Jurnalistul șantajist – numai atât și ar fi bine. Eu știu că este trompeta mass media a procurorilor și “serviciilor”

Mihai Șoica nu este, nu a fost nicodată și nici nu va fi jurnalist. El este trompeta procurorilor, judecătorilor, securiștilor pe nou și a oricui va dori să dea un ban și să-și rezolve problemele prin intermediul unei așa-zise prese, presă care-l conține cu titulatura de jurnalist pe acest Mihai Șoica. De acest individ, care a dorit cel mai mult și cel mai mult să ajungă polițist dar a căzut la testul psihologic, au profitat unii-alții, în general procurori ratați care nu ar fi avut caz fără presiune mediatică și/sau colonei și generali (nici nu mai contează arma) care au dorit să se răzbune pe unii pe alții, sau să-și arunce pe piață elucubrațiile (de politicienii de duzină care s-au folosit de bietul indidivid nici nu mai are rost să vorbim). Mihai Șoica răspunde prezent la orice apel de genul “măi, tu ești jurnalist, hai că am o poveste pentru tine” – ia povestea și nici nu o mai verifică, nu mai întreabă partea “adversă” – aceasta este din start condamnată de către “procurorul” Șoicaca. Pentru astfel de practici am făcut eu în 2002 demersuri să-i fie anulat contractul cu Evenimentul Zilei, demersuri cu care a fost de acord la vremea respectivă și Florin Danciu – directorul Evenimentului Zilei, Ediția de Transilvania (între timp i-a mai trecut simțul dreptății, acum este bot în bot cu individul).
“Către conducerea SC EXPRES SRL
În atenţia domnului director Cornel NISTORESCU
Prin prezenta vă solicităm desfacerea contractului de muncă a redactorului Mihai Victor ŞOICA, angajat al Ediţiei de Transilvania a Evenimentului Zilei, pentru încălcarea gravă atît a deontologiei profesionale, cît şi a disciplinei muncii.
Menţionăm că practica acestuia de a ocoli centrul de coordonare al Ediţiei de Transilvania şi de a trimite materialele de care este interesat personal să fie promovate direct la Bucureşti a dus la nenumărate situaţii în care Evenimentul zilei a fost pus în situaţia să dea desminţiri publice. Concluzia nostră este că redactorul Mihai Victor ŞOICA a dezinformat cu bună ştiinţă, răspunzînd unor comenzi din afara redacţiei, unor interese străine profesiei şi intereselor ziarului. Cazul „vînătorii” la care „au participat” miniştrii nu este singular. La fel de grav este cel al doctorului Vanea de la Spitalul Militar Cluj, acuzat de malpraxis (la o comandă cel puţin suspectă căreia Mihai Victor Şoica i s-a făcut purtător de cuvînt) şi care s-a dovedit un fals.
Refuzînd să colaboreze cu redacţia Ediţiei de Transilvania (deşi a promis în nenumărate rînduri) Mihai Şoica se sustrage de fapt oricărei verificări preofesionale, intoxicînd periodic redacţia de la Bucureşti cu informaţii neverificate. Adăugăm şi faptul că ziaristul şi-a făcut un obicei din lansarea de bîrfe cu privire la munca echipei şi minimalizarea rolului editorial al acesteia, ceea ce aduce prejudicii imaginii redacţiei noastre pe plan local.  
Avînd în vedere că abaterile domnului Şoica de la deontologia profesională se repetă în ciuda avertismentelor nenumărate pe care le-a primit din partea noastră, vă rog să luaţi măsura desfacerii contractului de muncă al ziaristului.
Cu stimă,
Florin Danciu, director coordonator
Cluj-Napoca, 15.07.2003”
Numai că nu a fost să fie, să reușim să scăpăm tagma jurnaliștilor de un asemenea specimen. Nistorescu, ca Nistorescu – poate l-ar fi concediat atunci, dar indivizi care se dau acum deontologii neamului în materie de presă precum Cristian Tururică și Dan Tăpălagă (mai sunt în echipa de papagali de presă pe care o avea Evenimentul Zilei în 2002) au considerat că au nevoie de o asemenea slugă conectată la “servicii” și l-au convins pe Corneluș, că acesta este indispensabil. În final am plecat eu.
Am o întreagă listă care să probeze lipsa de caracter a acestui individ, oportunitatea sa de a se lăsa folosit în mod otrăvit ca și viral media al celor interesați. Am o listă întreagă cu victime de media – de la materiale cu dedicație, plătite să apară ca atare, să distrugă cariere și reputații, până la materiale cu dedicație menite să pună presiune pe judecători pentru a da sentința forită de procurori. În celebrul caz “Gazeta”, Mihai Șoica, prin relațiile în presa centrală, a fost principalul purtător de cuvânt al opiniilor procurorilor Deritei și Hrudei. Eu personal am asistat (și, da, am fotografiat, de față cu martori) momentul în care Șoica primea de la Deritei – procuror DIICOT Cluj materiale cu interceptările din Dosarul Gazeta, materiale care au apărut în Evenimentul Zilei la timp ca cei din “lot” să primească încă o prelungire de mandat de arestare. Și-ar fi primit până în ziua de azi dacă nu s-ar fi strămutat dosarul la Brăila. La primul termen după strămutare, după 6 luni de arest, cei din cazul Gazeta nu au mai fost pericol social și au fost eliberați – iar dosarul lor trenează de atunci. Și știți de ce? Pentru că nu a mai existat în Brăila sau Galți nici o goarnă mass media a procurorilor DIIcot care să facă presiune pe judecători.
Mă scuzați pentru preambul, nu l-aș fi scris, dar individul deraiază, cu complicitatea unor oameni în care am crezut că văd scânteia jurnalistului de geniu (da Liviu Alexa, așa am crezut), motov pentru care am să vă reproduc un material al unui om pe care nu numai că acest șoicaca a vrut să-l șantajeze, dar, după ce l-a provocat, l-a înregistrat ilegal acum două luni (ATENȚIE!), acum, pe fundalul unor așa-zise mișcări de stradă, l-ar scoate pe piața media ca fiind un om care ar fi amenințat cu moartea un ziarist. Da – Alin Tișe, președintele Consiliului județean Cluj, “nașul” lui Emil Boc, i-a zis într-o convorbire particulară (pe care, cu metode de securist înăscut, Mihai Șoica a înregistrat-o, fără acordul celui vizat), că, dacă îl vede pe trecerea de pietoni, nu încetinește și trece cu mașina peste el. Asta după ce trompeta tuturor celor interesați să-și rezolve problemele prin intermediul mass media, Mihai Șoica, i-a amenințat familia și l-a adus la disperare. Gunoiașul, în cârdășie cu frate-su și (din păcate) cu Liviu Alexa, se dă victimă pe site-ul știridecluj – cică este un „jurnalist amenințat cu moartea de un înalt demnitar clujean”. Zău, măi? După două luni de la convorbire ai ajuns la concluzia asta (două luni ți-a tot măcinat rotița creierașului informația?) – sau speri să-ți mai iasă ceva?
Oricum, îi rog pe toți cei care au avut de a face cu Mihai Șoica, victime ale practicilor sale pseudo-jurnalistice, vă rog să mă contactați și să vă spuneți păsul. Organele abilitate – altele decât cele pe care se bazează Mihai Șoica, pentru că le-a fost trompetă – trebuie să fie sesizate.
Până atunci vă las să citiți ceea ce a postat pe blogul personal Alin Tișe (și credeți-mă, pot să traduc organelor competente/abilitate fiecare dintre afirmatiile de mai jos – de exemplu: la masa primarului Sorin Apostu a mâncat individul pentru ca apoi, după ce acesta a fost reținut de către procurori, să fie primul care să dea „pe surse” varianta acestora șamd):
“Ce este un jurnalist şantajist ? El nu este, de fapt, jurnalist. Jurnalistul este respectat. Şantajistul nu, nici măcar în breasla sa. Jurnalistul şantajist nu trăieşte din presă, ci din şantajul şi intimidările făcute pentru a câştiga. Lansează ştiri false şi apoi aşteaptă să fie contactat pentru a obţine finanţări. Contactează persoane publice şi oameni de afaceri şi îi intimidează, că… ştie el ceva despre ei.  Duce campanii de denigrare în presă şi apoi, după obţinerea publicităţii campaniile încetează! Oare îşi aminteşte de mesajele de sărbători?! Oare îşi aminteşte de publicitatea unor firme care au contracte din bani publici şi nu numai, şi care fac publicitate pentru a fi lăsate în pace? Câte persoane sau societăţi îl finanţează pe acest şantajist pentru  a avea linişte ? Şantajează pe toata lumea, mizând pe faptul că acestora le va fi frică să reacţioneze. Ei bine , mie nu -mi este frică de acest jurnalist şantajist, întrucît în viaţă, aşa cum am spus, îmi este frică doar de Dumnezeu.
A distrus cariere ale judecătorilor, procurorilor, medicilor, profesorilor, persoanelor publice şi nu a răspuns pentru asta ! Dar acest şantajist nu acţionează singur. Ci în familie . Are şi alţi prieteni, care au aceleaşi practici !!! Un nemernic mi-a fotografiat copilul de două luni şi l-a postat pe site, deşi i-am cerut să nu facă asta! Asta se numeşte presă ? Mi-a fotografiat apartamentul şi balconul vecinilor, minţind că sunt proprietatea mea. După asta, casa mi-a fost prădata de hoţi. M-a ameninţat că mă va denigra pe presa locală şi naţională cu ştiri inventate, şi chiar a făcut-o. A fotografiat toată clădirea biroului soţiei, minţind că este proprietatea familiei, când doar mansarda imobilului este în proprietate. A ştiut asta şi a minţit cu neruşinare! A făcut publică fotografia locuinţei, expunând-o hoţilor, afectând securitatea copilului meu de două luni şi a soţiei. A urmărit şi fotografiat membrii familiei, frate, soţie, cumnată, afirmând că săvârşesc ilegalităţi. Toate aceste proprietăţi au fost dobândite înainte de a fi preşedinte al Consiliului Judeţean, nu în timpul mandatului.  Deci, ce importanţă are ceea ce am dobândit când nu eram persoana publică?? Şantajistul, a continuat să mintă şi să inventeze ştiri cu scopul de a denigra! A profitat de pe urma unor persoane publice, cât a putut cu familia sa, iar apoi a fost primul care a sărit cu picioarele pe ele. Chiar a mâncat la aceeaşi masă. Apoi a muşcat mâna care l-a hrănit. Ce caracter deosebit şi câtă demnitate are! Se ocupă de înregistrări ilegale ale unor convorbiri private şi apoi  transmite prin diverse persoane că acele înregistrari le poate face publice sau nu ?  Oare de ce? Acest jurnalism de şantaj a mai distrus viaţa şi cariera multor oameni, indiferent că discutăm despre magistraţi, profesori, medici, manageri, etc. Deşi practica aceasta este veche nimeni până acum nu a avut curajul să spună lururilor pe nume. Mie, însă, nu îmi este frică şi îi aştept alături de mine pe toţi cei care au fost şantajaţi de acest pseudojurnalist, pentru a pune capăt acestui tip reprobabil de practici. Şantajiştilor de profesie, le spun următorul lucru: Sunt dispus să fac orice… orice pentru a apăra securitatea familiei, a copilului meu de cîteva luni şi a soţiei!  Asta în calitate de părinte şi soţ . Pentru că dincolo de familie nu mai e nimic!
NU UITAȚI: TOȚI CEI CARE AȚI AVUT DE A FACE CU PRACTICILE PSEUDO-JURNALISTICE ALE LUI MIHAI ȘOICA (alții decât cei pe care-i știu și a căror mărturie o am), VĂ AȘTEPT. ESTE TIMPUL SĂ PUNEM CAPĂT UNOR ASTFEL DE PRACTICI!

Jurnalistul şantajist (2)

 • Jurnalistul şantajist nu este, de fapt, jurnalist . El trăieşte din şantaj şi ameninţări, făcute faţă de diferite persoane publice şi firme. Nu are nicio legătură cu presa . Dar, jurnalistul şantajist este şi un mincinos nenorocit ! Locuinţa personală mi-a fost fotografiată de el în mai 2008, când a şi fost prădată de hoţi. În 2004, în timpul alegerilor, familia mea nu locuia acolo!!! Soţia mea nu s-a ocupat de exproprieri niciodată. Şi nici nu a făcut ilegalităţi. Şantajistul nu se limitează la persoana mea, ci a trecut la ameninţări publice la adresa soţiei. I-am cerut personal jurnalistului şantajist să nu-mi fotografieze copilul, în prezenţa mai multor martori. Nenorocitul nu numai că a fotografiat un copil de două luni, dar a şi postat fotografiile pe site-ul său, finanţat din bani publici. Acest fapt a determinat, pe fondul stresului creat soţiei mele, pierderea capacităţii acesteia de a-l hrăni normal şi natural pe copilul nostru de doar două luni. Nenorocitule, ai pus în pericol chiar dezvoltarea normală a copilului. Jurnalistul şantajist este şi laş. Înregistrează oameni ilegal, în discuţii private, iar apoi cenzurează înregistrarea pe care o face publică. Ticălosul nu are curaj.  Adică, scoate ce nu-i convine!!! Aştept să fie făcută public întreaga înregistrare. În caz contrar voi scrie eu despre ce am vorbit. Despre firme şantajate, despre persoane şantajate, despre publicitate făcută pentru linişte şi multe altele… Chiar dacă eu nu deţin înregistrări, pentru că eu nu sunt gunoi – nu înregistrez discuţiile telefonice pe care le am cu oamenii. Sunt extrem de fericit pentru că familia mea a putut auzi din înregistrări, şi public, că doresc să o protejez şi că sunt dispus să fac orice pentru securitatea ei. Hotărârea manifestată în a-mi apăra familia de jurnalistul şantajist trebuie să dea de gândit tuturor, dar mai ales acelora care au copii. Îmi doresc doar ca, în viitor, copilul meu să fie extrem de mândru de tatăl său. Aş face apel la jurnalistul şantajist să fie escroc până la capăt şi să mediatizeze înregistrarea discuţiei private şi la nivel naţional sau mondial. Îl rog să o facă, pentru a afla toată lumea cu ce se ocupă acest escroc. Aş fi extrem de mândru, în acest context, să vadă toată lumea reacţia mea faţă de presiunile unui şantajist ordinar, care trăieşte şi a trăit din asta . Jurnalistul şantajist, deşi m-a înregistrat în urmă cu două luni, până acum a transmis prin diferite persoane că poate face public sau nu înregistrarea . Oare de ce ? În sfârşit, jurnalistul santajist şi-a dat ieri arama pe faţă. M-a ameninţat direct şi şi-a exprimat dorinţele şi intenţiile. Organele de anchetă au acum şi dovada vie a planurilor viitoare, precum şi a modalităţilor concrete în care se realizează ameninţările şi şantajul. Am fost contactat de oameni care au susţinut că au fost, la rândul lor, şantajaţi de un jurnalist şantajist. Fac apel la toţi cei care au fost ameninţaţi şi şantajaţi de acest pseudojurnalist. Firme care au plătit ca să aibă linişte. Oameni de afaceri. Persoane publice . Oricine. Aştept să luaţi şi voi poziţie şi să acţionaţi. Trebuie spus STOP acestor practici!
Acest articol a fost publicat în Ghinion 100% și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

60 de răspunsuri la Jurnalistul șantajist – numai atât și ar fi bine. Eu știu că este trompeta mass media a procurorilor și “serviciilor”

 1. Never More zice:

  Spre sfârșitul anului trecut, președintele Consiliului Județean Cluj scria pe blogul său că „a devenit o țintă”; astăzi Alin Tișe rupe din nou tăcerea și declară că este șantajat. Îl șantajează cineva pe președintele Consiliului Județean? Răspunsul la această întrebare este dat de portalul de știri locale http://www.stiridecluj.ro, care anunță o emisiune incendiară despre „Un înalt demnitar care amenință cu moartea!” Surse din media clujeană afirmă că este vorba despre înregistrarea unei convorbiri telefonice între Mihai Șoica (Evenimentul Zilei) și președintele Consililui Județean, în care acesta din urmă îi cere jurnalistului să încetează campania de intimidare și denigrare la adresa sa, să nu îi mai urmărească soția și să nu îi mai fotografieze copilul. În această convorbire, Alin Tișe spune că va face „orice” pentru a-și apăra familia și că „va călca cu mașina” pe „oricine” se mai leagă de viața lui privată și de familia lui. Despre existența această înregistrare știu mai multe persoane, inclusiv din media locală, dar și din zona politică. Mai mult, în cursul anului trecut, Șoica îl amenința pe Alin Tișe cu o plângere la Poliție pentru amenințare. Interesant este că jurnalistul nu a depus niciodată această plângere, fapt ce întărește bănuielile legitime ale președintelui Consiliului Județean că este vorba despre o tentativă de șantaj. Încă o dovadă, dacă ar mai fi nevoie, este un comentariu publicat chiar pe siteul de știri, de un anume „Mirel” (foto print screen comentariu), care dă suficiente detalii despre identitatea demnitarului „care amenință cu moartea”.
  http://www.monitorulcj.ro/actualitate/10166-cine-il-preseaza-pe-alin-tie

  • Alexa, cu „petarda” în emisiunea lui Ciutacu
   Vineri, 20 ianuarie, blogerul Liviu Alexa a fost invitat în emisiunea ‘Vorbe grele’ a postului de televiziune Antena 3 (patronat de liderul Partiduui Conservator Dan ‘Felix’ Voiculescu).
   În emisiune, Alexa a reiterat atât acuzele aduse președintelui Consiliului Județean Cluj cu o zi înainte, cât și părerea sa că Alin Tișe ar trebui „să consulte un psiholog”.
   „Bomba” lui Alexa s-a dovedit însă o petardă fâsâită, atât moderatorul Victor Ciutacu, cât și invitații din studioul de la București fiind mult mai interesați de îmbrâncelile dintre jandarmi și protestatarii din Piața Universității.
   http://www.monitorulcj.ro/actualitate/10166-cine-il-preseaza-pe-alin-tie

  • Aceasta este practica „jurnalistului”Soicaca:
   Firme şantajate, persoane şantajate, publicitate pentru linişte.
   Cred ca i s-a urcat la cp c a fost folosit ca o unealta de catre procurorii DIICOT si DNA Cluj. Mai mult ca sigur si de catre servicii.

 2. Evanghelista zice:

  Exact asa, ca sa traduc: pe Alin Tise l-au hartuit luni in sir, doar doar va decarta niste bani. I-au fotografiat copilul, casa – care casa apoi i-a fost sparta de catre hoti – l-au terorizat. Apoi l-au inregistrat pe ascuns, Dupa doua luni a realizat gurnalistul ca-i amenintat cu moartea? Pana acum a incercat sa santajeze cu inregistrarea si cand a vazut ca nu-i pica nimic vrea sa se faca martir al condeiului? Daca depuneti plangere, nu o faceti la nici una dintre procuraturile din Cluj – asta-i sluga lor. Incercati cu Politia, sa va indrume unde sa puneti plangerea sa aiba si efect. Nu sa fie ascunsa la sertar!

 3. ribelalu zice:

  off topic:
  – Alo, Mariana Campeanu? Fenechiu sunt
  – Da, vorbeste mai tare, ca nu te aud!
  – Auzi bey, esti la miting?
  – Da fata, zi!
  – Bine, pune-ma si pe mine pe speaker, sa scandez si eu!

 4. Nu este singurul santajist ordinar din presa. E un limbric fata de Sorin Rosca Stanescu!
  Securistul SRS inventeaza stiri de la PE
  Manipularea si nesimtirea securistului SRS a atins cele mai inalte cote, astazi, cand a publicat un articol pe DCNews, care ii apartine si cu care manipuleaza creierele adormite de mogulizoare, cu stiri fabricate la minut, intru servirea gastii puciste, care se ocupa cu mineriadele in Pietele Romaniei.
  As intreba autoritatile statului roman, cum de este permis ca acest securist, cu pretentii de jurnalist, sa fie lasat sa minta ca un nerusinat sis a fabric stiri referitoare nici mai mult, nici mai putin, decat ale PE, ceea ce este de o gravitate extraordinara. Asta, dup ace, probabil acolitul lui, scrie pe blogul CNN o alta minciuna sfruntata, cum ca in Proiectul Legii Sanatatii scria ca SMURD se va desfiinta.
  Ce pazeste CNA, ce pazesc autoritatile statului, care nu vad acesti KGB-isti ai Romaniei, care fabrica stiri, dupa ce ani la rand au fabricat dosare, si care sunt acolitii a doi farisei plimbati ca sfintele moaste, de o uniune – USL- complet antiromaneasca si antipopor ?
  http://alexaionescu.wordpress.com/2012/01/17/securistul-srs-inventeaza-stiri-de-la-pe/

 5. mircea zice:

  [ADMIN zice: acest idiot sinistru care se semneaza „mircea” si emite conform fotografiei
  http://fc06.deviantart.net/fs71/f/2012/019/e/d/ip_traker_by_victorlem-d4mwee1.jpgip
  posteaza o diversiune marunta de individ lasat singur cu gandurile lui. cica: „victor lungu nu a plecat singur de la EvZ ci a fost dat afara pentru ca a furat din banii angajatilor. asa te-a dat afara nistorescu parlitule ca luai mita de la medicul vanea ca sa te lupti ca nu e adevarat ca l-a operat de adenom de prostata pe generalul de armata totoianu si asa de bine l-a operat ca a murit pe masa de operatie dupa ce i-a porforat tot ce era de perforat.” UNU 😀 afirmatiile acestea merita maxim un scuipat.
  si punctul Beee 😀 multumim boule, militian de bine, uitaseram ca despre cazul Vanea de la Spitalul Militar Cluj-Napoca este vorba. multumim, bai securist cu IQ de sub-militian ca ne-ai pus pe pista cea buna! deci, primul pe lista doctorul Vanea, chirurg in 2002 la Spitalul Militar Cluj-Napoca pe care Soicaca l-a „facut” la comanda comandantului de atunci al Spitalului Militar Cluj, un turnator sinistru al fostei Securitati]

  • Sare'n Ochi zice:

   cel mai interesant lucru din toata aceasta sordida afacere este faptul ca eu scriu despre Mihai Soica ca este goarna procurorilor si in slujba serviciilor, iar un dobitoc imi trimite mizerii pe blog de la acelasi IP de pe care ii injura si pe colegii de la Gazeta de Cluj. ca sa vedeti ciudatenie – si prostie de militian avansat in serviciu de ascultare palpare cu urechea – prostul familiei imi confirma o poveste veche de 10 ani pe care numai Soica Mihai o stia, ca lui ii facusem referat pentru incalcarea normelor deontologice. captura pe care am dat-o pe blog da locatia unui releu. IP-ul este din Cluj-Napoca, al unei institutii – am deja confirmarea. inseamna ca din una dintre institutiile statului care se ocupa cu Ochiul si Timpanul, un neam prost platit din bani publici, deci si ai mei, isi permite sa lanseze calomnii asupra mea numai pentru ca mi-am dat cu parerea despre o posibila goarna a serviciilor infiltrata printre jurnalisti. dar, in prostia lui de „profesionist”, slujbasul de la, sa presupunem asa: Ochiul si Timpanul imi si confirma supozitia. deci: Mihai Soica chiar este o sursa pentru una dintre Cooperativele Ochiul si Timpanul cu sediul la Cluj, una infiltrata printre adevaratii jurnalisti clujeni. Pentru care?

   • NoKioara zice:

    Soica este insul acela care vroia sa se faca militian dar l-au picat la testul psihologic? Cum de a ajuns jurnalist daca nu a fost bun de militian, pe voi nu va testeaza nimeni la cap?
    Eu stiu o poveste veche de pe vremea cand el si cel care acum se da acum amicul lui (oare-l pasc ceva dosare si vrea sa se dea victiam Odiosului Regim Basescu?) lucrau la fituica aia de se tinea ca tiraj numai din liste de la Caritas. Mesagerul transilvanean. Dar nu o colportez ca eu nu-s ala de se da amicul lui acum.

 6. Ne ”deschid ochii și ne luminează mintea ” toți securiștii !
  Faceți bine că le faceți publice toate faptele astea reprobabile .

 7. uitați-vă pe TVR1, sunt imagini din 12 ianuarie 1990 încă nedifuzate vreodată.

 8. Anamaria Chiorean zice:

  Am lucrat si eu cu acest individ, Mihai Soica. Colegul meu, cum s-ar zice, s-a pretat sa lucreze cu concurenta din Satu Mare, care, la comada prefectului PSD Ciocan, cel care acum este cercetat pentru lucrari funciare (celebra firma de casa din Certeze), a dat date false la Bucuresti. A fost cat pe ce sa fiu concediata pentru falsurile si minciunile „raportate” de catre acest individ, falsuri si minciuni pe care le „raporta” la Bucuresti la comanda lui Ciocan, care era deranjat de mine cu intrebari incomode la conferintele de presa.

 9. stefan zice:

  Soica! Sinistru personaj! Dar care se muleaza perfect pe modelul marilor jurnalisti de Bucuresti. Toti, dar absolut toti, directorii si redactorii sefi de mari ziare, de la CTP pana la SRS castiga mai mult (mult mai mult) din ce nu publica, decat din ce scriu in ziare.

  • Sare'n Ochi zice:

   absolut corect Sefane!
   stim practicile. eu m-am saturat de ei. mai tii minte cum le functioneaza capul in materie de publicitate? cum „citea” Nistorescu Evenimentul Zilei numai pe paginile de reclama si era multumit sau nu in functie de cantitate?

 10. Greva_fiscala zice:

  Bon diminetz!

  Daca n-am masina sa-l calc pe [ADMIN zice: editat – nu merita alte epitete decat cele pe care si le-a castigat prin munca „cinstita”: trompeta a procurosrilor si serviciilor], pot sa-l calc, macar in picioare?

 11. clemycali zice:

  Buna dimineata. La Evenimentul Zilei s-au perindat multe personaje cum ar fi de exemplu Laurentiu Purcareanu (sper ca nu l-am botezat) si prietena domniei sale Teodora Georgescu, Ovidiu Druga. Pe astia trei ii vad in stare sa scrie astfel de mizerii. Dar ar mai fi si altfel. trebuie acum sa imi storc memoria ca nu m-am mai gandit la personajele astea de ani de zile.

 12. zigzag zice:

  salut . am vazut in print ca e vorba de nextgen . 🙂 nu stii cine e nextgen?verifica la giurgiu daca ai o cum.

 13. zigzag zice:

  sunt la moderare 🙂 cred ca te pot ajuta sa afli cine e ala, cu ip de nextegen dar doar in cazul in care te a amenintat , injurat etc stii tu.

  • Sare'n Ochi zice:

   ip-ul dinamic, banuiesc – dracu stie de ce intra si prietenii in moderare.

   • zigzag zice:

    deci…vrei sa stii cine e ala cu ip de nextegen?daca poti posteaza integral ce ti a scris 🙂

    • Sare'n Ochi zice:

     mesajul a fost o dezinformare si apare si acolo la print screenul dat de admin
     sustine individul (si este mesajul integral): „victor lungu nu a plecat singur de la EvZ ci a fost dat afara pentru ca a furat din banii angajatilor. asa te-a dat afara nistorescu parlitule ca luai mita de la medicul vanea ca sa te lupti ca nu e adevarat ca l-a operat de adenom de prostata pe generalul de armata totoianu si asa de bine l-a operat ca a murit pe masa de operatie dupa ce i-a porforat tot ce era de perforat.”
     nici macar nu merita osteneala unui comentariu o asemenea mitocanie. pe mine ma intereseaza daca nu cumva de acolo de unde s-a facut comentariul nu cumva este o statie decuristica pe nou (fiind pe langa Fagarasa, de unde sustin colegii de la Gazeta de Cluj ca si ei au fost intens injurati saptamanile trecute, in interese similare). ca daca-i asa, vorba aceea QED!

 14. theo- nona zice:

  NU TE MIRA SARE,

  jurnalisti sunt putzini, de servitori si carpele ce au sters pantofii mogulilor,

  nu trebuie sä te superi, dar trebuiesc demascatzi si arätatzi cu degetul.

  manipulatorii mogulilor si securistilor, sunt cei färä coloanä vertebralä,

  ce sunt dispus la orce orä, sä santajeze si sä mintä, de dragul banilor

  • Sare'n Ochi zice:

   nu ma mir.
   asta si incerc, sa-i arat cu degetul si sa-i invat pe oamenii cinstiti ca nu au a se lasa santajati de astfel de indivizi.
   iar daca au musca pe caciula, este problema lor ca tin cu masa si casa pe banii lor astfel de indivzi. atunci trebuiesc aratati cu degetul cu totii, altfel sunt unii care cred ca astfel de jurnalisti sunt foarte buni si extrem de deontologi. pe langa faptul ca am umplut peretii redactiei din Cluj cu perlele emise de Soica in maretele lui dezvaluiri, afirmatiile facute de postacul @mircea (cel cu poza IP-ului, despre care sper sa aflu in curand mai multe), sunt de-o marlanie/diversiune impardonabile – avand in vedere cat m-am luptat eu sa le dau macar 1 milion in plus fiecarui corespondent si cum Soica era privilegiat de catre cei de la Bucuresti. cum ii taiam eu din prime sa le pot da celorlalti si cum flacaii de la Bucuresti il alimentau cu stiri Mediafax pe mail… aialalti mergeau pe teren, iar lui Soica ii dadeau materiale pe sest – sa aiba puncte. si-atunci am inventat ca si mod de pontare ca un material care nu este din sursa proprie si nu este muncit pe teren primeste doar 0,25 bonus (te pui cu inginerii la normare?) – si de aici a inceput eternul scandal cu alde Turturica, Ciocazan si altii de teapa lor. pana cand Nistorescu, cica satul de atata cearta, a luat decizia de a ma inlocui cu Dan Ielciu (autor pe acest blog, poate confirma totul). eu sunt cel care si-a dat demisia desi nu pierdeam nimic la salariu, din contra, castigam timp de la a nu face nimic – dar nu am putut sa accept sa fiu schimbat din functie in contrapartida cu o poama otravita ca Soica.

   • stefan zice:

    Da. Asa era. La Bucuresti s-au strans numai „nume mari”. Din pacate nu erau si creiere pe acolo. O adunatura de vedete care transformasera EVZ intr-un ziar de editoriale. Erau rupti de realitate si subiectele propuse din teritoriu daca nu apareau initial pe Mediafax nu existau pentru ei. Si erau atat de tampizi incit inghiteau orice prostie in timp ce subiectele adevarate, anchete sau reportaje nu erau interesante (probabil ca le incurcau afacerile). Asa s-a nascut si „Macacul de presa”. Ca sa doedeasca cat sunt de cretini Turturica, Hera, Ciocazanu si echipa lor de vedete. Soica era OK pentru ei, penru ca furniza in primul rand „publicitate”.

 15. zigzag zice:

  vazut.incerc sa vad ce pot face si pana diseara ai un raspuns 🙂

 16. theo- nona zice:

  mä uit in TVR, au rämas o manä de fam. securiste si comuniste, ce fac legile
  taie si spanzurä.

  de securistul cu antene, are numai nebuni si pipitze isterice,

  iar OTV, acest DIACONESCU; COLABORATORUL SI PARTENERUL DE AFACERI
  A LUI VOICULESCU, face tot timpul politicä contra guvernului, el santajist ordinar,
  interlop, inconjurat de fost securisti, pedofili, escroci si sarlatani.

  acest OTV, nu poate educa poporul, decat sä-l indobitoceascä, de acolo si lozincile,sloganurile, tzipetele betivilor, asocialilor. o murdärie imensä semänatä

  de aceste gunoaie dela antene si OTV; TREBUIE SÄ SPUN, s- a läturat repede

  si B1- cu mizerii si arivisti, cu niste comentatori expiratzi, cu rinocerul transpirat si vestitul

  CRISTOIU; CARE ACUM STIU; NU ESTE ECHIDISTANT; E FITILIST ROSU:

  • Sare'n Ochi zice:

   acesta este nivelul jurnalisticii. au adus boschetari de presa sa faca praf intreaga breasla, sa o compromita – ca asa au fost ei educati securistic ca nu se poate conduce fara manipulare si fara dosare si, mai ales, fara obedienti lacomi dupa bani.

 17. theo- nona zice:

  MÄ INDIGNÄ IPOCRIZIA SI ARIVISMUL ASA ZISILOR INTELECTUALI

  in toate comentariile lor, numai criticä, la adresa guvernului.

  dar nu i-am auzit ,pe nici unul sä spunä,

  vretzi o tzarä ca afarä,??????????

  duceti-vä la muncä:

  nu aruncatzi murdärii pe stradä

  nu cersitzi

  nu injuratzi
  nu furatzi
  nu manipulatzi ca antene si otv

  CE ROL AU ACESTE ong-URInumai sä critice?
  DAR PANÄ ACUM UNDE AU FOST ?

  • Sare'n Ochi zice:

   absolut corecta abordarea.
   din pacate nici pe guvernanti nu prea i-am vazut incurajand prin legi munca – macar munca astora amarati, IMM-urile, care-i cam ducem in carca si pe care ne cocosesc cu taxe si impozite.
   tare as vrea sa-i vad punand frana macare pe categoria noastra – sa ne dea o sansa de dezvoltare.

 18. theo- nona zice:

  VEZI CÄ CINEVA INCEARCÄ SÄ-TZI STEARGÄ, S-AU INTRERUPÄ POSTÄRILE

 19. theo- nona zice:

  o lege a sänätätzi, cu un pachet de asistentzä, e nevoie, tu nu potzi pläti, ca tanär, sä se interneze dupä plac, cand nu e nevoie, ca medicul de fam. sä dea retzete scumpe
  la comandä, sä pläteascä aparate de miliarde comandate färä rost de brädisteanu si altzii.
  eu am lucrat , APROAPE 40 DE ANI IN DOMENIU, stiu ce povarä e pe capul tinerilor
  acesti asociali ,securisti si comunisti, ce au iesit pe bani la pensie, acesti falsi revolutzionari,

 20. theo- nona zice:

  sare, am o rudä, care mi-a spus.

  oamenii someri, refuzä locurile de muncä.

  uite, sotzul meu,a lucrat la MAN, avea oameni in sectzie,
  care veneau dela 100 ,40 ,60 de km.plecau noaptea si se
  intorceau noaptea la casele lor

  la noi este o lege, refuzi de 3 ori locul de muncä,
  nu mai primesti ajutor.

 21. theo- nona zice:

  a dispärut o postare pe drum.

 22. theo- nona zice:

  unde naiba e CNA SI PROCURATURA

  OTV INSTIGÄ LA REVOLTÄ SI AGRESIUNE:

 23. scuze de off-topic:
  știe cineva cum se pot recunoaște pe un forum etc. postacii plătiți de partide?

  • Sare'n Ochi zice:

   de obicei au frazeologie sablon si incearca sa deturneze sensul discutiei, al materialului la care este facuta postarea. apoi incearca sa introduca propria lor tema si sa-si lase ca viespile acelea parazite larva mesajului pe blog. cu cat o idee este mai des vehiculata de aceeasi persoana, cu atat mai mari sansele sa fie misiune de partid.

   • mulțam fain!

    ar fi musai oare să aibă nume de oameni în postări?
    adică să spună că X e nașpa, Y e super etc.?
    mă gândesc că nu pot fi plătiți decât pentru postări în care fac afirmații de acest gen, altfel partidele ar ajunge să plătească oameni care socializează pe net.

    • Sare'n Ochi zice:

     eu cred ca cei care pun nume asa cum ai dat exemplele sunt la prima treapta de postac de partid. isi fac antrenamentul si incalzirea.
     cei profesionisti sunt pe idei, lasa ideile ca niste bale si deturneaza, uneori chiar parand a fi de acord cu tine, discutia.

    • Sare'n Ochi zice:

     ii recunosti rapid in momentul in care ajunge sa-ti serveasca chestii diametral opuse fata de initierea discutiei. plus ca sunt primii care servesc informatii mincinoase de pe dc-news, cotidianul nistoresc…
     intermediarii celor doua categorii sunt cei care zic „da, dar si ala a furat, sau a mintit”, sau „ce parere aveti ca X a facut aia”.

    • aha…
     am întrebat pentru că tipii de pe un forum al românilor din Canada o bănuiesc pe o bucureșteancă c-ar fi postac de partid, iau eu credeam că nu este.
     dar acum am intrat și eu la bănuieli 🙂
     mersi mult, înc-o dată.

 24. theo- nona zice:

  si eu vreau sä stiu cine sunt, postacii de partid,
  de unde sunt eu, nu mä poate bänuii nimeni.
  sunt bucuresteancä näscutä, dar nu am fost in nici
  un partid, si nici nu sunt, si nici nu o sä
  fiu.

 25. theo- nona zice:

  dar dl. care a intrebat, din ce partid USL, face parte?????????

  TOT INTREBARE.

  • adică eu? 🙂
   nu sunt în niciun partid.
   m-aș fi înscris în PCR, c-am auzit că membrii de partid pot merge în Străinezia, dar între timp am crescut mare, a mai venit și revoluția, așa că am rămas pe dinafară.

 26. theo- nona zice:

  am uitat sä spun, cä nu am nevoie sä fiu plätitä.

  • Sare'n Ochi zice:

   Braftalene, numai in capul tau si in capul cu vanturi (poti citi si basini) al lui Vasile Dancu Ekstein Kovaci Peter mai reprezinta UDMR. azi la Cluj, este liniste si pace. ploua, USLinosii sunt obositi ca au fost carati ieri degeaba la Bucuresti – sed si dorm. motiv pentru ca plua Revolutie! s-a cam fasait. ceea ce-ti doresc si tie! te agiti degeaba – dar iti multumesc ca-mi faci trafic.

 27. theo- nona zice:

  sä nu crezi, cä aici, nu stiu cu cine au de-a face,.

  eu nu „am putut ” fii nici in UTC, nu mi-a permis originea.

 28. Îl șantajează cineva pe președintele Consiliului Județean?
  Răspunsul la această întrebare este dat de portalul de știri locale http://www.stiridecluj.ro, care anunță o emisiune incendiară despre „Un înalt demnitar care amenință cu moartea!” Surse din media clujeană afirmă că este vorba despre înregistrarea unei convorbiri telefonice între Mihai Șoica (Evenimentul Zilei) și președintele Consililui Județean, în care acesta din urmă îi cere jurnalistului să încetează campania de intimidare și denigrare la adresa sa, să nu îi mai urmărească soția și să nu îi mai fotografieze copilul. În această convorbire, Alin Tișe spune că va face „orice” pentru a-și apăra familia și că „va călca cu mașina” pe „oricine” se mai leagă de viața lui privată și de familia lui. (http://www.monitorulcj.ro/actualitate/10166-cine-il-preseaza-pe-alin-tie)
  Parerea mea este ca nici Alexa nu este prea departe de aceasta operatiune. Am si eu o intrebare, stiind ca baiatul acesta a fost scolit la scoala lui Sorin Rosca Stanescu, nu cumva i se apropie funia de par cu ceva si atunci face presiuni sa fie considerat la o adica „victima a regimului Basescu”? Doar intreb. Prea se agita ca azi da pe goarna la Ciutacu (imi vine sa vomit).

 29. zigzag zice:

  salut sare 🙂 daca ai un email trimite pe adresa mea si ti dau un raspuns partial

 30. Imi place cum presa locala nu se solidarizeaza cu santajistii:
  În respectiva înregistrare telefonică, jurnalistul Mihai Şoica se consideră ameninţat de Alin Tişe: „Intraţi în viaţa mea privată şi nu accept asta. Cu riscul de a pierde alegerile! Nu mă mai interesează politica, să fie clar! Lăsaţi-mă în pace, mă! Ce vreţi de la mine? Parchetul mă cheamă, nu tu eşti anchetatorul meu. Eu vă fac plângere penală! Nu mi-e frică, n-am luat mită de la nimeni. (…) Mă duc la DNA şi dau orice declaraţie. Nici nu mai candidez, să iasă cine vrea. (…) Eu când am intrat în politică aveam 7 case, toate au fost luat înainte să fiu preşedinte. (…) Am fost avocat şi mi-am făcut meseria, nu am vrut să fac politică. (…) Lăsaţi-mi familia în pace, măi. Oamenii vor vota anul viitor cu cine doresc. (…) Sunt în stare să calc cu maşina pe oricine se leagă de viaţa mea privată, e o chestie generică, nu pe tine ca om”.
  În replică, astăzi Alin Tişe îl acuză pe jurnalist de faptul că nu a difuzat din înregistrare decât fragmentul care îi convine: „Jurnalistul şantajist este şi laş. Înregistrează oameni ilegal, în discuţii private, iar apoi cenzurează înregistrarea pe care o face publică. Ticălosul nu are curaj. Adică, scoate ce nu-i convine!!!”.
  http://ziuadecj.realitatea.net/eveniment/alin-tise-continua-razboiul-cu-un-jurnalist-clujean-pe-care-il-acuza-de-santaj–82277.html

 31. Culai zice:

  Kietereni, de oriunde veţi fi!
  Avem şi noi la Kiatră un şantajist din aceştia, care la loviluţie avea doar 17 ani (ai-ai!), dar a avut instructori jos-pălăria. Denumirea sa: Mugurel-N. Norocea Harabagea… Păzea!
  Desigur, numele-i „deviat”, dar specialiştii media-l pot lesne depista.
  PS: deşi noi l-am arestuit „în flagrant”, at home, minoritatea sa l-a trimăs la corecţie mînzoc, dar de acolo a re-venit ditamai bou-calu, cu studii superioare, deşi nici nu absolvise liceul, la împuşcăriere!!!
  Nu-i aşa că rrromînica ăstora-i „ţeara tutulor posibilităţilor”, chiar şi a imposibilului?
  PS: să ştiţi, că n-are nici o mustrare (vreau să spun: de conştiinţă), continuă să ţintească mereu pe media sticlizată loco. Se pare, că-i nepot de foat ori actual primare.

 32. Pingback: Jurnalistul “santajist” loveste din nou. Miruna Runcan despre Mihai Soica: Pentru o campanie de falimentare a jurnalismului de scandal | Sareinochi's Blog

 33. Pingback: Contemporan cu nevinovații neamului | Sare'n Ochi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.