Sănătatea? Numai în exces, de calitate și pe gratis

În timp ce Traian Băsescu era huiduit de către ultrași, liderii Puterii probabil că visau la ce au să se facă atunci când vor fi mari

După ce și ieri onoarea cetățeanului Calafat a fost “reperată” prin violență, distrugeri ale bunului public și privat și nițel jaf la bancomat, bancă sau la magazinul de telefoane “like”, este timpul să ne întrebăm ce anume vor cu adevărat manifestanții din București? Cine sunt ei și care le este scopul și durata vizitei. Oricum ai lua-o, în afară de cetățenii Crin Antonescu și Victor Ponta care știu precis ce vor: “Jos Băsescu, Jos Boc, Alegeri anticipate!” (screw Roumania!), de cetățeni ca Relu Fenechiu & compania (Ioan Niculae, Dinu Patriciu, Viorel Hrebenciuc, Robert Negoiță șamd) care ar fi amabili să li se ia povara dosarelor penale de pe umerii fragili de investitori strategici și de ultrașii galeriilor de forbal (ale acelor cluburi ale căror patroni cam au probleme cu legea) – care se cred în cantonament pe distrugerea orașelor până în momentul în care se va da liber la distrus stadioane, restul, celor prezenți efectiv în stradă, nici ei nu știu. Nu mai contează că totul a pornit de la un cetățean, om între oameni, pe numele lui Calafat… Pentru unii protestul se face cu talonului de pensie fluturat comparativ cu prețul medicamentelor compensate. Pentru alții împotriva tăierii subvențiilor și a scoaterii din sistemul de asistență socială a falșilor asistați (de la orbii cu carnet de conducere, până la revoluționarii cu epoleți – vorba aia: “păcat, păcat, de sângele vărsat!”). Restul vor pur și simplu haos, distrugere și absența legii. Că-i “cașto”, “kool” să-i “dai omor” unui „porc de jandarm”, să-i umfli fața unui cameraman, să-l întrebi “dacă-i e cald cu dinții în gură” și, răcorit, în drum spre casă, să spargi o vitrină să-i duci acasă la “tovarășa” ta, la “fata cu care ești în vorbe”, un „smatfon” sau “aiped”. În fond, vorbim despre generația de “dupe blocuri” care “ne face” – că nici BAC-ul nu mai au voie să-l fure. Dar nici nu s-a îngrijit nimeni să le dea înapoi “profesionalele”, să le găsească un rost în viață, altul decât cel de “smardoi”.
Să nu le cereți să se gândească la consecințele politice sau efectele economice ale acțiunilor lor. Ce treabă au ei cu banii puțini ai statului, când este evident că aceștia sunt extrem de mulți când este să alimenteze conturile unor complici economici ai politicienilor (și invers). Ce “indignații” greci printre care se plimba cu mândrie patriotică astă vară Prosti Rogozanu s-au gândit la ceva când și-au pus turiștii pe fugă? Nu, au să facă zaveră, să se excite prostănacii bolșevici de pe VoxPublica (care se cred de stânga), că au grecii sânge-n instalație și cer în forță salarii mai mari. Și ce-au reușit să obțină în afară de un morman mare și fumegând de moloz? Vorba unui băiat lucid: statul social se sinucide, sugrumat chiar de cerșetorii lui, furioși ca s-au micșorat pomenile.
Protestatarii ca și protestatarii – unii-s acolo pentru “distracție”, alții din disperare clară, cei mai mulți pentru interese personale, exploatând și manipulând suferința reală -, ce mă deranjează (ca “oranjgutan” cum am fost cel mai blând numit de tovarășii pe care-i țin în spam-ul blogului), este că timp de trei zile stâlpii statului, bărbaţi politici în putere și femei cu voinţă de fier, s-au ascuns. Că nu am văzut nici un semnal de solidaritate cu președintele statului din partea partidului care l-a adus la putere, din partea Executivului şi a coaliţiei de guvernământ. În lipsa acestei solidarități s-a dat liber la tot felul de scenarii – de la înțelegerea pe scutul anti-rachetă dintre americani și ruși (voi păstrați scutul, noi punem un președinte), până la Ion Iliescu la masă cu Oprea – e clar că vom avea parte de un guvern USL-UNPR șamd. Pentru a ieși din scenarite, este timpul ca cineva să-și asume măcar aruncarea austerităţii pe umerii clasei mijlocii şi a categoriilor defavorizate. Cineva să comunice coerent cu aceștia, să le explice ceea ce i-a lovit, de ce i–a lovit și cum se va sfârși, dacă se va sfârși, această austeritate – căci majoritatea s-au născut, au trăit și au îmbătrânit în “cea mai frumoasă dintre lumile posibile” (statul “dădea” de la salarii, până la casă, avea grijă de față de om, „viitorul luminos al omenirii”). Iar pentru clasa mijlocie, cea mai spoliată clasă a României, poate vine “statul” guvernat de dreapta cu niște stimulente reale pentru muncă.
Cât despre așa-zisa Opoziție, în lipsa soluţiilor, liderii USL au vorbit de convocarea Parlamentului într-o sesiune extraordinară care să dezbată „situaţia politică actuală şi tensiunile sociale fără precedent şi să genereze o soluţie politică care să preîntâmpine escaladarea acestor tensiuni” (asta după ce Crin Antonescu a cerut ieșirea în stradă a membrilor USL). Nici de data aceasta, preşedinţii PSD, PNL şi PC nu au explicat ce ar dori mai exact să se întâmple în sesiunea extraordinară în afară de “Jos Băsescu, Boc, Guvernul!”…
PS: În cadrul a ceea ce am numit “Nivel/orizont de așteptare (Interesul consumatorului față de produs/interesul cititorilor faţă de tema informatică)”, am constatat că nivelul maxim de răspuns (așteptare) îl are sănătatea. Dumnezeu să o odihnească pe prietena mea Nana Bocu, mi-a zis. atunci când am întrebat-o cum vede ea acest lucru: “toți vor să trăiască veșnic indiferent de câte abuzuri fac, de cum își bat joc de sănătate, iar totul trebuie să fie gratis atunci când cineva îi repară să o poată lua de la capăt. Sănătatea trebuie să fie multă, în exces și pe gratis”. Și-atunci vă mirați de reacția străzii?

Referințe:

 • Sa presupunem ca aveti o matusa putred de bogata care tocmai s-a intors dintr-o vacanta, dintr-un loc paradisiac din marile sudului. A deschis televizorul si surprinsa, va cere sa-i explicati ce s-a intamplat. In vremurile actuale, a avea o ruda bogata poate fi o sansa, mai ales daca aceasta a depasit o anumita varsta. Asa ca ar fi mai bine sa-i faceti pe plac, dar cum ? Cel mai simplu ar fi desigur sa-i relatati cronologic succesiunea evenimentelor. Dar daca matusa e pisaloaga, ceea ce e foarte probabil statistic vorbind, s-ar putea sa nu se multumeasca cu atat. De ce se manifesteaza – si inca atat de violent – impotriva unei legi care a fost deja retrasa? Sau, daca manifestatiile sunt pentru sustinerea lui Raed Arafat, cum se face ca ele depasesc in amploare pe toate celelalte din ultimii ani? Ani in care s-au taiat salarii, stimulente, alocatii, pensii speciale samd, motive care ar fi justificat in mai mare masura o miscare de protest, scrie Mihai Damian pe blogul Inventarul stricaciunilor politice. Nu-i usor de explicat in mod rational o manifestare irationala. Fiindca, in mod evident, o buna parte din manifestanti, si in special cea mai violenta, nu are o motivatie clara.
 • Arafat se poate întoarce la minister sau în orice comisie doreşte. Boc a declarat că e binevenit. Reforma sănătăţii a fost îngropată pentru 2012 şi poate pentru încă 15 ani. Dacă tot n-a făcut-o nimeni în 20 de ani, de ce atîta grabă? Mai ales că legea nu era perfectă. Între un sistem bun dar imperfect şi un sistem catastrofal, am ales a doua variantă. Clausewitz zicea, dacă-mi aduc aminte bine, că cel mai mare duşman al unui plan bun este iluzia unui plan perfect. Orice reformă este blocată pentru 2012. Frica de mişcări de stradă se adaugă obişnuitei timidităţi politice în an electoral. Una peste alta, important e că i s-a dat şi făcut dreptate lui Arafat. Şi că am scăpat de privatizarea care ucide.
 • Tembeliziunea Varanului începe să bată în retragere – dar nu înainte de a mai arunca niște dezinformări puturoase: “Ultrașii sunt aruncați în luptă de putere, oricare ar fi ea, cel mai probabil sub coordonarea serviciilor secrete, pentru a produce violențe de stradă și a speria cetățenii pașnici, care ar fi tentați să se adune în piețe pentru proteste” (inpolitics.ro) Deci Ultrasii sunt adusi de Putere. Superb. Si acum pot sa va zic si o stire pe care am vazut-o, insa nu v-am semnalat-o, ca sa nu o rostogolesc, ca asta era si scopul Varanului. Curvele din televizuina pe care o păstorește, au aruncat pe piață diversiuni “pe surse”: “Antena 3 a publicat o imagine în care se arată că preşedintele a plecat din Bucureşti. În acest moment protestatarii se îndreaptă spre palatul Cotroceni”. Varanul a pregatit lovitura de imagine: “Basescu fuge ca Ceausescu”. Spre surprinderea mea/mulțumirea, nimeni nu a rostogilit-o, lucru care m-a bucurat, caci se pare ca ori nu au vazut-o (si am fost printre putinii) ori nu au primit banii de la casierie
 • Noua Republică condamnă fără echivoc escaladarea violenţelor pe străzile din Bucureşti şi dezavuează instigările făcute de unii reprezentanţi ai Opoziţiei şi ai presei. În egală măsură, deplângem lipsa de implicare şi tăcerea prelungită a Guvernului în faţa unei evidente crize sociale prin care trece România. Noua Republică reaminteşte faptul că Statul este obligat să garanteze proprietatea privată. Din acest motiv, Noua Republică solicită public demisia ministrului de Interne Traian Igaş pentru modul defectuos în care a gestionat intervenţia forţelor de ordine. Traian Igaş a demonstrat incompetenţă şi lipsă de determinare în abordarea fenomenelor violente din zilele de 14 şi 15 ianuarie. Critica Puterii este sarcina presei şi a societăţii civile. Noua Republică va critica mai departe corupţia şi neprofesionalismul etalate de numeroşi reprezentanţi politici ai Statului român. În acelaşi timp, Noua Republică pledează pentru reîntoarcerea la civismul autentic, radical diferit de huliganismul şi vandalismul arătat de manifestanţii din noaptea de 15 spre 16 ianuarie. Noua Republică respinge cultura iresponsabilităţii şi refugiul în ură sau violenţă. România trebuie să audă glasul celor care nu vociferează, ci dialoghează în piețe. În locul cărămizilor, Noua Republică propune argumente, proiecte de legi, politici alternative. România are nevoie de chipul celor care nu propun anarhia, ci inteligența și integritatea, în locul corupției și al hoției.
 • „Ce trist! România a ratat din nou”… Sebastian Lazaroiu scrie în editorialul Evenimentului Zilei ca „liderii opoziţiei se înşeală amarnic dacă ei cred că vor putea capitaliza aceste mişcări de stradă în favoarea lor. Efectul va fi unul de bumerang.Pe termen scurt, actuala situaţie poate fi simplu dezamorsată prin căderea unui cap. Pe termen lung, lipsa credibilităţii clasei politice rămâne marea problemă”. Evenimentul Zilei mai scrie ca USL vrea să câştige politic pe spatele ultrasilor din fotbal. Mai mulţi suporteri ai echipelor Steaua şi Dinamo au fost în centrul evenimentelor violente de sâmbătă seara din Piaţa universităţii. Aseară, sute de fani au provocat alte incidente grave.
Acest articol a fost publicat în Țara bizonului liniștit și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

22 de răspunsuri la Sănătatea? Numai în exces, de calitate și pe gratis

 1. brrr… s-a făcut frig. mai pot dansa „pinguinul”?

 2. Pontache baga soparle la Uniunea Europeana: Romania se afla intr-un grav derapaj de la normele democratice, iar protestele din ultimele zile se datoreaza unor actiuni ale actualei puteri, a fost mesajul transmis, luni, la Strasbourg, de presedintele Partidului Social Democrat (PSD), Victor Ponta, in cadrul unor intalniri avute cu liderii grupurilor S&D si ALDE din Parlamentul European, informeaza Agerpres. „Ati aflat, cu siguranta, cat de mult au escaladat protestele in Romania in ultimele zile. Zeci de mii de oameni ies in strada, in majoritatea oraselor importante din Romania, pentru a protesta impotriva actualei Puteri, impotriva presedintelui Traian Basescu si impotriva actualei directii a Romaniei”, le-a spus Ponta liderilor europeni.
  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-11240847-victor-ponta-psd-catre-lideri-din-romania-afla-intr-grav-derapaj-democratic-zeci-mii-oameni-protesteaza-impotriva-puterii.htm
  PS: Sare, ai fost cam rautacios cu duduca :D…

  • Sare'n Ochi zice:

   ce sa faca si baiatul acesta din Uniunea Solutii Lipsa, consuma si el numere mari. apoi are sa dea vina pe Roberta Anastase c-a numarat gresit.
   😀 lasa ca ea singura a declarat ca ar dori sa ajunga mamica…

  • Yeba zice:

   Pai daca tot avea drum sa mai depuna ceva la banca, a zis sa se opreasca si la cafenea. S-a intalnit cu trimișii Ponților și Crinilor europeni. Se întâlnesc relativ des, să-și spună una, alta, cât sunt de asupriți în opoziție și de deștepți la guvernare, ca și ăia din PPE, de-o pildă. Doar că de data asta eu zic că ăștia păzeau bursele cu ochii-n tablete, gândidu-se că păcat de el, așa tânăr și nevrozat, p-aia cu Roberta ne-a mai zis-o de vreo două ori…

 3. ceaikovski zice:

  Unii au dreptatea lor. De ex pt Rosia Montana subscriu si eu. Dar sunt atatea cereri, nu vor avea efect. Vrei sa obtii ceva, manifesta frate o luna, doua, cat vrei, dar cere o singura chestie. Si nu ma refer la pensii. Acolo e alta poveste…
  Restul care sunt in PU sunt ca sa fie si ei partasi la o noua revolutie 🙂
  Iar altii, am mai zis, au sindromul tatucului: sa ne dea Basescu. A deraiat trenul e vinovat Basescu. Ploua, tot Basescu e vinovat, ca se inunda strazile. Nu ploua? aaaa nasol! Basescule, fir-ai tu sa fii, de ce dracu’ nu ploi?

 4. „Totul ar fi mers, poate, mult mai uşor pentru USL dacă mobilizările făcute prin SMS sau prin Facebook ar fi ajuns doar la nişte oameni cumsecade, dezamăgiţi, pe bună dreptate, de poticnelile guvernanţilor. Din păcate, Crin şi Ponta s-au grăbit ca fata mare la măritat şi ca lipoveanul la palat. Imediat au ieşit pe televizoare să-şi asume manifestaţiile şi să îndemne lumea să se revolte, să iasă în stradă şi să dărâme dictatura. Din acest moment, lucrurile le-au scăpat de sub control. Şi asta pentru că îndemnul le-a fost ascultat nu de oamenii obişnuiţi, pasionaţi de duminica în familie şi dansul pinguinului, ci de nişte huligani. Nişte puţoi înarmaţi cu tupeu, ură şi fulare la gură, care n-au avut ocazia să vadă ţevile călăilor lui Ceauşescu la Revoluţie din simplul motiv că pe vremea aia ei nici măcar nu erau pe ţeavă. Toate violenţele petrecute şi cele care, cu siguranţă, se vor petrece vor fi automat asociate numelui celor doi guerrilleros de mucava. Care, ca nişte cheflii abţiguiţi de beţia unui surogat de putere, scandează, militează şi perorează, fără să-şi dea seama măcar că nota de plată pentru acest zaiafet cu petarde şi capete sparte va fi plătită la alegeri.”
  http://www.reportervirtual.ro/2012/01/un-scuipat-contra-vantului.html

 5. ceaikovski zice:

  Tocmai ce l-a contrazis Ponta pe Antonescu, intr-un interviu luat de Cristoiu la B1Tv.
  Ponta a spus ca ideea cu manifestarile ample a fost a lui FENECHIU si ca da, s-a discutat la nivel de conducere in USL aceasta idee A LUI FENECHIU, dar ca el ponta nu a fost de acord.
  Deci Crinolina a ramas singur, cu peneleii lui.
  Ponta a mai spus ca nici in nu stiu ce oras, nu au iesit PSDisti, desi se dorea acest lucru.
  Na!

  • ribelalu zice:

   Pe dracu…Crin a anuntat la pranz mitingul si Fenechiu la 8 seara. L-au bagat pe Fenechiu la inaintare sa se scoata Crin.
   Intre astia doi, Crin si Ponta bag seama ca sunt mari disensiuni. Abia astept impartirea locurilor in colegiile electorale 😉

   • ceaikovski zice:

    Ponta era la strasburg, cam pierit, dupa mutra…
    cred ca au numarat aia cati au iesit in strada si i-au batut obrazul.

    PS: pe bune, la B1tv, l-a intrebat Cristoiu de 3 ori si dupa ce a dat-o dupa cires de 2 ori, Ponta a zis-o clar. Pe urma a spus ca maine se intoarce si vor merge la masa tratativelor, bla-bla. Ca sunt cativa pasi care trebuie facuti, in fine, cred ca i-au dat aiade la UE lista… 🙂

   • ceaikovski zice:

    presupunand ca USL rezista pana la alegeri… 😉

 6. MITINGURI POLITICE DE-ALE OPOZITIEI
  O poză de râsul lumii: liderii PSD Cluj, cu pancartele la miting. Unul a venit cu Mercedes S Classe. Membrii de vază ai PSD şi PNL s-au prezentat conştiincioşi la mitingul societăţii civile, ţinând în mâini afişe cu mesaje anti-guvernamentale. Unul dintre ei, Gabriel Oniga, a fost şeful Casei de Pensii Cluj, în aceeaşi coaliţie cu PDL şi conduce un S Classe:
  http://fc06.deviantart.net/fs71/i/2012/016/6/d/miting_de_rasul_lumii_by_victorlem-d4mkrpz.jpgde tot rasul
  În poza alăturată, numărul 1 este consilierul județean PNL Mihai Szeplekan. Acesta vrea sa candideze pentru șefia PNL CLuj Napoca. Personajul numerotat cu cifra 2 este Aurelia Cristea, vicepreședinte PSD Cluj. Aurelia Cristea a fost membru în Comisia Națională de Supraveghere a Asigurărilor. Al treilea personaj care protestează este Gabriel Oniga, președintele organizației de tineret al PSD Cluj. Gabriel Oniga a ocuat funcția de Director la Casa de Pensii Cluj în perioada în care PSD a făcut o coaliție cu PD-L. Înainte de această funcție publică, Oniga a fost samsar de mașini aducând din stăinătate mașini la comandă. În prezent este văzut la volanul unui Mercedes S Classe, despre care însă spune că nu este a lui. Social-democratul nu s-a sfiit să afișeze poze de la miting chiar pe pagina personală de Facebook.

 7. ErRon zice:

  Am vrut sa merg si eu la revolutie ieri seara, sa vad cine e pe acolo! Mersi de poza, partial m-am lamurit!
  Cand am ajuns pe langa Lupoaica, copilul meu a inceput sa maraie ca-i e frig, sa ne intoarcem acasa. Asa ca ne-am intors! Astia, generatia grupei 0, habar n-au cum se face o revolutie! Auzi, frig!
  Bine, lasand gluma, as protesta si eu ca-mi sunt urati si Base si Boc, dar mi-e scarba si de alterantiva! M-as duce la revolutie dar nu stiu ce sa strig! Bine, jos Base, da, dar sus cine?
  Basescu s-a discreditat total si iremediabil in fata mea in momentul in care s-a dus in Austria pentu o operatie care se putea face si aici, fara probleme. Am luat-o ca o palma, desi nu lucrez in sitemul medical. Am luat-o ca o sfidare : stati voi, prostilor, aici,in sistemul acesta corupt, ca eu am bani sa merg unde doresc in lume!
  Daca ar fi fost un adevarat presedinte al romanilor, chiar sa fi avut emotii ca ramane paralizat, tot ar fi trebut sa stea aici! Ar fi fost tratat de cei mai grozavi medici, ar fi avut conditii ca la cel mai mare spital din lume si, normal, e doar presedinte! Dar el a preferat sa mearga in Austria! El poate!
  Ei bine, eu nu-mi permit, eu si copilul meu mergem la doctorii romani, in spitalele romanesti. Si am sa dau plicul si doctoruluii, si asistentei si femeii de serviciu de cate ori voi fi multumita de serviciile lor si/sau de cate ori voi avea nevoie de indemanarea, cunostintele si profesionalismul lor. Da, in spitalele de stat! Platesc asigurari de sanatate, am dreptul sa fiu tratata in spital, gratis! Daca doresc sa dau plic este problema mea!
  Nu aici e marea buba, daca medicii ar fi platiti la adevarata lor valoare, nimeni nu s-ar gandi sa le dea plicuri si ei n-ar primi. Nu-mi vine sa cred cat de senini sunt guvernantii vazand cum pleaca medicii si asistentele cu miile! Aici, aici, nu e nimic de facut??

  • vericu zice:

   @ErRon-Io nu aş fi atât de sigur cu sistemul medical-în 1947 facultăţile de medicină au fost puse sub directa conducere a KGB-ului cam ce crezi că au creiat aceste unităţi militare?

  • Sare'n Ochi zice:

   @salut ErRon
   In general in tara mitingurile au fost organizate de PNL si PC. ACD-ul stie ca sunt intr-o pozitie net defavorizata fata de PSD atat ca impartire a fotoliilor cat si ca momentul ajungerii candidatului in pole-position. De-aia forteaza acum nota. Daca nu reusesc acum nimic (si nu vor reusi) nu vor mai avea ocazia sa provoace demisii.
   si uite aici un mesaj de pe „fesibuc” (prin amabilitatea colegului Ribelalu, care l-a gasit si care, un material mai incolo – cel proaspat, de azi – iti spune si despre alternativa):
   “Sutele de manifestanţi din piaţa Universităţii au tot îndemnat la solidaritate în ultimele zile. Haideţi cu noi, ca pe 22 a fost la ordinea zilei, deşi mulţi dintre ei nici nu ştiau la care 22 se referă. Dar să vedem de ce nu ieşim în stradă, noi ăştia care suntem acuzaţi că privim pasivi:
   – pentru că astăzi am mâncat de 3 ori
   – pentru că ieri am avut bani să-mi cumpăr bilete la teatru
   – pentru că săptămâna trecută am văzut 2 filme la cinema
   – pentru că scriu acest post de pe un laptop
   – pentru că la supermarketuri e plin de mâncare
   – pentru că am cu ce să cumpăr din când în când flori
   – pentru că e mereu curent electric, cu mici excepţii
   – pentru că pe BestJobs sunt 12.200 de locuri de muncă disponibile
   – pentru că ştiu mulţi oameni care doar muncind, fără alte şmecherii, îşi permit maşini de lux
   – pentru că avem posibilitatea reală de a munci în străinătate
   – pentru că Valea Prahovei e blocată în fiecare weekend
   – pentru că peste 7 luni oricum sunt alegeri
   – pentru că părinţii şi bunicii noştri îşi primesc salariile şi pensiile la timp
   – pentru că n-o ducem bine, dar nici în faliment nu suntem”
   PS: mesajul este valabil si pentru @Victor D. – vine completare la ce i-am scris ca raspuns la comentariu.

   • ErRon zice:

    Ai perfecta dreptate, numai ca eu nu compar acest regim cu cel de trista amintire ci cu ceea ce am am dorit eu sa se intample in tara mea, il compar cu tarile evoluate!
    In State, directorul scolii unde am lucrat avea o regula: profesorul nu are voie sa stea la catedra.Cum clasele aveau usi cu geam, sa poata sa se vada de pe coridor ceea ce se intampla in clasa, directorul trecea si vedea atmosfera din clasa si profesorii care nu respectau aceasta regula. La sedintele saptamanale zicea nominal „pe cutare l-am vazut la catedra, il rog sa nu se mai intample sau sa caute alta scoala unde sa lucreze”. Era penibil pentru persoana respectiva, dar corect pentru ceilalti. La noi, se generalizeaza: e coruptie, doctorii iau plicuri, managerii nu folosesc judicios banii, se fura, etc, etc! Dar inca nu am vazut, nominal, pedepsit cineva care a manevrat banii in folos propriu! Si nu cred ca nu exista parghii legale! Dar daca legile nu se respecta, daca nu se aplica, daca nu sunt pedepsiti cei care le incalca, batem pasul pe loc si derapam!
    Personal nu merg „la coada calului” pentru ca nu am o alternativa viabila si care sa ma multumeasca in locul actualilor impotenti si impostori!

 8. ceaikovski zice:

  Asta era poanta? Ni se reproseaza ca nu iesim in strada???

 9. theo- nona zice:

  STII CE E CURIOS ?
  sunt cam dementzi, o tzin ca neaga reaua, cä nu stiu alte sloganuri,
  mi-am adus aminte pe aia cu anastase, secretar cu numäratul, era pispiricä voicu
  dela pnl, nu a obiectat atunci.

  dar sä le aducem aminte , cand melle secu, a rotunjit suma parlamentarilor,
  sä.i iasä pasentzaastia sunt autisti..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.