Hoţul strigă hoţii

de Ribelalu

Zi de zi, de dimineaţă de la ora 14,00 până seara târziu, când pleacă Gâdea la culcare, Crin Antonescu, unul dintre mulţii „viitori preşedinţi” pe care i-a dat ţara asta (Vadim, Jiji, DDD, Geoana şamd) trâmbiţează pe toate canalele media: „Parlamentul este ilegitim”.

Deşi nu credeam să spun asta vreodată, dar Crin Antonescu are dreptate 100%.

Să luăm cateva exemple:

Crin Antonescu (PNL): A candidat pentru Senat în București. După număratul voturilor pe primul loc s-a clasat Ionuţ Popescu de la PDL, urmat de Crin Antonescu. Senator a ajuns Crin Antonescu.

Ludovic Orban (PNL): A candidat în Bucuresti şi s-a clasat pe locul al doilea, în faţa sa situându-se Irinel Cristian (PD-L). Cu toate acestea, la redistribuire, Orban a prins mandatul de deputat.

Bogdan Olteanu (PNL): Bogdan Olteanu (a demisionat între timp), era la momentul alegerilor preşedintele Camerei Deputaţilor şi şeful de campanie al PNL. A obţinut locul trei în colegiul în care a candidat. În schimb, la redistribuire, Olteanu a primit un nou mandat de deputat pentru că a obținut un scor mai bun în comparație cu restul candidaților liberali din Capitală.

Sergiu Nicolaescu (PSD): A candidat din partea PSD+PC în colegiul 1 Senat din Bucureşti, unde a obținut locul doi  fiind învins de democrat-liberala Cornelia Cazacu. Este senator în prezent.

Cristian David (PNL): A obţinut locul 2 în colegiul pentru Senat în care a candidat. În prezent este senator de Vaslui.

Ion Ghișe (PNL): A candidat pentru Senat în colegiul 3 Braşov şi a obţinut performanţa de a se clasa pe locul 3 – deşi într-o perioadă fusese primarul municipiului. În prezent este senator, are credite la bancă şi trăieşte doar din indemnizaţia de parlamentar, motiv pentru care nu a fost de acord să-şi dea demisia din Parlament.

Şi ultimul pe listă, cu voia dumneavoastră, fostul prim-ministru din momentul alegerilor şi lider al PNL în acel timp:

Călin Popescu Tăriceanu(PNL): Premierul Călin Popescu Tariceanu s-a clasat într-adevăr pe locul 1 în colegiul Ciofliceni cu 10.121 de voturi. Insă tot pe locul 1 în Colegiul 3 Ilfov s-a clasat un alt candidat PNL, domnul Ștefan Thuma, cu 10.139 de voturi. Datorită legii electorale elaborată de PNL,  în Ilfov PNL avea dreptul la un singur mandat și acesta trebuia să revina, conform legii, domnului Thuma. Nu se ştie de ce (sanchi!), domnul Thuma a renunţat la mandatul care i se cuvenea, iar în locul dumnealui a fost desemnat ca reprezentant al Ilfovului următorul candidat al PNL, nimeni altul decât preşedintele de atunci al PNL, domnul Călin Popescu Tăriceanu.

Curat legitim, domn’ birjar!

UPDATE:

Să punem și originalul dacă Victor a pus fotografia 🙂

Acest articol a fost publicat în Ghinion 100% și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

28 de răspunsuri la Hoţul strigă hoţii

 1. ela zice:

  si io zic tot asa!

 2. EuCuMine zice:

  Si, asa ca sa fie tragi-comedia completa, e ca, pe legea asta facuta cu varful pilozitatii anale, cei din PDL au sanse mari sa aterizeze in Parlament pe locuri castigate (la scor brut) de catre altii. ‘Uninominalul’ PNL/PSD/APD-Parvulescu are sanse bune sa le stea in gat genitorilor.

  Eeh, e greu cu tesla asta, dom’ne…

 3. theo- nona zice:

  a fäcut-o de oaie, BIVOL SAU CARLAN,

  crinolin este scäläbäiatul isteric, ce nu poate sä-si gäseascä fatza

  A ZBURAT PORUMBELU:

 4. noradamiann zice:

  Salut 🙂 Ghinion: securistilor adunaţi sub umbrela penele le-a fost scris să fie condusi de Chucky, păpusa ucigasă. Ce să-i faci, ironia sorţii 😀

 5. Yeba zice:

  Așa deci, eu nu am loc în organizația Ribelală de femeie, mi se spune în față că e prea strâmtă. Organizație de pălării aveți? De umbreluțe?
  Intrebarea acuta este însă alta: unde-i verișoara, de ce ratează aceste evenimente?
  Oana Stănciulescu este așa cum am spus la altă postare, dar nu cred că a avansat atât de repede încât s-o elimine.

 6. theo- nona zice:

  la B1 este o discutzie fierbinte, bänicoiu ,este unul din cele mai libidinoase
  creeaturi posdibile, repretä nicte ineptzii de cretin

 7. Yeba zice:

  Nț, OS asta de aici pare aproape drăguță, Dana, aproape sănătoasă. Cred că vorbim despre personaje diferite, o să vă trimit eu niște capturi, imgine & voce, cand vin la sedinta de organizatie.

 8. Mih. zice:

  Sare, la asa imagini, cuvintele sunt de prisos.
  Nici nu stiu ce sa fac mai intai: sa mor de ras sau sa inchid ochii ca sa scap cu viata! :)))
  Iata si portretul de maine al grandomanului megadelirant:
  http://thealchemicalegg.com/72Vamp12.jpgmadman

 9. observator zice:

  Salarii in medicina Ghise Ioan
  Asociatia PMI PATRONATUL MEDICINII INTEGRATIVE BUCURESTI MANAGER COMUNICARE SI DIALOG SOCIAL 173.000 lei venit anual incasat declaratia avere Nr. 55/08.06.2011 depusa la senatul ROMANIEI , este suma incasata de tov. Ghise Ioan pe langa inemnizatia de senator

 10. Culai zice:

  Elocvent „palmares”…
  De ce nu s-a dat publicităţi, mediatizat masiv Atunci?!?
  Că, acum, cu mortu’sub preş…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.