat de stat, ci la domnul Arafat in ONG. In lipsa unui ONG care sa sprijine activitatea SMURD si sa gestioneze fondurile care nu provin din banii publici, multe donatii si sponsorizari devin inutile si imposibil de gestionat. Ele fie trebuie refuzate, fie varsate in conturile institutilor publice, in structura carora functioneaza SMURD, devenind uneori imposibil de utilizat si de accesat in scopul pentru care au fost efectuate.Lucrurile incep sa devina un pic mai clare.Deci domnul Arafat strange bani prin Fundatia SMURD in numele serviciului SMURD.Citind mai departe pe site aflam ca nu ii place concurenta si ca din pacate exista si oameni rai care ii pun la indoiala corectitudinea.Urmarind toate aceste lucruri va intrebati probabil despre cati bani e vorba ? ….de multi bani,fireste. Iata ce aflam de pe site…“Potrivit raportului de activitate 2010 – 2011, Fundaţia pentru SMURD a avut venituri totale de 8,6 milioane de lei şi cheltuieli de 2,9 milioane, înregistrând astfel un excedent de 5,7 milioane de lei, adică aproape 1,3 milioane de euro . Din redirecţionarea a 2% din impozitul pe venit, Fundaţia pentru SMURD a obţinut, în perioada 2010-2011, 4,9 milioane de lei, în creştere cu aproximativ 86% faţă de perioada anterioară. Potrivit statutului, profiturile obţinute în urma activităţii, pot fi distribuite sau investite numai pentru realizarea obiectivelor Fundaţiei.”,iar un ONG un are voie sa aibe profit la final de an.Ce se intampla cu banii ce nu au fost cheltuiti?Adica 1,3 milioane euro.Se impart intre membrii fundatiei ca venituri.Va intrebati acum,avand toate aceste date, ce anume l-a nemultumit pe domnul Arafat la noua lege ? Va spun eu…un articol prin care SMURD(institutia MAI) va putea primi donatii in mod direct. La fel si spitalele care vor deveni fundatii, tocmai pentru a putea primi in mod direct sponsorizari si donatii,fara interventia unor ONG-uri. Iata articolul din noua lege….“Art. 27 (1) Finantarea programelor nationale de sanatate se realizeaza: – de la bugetul de stat – din veniturile proprii ale Ministerului Sanatatii – din bugetul Fondului national unic de asigurari sociale de sanatate – de la bugetul de stat si din veniturile proprii ale Ministerului Sanatatii, prin transferuri din bugetul Ministerului Sanatatii catre bugetul Fondului national unic de asigurari sociale de sanatate – din fonduri externe rambursabile si nerambursabile – din veniturile proprii ale ministerelor si structurilor de executie abilitate acestui scop – din donatii si sponsorizari – din alte surse, potrivit legiib) Asistenta integrata de urgenta – asistenta asigurata de institutiile medicale acreditate de catre Ministerului Sanatatii pentru participarea la sistemul national de asistenta medicala de urgenta si de prim ajutor calificat, institutii ale Ministerului Administratiei si Internelor si/sau din structura autoritatilor publice locale, precum si de Serviciul de Telecomunicatii Speciale prin Directia pentru apel unic de urgenta 1-1-2. Ea include ansamblul de masuri si activitati cu caracter logistic, tehnic si medical, destinate in principal salvarii si pastrarii vietii”Ca atare,banii pentru SMURD nu vor mai trece prin mainile Fundatiei domnului Arafat.In final,va propun sa privim si lista colaboratorilor din Fundatia pentru SMURD….va asigur ca e plina de surprize si sa vedeti intre cine se impart banii.Consiliul director Fundatia pentru SMURD – Dl. Dr. Raed ARAFAT, Presedintele Consiliului director
  – Dl. General locotenent Vladimir SECARA, Vice-presedintele Consiliului director, Inspector General, Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta
  – Dl. Adrian DITA, Director Corporate Affairs, IRS Management Group
  – Dl. Frank HAJDINJAK, Director General, E.ON România
  – Dl. Emil HUREZEANU, Scriitor, publicist si reputat analist politic
  – Dna. Mihaela RADULESCU, Realizatoare si moderatoare consacrata de emisiuni de radio si televiziune
  – Dl. Alex SERBAN, Senior Partner, Serban & Musneci Associates
  – Dl. Radu TUDOR, Editorialist, analist pe probleme militare „Jurnalul National”Nu-i asa ca devine limpede motivul pentru care vuvuzelele lui Voiculescu ,Vantu si Elan au sarit cu manipularile ? Li se taie fondurile si li se duce monopolul de izbeliste. Cred ca era momentul ca lumea sa afle toate aceste lucruri despre minunatul domn Arafat. Si despre o confuzie, pe care nimeni nu vrea sa o clarifice, fiindca nu se mai poate manipula informatia, cum ca SMURD se desfiinteaza, obiectul a numeroase petitii fara subiect in fond, fiindca in lege nu scrie asa ceva.ASA CA VA INTREB DIN NOU.PENTRU CE AU IESIT ROMANII IN STRADA?

 4. nu băgați în seamă ce scriu mai jos, bat câmpii:
  început de 2012: PSD + PDL (aripa Olteanu) = love.
  început de 2013: guvern PSD + PDL, cu pesedist la interne.
  sfârșit de 2013 (sau început de 2014): PDL se rupe în două.
  sfârșit de 2014: președinte pesedist.
  început de 2015: guvern exclusiv pesedist.
  început de 2016: dacă mai există, PNL este disperat că nu va trece pragul electoral.

  • Sare'n Ochi zice:

   😀
   USL se va rupe inaintea alegerilor locale.
   din ce vad eu, PNL mizeaza ca are sa se faca cald si odata cu caldura are sa se anime „strada”, populatia Antenelor si iRealitatilor si au sa-l dea jos pe Maritul Diktator.
   in 2013 – martie – vor avea loc alegerile parlamentare, odata cu cele prezidentiale.
   si, da, cred ca deja PSD+PDL = LOVE.

 5. Culai zice:

  Mdaa… Circul va continua, fără pîine pentru „populaţie”…
  Proprietăţile şi conturile clasei politicice, din străinătate, nu se ţin/sporesc, decît belindu-ne pe mai departe: lupii tineri!

 6. vasilegogea zice:

  Victor,
  daca meritele lui Emil Boc sunt, fie si numai 50% adevarate, meriti si tu toata admiratia pentru loialitatea si devotamentul (umane) pe care i le pastrezi si, mai important, le marturisesti public.
  Respect!

 7. ceaikovski zice:

  Frumos scris! Din inima, dar simt si maraitul… 🙂
  Basescu i-a multumit, dupa numaratoarea mea, de vreo 4 ori lui Boc. o data cand a anuntat premierul nou, de la Cotroceni si de vreo 2-3 ori azi, la investitura.
  Oltean este un jeg, sper sa nu mai aud de el curand.
  Ai mare dreptate in leg cu Boc. este obosit. a albit, a imbatranit, poate este si moartea tatalui un plus de amaraciune, barba semi-rasa. dar obrajii supti si lipsa zambetului, ca si parul albit masiv la tample, si „fruntea lata” capatate in timpul guvernarii, sunt exact OPUSUL infatisarii altor premieri sau ministri, care aratau mai grasi, mai spilcuiti, unsurosi. Aceia se imbogateau in post, Boc a muncit zi si noapte. FIZIC s-a vazut.
  Cine a fost responsabil cu comunicarea poarta vina neexplicarii masurilor luate de Boc, iar ministri din cabinetul lui, sa-mi fie cu iertare (nu toti) sunt vinovati prin absenta… faptul ca l-au lasat doar pe el sa incaseze a fost o dovada ingretosatoare (daca pot sa spun asa) de lasitate, o incercare fara efect, de conservare a imaginii proprii, in detrimentul celei a premierului.
  Niste lasi, niste carpe care au luat masuri la presiunea lui Basescu. Fiecare ministru trebuia sa isi explice mai bine masura care apartinea ministerului sau. Ei s-au ascuns ca niste sobolani, in spatele „marelui” spate al Bocului…
  In leg cu Antonescu: un descreierat, sa ne fereasca d-zeu sa ajunga asta vreodata intr-un post de conducere in tara asta…
  Cretin, s-a blocat intr-o logica si intr-o lozinca, are ceva personal cu Basescu, este evident. discurs extremist, care nu are nici o legatura cu un om politic al secolului 21, nu mai pomenesc de FOSTA ideologie a pnl, de dreapta. Antonescu a reusit sa duca pnl in extrema stanga, transformandu-l in partid extremist. Sa-i fie de cap! Antonescu nu face campanie pnl-ului, ci jura razbunare vesnica lui Basescu. Unde e pnl-ul in ecuatia asta?
  Ponta a fost evident marcat de numirea lui Ungureanu. De ce? Putem logicula, sau specula.
  daca a ascultat de batranii din psd, sau pur si simplu de un instinct personal, nu mai conteaza. Ungureanu i-a intins o mana zdravana, l-a asigurat de o colaborare pe termen lung, iar daca Ponta va trada aceasta mana intinsa, nu pot sa spun decat ca nu-i va fi bine; argument? Ochii ca de vultur ai lui Ungureanu…

 8. ceaikovski zice:

  am putea sa-i scriem lui Boc, o scrisoare din partea noastra, s-o posteze cinevacare are cont pe facebook, sau undeva pe sitele guvernului, sa semnam si sa-i multumim pt rezistenta, devotament si loialitatea sa. Nu i-a tradat niciodata pe cei din echipa lui, care nu voiau reforme, dimpotriva a suportat totul cu stoicism. Un om care (a fost el insusi succesiv) a facut cat a putut el mai mult si mai bine, in conditiile date, cu echipa avuta. Sa nu uitam CUM ERA INAINTE.

 9. ceaikovski zice:

  Lui Crin Antonescu ii transmit niste cuvinte de Martial:

  „Zadarnic te tot tii de pasul meu,
  Si-n urma mea schelalaiesti mereu;
  Oricat ai sta sa latri, nu voiesc
  Ca faima ce ravnesti sa-ti daruiesc.”

 10. ribelalu zice:

  In ultimii 22 de ani am avut multi nebuni care au dorit sa fie presedinte: Baratianu-cartof, vraciul ala, Jiji, Vadim, DDD dar Antonescu ii intrece pe toti.

 11. Sare'n Ochi zice:

  reiau aici si ce am scris pe Politeia:
  am fost si eu invitat la iRealitatea Cluj sa ma ia la tabarca “moderatorul” si invitatul. m-am tinut batos – iar am fost facut public basist 😀 . catre final ma intreaba “moderatorul”: nu credeti ca Traian Basescu este o stafie? la care am raspuns clar si raspicat: cunosc o singura stafie: Ion Ilici Iliescu!
  i-am zis moderatorului ca face cam mult praf rosu in studiou si ca discursul lui l-am auzit si de la Gadea si l-am citit si la Ciutacu pe blog.
  m-a luat cu “poporul” si vointa strazii si i-am zis ca sa ma scuteasca de “poporul antenelor si irealitatilor” – textual… 😀
  ca-i dictatura si ca are sa vina caldura si-atunci are sa iasa poporul in strada.
  si i-am zis ca ma bucur si ca se vor bucura si ailalti romani care muncesc sa li se ia banii sa li se dea celor care poporesc in strada.
  alalat ii dadea inainte ca Basescu este idiot. l-am intrebat daca e convins ca ar fi putut zice acelasi lucru si despre Iliescu si Nastase pe vremea democarturii lor (am zis democratura, dar n-a prea inteles despre ce-i vorba 😀 )
  si de fiecare data le-o retezam cu Ponta carea a zis: ca vrea vot uninominal, ca vrea parlament de 300 de parlamentari, ca saluta guvernul MRU (ma rog, mai bagam si io in ele 😀 ), ca sprijina reformele, ca USL se sparge, ca vom avea alegeri parlamentare in 2013, ca-i Constitutional.
  ei bazaiau despre Securitate, io le dadeam peste nas ca Securitatea n-a absolvit Oxford-ul, ci doar Stefan Gheorghiu si ca stiu io vreo cativa care ianinte lucrau la Ape sau aveau Trabant vopsit in negru sa para limuzina si acum au probleme cu matusile, trofeele calitatii, termopanele. aia au fost buni de saraci si cinstiti ce au fost si au chemat minerii sa bata poporul? apoi: poporul meu iesit in strada a fost de un milion si am luat bate de la minerii lui Iliescu. poporul meu a fost de 5,5 milioane care am cerut sa ni se faca parlament unicameral si 300 de parlamentari si vot uninominal. 5,5 milioane suntem mai prosti decat cateva mii de membri de partid si alti platiti sa-si piarda vremea in piete?
  calm, zambind tot timpul – cred ca am fost un cosmar pentru ei. da, cand facem reforma administrativa, le pasam in timp ce elucubrau. pai ca UDMR-ul e cu voi. zic: nu-s membru de partid – si-apoi, inainte de emisiune v-ati laudat ca il veti suspenda pe Maritul Dictator (exact asa 😀 ) cu ajutorul UDMR, ca Frunda a trecut de partea poporului. samd (ce-mi place cat de magarete am fost!

 12. Jeler Robert zice:

  a fost primul prim mimnistru al Romaniei :Emil Boc ;sper ca si altii sa i urmeze exemplu ,ducem lipsa de astfel de oameni ;Bravo lui !!!

 13. Bun baiat Emil Boc. Proasta echipa pe langa el. Vorbesc despre fesenistii din partid care l-au lasat singur sa incaseze, in timp ce ei hahaiau gros, se bateau pe burta transpartinic si-si vedeau de afacerile grase!

 14. Multumim domnule Boc. Ati scos tara din rahat. Sa n-o lasati s-o scufunde altii la loc.

 15. Când și-a dat demisia l-am văzut pe premierul Emil Boc cum și-a recăpătat buna dispoziție.S-a văzut cu ochiul liber că nu a fost omul care să țină cu dinții de scaunul puterii. Felicitări sincere !
  L-au împovărat grijile țării iar dușmanii i-au făcut zilele și mai grele. Sărmanul a fost un adevărat erou.
  S-a văzut eliberarea pe chipul său.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.