Ursul și vulturul cădeau în picaj de pe cea mai înaltă creastă. Pe la jumătatea înălțimii, vulturul îl intreabă: “Ursule, tu știi să zbori”? “Nu”. „Cool, man”!!

 • RESUSCITAREA SCENARIULUI “CAPITANUL LUPOI” (“ARMATA E CU NOI”, URMEAZA SA-SI REACTIVEZE ION ILICI ILIESCU „TERORISTII CARE TRAG DIN ORICE POZITIE”): Un locotenent al Armatei romane, Alexandru Gheorghe, a venit luni seara la mitingul din Piata Universitatii in uniforma militara, pentru a protesta fata de faptul ca „omul de bun simt, muncitor, e batjocorit in ultimul hal” si „deasupra lui s-au ridicat nulitatile absolute”. „Un grup de ofiteri din armata romana m-a ales pe mine sa le reprezint nemultumirile. Ei au familii, credite, obligatii … asta am simtit ca trebuie sa fac eu ca om, ca roman si ca ofiter”, a spus ulterior tanarul ofiter, care a fost invitat in studiourile Antenei 3. Intrebat in Piata Universitatii ce are de spus despre Traian Basescu, tanarul a raspuns: „Nu am treaba cu dl presedinte, inca este comandantul meu legal”. „S-a incercat deturnarea gestului meu. Am fost instigat sa vorbesc de rau presedintele tarii, dar n-am facut asta si n-am sa o fac. Gestul meu e unul sincer”, a adaugat el, in studioul Antenei 3. Tiberiu Fratila, purtatorl de cuvant al MApN, a afirmat ca locotenentul Alexandru Gheorghe a incalcat prevederile legii privind statutul cadrelor militare si o serie de prevederi din reglementarile actuale. Tiberiu Fratila a invocat un articol din Legea nr. 80/1995 a Statutului cadrelor militare, care prevede interdictiile si restrangerile exercitiului unor drepturi si libertati, respectiv „participarea la mitinguri, demonstratii, procesiuni sau intruniri cu caracter politic ori sindical este interzisa, cu exceptia activitatilor la care se participa in misiune”; In replica, locotenentul Alexandru a spus ca, potrivit articolului 118 din Constitutie, „Armata este subordonata exclusiv vointei poporului pentru garantarea suveranitatii, a independentei si a unitatii statului, a integritatii teritoriale a tarii si a democratiei constitutionale din Constitutie, armata e subordonata exclusiv vointei poporului”. „Consider ca nu am facut altceva decat sa-mi respect juramantul pe care l-am depus acum 8 ani de zile, cand am intrat la Academie. Acum, democratia constitutionala e incalcata si oamenii nu protesteaza pentru ca se simt prea bine”, a adaugat el. Dupa care tanarul l-a intrebat pe Tiberiu Fratila sa-i transmita publica ordinele pe care trebuie sa le urmeze, dar acesta a precizat ca se vor aplica reglementarile in vigoare.
 • Alte declaratii (inconstiente) facute de locotenentul Alexandru Gheorghe la Antena 3: Motivele sunt multiple dar cele care au pus capac sunt nesimtirea unor oameni ca Iulian Urban care-si permit sa faca oamenii viermi din spatele pupitrului… acel tip de bataie de joc la adresa omului smplu care a indurat reduceri de salarii, de pensii trebuie sa inceteze. Peste tot lumea ma intreaba ce face armata pentru ei si nu stiu ce sa le spun. Mai sunt ofiteri din SRI – patrioti, va spun sigur – si le cer (in numele cui, al sau personal – dar cine plm e tovarasul locotenent? -n.m.) sa faca front comun. Iar Bisericii Ortodoxe Romane as ruga-o sa nu uite ca este institutia de baza a tarii alaturi de Armata si le spun preotilor in sutana ca trebuie sa fie alaturi de oameni. Nu pot sa spun ca nu mi-a fost frica. Am avut nopti intregi de insomnii gandindu-ma ce trebuie sa fac … Indiferent daca ma aresteaza sau nu eu stiu ca am sa fiu cel mai liber om din Romania, fiindca am facut ceea ce trebuie. Sunt un patriot si im iubesc tara si neamul. Voi, presa, sunteti inca cei care ne dati speranta de libertate si de mai bine. Fara voi am fi dus-o foarte rau.

Nu degeaba se spune ca este suficient un par la un car de oale. Baiatul acesta in uniforma a incalcat grav legea – in plus, ca reprezentant al unui grup de ofiteri, s-a si asociat in vederea savarsirii infractiunii. Ce este mai grav este faptul ca s-a dus cu o lectie invatata – numai ca nu a recitat Imnul National la Antena 3 – de la preoti cu crucea-n frunte, la patriotii din SRI samd. Nu stiu cine ce pazeste, dar asistam la o lovitura de stat data prin intermediul televiziunilor care practic rostogoloesc informatiile (as risca sa fac comparatia cu rostogolirea datoriilor suverane pana s-a intrat in criza), transformand 10 manifestanti intr-o suta, o suta in zece mii samd. Mutarile Puterii sunt numite obsesic concesii si manifestari de slabiciune – in asa fel incat sa incite lumea de pe strada sa escaladeze in cereri samd. Am ajuns ca Romania sa fie ghidonata de racnetele si istericalele din studiourile televiziunilor. Din nou, in stilul bolsevic atat de drag lui Ion Ilici Iliescu, dreptul fortei primeaza fortei dreptului.

Referinte:

 • Locotenentul Alexandru Gheorghe de la Câmpia Turzii: un provocator inconştient. Să vă spun de ce cred că locotenentul Alexandru Gheorghe de la Câmpia Turzii este un provocator inconştient. Un ofiţer al Armatei Române a venit îmbrăcat în uniformă şi a ţinut un discurs în faţa protestatarilor din Piaţa Universităţii. Gestul său concentrează mai multe încălcări ale legilor militare. În primul rând este vorba de părăsirea garnizoanei fără aprobare. Locotenentul a recunoscut la Antena 1 că a „a încălcat puţin legea”: avea voie în ziua lui liberă să meargă până la Sibiu, dar el a venit până la Bucureşti şi îşi asumă această faptă. Aici trebuie spus că legea o încalci sau nu, nu o încalci „puţin”. Apoi gestul lui reprezintă o acţiune politică (militarilor le este interzis să îşi manifeste public convingerile politice, dacă vă amintiţi armata era politizată pe vremea comunismului) şi o încălcare a regulamentelor care interzic militarilor participarea la manifestaţii de protest. În discursul lui locotenentul Alexandru Gheorghe a încercat să se auto-victimizeze, a spus că reprezintă mai mulţi colegi care gândesc ca el (ce înjurături o să-i tragă colegii când or să ajungă să dea declaraţii peste declaraţii!).
 • Modesta mea instrucție militară, căpătată în cele șase luni de armată la termen redus, îmi spune că dl locotenent Gheorghe a încălcat în cel puțin trei puncte regulamentul militar: a participat la o manifestație cu caracter politic, a părăsit garnizoana fără să anunțe și a dezonorat haina militară. Însă marile momente ale istoriei reclamă soluții extreme, să nu ne cramponăm de asta.
Acest articol a fost publicat în Țara bizonului liniștit și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

93 de răspunsuri la Ursul și vulturul cădeau în picaj de pe cea mai înaltă creastă. Pe la jumătatea înălțimii, vulturul îl intreabă: “Ursule, tu știi să zbori”? “Nu”. „Cool, man”!!

 1. Radu zice:

  o sa fie supus unui examen medical amanuntit, e clar ca nu-i sanatos. :)) poate asta o fi liderul mult asteptat de cei din USL. :)))

 2. Pingback: Locotenentul Alexandru Gheorghe de la Câmpia Turzii: un provocator inconştient

 3. Claudiu Jeler zice:

  .. de groază frate. Cu cât l-or fi plătit pe instabilul ăsta??? Auzi el explicație, articolul 118 din Constituție!!! Ăsta încă nu a aflat că au fost alegeri democratice și atunci poporul și-a manifestat voința, acel popor trebuie să-l apere el, nu pe cei câteva mii de (din câte înțeleg nu au fost mai mult de 10.000/zi în țară, ăsta a fost vârful cred), mai puțini decât se strâng la un meci fotbal..mediocru. Ăștia nu-s poporul, ăstia-s câțiva. Sigur, între ei sunt și câțiva care chiar ..au pretenții normale, legate de realitate….cum ar fii ăia cu taxa auto (pentru asta chiar ar merita să ieșim în stradă – mă refer la chestiunea cu mașinile vechi, înmatriculate, să ieșim să zicem că trebuie schimbată, da…asta da), și alta..era aceea cu legalizarea marijuanei, restul…utopii. Părerea mea

 4. theo- nona zice:

  bunä dimineatza.

  acel tanär, a fost f. bine plätit si se aude, asta a fost opera lui VOICULESCU-SRS,
  si KGB: SE SPUNE CÄ ACEST KGB- ESTE REACTIVAT:
  au vrut sä creeze un nou calfat, eroul sträzilor.
  au väzut cä se sting protestele.

  el singur , a spus cä a fost instigat.

  escroc nerusinat. trebuie cäutatä vizuina sarpelui. acolo trebuie sä fie marele instigator

  prieten cu escrocii moguli si kgb.

 5. O fi vrut să devină erou. Manipularea care se face de atâția ani asupra lor, le-a spălat creierul.
  Găsesc că statul a greșit prin instituțiile sale.
  CNA-ul ce a făcut în toți acești ani ? S-a instigat tot timpul iar nimeni n-a spus nimic. A fost o complicitate.
  Să dea și ei banii înapoi .

  • Sare'n Ochi zice:

   daca CNA exista, manipularea dusa la extrem de catre Antene si iRealitati nu ar fi existat. unde legea nu se aplica, ea nu exista.

   • Acum te întreb Victor, nu este de vină și premierul Boc ? Și partidul unde a fost ?
    L-au lăsat pe președintele Băsescu să se lupte de fiecare dată singur.
    Singura dată când au luat o atitudine fermă a fost în cazul reclamării la UE de Ponta și ai lui.
    Și atunci care au fost cei care au luat atitudine ? Monica Macovei și Sever Voinescu.

    Ce fac ceilalți Victor ? Afaceri cu colegii pesediști și liberali ?

    • Sare'n Ochi zice:

     in primul rand de vina este partidul. nu au fost alaturi nici de Basescu, nici de Boc – mai ales de Boc pe care l-au lasat sa fie hulit, batjocorit si transformat medatic in carpa lui Basescu. Boc este loial – el nu l-a parasit pe Basescu niciodata. de ce nu au iesit ceilalti lideri ai PDL sa-i ia apararea lui Boc si sa explice ei reforma in numele lui? au preferat in schimb sa-si faca partipriurile pe banii statului si imaginea partidului + intelegerile cu amicii din PSD si PNL. asa ca lupta a fost a lui Basescu si Boc in tandem – parasiti si urati de restul partidului.

     • De aceia te iubesc prietene. Ce știi despre ce vrea NR ? Apropo de e-mail-ul primit astăzi. Am avut senzația că pune paie pe foc..

      • Sare'n Ochi zice:

       inca nu l-am citit. dar cred ca este scris la cald si-ayunci trebuie musai sa contina nitel oportunism, sa se plieze pe situatie. NR este obligata sa nu fie perceputa ca fiind de partea lui Basescu. atata asteapta USLinoasa sa faca o legatura si sa toace indepartand oamenii care nu au mai votat de multa vreme si de aceasta noua miscare. este musai delimitarea. dar am sa citesc si-am sa-ti raspund maine – azi nu mai pot judeca rece – sunt prea apropiat „afectiv” de TB si scarbit de USLinosi (si nicioodata nu este bine sa dai raspunsuri in astfel de conditii, ca esti fals).

       • brindusa zice:

        M-a deceptionat Mihail Neamtu atacandu-l pe Emil Boc (fost -UASCR-ist) cand despre unul din apropriatii NR se stie ca a avut aceeasi orientare ( Valeriu Stoica- fost activist PCR).- (de parca ar fi singurii! :))
        Savantul Baconschi a beneficiat de facilitatile iepocii de aur si alte metale grele.Sa nu uitam ca tatica a facut parte din patura privilegiata a vechiului regim ( de parca ar fi singurul !:) )
        Sa trecem de fazele cu olimpiada cunoasterii si rasului si sa ne concentram pe fapte!
        A da cu laturi e tipic de „mahala treaza” – sa fiu in antiteza cu modaliatatea urata prin care ministrul Diplomatiei romanesti a segregat traitorii din Romania ( buni sau rai i-au dat o leafa din bugetul statului !) – precum si ritualul bicisnic de mazilire a ministrului de externe a domnului Baconschi ( merita demis pentru lentoarea reactiilor MAE la atitudinea francezilor fata de romani,lentoarea atitudinii diplomatiei romanesti la tupeul declaratiilor „poetice” ale sotiei ambasadorului Ungariei din data de 15 martie 2011 -Tg.Mures) ). Oricum, Dl Baconschi are, in schimb, timp BERECHET si, incarcat cu energie pozitiva, in calitate de prim VP al PDL, dispune in prezent de parghiile necesare in a-si de monstra loialitatea fata de partidul care l-a lansat -ca pe o comeata- in functia de PDL-ist SEF! (De parca ar fi singurul !:) ). Astzi , nu mai exista niciun impediment pentru a fi criticat de mass media ca foloseste comunicarea MAE in scopul propagandei de partid.
        ( http://bogdan-apostolescu.blogspot.com/2011/05/mail-ul-mae-folosit-de-baconschi-pentu.html)
        Sa fie foarte atent domnul Neamtu si sa nu devina dalmatian, este instruit , tanar, mare atentie la COLOANA VERTEBRALA ! Discul intervertrebal este cel mai vulnerabil si se frange extrem de usor la un simplu soc mecanic! ( se intelege licenta! ) Si ar fi pacat pentru proiectul sau, proiect, banuiesc, in care crede si investeste si suflet.
        Fara derapaje si clisee din avatarurile politichei dambovitene ca este pacat de dumnealui.

 6. Mih. zice:

  Mi-a „fugit” comentariul…
  Da’ l-am prins pe fra-su’:
  AGhe – posibil „martir” al „revolutiei” rosii/editia 2012- scapat de sub controlul superiorilor si al tratamentului de specialitate.
  Cam prea multa psiho-patologie in prim-planul „spontanului” protest movement.

 7. ribelalu zice:

  Vineri seara, la o plimbare prin centrul orasului m-am intalnit cu un bun amic, maior la jandarmi aflat in misiune. Misiunea consta in supravegherea unui grup de vreo 50 de pustani care pendulau intre Prefectura si sediul PDL. Am stat putin de vorba si mi-a spus cam asa:
  „Stii bancul ala cu atentatul cu deltaplanul? Asa e si cu „astia” (arata spre pustani): tara de rahat, manifestanti de rahat. Astia isi iau banutu` de la „sponsori” si se distreaza si eu stau de o saptamana aproape numai in unitate si pe strazi in frig.”

 8. ribelalu zice:

  Coane…eu cred ca se aplica un alt banc:

  „Un tip cade de la etajul 10. In timpul cazaturii striga:
  – Mi-e frica, mi-e frica…
  Pe la etajul 1 schimba discursul:
  – De-aici nu-mi mai e frica…de-aici am mai cazut”

  Eu cred ca USL-ul e pe la etajul 1 acum si a prins curaj.

 9. theo- nona zice:

  kgb–si-a mobilizat oamenii din armatä.

 10. vasilegogea zice:

  Dragă Victor,
  dacă trăieşti într-un sistem totalitar „ilegitim şi criminal”, nu numai că ai tot dreptul (universal) să te revolţi împotriva lui, dar ai chiar obligaţia moral s-o faci. Dar, dacă te afli într-o democraţie (fie ea şi imperfectă – dar, există vreo democraţie perfectă? nu tocmai vocaţia ei sistemică de a se autoregla permanent prin proceduri non-violente o face în permanenţă eligibilă?) a nega sistemul înseamnă a fi antidemocraţie.
  Ori, dacă asupra sloganului „monarhia salvează România” se mai poate discuta, un slogan de genul (chiar dacă încă nu explicit formulat) „anarhia salvează România” nu mai e nimic de discutat. Ci, totul de respins. De respins, da, dar tot cu respectarea tuturor procedurilor democratice.
  Iar derapajul în derizoriu atunci cînd se evaluează asemenea situaţii nu duce decît la „fracturarea” picioarelor democraţiei! În fapt, ar trebui să avem grijă s-o „încălţăm” mai bine, după anotimp şi după masură.
  Respect sentimentele celor care protestează cu bună credinţă. Sentimentele pot fi individual adevărate. Dar, atenţie, ele nu exprimă totdeauna adevăruri socialmente acceptabile.
  Tu ştii, Victor, că eu (ca şi tine, de altfel) am trecut – nu fără „cicatrici” – prin toată această dezbatere, atît în forul intim al conştiinţei mele, cît şi în forul cetăţii. Sper, deci, ca măcar tu să înţelegi corect ceea ce spun: nu toţi cei patru cai care trag carul Raţiunii (ai „sufletului”, la Platon) sunt „ascendenţi”, doi dintre ei, care întrupează patimile, sunt „descendenţi”.
  Să încercăm să ţinem „carul Raţiunii” întreg (şi integru)!
  (Fără să-mi dau seama, am depăşit spaţiul unui comentariu obişnuit, aproape transformîndu-mă într-un „occupy blog”! Te rog să mă ierţi!)

  • Sare'n Ochi zice:

   😀 si asa nu ai mai comentat de multa vreme.
   respect, exact ca si tine, orice demers sincer. nu-mi plac manipularile si derapajele catre anarhie. ceea ce trebuie sa marturisec – am constatat ca exista in strada tineri pe care nici o manipulare nu-i va intoarce din drum: destepti, stiind ce vor si care sunt convins ca pot fi nucleul unei noi miscari morale, sociale, politice.

 11. Culai zice:

  Nimic din ce ne doare sufletul şi ştim că şi pe alţii îi doare (ca oameni normali, nu amestec aici nişte dezaxaţi, nişte politruci, nişte matracuci) nu-i „ochiupiblog”… Părerea mea, ca unul ce mă simt (şi) vizat.
  Pe mine nu mă caracterizează – ca să-i precizez Domnului Gogea, altora care poate nu mă-nţeleg – anarhia, nici partitismul, ci Apolitismul … Visez, aspir la o Societate Civilă care să desfiinţeze toate partidele, indiferent de culoare, condusă nu de meritocraţi (ce naiba o mai hi ş-aiasta) ci de Oameni Cinstiţi şi Drepţi. Au mai fost propuneri (nu de-ale mele!) şi pe alte bloguri, dar nu se iau în seamă, fiindcă acum mai toţi au un angajament… partiPolitic, desigur!
  PS: aş rîde, de nu m-ar bufni plînsul… Ce îi ăla Partidul Săracilor, propus de unii zăltaţi?… Poate-al săracilor cu duhul… Nici la acela nu aderez!

 12. Sare'n Ochi zice:

  ce scria Baconsky pe blogul sau in 16 ianuarie:
  “După ce ani de zile și-a etalat figura uzată exclusiv pe ecranele bătrânei Securități, Crin Antonescu a trecut în sfârșit la fapte. Mă rog, nu direct – asta ar fi cerut prea mult curaj –, ci prin interpuși, simpatizanți ai ordinii noi pe care ne-o pregătesc locotenenții și caporalii lui Ion Iliescu. Alături de copilotul său Ponta, a lansat un apel la manifestații pentru suspendarea Președintelui “în stradă” și răsturnarea guvernării PDL.Acțiunea a culminat ieri seară în centrul Bucureștiului. Ca la Londra vara trecută, vajnicii suporteri ai democrației de macadam au spart, incendiat, bătut și au aruncat cu piatră cubică. Nu știu dacă au dus democrația până la capăt, furând plasme pentru a putea urmări mai confortabil analizele atât de fine ale tonomatelor de serviciu.Să fi declanșat soarta SMURD toate aceste nobile pasiuni stradal-televizive? Sau doar carisma domnilor Antonescu și Ponta? Sau poate exasperarea galeriilor fotbalistice a fost stârnită de dictatura PDL?Habar n-am. Știu însă că un lucru devine din ce în ce mai clar pentru toți românii de bine. A început încleștarea pe viață și pe moarte între forțele trecutului și proiectul unei noi Românii. Opoziția și-a activat în sfârșit întreg arsenalul moștenit de la Ana Pauker, Teo, Luca și Dej: derbedei înarmați, dezinformare, propaganda urii.Ne acuză că vom fura alegerile doar pentru că vrem ca românii să voteze, în diaspora și acasă. Ce vor ei, în schimb, e ca o populație imbecilizată de televiziuni, înfricoșată de scenarii apocaliptice mereu dezmințite de realitate și, mai nou, de bătăușii scoși pe străzi, să aleagă în locul reformei Statului retorica urii și neputinței ridicată la nivel de program politic.Anul care începe va fi crucial pentru România. Opțiunea e simplă: reformă, responsabilitate, siguranță sau regres, populism, domnia bâtei. Alegerea o va face însă România vrednică, România care muncește, România însetată de viitor, nu mahalaua violentă și ineptă încolonată, ca minerii odinioară, în spatele moștenitorilor Securității“.
  eu sunt total de acord.

 13. așadar, în regimul Băsescu cadrele militare participă la mitinguri politice.
  legea interzice acest lucru, dar pentru militarii subordonați guvernului Boc/Băsescu nu contează acest lucru.
  ce dovadă mai trebuie pentru a sesiza dictatura băsistă evidentă?
  cerem să înceteze toate aceste intimidări ale protestatarilor, realizate prin prezența ostentativă a forțelor armate în mijlocul manifestației!
  cerem, de asemenea, demisia ministrului de Interne, întrucât jandarmii din subordinea sa nu au percheziționat ofițerul MAI pentru a-i confisca arma de foc, în timp ce manifestanților nu le-au permis să aibă la ei nici măcar cuțite, săbii, furci sau topoare.

 14. theo- nona zice:

  PERCEPTZIA DL: BACONSCHI; ESTE ACEIAS CU A NOASTRÄ,
  cumea USL-ipocristii de serviciu atunci l-au critica, acum il compätimesc.

 15. ceaikovski zice:

  Bizonul revolutionar „forteaza portile televiziunii romane, pentru a anjunge in studioul 4 al acesteia, de unde sa vorbeasca liber”.
  Stati pe-aproape, sa urmarim lovitura de stat in direct.
  De kkt.

  • Sare'n Ochi zice:

   doar nu protesteaza in fata adevaratei tembeliziuni romane libere, cu adevarat libere!?

   • ceaikovski zice:

    Nope. Rezervistii, cei care au fortat intrarea in TVR au zis ca aceasta televiziune este ASERVITA lui Basescu.
    Mai mult, au reprosat directorului TVR ca nu a prezentat pe TVR1 revolutia lor. Acesta a raspuns ca s-a prezentat dar pe TVR Info, care are buletin de stiri din ora-n ora, ca pe TVR1 nu se poate, deoarece acest program are alta structura.

 16. carat zice:

  Se incearca destabilizarea armatei. Voiculescu (securistul, kgb-istul, turnatorul inclusiv al propriei familii, delapidatorul conturilor ceausiste la care avea acces(Crescent, Dunarea etc)), caci el este creierul acestor manifestatii si actiuni, isi doreste o lovitura de stat, dar fara *armata e cu noi*, e cam greu de dus la indeplinire acest deziderat. Prin acest tanar infantil pe care de acum in colo il va supermediatiza, iar daca va fi exclus din randurile armatei, precum ar trebui, va dati seama ce o sa urmeze,- revin, prin manipularea acestui tanar, si mediatizarea acestuia se incearca manipularea si atragerea in capcana a cat mai multor militari. Sa vedem acum cum vor reactiona serviciile secrete la astfel de provocari antidemocratice si antinationale.

  • ceaikovski zice:

   UIte, sa-ti zic o chestie: cunosc pe cineva din garda veche a contrainfo din MApN, care ma tot foote la cap de anul trecut, ca „lasa o sa vezi tu”, sau „o sa fie cu bate in strada” si altele.
   Cu ceva timp in urma, il luam la misto, acum imi dau seama ca e organizata avand sustinerea inclusiv a celor din garda veche (pensionari acum) a structurilor de secu, CI din armata, etc.
   Culmea, este ca acest personaj l-a votat pe Basescu si a tinut cu el, s-a intors insa impotriva in mom in care s-a pus pb micsorarii pensiilor. M-am intalnit asta-vara cu individul si mi-a marturisit ca lui i S-A MARIT PENSIA in urma recalcularii si atunci l-am intrebat ce mai are de reprosat guvernului, presedintelui. A raspuns cu o tacere lunga…
   Ce intelegi? Problema s-a dus, ba dimpotriva (!!!) boala a ramas…
   Cretini care au intrat in diverse ccturi. Inclusiv vizite nocturne cu Maries…

 17. Sare'n Ochi zice:

  Asta-i marea mitingeala?
  Jandarmeria Romana: Aproximativ 200 de persoane protesteaza in Piata Universitatii, 1.500 la nivel national – hai siktir uslinosilor care vor sa para ca sunt multi! si scarba aia de Crinolina a declarat ca nimeni nu si-a dat demisia – dar ieri se dadeau de caesul mortii – mortii ma-sii de destabilizator!

  • crisuadi zice:

   Imi place cum le intorci in final :))))))
   Azi , in Constanta , cei 15-16 protestatari au schimbat tactica . Au pornit pe strazi , insotiti de politie si de jandarmi . Asemenea fete dubioase te fac sa-ti schimbi parerea despre expresia scursura societatii…Eu am crezut ca printre ei or fi unu’-doi oameni normali…Bos-che-tari ! Stiti ce-i aia boschetar ? Eh , astia sunt in Constanta ! Sunt ai lu’ Mazare , treaba lui , sa se spele cu ei pe tichia rosie ! Multumesc lu’ Dumnezeu ca am dispretuit intotdeauna Comunismul si Socialismul ! !

 18. carat zice:

  AR TREBUI SA MI SE FACA FRICA ? ASTEPT CA CINEVA SA-MI SPULBERE TEMERILE
  Cati spioni rusi (si nu numai) sunt oare infiltrati in armata romana, la ce nivel, si cati vanzatori si tradatori de tara si-au oferit serviciile agenturilor straine? Daca numai in UM din care face parte iresponsabilul (?) militar manifestant de 27 de ani din Campia Turzii, sunt cativa (cati oare, ca sa REUSEASCA sa-l manipuleze intr-atat si ce functii ocupa? ) cati vor fi la nivel de tara ? Incepe sa mi se faca frica.

  • ceaikovski zice:

   nu i-ai vazut moaca lui Base azi? Era calm. Pentru noi aceste semnale conteaza enorm.

  • ceaikovski zice:

   acum inteleg ca mie mi-ai scris chestia asta.
   Frica? De ce? asa cum sunt rusii, tot asa sunt si americanii, si multi altii, nu-ti face pb dpdv asta.
   La nivel de tara, aia care-s spalati pe creier si/sau platiti, sunt acum in strada. Restul sunt la munca.
   Problema e ca li s-a permis in mod … nepermis sa-si faca tone de televiziuni acestor tradatori de neam. Dar cine are bani mai multi ca structurilii? O televiziune costa, nu e usor s-o tii.
   Crezi ca da videanu o buca’ de marmura din viloaiele lui?
   Sau blaga o basca/cascheta pt asta?
   O televiziune este cea mai buna si sigura metoda de spalare pe creier, dezinformare, manipulare, atribute adjudecate de multa vreme de structurilii.
   Cu un efectiv mai mic, eficienta mare. 🙂

 19. dan zice:

  un tembel acel ofiter.un papa lapte idiot ce poti sa-i ceri.problema e ca el lucreaza ptr noi.avem oameni prosti ce lucreaza ptr noi romanii. cum eliminam prostii din anumite functii e problema.

 20. ceaikovski zice:

  IOn Iliescu: „Refuz sa dau replici unui om care nu merita nicio consideratie”
  Ce sa spun, rahat criminal ce esti!

 21. Acidutzu zice:

  Mooamaaaa ce le-a tras una peste botul USLinos Traian Basescu!!!!!!
  „Se observa o veselie a demolarii”, a declarat marti presedintele Traian Basescu la ceremonia de investitura a noului sef al diplomatiei Cristian Diaconescu, in prima declaratie facuta dupa debutul proteselor impotriva actualului regim politic. El i-a atacat foarte dur pe liderii Opozitiei, comparindu-i cu fostul presedinte comunist al Republicii Moldova, Vladimir Voronin.
  Se observa o veselie a demolarii, probabil reusita recunoscuta international deranjeaza pe foarte multi, si nu pot sa nu observ ca mesajul domnului Ion Iliescu care, nici mai mult nici mai putin, aproape de pe masa de operatii, transmitea nici mai mult nici mai putin ca presedintele in functie trebuie sa raspunda, in conditiile in care dansul inca n-a raspuns nici pentru mineriade, nici pentru victimele de la revolutie. Il vedeam pe Crin Antonescu si pe Victor Ponta care sustin, nici mai mult, nici mai putin, demisie presedinte, demisie guvern, demisie Parlament, adica o Romanie neguvernata. Vedeam activisti din Consiliul Politic al Armatei chiar astazi, fosti colonei din Armata Romana dar care niciodata n-au fost dincolo de munci agricole unde faceau propaganda lui Ceauseascu, ii vedeam manifestand vigurios impotriva a ceea ce s-a facut pana astazi pentru redresarea Romaniei si, foarte adevarat, am vazut in acestre ultime 2 saptamani romani nemultumiti, pe buna dreptate nemultumiti, si pentru care va trebui si mai multa explicatie si solutii.”
  – Am vazut televiziuni ale unor fosti turnatori la Securitate promovind international dezastrul din Romania
  – Oameni care au trecut in paralel prin ajustari, taieri de salarii, ridicari de TVA – toate acestea au creat unor oameni care ar vrea ca Romania sa se intoarca in anii 90 posibilitatea de a se urca pe valul nemultumirilor populare
  – Aveti misiunea de a recunoaste nemultumirea oamenilor fata de masurile care s-au luat, dar care erau necesare;
  – Stiti ce ma socheaza cel mai tare? Ca mesajul lui Ion Iliescu, Ponta, Crin Antonescu, fostul colonel Dogaru, sint similare cu mesajele fostului presedinte al Republicii Moldova, actual sef al partidului comunistilor, Vladimir Voronin”

 22. theo- nona zice:

  si criminalul, a räspuns………….eu nu zic dar spun……………………

  deja fac spume, de maine sä vedetzi atacuri si manipuläri, bani aruncatzi pt.

  häitasi, o sä-i cheme si pe aia dela balk.

  oricum trebuia sä-i rusineze pe acesti porci.

  cineva de acasä , spunea presedintele este f. räcit.

  escrocii scriu cä plangea si era beat. asa nenorocitzi sunt.

 23. theo- nona zice:

  nu mä duc la copac, panä nu pleacä vaca din zaläu si porcul ei.

 24. theo- nona zice:

  CNA TREBUIE DESFINTZAT, PRIMESC SALARII DEGEABA:

 25. ceaikovski zice:

  Stiti cumva al cui este postul nou de Tv GI GA tv? stiu ca are afinitati cu Pinalti…
  Printre mutrele prezentate ca facand parte din echipa, am vazut-o pe grasa blonda, veninoasa cu draci, de la antena 3, care prezenta revista presei, dimineata.

 26. Bască ilie zice:

  Sare,
  Zi-mi și mie, te rog, de unde rezultă că nu s-a schimbat compoziția politică a guvernului, odată cu intrarea lui Diaconescu la MAE ?
  1. Exista UNPR în compoziția politică inițială (la momentul când a primit încrederea guvernului)?
  2. Nu există UNPR acum în compoziția politică actuală?
  Adică: ce era înainte avem și acum sau ce nu aveam înainte nu avem nici acum și implicit nu s-a schimbat nimic?

  • Sare'n Ochi zice:

   tovarasul Oprea de la Armata este UNPR de la momentul constituirii ultimului guvern Boc. deci exista UNPR atunci cand actualul guvern a primit „incredere”. deci de schimbat nu s-a schimbat nimic. decat ni s-au intins noua nervii.

   • Bască ilie zice:

    Ultimul guvern care a primit votul de încredere în Parlament și s-a constituit prin adoptarea HP nr. 39 din 23 dec. 2009, (inclusiv Oprea Gabriel). UNPR s-a înregistrat oficial la 20 apr. 2010, cu fast pe 1 mai 2010.
    http://legestart.ro/Hotararea-39-2009-acordarea-increderii-Guvernului-%28MzQ0NDY4%29.htm

    • Sare'n Ochi zice:

     aha. am inteles. si-atunci la momentul constituirii, ce era – independent?
     se poate interpreta. trebuie sa-l intreb pe specialitul in constitutional @Cetatean.
     revin.

     • Bască ilie zice:

      Era independent la momentul constituirii guvernului și nu se iau în considerație mutațiile ulterioare. De altfel și Baconschi era independent la aceeași dată de 23.12.2009; a intrat în PDL abia în 28 septembrie 2010.

     • Bască ilie zice:

      Dragă Sare
      Dacă ai ajuns la concluzia că opiniile mele nu au valoare decât dacă obțin notă de trecere de la @Cetățean, nici nu știi ce glumă bună ai reușit să spui.
      Voi încerca să nu o interpretez ca pe o jignire, dar nu cred să-ți facă mare plăcere dacă mă vei determina să-mi apăr nu doar conținutul comentariilor mele ci mai ales ideile aflate în contradicție cu cele considerate de tine definitorii sau interpretate de mine cameleonice (când pornesc de ex. de la afirmația „laptele este negru, ba am și-un feeling că nu-și va schimba culoarea, fiindcă e beton”, dar fără să bagi de seamă aceeași problemă ți se prezintă terminată în „laptele este alb, ce v-am zis eu?”, adică în final este un lapte praf)
      Eu îți apreciez postările, cu multe sclipiri originale, am o deosebită considerație pentru ceea ce faci și,am mai spus-o, ai vână. Eu cred în arsenalul tău personal și mi se pare o pierdere să ți-l neglijezi cu miza pe ideile contradictorii sau din surse impresionante.
      Toate cele bune și inspirație!

      • Sare'n Ochi zice:

       !?
       Doamne fereste sa pun la indoiala opiniile tale sau sa le verific.
       am vrut sa mai am inca o opinie intr-un domeniu la care nu ma pricep. nu ma pricep decat la jurnalim – ori o conditie necesara si suficienta pentru ca o informatie sa fie veridica este verificarea din 3 surse distincte.
       revenind la subiect, UNPR, situatia sta asa: la data constituirii guvernului Boc si validarii de catre Parlament al acestuia (la care mi-ai dat legatura), gloriosul UNPR nu exista ca partid. este o scapare a Parlamentului ca a validat ca ministru un om dintr-un partid inexistent. intre timp, CCR a dat o hotarare de constitutionalitate pe existenta UNPR zicand – il ating si este/exista. inteleg (si poate gresesc) ca CCR a validat greseala initiala a Parlamentului trecand guvernul Boc al-nu-stiu-catelea in legalitate. zilele trecute a fost numit in functie Cristian Diaconescu de la UNPR. cu UNPR-ul trecut in legalitate si cu forma de guvern Boc al-nu-stiu-catelea constituatizanta (sper sa fi zis bine :D) de cate CCR, nu mai era nevoie de consultarea Parlamentului. daca da, dupa cum afirmi tu, atunci inseamna ca acea greseala initiala a Parlamentului, chiar Parlamentul ar trebui sa si-o asume si sa taca – ei au gresit primii si nu au facut scandal. sau, daca au facut scandal, inseamna ca au primit un raspuns de la CCR si lucrurile au intrat pe fagasul unei legalitati de care numai in Romania stim sa ne bucuram: scarpinatul pe dupa ceafa. oricum trebuie sa ne hataram cand are CCR dreptate – cand ne da noua dreptate sau si cand da dreptate dusmanului? 😀

       • Bască ilie zice:

        „este o scapare a Parlamentului ca a validat ca ministru un om dintr-un partid inexistent”
        Nu, în niciun caz nu stă în picioare această concluzie. Nicio normă constituțională sau legală nu interzice numirea unui ministru independent, așa cum au fost la 23.12.2009 Oprea și Baconschi. Ambii au fost validați în prealabil în comisiile parlamentare. Faptul că ulterior au intrat fiecare în câte un partid nu schimbă cu nimic compoziția politică din momentul învestirii guvernului (în baza hotărârii nr. 39, prin care Parlamentul a acordat votul de încredere). Ca UNPR-ist, Diaconescu schimbă acea compoziție politică inițială, fiindcă acum este cooptat în guvern un partid, iar remanierea asta ține de temiul art. 85 alin 3, adică prin aprobarea Parlamentului și nu direct prin decret. De ex. președintui interimar (cum a fost Văcăroiu în locul suspendatului Băsescu) i se interzice să fie membru unui partid, neutrul tuturor românilor 🙂 , or artificiul aplicat a fost să se autosuspende din PSD. La fel poate să procedeze și Diaconescu, sau să demisioneze din UNPR. Dacă nu o face, iar PSD atacă în instanță decretul de numire, poate să aibă probleme. Această măsură este mai sigură decât autopsia preventivă. 🙂

        .

 27. Mih. zice:

  Salut!
  N-am vazut/citit, dar inteleg ca TB este acuzat/atacat iar pe mici detalii de constitutionalitate.
  Bre, domnilor, uitam cu cine avem de a face? Nici TB, nici consilierii lui (nu se vede, da’ se simte), n-o zbarcesc Acum pe asa subiect. Sa fim sobri si sa zambim la „glumitele” uslinoase. 🙂

 28. theo- nona zice:

  si dacä punea un independent, la remanierea , unui singur ministru

  nu este nevoie de parlament, sunt niste escroci läträi cei din USL

  ASA AU FÄCUT SI CU GEOANÄ, cä ei au dreptul.-………………………….cretini ce nu
  stiu legile, s-au le interpreteazä dupä plac.

 29. theo- nona zice:

  crin-cretin si co-chilotul, sä-si conteste mamele, cä pe tätucul criminal iliescu

  il adorä.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.