Ion Iliescu, care a chemat minerii să-i ciomăgească pe studenţi în Piaţa Universităţii în iunie 1990, cere demisia guvernului

Proaspăt externat, Ion Iliescu, președintele de onoare al PSD (cum naiba putem vorbi despre așa ceva în acest partid?), ne vorbește despre “decență”. Despre “decența” care “ar impune, ca în orice țară democratică, un Guvern care nu nu mai are suport popular, să își dea demisia”. Stafia comunismului compară cumva lipsa de “suport popular” a actualului guvern după protestul a aproximativ 10 mii de români cu cea pe care nu o avea el în 1990? Cei un milion de români care l-au contestat în 1990 aveau mai multă legitimitate pentru a obține “alegeri anticipate și un viitor Parlament”, inclusiv să “îl sancționeze” pe el ca președinte “care și-a încălcat toate angajamentele și atributele constituționale” – de la minciuna cu teroriștii care trag din orice poziție și confiscarea Revoluției din Decembrie 1989, trecând prin minciuna grosolană că FSN nu va participa la alegeri, ci numai le va organiza, la instigarea la război civil (minciunile cu drogurile, banii falși și armele legionare din sediile PNȚ și PNL) șamd -, jefuirea avuției României în beneficiul capitaliștilor lui de cumetrie, instaurarea cleptocrației și inclusiv minciuna cu sărăcia și cinstea personală. Dacă exista Justiție pe lumea aceasta, Ion Ilici Iliescu era de cel puțin 10 ani după gratii (alo, procurorii, se aude – CEDO a declarat imprescriptibile crimele din 1989 și de la mineriadele ordonate de către acest sinistru personaj!). Putea măcar acum să ne facă un pustiu de bine și să părăsească acest popor așa cum a promis că va ieși din politică: cu picioarele înainte. Nu să instige.
Ion Ilici Iliescu uită faptul că, în anii ’90, alta îi era poziţia pe acest subiect. Protestele românilor din Piaţa Universităţii au fost înăbuşite, din ordinul său personal (și la instigarea sa), cu bâtele minerilor.   Iliescu i-a catalogat pe manifestanţii de atunci drept „golani” şi a cerut să fie lăsaţi „să fiarbă în suc propriu”. În anii 90, Ion Ilici Iliescu susținea că nici un preşedinte nu poate fi schimbat la presiunea străzii, ci doar prin vot.
Cei ce stați să protestați, fără să mai judecați, sper că sunteți mulțumiți de cum încearcă să vă manipuleze stafia comunismului în România!

PS: Ies la iveală noi şi noi dosare din reţeaua raptului naţional: Fenechiu, Hrebenciuc, Voiculescu (din nou). Lista e deschisă. Politicieni de vază îşi dau rând ca la moară. La DNA, e ca-n gară. Urmează sentinţa în alt dosar al lui Adrian Nastase, apărat din termen în termen, de confraţii uselişti întru valori etice. Decolorată, spaima de puşcărie răzbate mai mult ca oricând. Pe site-urile de socializare se lansează apeluri mustind de ură. Stare de alertă. Psihoză de război. Media, în dispozitiv- lucrează, nu se face. e-Revoluţia-i gata de start. Da’ nu oricum: cu sprijin popular, de, că orice revoluţie trebuie legitimată, nu? În linia-ntâi, uselejugend, repetă-n gând: nici un sacrificiu nu e prea mare pentru a ne apăra barosanii aflaţi la un pas de încarcerare. Şi nici un efort nu trebuie precupeţit pentru a menţine, înţepenit spre Cotroceni ca un polip, indicatorul cu ţinta! Răzbunare!! Pentru obiectivul ăsta se fac eforturi de ani de zile. S-au cheltuit averi, s-au înarmat regimente de postaci, de cadre de nădejde, dar şi noi talente într-ale frânatului şi demolatului. Şi apoi, nu calcă chiorul, tot mai des, în străchini? Păi, ce faceţi fraţi români, lăsaţi dictatoru’ să ne bage-n zeghe? V-am dat tonul la cântec, jucaţi! Da’ civilizat. Ca la peluză. Ori la chermeză. Ori la Romexpo. Dacă nici operaţiunea “regele” n-a ţinut, trecem la ultima soluţie. Murdară, da! …Care-i problema? (Nora DamianGradina de hârtie)

Acest articol a fost publicat în Țara bizonului liniștit și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

55 de răspunsuri la Ion Iliescu, care a chemat minerii să-i ciomăgească pe studenţi în Piaţa Universităţii în iunie 1990, cere demisia guvernului

 1. acum nu mai e valabil pentru că nu e el în discuţie, criminalul!

 2. Pingback: Ion Iliescu ministrul Tineretului, prin 1969

 3. ribelalu zice:

  Coaneeeee…ce dracu e bre la voi la Cluj? A inebunit toata lumea? Gotiu o fi baut azi? A inceput sa popularizeze Noua Republica pe VoxPublica. E de acord cu comunicatul de acum doua zile. Pune linkuri catre site. Aaaa…stai… La sfarsit o baga p-aia cu RMGC. Ma miram eu….

  • Sare'n Ochi zice:

   ei si tu. omul este un oportunist – stie de unde bate vinul vantul schimbarii 😀

   • Culai zice:

    Vîntul (ne) bate de la Roman!
    Şi eu sunt romaşcan (dintr-o treime viaţă), dar noi dădeam vînturi mai discrete, nu tunuri, nici d-ale mai rele.

    • valentin zice:

     Asa,ca atunci cand „tati” si Gelu tineau consignatia aia de la Hotel.

     • Culai zice:

      Îmi pare bine că nu i-am cunoscut, copil sărac fiind (şi rămas la fel, ca matur), eu prin alte cercuri sociale activând. De „nasul” meu erau restaurantul Stejarul, Victoria sau zahalnaua de la cîţiva metri mai sus, ori crîşmele de la Piaţă şi Barieră…

      Aseară, ieşit la preumblare cam la un ceas-două după ce vreo 30 de ambalaţi îşi tur(ui)au bojogii pe subt ferestrele nu doar ale mele, am constatat: că „protestele” lor n-au durat nici 2 ore, deşi aveau drept la mai multe. Pesemne, s-au speriat de cele cîteva grade-n minus şi-au plecat să dobîndească niscai grade-n plus.
      Deazamăgit, am coborît la podul Bistriţei (locuiesc de trei decenii, în vară, în tărgu-sluţit de edili al ketrii). Acolo, stînd şi privind singur la ce-a mai rămas din legendarul rîu, aud peste mine ha-ha-ha-ha-ha-ha, dar ca un lătrat de căţel răguşit… Dar, Nu!… Era al vreo 4-5 lebede fîlfîit nocturn, care ori abia acum soseau, ori se rătrăgeau la sălaşurile lor de stuf dinspre Doamna.
      De abia de-acum încolo, voi avea Motiv pentru care să ies Afară, indiferent de vreme, ca şi la vremu(i)ri: din puţina mea pîine să le hrănesc, pentru ca ele să mă încînte cu-a lor graţie graţie mută…
      Ştiu că nu sunt „la subiect”, dar nici diversionist nu-s, nici măcar ecleziast!
      Asta simt, asta comunic.
      Eminescu să ne judece!

 4. mada-lina zice:

  Buna seara Sare, imi place mult fotografia, nu banuiam ca Loaza arata atat de bine. N-ar fi rau sa-i spui si ei ca arata atat de bine, desi aici pozeaza in bunicuta.

 5. Sare'n Ochi zice:

  trimitere de pe blogul lui George Damian, pentru cei care nu vad ping-back-ul
  http://www.george-damian.ro/ion-iliescu-ministrul-tineretului-prin-1969-2447.html
  si pentru cei cu internetul mai ca la tara (:D Ribelale!) linkul la sursa:
  http://www.euscreen.eu/play.html?id=EUS_CEE127BB3AEE4C4A97DCFC7C6E00CDB7
  un interviu cu Ion Ilici Iliescu de pe vremea cand era ministru al Tineretului sub dictatura lui Ceasca. aceeasi carpa kaghebista!

 6. Ștefan A. zice:

  A fost si este egal cu Ceausescu . Un carierist de vorbe goale dar insetat de putere pina peste cap . Comunist convins pina in maduva oaselor . Nici medicii nu au reusit sa scoata toata secera ce o avea in cur . De ciocanul ramas tot acolo , nici o speranta .

  • Sare'n Ochis zice:

   Servus, Stefan!
   carieristul tipic, ilustrarea perfecta chiar si a cariereristilor din ziua de azi. urmarind inregistrarea, am avut impresia la inceput ca-mi vorbeste Adrian Nastase. aceeasi vorbire goala, soptita si insinuanta.

  • nelucraciun zice:

   „A fost si este egal cu Ceausescu .”
   Cred ca a fost mai mult decat egal al lui Ceausescu. In timpul revolutiei ceausescul a impuscat 126 de omeni (intr-o saptamana), iar dupa fuga acestuia din 22 decembrie, si dupa o scurta, mult prea scurta, perioada de bucurie, au fost ucisi, sub obladuirea contrarevolutionarului-sef, aproape 1000 de romani, mai precis 978. In 72 de ore.
   Si astazi ne intrebam: de ce? Cum a fost posibil?
   Sper ca macar istoria sa ne ofere, dupa desecretizarea arhivelor, un raspuns. De la cei aflati atunci la varf, traitori inca (Iliescu, Stanculescu, Roman, etc.), nici o speranta de raspuns.

 7. Culai zice:

  Rămîn cu ce-am postat ieri-azi.
  Canalia tot se va aranja, iar cinstitul …

 8. Pingback: Bădia Ţiriac, ieşi tată zilnic la tembelizoare « MANGALIA – POLITICA între realitate şi ipocrizie

 9. ceaikovski zice:

  sa fac ceva pe suvita lui de golan UTC 🙂

  • Culai zice:

   Da, au Femeile noastre mai mult discernămînt, decît tovarăşii lor de viaţă, plozii nereuşiţi şi fufele politice şi babele pliurde şi pensinonaţii cu de la 20 de milioane-n sus (pe vechi, pe vecia nemerniciei lor)…

 10. bazel09 zice:

  Am mai spus-o: nu am calificative pentru acestă bestie…îmi produce nervi numai auzul numelui !

 11. E făcută inainte de operația polipului ?

 12. noradamian zice:

  Seara bună si noapte si mai bună 🙂 Istoria unei democraţii născute din crimă si minciună- nici acum recunoscute oficial, n-avea cum să nu se-ntoarcă, de câte ori „situaţia o cere”, în „păcatul originar” ( pentru ilici, „original”)

  ps. PS-ul îmi aparţine, dar văd că nu se specifică asta, chiar dacă în grădină apare link-ul postării.

  • Sare'n Ochis zice:

   Servus Nora. Normal ca PS-ul iti apartine.
   de aceea am dat link-ul ca cei care il acceseaza sa ajunga la tine. am sa schimb sa dau tot citatul ca link. nu m-am gandit ca nu se intelege. scuze.

 13. Pingback: Ceea ce se cheama chutzpah: Ion Iliescu, demonstrant protestatar « Memorie, libertate, moderaţie

 14. Hantzy zice:

  Nici Iliescu, dar nici protestatarii nu mai sunt ce-au fost!
  In antiteza, Basescu este consecvent: i-a ignorat atunci pe demonstranti, ii ignora si acum.

  • Sare'n Ochi zice:

   😀 da si marmota-si scotea polipii. Iliescu i-a „ignorat” trimitandu-le la „dialog” minerii.
   iar protestatarii si stiu ce vreau atunci cand dau cu caldaramul: de la legalizarea „marijanei”, la liber de aruncat cu petarda pe stadion. este dreptul fiecaruia sa ceara ce doreste in limitele legii si, mai ales sa schimbe legea daca este tampita), dar fara sa dea cu bolovanul si, mai ales, asumandu-si o identitate – nu de protestatar pentru sprijinul cetateanului „Calafat”, ci al cetatenilor certati cu legea din USL (Nastase cu pronuntare in 23, Fenechiu cu poprire pe avere, Ioan Niculae, Hrebenciuc samd). dar tu te-ai duce Hantzy sa „dialoghezi” cu cineva care-ti da foc efigiei, te trage in teapa ritualic si este cu creierul spalat pana la spume in coltul gurii de tembeliziunile securistilor?
   ma indoiesc.

   • Mih. zice:

    De caietele „de clasa” si cele pt „teme de acasa”, ale elevilor sarguinciosi de la Scoala Generala Nr. KGB (cei de ieri si cei de azi) si mai ales cele cu notite si respectiv eseuri cu tema „Mijloacele si etapele construirii unei revolutii spontane”, nu a facut nimeni rost?
    Manualul, banuiesc este undeva prin cancelarie.
    Am inteles ca circula si manuale noi, alternative, scrise in dialectul SOROS
    http://www.hotnews.ro/stiri-esential-11262242-lista-ong-urilor-care-nu-participa-consultarile-pdl-societatea-civila-noi-viermii-inepti-inculti-ciumpalaci-protestam.htm?cfat=

   • Hantzy zice:

    Sare’n ochi, eu n-am incercat sa-l disculp pe Iliescu. Si nici pe protestatari. Ba dimpotriva, iar in prima mea fraza o spun destul de clar, cred.
    Ca vor veni la rand dosare care-i vizeaza pe opozanti, stiam deja. Am si spus-o atunci cand TB i-a criticat, precum altadata tanarul mafiot obraznic, pe procurori pentru lipsa acuratetii dosarelor.
    Dar ca protestatarii ar incerca sa-i sustina pe noii certati cu legea e cam ciudat.
    Oamenii n-au iesit pentru programe sau pentru o noua structura sociala. Au iesit in strada pentru ca acasa le e foame. Libera concurenta are neajunsul ei, prin faptul ca unii sunt sortiti sa ramana perdanti.

    • Sare'n Ochi zice:

     „acasa le este foame”. daca ieseau doar cei cu foamea-n gat, cei care din varii motive au cateva sute de lei pensie dupa 30 de ani de munca, mai ca as fi inteles. puteau sa iasa si cand pensia le era la jumatate sau chiar la sfert – macar atunci erau „ami in forma” (nu vreau sa fiu rau).
     ma deranjeaza ipocrizia celor care se dau jos din mertane ragaind adupa caviar sa declame ca „urla foamea-n noi, dom’le”..
     nu am intentionat sa te acuz, doar am intrebat daca tu ai diaolga in conditiile descrise? plus ca, exact cum zici, nici macar in capul celor adunati acolo nu exista conturata ideea protestului. parafrazandu-l pe cetateanul turmenata: „ei pentru ce protesteaza”?

     • Hantzy zice:

      Pauzele mi-s prea scurte pentru a ma intinde in discutii lungi. Prefer sa ma rezum doar la ceva borne, chiar cu riscul ca ar putea fi interpretabile si, bineinteles, interpretate. Iar cum prejudecatile sunt in genere ca cel ce cauta ace prin carele de fini si afini, trebuie ca are un gand ascuns sunt adesea privit cu circumspectie si intrebat daca eu as face nu stiu ce.
      Din faptul ca nu-i consider pe protestatari la fel ca cei de altadata, raspunsul la intrebare ar fi usor de banuit. Daca-l doresti insa explicit, iti confirm ca nu. Insa nici n-as fi mai arogant decat Nastase si nici nu m-as apuca sa presupun ca sunt amnevre ale adversarilor politici.

      Oamenii aia n-au programe, pentru ca pana la CAS si IMM li se termina somajul. Iar golatatea inconjoara, in vreme ce foamea da de-a dreptul. Cand or avea siguranta zilei de maine, ca sa nu spun a anului viitor, singurul ingredient care il indeamna la consum, atunci s-or gandi si la alte perspective, dar cand scauti firmituri pe fundul butoiului, nu poti privi peste marginea lui.
      Libera aia concurenta nu e panaceul economic dorit de toti. Este modul natural de viata, e drept, insa in lupta pentru resurse sunt mult mai putini invingatori decat invinsi. Iar apoi, prin protectia bunului dobandit, discrepantele dintre unii si altii se adancesc. Natural, acel bun ramane inca obiectul aprigei dorinte de posesie si doar lupta continua duce la dinamism si perpetua dezvoltare.
      Invingatorul isi reclama dreptul la lux, iar cel invins trebuie sa se multumeasca cu strictul necesar. Problema cea mare e unde e limita de demarcatie intre una si alta: sanatatea e un lux, pe care tot mai putini si-l pot permite, dar de cotizat, cotizeaza insa toti. Dar slujbele sunt lux?Daca angajatorul are la dispozitie o perioada de proba, de pana la doi ani, pentru a-si verifica angajatul, de ce mai trebuie simplificata concedierea? Ca sa-l mentina pe angajat intr-o angoasa continua ca maine ar putea sa fie liber? Ca acesta sa nu poata face un credit? Sau alimentele sunt lux? Caviarul ala o fi lux, insa pentru ca invingatorul sa si-l permita, invinsii mor de foame. Si poti spune tu, sare-n ochi, ca dintre cei foarte multi n-or fi si multi competitivi?

  • Sare'n Ochi zice:

   si m-am saturat de proteste care cer rezolvarea problemelor individuale sau de grup. as vrea sa vad proteste cu aceasta lista de doleante:
   1. reducerea masiva a CAS, CASS, scutirea de impozite pentru IMM-uri cu cifra de afaceri sub 2000 de euro lunar;
   2. posibilitatea de a face contracte de prestări servicii pe persoane fizice (pentru a evita complet plata contribuțiilor sociale daca dorim),
   3. liberalizarea Codului Muncii si simplificarea concedierilor,
   4. posibilitatea de a alege intre case de pensii si de sănătate private si de stat (cu ocolirea completa a statului),
   5. reducerea cheltuielilor statului prin reducerea birocrației, externalizarea serviciilor bugetare si scăderea numărului bugetarilor cu cel puțin 1 milion;
   lupta reala împotriva corupției, prin organizarea licitațiilor transparent, pe internet. Interzicerea secretizării contractelor pe bani publici
   nu „penzia”, „locul de munca”, „indemnizatia de luptator cu merite deosebite” samd.
   ceva sa ma ajute sa-mi dezvolt afacerea.

   • Culai zice:

    … şi multe, multe alte idioţenii ce nu le trec dincolo de nasul propriu (ca viziune socială), nici de al partidului de pomanagii şi belferi din care fac parte. Az’noapte, printre bătrîni, a apărut un plăvan june cam dus cu pluta care lozincarda liberalizarea drogurilor uşoare. Acaparat de poliţo-jîndari înainte de-a fi cotonogit, am mirosit de la o poştă „teatrul” pe care-l jucau… Oare, după ce operativă parolă se ştiau între ei, fără să se cunoască?
    Mi-a fost milă de nefericitul zdrobit în picioare de aceeaşi, ceva mai devreme!… Ăla era un „fraier”, nu purta o „parolă” sau un semn distinctiv…, precum aproape obezul din prim-plan ce seară de seară tot este dat: cu şăpcălia lui în carouri bălţate. O fi el om de treabă, dar nu-l văd făcînd treabă deloc pe la casa lui. Ori cel mult treaba mică şi treaba mare la tron sau la căldare.

   • Culai zice:

    …ori, ce să caute printre „protestatari” mazărea cu fufele şi piţiponii lui, capetele de cauciuc, de tîlv, vorbitorii din – pardon! – popou, mediatorii şi moderatorii isterici, ori reporterii de teren ce-s la fel de loviţi cu leuca neargumentelor, ca şi „interlocutorii” parcă anume aleşi… Vreun prieten, cimotie etc.
    În timp ce, la fereastra unui cămin de studente, unele demonstrau în pijămăluţe de mama focului…

   • nelucraciun zice:

    Sare, aceste proteste le gasesti, cuvant cu cuvant, pe blogul extremist „Capitalism pe paine”.
    Citez dintr-un comentariu (http://capitalismpepaine.wordpress.com/2012/01/14/azi-noapte-bomba-atomica-peste-uniunea-europeana/) al lui Mihai Giurgea:

    „Ce vrem e simplu:
    1. reducerea masiva a CAS, CASS, scutirea de impozite pentru IMM-uri cu cifra de afaceri sub 2000 de euro lunar;
    2. posibilitatea de a face contracte de prestari servicii pe persoane fizice (pentru a evita complet plata contributiilor sociale daca dorim),
    3. liberalizarea Codului Muncii si simplificarea concedierilor,
    4. posibilitatea de a alege intre case de pensii si de sanatate private si de stat (cu ocolirea completa a statului),
    5. reducerea cheltuielilor statului prin reducerea birocratiei, externalizarea serviciilor bugetare si scaderea numarului bugetarilor cu cel putin 1 milion;
    6. lupta reala impotriva coruptiei, prin organizarea licitatiilor transparent, pe internet. Interzicerea secretizarii contractelor pe bani publici.”

    Desi imi este extrem de antipatic pentru extremismul sau fanariotard, in ultima vreme, recunosc, a scris cateva articole „la obiect”. Cu unele exagerari, desigur.
    Chiar si aici sunt unele exagerari.
    Ce parere ai ca, la varsta pensionarii, un tip care a lucrat pe contract de prestari toata viata, ori un mic patron care nu a cotizat nimic la asigurari, ori un meserias constructor, care toata viata a lucrat la negru, sa pretinda si sa primeasca de la societate, nu o pensie, dar un ajutor social? Iar cifra de 1.000.000 de bugetari mi se pare exagerata (N-am fost bugetar decat cativa ani, 5-6 ore pe saptamana, cu multi ani in urma, cand predam discipline tehnice, la plata cu ora, seralistilor dintr-un liceu industrial. Aveam cativa elevi care lucrau in domeniu, in rest militieni, coafeze, croitorese, chelnarite, un tractorist, etc.)

    • Sare'n Ochi zice:

     in 1989 erau 970 de mii de functionari publici cu tot cu armata – cel putin asa stiu.
     micul patron, micul meserias poate sa-si plateasca o asigurare particulara – eu exact asta fac de, imediat sunt 15 ani. daca apuc, la 62 de ani primesc in mana o suma frumusica pe care sa mi-o administrez.
     daca as fi scutit de taxe in suma de 2000 de euro/luna, crede-ma ca m-as simti si mai bine. acum ma descurc, dar platesc taxe de ma omoara pentru doar 1000 de euro pe luna.

     • nelucraciun zice:

      Numai ca n-o prea face. Stiu un mic patron cu firma in care lucreaza cu familia, numai sotia e 9 luni angajata iar alte 9 luni ia somaj si povestea se repeta, amandoi sunt asigurati cu salariul ei minim pe economie, respectiv starea de somera – abia acum, de o luna, dupa vreo 17-18 ani incearca o asigurare privata.
      Ce sa mai vorbim despre multimea de muncitori in constructii care lucreaza la negru si castiga f. bine, dar nu se asigura. Peste ani, din fondul (putin, cat va mai fi, daca va mai fi) de pensii al celor care au cotizat, ori din bugetul de stat, trebuie sa rupa si pentru ei, precum acum pentru fostii colectivisti, pentru fostii magistrati, pentru militari, pe care i-a cumulat la fondul public de pensii…statul sa nu se mai prea laude ca trebuie sa puna de la buget pentru pensionarii care au cotizat…pune pentru cei care nu au cotizat sau au cotizat putin si iau mult.

 15. zigzag zice:

  am sa i reprosez toata viata lui Basescu ca nu l a infundat pe acest jegos numici ilici.probabil ca sandramaua stalinista are ceva protectie externa ca alfel nu mi explic cum dupa 7 ani inca mai „colcaie” prin societatea romaneasca .

 16. ery zice:

  are cohones,cucuveaua, asta le-a invatat si pe cucuvelele celelalte de mitingeaza noaptea.

 17. FuriousWordPressRipper zice:

  Asta este semnul ca doctorii i-au scos din greseala neuronul si nu polipul. Sau poate ca nu din greseala, dar sigur era vorba de neuronul sau.

 18. noradamian zice:

  Seara bună 🙂 Protestataru’ ilici, ăsta lipsea! Merită premiul de popularitate si o tichie rosie, la carnavalul- revoluţie a lui mazăre.

  • Sare'n Ochi zice:

   😀 neata buna, Nora 😀
   la carnavalul papagalilor lui Mazare. am vazut c-a venit imbracat in parasutist. motiv pentru care si-a adus si ultima parasuta.
   pe asta nu-l vede procuratura, e mafiot cu conexiuni braziliene, deja.

 19. Pingback: Ion Iliescu ministrul Tineretului, prin 1969

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.