SMURDarafada

Iată cum, cu ajutorul de neprecupețit al Antenelor turnătorului fostei Securități Dan Voiculescu și al iRealităților unui devalizator de drept comun, Sorin Ovidiu Vântu, și al unui băiat deștept cu epoleți albaștri sub maieu Sebastian Ghiță, la 22 de ani de la Decembrie 1989, ne-au reînvățat “Martorii lui Arafat” ceea ce uitasem de la nea’ Ceașcă: “Privatizarea ucide”. Cu tembelisme din acestea și altele menite să arunce în derizoriu orice dezbatere serioasă și necesară pe tema Legii sănătății, înfierbântații de pe Facebook ai ”SMURDArafadei” „anti-portocalii” au mărșăluit pe străzile Târgului Mureș. “Murim, luptăm, SMURDu’ apărăm”! și “Noi de-aicea nu plecăm, nu plecăm acasă, SMURDu’ nu ne lasă”! – completează noua revoluție a lui “Noi vrem respect” cântarea a doua, cu noul idol Raesd Arafat în locul idolului Iohannis. Vorba lui Schmoukiz: Diseară la ora 9, stingem luminile în semn de solidaritate cu Kim Ir Sen, să aibă și duduia de Facebook, indiferent de sex, la ce da “like”.
Nu va fi pace pentru că toată lumea se pierde în discuții sterile să afle decât cine a început primul (care-a dat primul cu piatra): dictatorul Băsescu sau eroul Arafat?
Alături de bietul om prigonit de dictatură, poporul acesta al nostru, exasperat de democrație, ar face orice ca să scape de ea sub flamura USLinoasă a jihadului anti-portocaliu.
Iar eu, dezamăgit, îmi pun  problema cu privire la Arafat (lăsând restul semnelor de întrebare de o parte): daca este mânat în luptă de cele mai bune intenții față de țară și poporul accidentat pe șosele acestei Patrii, de ce face politică și nu se delimitează calr de USL și demagogia grețoasă a liderilor acestei tovărășii politice? Văd că uită și-i lasă și pe alții să uite că sistemul creat de el a fost extins și ajutat să crească/impună tocmai de către Traian Băsescu și Alianța D.A.
Nu ar fi mai corect pentru Arafat să iasă și să spună că Legea sănătății este un lucru care nu are neaparat de-a face cu persoana lui și că nu-l prigonește nici un dictator? Că avem, sau, din bun simț ar trebui să avem de a face numai cu o dezbatere pe principii. Doar pentru că a acceptat politizarea acestei discuții a început Arafat să fie atacat/dez-eroizat/dat jos de pe piedestal – în fond, politizarea discuțiilor face mai mult rău României decât bine. Iar asta se vede acum cu ochii larg deschiși și cu urechile bine astupate – nici un argument nu mai răzbate dincolo de „pro” și „contra” Arafat.

Acest articol a fost publicat în Odă Muncii și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

48 de răspunsuri la SMURDarafada

 1. Ati ajuns si voi sa functionati in discutii ca si pachetul salvator al UE pe 2012.
  Pachetul salvator U.E. – explicat foarte simplu.
  Vremea este mohorâtă într-un orăşel din Irlanda.Plouă şi toate străzile sunt goale.
  Vremurile nu sunt nici ele mai bune şi lumea cam trăieşte de pe zi pe alta.
  În aşa o zi se face că apare un turist german în orăşel, opreşte la un hotel, îi spune proprietarului că ar dori să înnopteze aici dar vrea să vadă mai întâi camerele. Iar drept gaj depune o bancnotă de 100 Euro. Proprietarul îi predă câteva din cheile camerelor.
  1.Cum musafirul a urcat scările, hotelierul ia bancnota fuge la măcelar şi-şi plăteşte datoria.
  2.Măcelarul ia cei 100 Euro fuge de-a lungul străzii şi-l plăteşte pe ţăran.
  3.Tăranul ia cei 100 şi-şi achită datoria la depozitul asociaţiei ţărăneşti din orăşel.
  4.Angajatul ia banii aleargă la cârciumă unde achită consumaţiile date pe credit.
  5.Cârciumarul ia cei 100 Euro şi-l dă prostituatei de la bar pentru că şi ea a avut zile grele, după ce a oferit plăceri pe credit.
  6.Femeia fuge la hotel şi plăteşte camera cu 100 Euro.
  7.Hotelierul aşează bancnota pe tejgheaua de la recepţie, moment în care apare turistul, cere gajul înapoi şi pleacă pentru că nu i-a plăcut nici o cameră din cele la care a avut chei şi părăseşte orăşelul.
  DECI:
  Nimeni nu a produs nimic.
  Nimeni nu a câştigat nimic.
  Toţi participanţii au scăpat de datorii şi privesc din nou cu optimism spre viitor.
  Acum cel puţin aţi aflat cum funcţionează pachetul salvator al celebrei U.E. in 2012.
  Poate va apucati sa discutati real ce inseamna Legea asta a sanatatii, altceva decat „vor sa fure”. Aratati-mi si mie de unde si cum.

  • Sare'n Ochi zice:

   da domnu’ Nae 😀
   parafrazand acest banc: „Inscriptie pe portile unei case: „Cainele nu e rau. Dar sta prost cu nervii!”
   nici poporul nostru nu e nici rau, nici prost. doar unii isi inchipuie ca-l pot usor prosti pe termen lung. si-atunci sta cam prost cu nervii.

 2. ery zice:

  ola,da mare dreptate aveti in tot ce scrieti, dar daca va uitati cei mai usor de manipulat si intodeauna pun botul ca este interesul lor, sint pensionarii inchipuiti,ca pe aia de ii vedem la greve si eu am cunoscut destui inchipuiti care sint suparati ca le-a taiat din pensie, oare cine este hot? BOC ca le-a taiat din bani sau sau tu ca ai mituit medicul si iei pensie fara sa fii bolnav,oare nu sint si oameni in tara sa iese pe strada ca sa sustina o lege?,stiu ca este grea viata in tara dar nu trebuie gindit numai cu buzunarul.

  • Sare'n Ochi zice:

   ola!
   iaca au si asistatii social steag sub care sa se adune si deviza: „privatizarea ucide”!

  • ribelalu zice:

   La care mama dreaq pensionar OBISNUIT i-a „taiat” Boc din bani? Singura „taiere” a fost micsorarea plafonului pentru care STATUL NU MAI PLATESTE ASIGURARI DE SANATATE in locul pensionarului.
   Legea asta prevede: fiecare pensionar (nu statul) este OBLIGAT sa plateasca asigurari de sanatate. Si nu legea asta, ci cea veche de pe vremea PSD. Numai ca statul platea pentru unii (astfel ii discrimina pe ceilalti) aceste asigurari. Tinand cont ca pensionarii sunt principalii beneficiari ai fondurilor asigurarilor de sanatate, corect si moral fata de restul contribuabililor este ca statul (adica noi) sa nu mai plateasca pentru niciun pensionar aceasta contributie de 5,5%. De ce? Pentru ca noi mai platim odata CASS si pe langa noi platesc si angajatorii nostri. Sa mai platim si a treia oara (prin banii publici), pentru pensionari, este prea mult.
   Sunt extrem de multi care zic asa: „eu am platit toata viata asigurari” de ce sa mai platesc si acum din pensie?. Bai oameni buni, sunt asigurari, nu depozite la banca. Te asiguri contra unor evenimente nedorite. Exact ca la masina sau ca la casa. Se intampla evenimentul, plateste asiguratorul, nu se intampla, sa fii sanatos in continuare, banii i-ai pierdut.

 3. ribelalu zice:

  Salut coane,
  Fii atent ce imi raspunde o doamna la o postare pe Facebook a Sorinei Matei:
  „Savescu Maria: Laurentiu, este bine ca iti doresti imbunatatirea sistemului sanitar romanesc. Si este bine ca iti doresti altceva.. Cu privire la mitingisti te inseli si incerci o diversiune. Am inteles ca proectul (n.n sic!) asta de lege nou nascut in cloaca dezaxa…tului e de necitit (n.n ea asa a inteles de la…altii. Sa fie A3 sau RTV-urile? Insa combate). Ca ar fi doar o dizertatie si nimic mai mult. Comparativ cu vechea lege ce aduce nou ? Ambele legi ar fi bine sa fie citite (n.n. insa ea nu citeste pentru ca „a inteles” deja ca sunt greu de citit prevederile astea noi) ca , plus multe altele din tari mai puternic economic ca noi. Faci un slalom teribil si sari dintr-una intr-alta, tare dubios.”

  I-am recomandat calduros sa nu se mai ia dupa altii si sa citeasca singura cum e treaba cu „privatizarea” SMURD, dandu-i si linkul http://www.scribd.com/fullscreen/76646958 si spunandu-i si unde se vorbeste de sistemul de urgente (de la pagina 29)

  • Sare'n Ochi zice:

   Salut, coane!
   da de ce sa se osteneasca sa citeasca? doar ii fac „digest” antenele si vivuzelele.
   iar ca ea sunt o gramada. si, vezi ce scrie si @ary, sunt extrem de nemultumiti ca „li s-a luat”.

 4. Furtul din fondurile de urgențe și dezastre e numai un caz de „capitalism românesc”. Sunt multe, multe altele. Și nu te poți plânge la nimeni, că acolo chiar e un „stat minimal”. Băsescu era împotriva lor, de aia a pierdut în București în 2009, noroc cu voturile din diaspora care s-au adăugat celor din Ardeal. Spre deosebire de Iliescu – cel sărac și cinstit, creatorul și caracterizatorul capitalismului de cumetrie -, de Emil Constantinescu, cel „învins de sistem”, Băsescu pare să fi trecut în tabăra bucureștenilor cu atacurile la DNA (Daniel Morar nu și-a dat demisia, oricum va fi în curând schimbat) și la Raed Arafat, adevărați focalizatori ai noroiului bucureștean al corupției. Știam că Băsescu atacă hoții ca să-i promoveze pe ai lui. Dar credeam că sistemul va evolua din încleștarea creată de el. M-am înșelat.

  Nu cred că Europa (Germania) va lăsa de izbeliște mocirla din Balcani, care bulbucă mai tare, când prin România (mineriadele), când prin Serbia, când prin Grecia, când prin Ungaria. Soluția pentru România va fi separarea Transilvaniei. Deocamdată Europa este puțintel narcotizată (sau vrea să de impresia) de Băsescu, dar nu toată.

  • « Băsescu era împotriva lor [a hoților – n.m.], de aia a pierdut în București în 2009, noroc cu voturile din diaspora care s-au adăugat celor din Ardeal. »

   aha, deci lucrurile stau așa:
   bucureștenii sunt împotriva hoților,
   în timp ce diaspora și Ardealul sunt pro-hoție.
   tulai, cât de pro-hoție ar fi un ardelean plecat în diaspora!

  • Acidutzu zice:

   Braftalene, esti prost cu spume, iar Sare e un masochist ca lasa terminati d-astia ca tine – infiltratii PSD in diaspora sa se manifesteze plenar pe acest forum.

 5. Adică nu vor omorî parazitul, că – vorba unui Judecător de CURTEA CONSTITUȚIONALă – este sub demnitatea omului să omoare animalele. Dar îl vor scoate de pe victimă.

 6. Pingback: Securitatea e cu noi ! Sper ca să știe și președintele Traian Băsescu că lupta cu criza e nimic pe lângă cea cu ei « Dictatura justitiei

 7. Întrebări ale căror răspunsuri ne pot edifica în legătură cu ceea ce se întâmplă :
  1 Domnul doctor Raed Arafat a fost sau nu racolat de către securitatea statului comunist atunci când era încă student la medicină în România ?
  2 Nu vi se pare prea spectaculoasă ascensiunea lui ca aceasta să nu fie făcută cu ajutorul structurilor ?
  Mie da.

  • Sare'n Ochi zice:

   nu as ajunge cu discutia si in aceasta zona. munca sa din anii 90 si-a sustinut-o cu sudoare timp de 14 ani. abia din 2005 a fost bagat in seama cu adevarat. sa vezi dupa atatia ani de munca sustinuta ca altora le-a fost mult prea usor, poate si asta l-a facut sa cedeze „etatismului”.

   • Victor, eu nu-i neg munca. Dar , te rog să te gândești bine, câte personalități pregnante n-au nicio legătură cu structurile ?
    Îți amintești de Marian Munteanu și Piața Universității , ai fi crezut vreodată să-l vezi alături de Măgureanu ?
    La tinerețea doamnei Mona Muscă te-ai gândit ?
    La lista lui Adrian Severin ? La Tinu ? …
    Mie îmi par lucruririle din cale afară de grave.
    Este posibil ca și președintele să fii fost dezinformat. Nu cred că e vorba de scenarită.

    Viitorul ne va arăta.

    • Sare'n Ochi zice:

     am mai dat acest raspuns, il repet pentru tine – ca sunt sigur ai sa-ntelegi perfect despre ce este vorba.
     in romanul dostoievskian “Demonii”, pe la mijlocul romanului, un personaj din aristocratia rusa a secolului 19, Nikolai Stavroghin, urma sa fie promovat lider intr-o organizatie politica secreta, de sorginte socialista, extremista si subversiva in raport cu institutia monarhica a statului de la acea vreme. aa sa fie acceptat de organizatia respectiva ca lider, el trebuia sa indeplineasca obligatoriu cel putin o conditie: sa fie santajabil, sa se lase inhamat la carul organizatiei si sa poata fi tinut de un capastru imaginar al santajului. pentru asta, adica pentru a putea fi tinut in zabala santajului permanent, el era somat sa comande o crima ce urma sa fie savarsita in numele lui si pe banii lui. care era logica acestei actiuni stupide la prima vedere ? simplu si logic din perspectiva politica, a puterii: el trebuia sa fie permanet legat de organizatia respectiva prin aceasta crima. oricand si-ar fi permis, sau doar i-ar fi trecut pur si simplu prin minte, sa manifeste cea mai mica autonomie si independenta fata de grup, ar fi urmat sa fie demascat ca ucigas si deferit justitiei sau compromis ca persoana publica.

 8. pop emil zice:

  Dar, stimate domn,
  Oare Dvs. nu politizaţi în articolele pe care le scrieţi, în aşa manieră încît blogul a început a semăna cu fosta Scînteie de partid ? Ar fi bine să lăsaţi deoparte comentariile extrem de partinice şi eventual să ne furnizaţi argumente tehnice.

  • Sare'n Ochi zice:

   bine ca sunteti dvs. bazat si destept. nu v-am invitat pe aici, nu v-am cerut parearea sa-mi etichetati blogul. daca aveti de comentat ceva pe Legea sanatati, comentati. daca nu, nu.
   in alta ordine de idei (si ma abtin sa nu zic nimic de mama prostilor care umbla mereu gravida), eu ma plang ca niste idioti au decretat ca „privatizarea ucide” si vii mataluta sa-mi spui ca-s „Scanteia”…!? poate propovaduia „Scanteia” privatizarea – desi eu cred ca sunteti genul care confundati nationalizarea cu privatizarea.

  • ribelalu zice:

   Daca cititi in coltul din dreapta sus o sa vedeti ca autorii acestui blog isi asuma deschis partizanatul pentru ideile de dreapta (Spre deosebire de televiziunile „independente” de stiri de la Bucuresti). Cine vrea, le imbratiseaza, cine nu, nu. Vremea unanimitatii s-a terminat de mult.
   Aici se discuta totul dintr-un punct de vedere care nu este al lui Basescu sau al PDL. Este punctul de vedere al unor cetateni obisnuiti satui de populism si de sistemul actual mafiot (galben, rosu, portocaliu, verde cu „tulipane” sau curcubeu)

  • Sare'n Ochi zice:

   uite, un text de „Scanteia” in care cred eu.
   Bill Cosby: „Am 74 de ani şi sunt sătul”
   (Bill Cosby – unul din cei mai mari actori americani în viaţă:http://en.wikipedia.org/wiki/Bill_Cosby)

   Am 74 de ani. Am lucrat din greu de la 17 ani, în afară de o scurtă perioadă de timp, în anii ’50, când am fost în armată. În afară de perioadele când am fost bolnav, am lucrat 50 de ore pe săptămână şi nu mi-am luat concedii de boală timp de 40 de ani. Am reuşit să câştig salarii rezonabile, dar n-am avut moşteniri şi prin urmare a trebuit să lucrez ca să ajung la ceea ce am acum. Având în vedere ce se întâmplă în economie, pensionarea mea se pare că a fost o idee proastă şi sunt sătul. Foarte sătul.
   Sunt sătul să mi se tot spună că trebuie să „ajut financiar” persoanele care nu au etica muncii pe care o urmez eu. Sunt sătul să mi se tot spună că Guvernul va lua din banii pe care îi câştig – prin forţă, dacă e necesar – şi îi va da oamenilor prea leneşi ca să câştige bani.
   Sunt sătul să mi se tot spună că Islamul e „Religia Păcii” când în fiecare zi pot citi zeci de relatări cu musulmani care îşi omoară surorile, soţiile şi fiicele pentru „onoarea” familiei; sau despre musulmani care manifestează violent pentru cea mai mică ofensă; sau despre musulmani care omoară creştini şi evrei fiindcă nu-s „credincioşi adevăraţi”; sau despre musulmani care ard şcolile de fete; sau despre musulmani care omoară cu pietre victimele violurilor, pe care le consideră „adultere”; sau despre musulmanii care le taie fetiţelor mici clitorisul şi labiile vaginului; toate acestea în numele lui Allah, fiindcă Koranul şi Legea Islamică le impune să facă asta.
   Sunt sătul să mi se tot spună că trebuie „fim toleranţi cu alte culturi” şi deci trebuie să lăsăm Arabia Saudită şi alte ţări arabe să îşi folosească banii din petrol ca să finanţeze moschei şi şcoli islamice care răspândesc ura contra ne-musulmanilor în Australia, Noua Zeelandă, Regatul Unit, SUA şi Canada. Şi asta în timp ce nimeni care trăieşte în Arabia Saudită sau alte ţări arabe nu are voie să construiască vreo biserică, vreo sinagogă sau vreo şcoală religioasă, care să înveţe lumea despre dragoste şi toleranţă….
   Sunt sătul să mi se tot spună să îmi reduc standardul de viaţă, pentru ca astfel să lupt împotriva Încălzirii Globale, pe care nimeni n-are voie să o dezbată.
   Sunt sătul să mi se tot spună că consumatorii de droguri sunt de fapt bolnavi şi că trebuie să îi ajut să se trateze şi să plătesc pentru stricăciunile pe care le fac. Oare cumva, vreun bau-bau uriaş i-a înghesuit pe o alee întunecoasă, le-a îndesat praf de cocaină pe nas şi le-a înfipt vreun ac în venă, în timp ce ei tot luptau să se opună?
   Sunt sătul să tot aud de atleţi, artişti şi politicieni bogaţi din toate părţile, care vorbesc de greşelile lor inocente, de greşelile lor stupide, de greşelile lor din tinereţe, când de fapt toţi ştim că singura lor greşeală a fost că au fost prinşi asupra faptului. Sunt sătul de oamenii care cred că au drept la orice, fie ei bogaţi sau săraci.
   Sunt într-adevăr sătul de oamenii care nu-şi asumă responsabilitatea pentru vieţile şi acţiunile lor. Sunt sătul să îi ascult cum învinovăţesc Guvenul, sau discriminările, sau orice altceva, pentru problemele lor.
   Sunt de asemena sătul să văd tineri şi tinere, adolescenţi sau abia trecuţi de 20 de ani, care se „împodobesc” cu tatuaje şi piercinguri, retezându-şi singuri şansele să fie angajaţi undeva şi apoi cerşind bani de la Guvern.
   Da, sunt al dracului de sătul. Dar de asemenea sunt fericit că am 74 de ani. Fiindcă nu am să ajung să văd lumea pe care o fac oamenii ăştia. Îmi pare rău doar pentru nepoata mea şi pentru copiii ei. Mulţumesc Domnului că-s pe drumul către El şi nu invers…

  • Acidutzu zice:

   flacau s-a rezolvat. scuteste-ne de bogetele tale cu lacrimi de crocodil. si arunca la gunoi Biblia dupa USL, nu-ti va folosi la nimic.
   @sare, mi-am permis sa sterg un comentariu, sa te scutesc de o miorlaiala.

 9. Mih. zice:

  Nooo, nu cred, ca are ochi mai inchisi la culoare…:)))

 10. Culai zice:

  Cineva, o Doamnă, mai sus, spunea că a auzit că neLegea este de necitit…
  Eu afirm, pe parcurselea şi uluitelea, că-i şi adevărat adevărul!
  Ce idioţi, analfabeţi şi vorbitori în dodii au ajuns să ne legifereze şi con-ducă soarta – pentru cei grăbiţi -, am o sinteză gata în linkul ascuns de numele meu.
  Dacă nu sunt încurioziţi, apoi chiar că nu-i bai!
  Dar, accentuez: arafatu-i ca văcaru, crede că va plînge satu’de supărarea-i. El se revoltă că (Poate!… dar nimic nu-i sigur în/cu românica bocobăsească) va pierde prioritaţi de care doar el ştie, iar nu toţi hahalerii. Dar, de ce nu se leagă de neLege-n integralitate, că-i toată redactată cu cenuşiul de subt unghiile autorilor, iar nu cu cenuşia materie, de care duc străvizibil lipsă, dar nici nu se tratează. Nici măcar în clinici private din străinătate, că doar au cu ce…
  Bine că-s auziţi singularii care scheaună a nedreptate, după ce s-au umplut cu de toate, iar nu milioanele de victime deja, ale sistemului insanitar… Că, pînă la Sănătate, nici o speranţă!

 11. Evanghelista zice:

  Imi permit sa reproduc comentariul lui @Aha de pe Politeya:
  Isteria asta cu SMURD nu are nimic de-a face cu proiectul legii. E un bun pretext de cruciada. Cit despre Arafat, si mentionez ca nu am inters sa-i jignesc pe aparatorii evangheliei dupa Arafat, face exact ce zicea Basescu: psihoza nationala. Acuma domnul Arafat ori nu stie sa citeasca, ori stie dar nu intelege textul. Putin probabil, asa ca ramine un mister. Ce zice domnul Arafat la Cluj? Din ziar aflam ca:
  -Raed Arafat a declarat că, părăsind Ministerul Sănătăţii, va putea apăra mai bine sistemul de Urgenţă din ţară. – Da ce e 1877 si sintem la Plevna? Dau turcii peste sistemul de Urgenta? Nici gind, dar domnia sa insista ca cineva vrea desfiintarea urgentelor,
  -Distrugem ceva foarte bun: unitatea de primiri de urgenţe, serviciul de ambulanţă şi SMURD-ul. – Daca asta nu e psihoza, atunci iar dau turcii si distrug tot.
  -Dacă unităţile de primiri urgenţe vor fi afectate, atunci va fi afectat şi SMURD-ul. Când o firmă are interesul să ocupe piaţa celeilalte firme, nu se mai poate discuta despre un sistem integrat. – Aici foloseste exact aceleasi argumente, absolut identic, cu ce se zicea anii ’90, ca SMURDUL lui va distruge Ambulanta. Curat evolutie.
  -Pentru mine, reacția oamenilor mi s-a părut a fi ceva spontan și sper să nu se politizeze în niciun fel acest lucru. Nu se politizeaza pe naiba. Sa fi iesit toata Uslimea si sa propuna (de adevaratelea si nu bazaconiile pe care le inventeaza Arafat) desfiintarea SMURD si inlocuirea Ambulantelor cu roabe si absolut nimeni nu ar fi zis nici mic.
  Si continua-Tocmai din acest motiv, prefer să nu comentez protestele clujenilor sau ale mureșenilor,.- Asta a cazut in boala lui Ponta, se contrazice la 5 minute. Da bazaconiile de mai sus cu baioneta pentru urgente ca dau tatarii ce sint? O fi din alea de ventriloc, se aude fara sa deschida gura.
  -Totuși, Raed Arafat a dat asigurări că va continua să participe la dezbateri în ce privește Legea Sănătății.- Astea in Romania se numesc dezbateri: daca schimbati ceva imi iau jucariile si plec. Dar atunci scrieti ce si cum vreti dumneavoastra. Nu scriu nimic, va trintesc usa in nas.

  Ah da, sa nu uitam sa stingem luminile tot mereu, asa ca am stins si clipitul la bradul de craciun, sa nu vada dictatorul pe unde sa desfiinteze SMURD-ul. Ca probabil in horoscop scrie asta.

 12. ery zice:

  ce patii BASE te retrage legea sanatatii, foarte bine romanasi cum va asterneti asa dormiti si vorba aia dragoste cu forta nu se poate,dati in continuare mita la doctori inseamna ca aveti bani?

  • ribelalu zice:

   Base e mai destept decat va inchipuiti voi. A impuscat mai multi iepuri dintr-un foc.
   1. A scapat de Arafat, adversar declarat al modernizarii sistemului si conform dezvaluirilor unul dintre beneficiarii lui
   2 Pune capat manipularilor pe tema razboiului Basescu vs. Arafat si Desfiintarea/privatizarea SMURD
   3. S-a dat startul in sfarsit dezbaterilor adevarate pe tema legii
   4. Chiar cei care pana azi la 17.00 zbierau din toti borjogii impotriva ei (CTP, Ponta, A3, RTV-urile) subit au gasit ca este absolut necesara schimbarea legislatiei.
   5. Legea va fi repusa pe tapet in scurt timp, culmea, tot la cererea opiniei publice si a cadrelor medicale, va fi promovata direct de mebrii Guvernului si va fi adoptata fara nicio problema fara a se mai pronunta cuvintele Basescu si Arafat.

   P.S. In ce toane bune m-ai prins ca sa stau sa-ti explic toate astea 🙂

 13. Mih. zice:

  Prostia nu doare, da’ costa.
  Ba, mai si doare, da pe „merit”.
  Cat despre fudulie…

 14. Acidutzu zice:

  Basescu le-a facut martafoilor angajati in Arfatiade si SMURDifade o surpriza 😀
  „Spitalele nu vor schimbarea, medicii de familie nu vor, sistemul de urgenta nu vrea schimbarea. Inteleg din toate semnalele publice ca si o mare parte din public nu vrea schimbarea. Cer public premierul retragerea proiectului care viza reforma in sanatate… Inteleg ca sunt foarte multi multumiti de starea actuala a sanatatii”, a anuntat presedintele Traian Basescu, vineri seara, intr-o conferinta de presa pe tema proiectului noii Legi a sanatatii.
  Acum sa vezi urlete ca ce buna-i legea!
  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-11183460-traian-basescu-sustine-declaratie-presa-ora-17-15-tema-legii-sanatatii.htm?cfnl=

 15. elena agachi zice:

  Stii ce nu pricepi tu si cei care sunt ”prinsi”, odata cu tine? Poporul asta tembel nu a iesit in strada pentru ca i s-au taiat lui banii, ci pentru UN SIMBOL! Pricepi asta? E chiar asa de greu?? E un popor ciudat, dar asta e! Moare, crapa, dar tine la simboluri! Tu ce ai facut asa, simbolic macar??? Pari foarte mare expert.

  • Sare'n Ochi zice:

   😀 zi zău!
   „boborul” a iesit in strada manipulat de tembeliziuni.
   nici macar simbolic… dar daca te uiti in sectiunea decembrie 1989 de pe acest blog ai sa gasesti niste materiale pentru care am muncit aproape 10 ani si cu ajutorul carora (ca au facut parte din rechizitoriu) am bagat la inchisoare 2 generali, 3 colonei, 1 maior si 1 capitan care si-au permis in decembrie 1989 sa ordone si sa execute foc asupra Poporului. acela este Poporul nu „boborul” cu creierii spalati de catre tembeliziunile unui turnator la securitate, a unui devalizator de drept comun si ale unui ofiter sub acoperire (si toate acestte trei „calitati” sunt sumabile fiecaruia)!
   asa ca scuteste-ma cu „simbolurile” tale! si scuteste-ma cu „boborul” tau de cate mii de asistati mintal.

  • ribelalu zice:

   Poprul a iesit in strada scos de USL. Vezi cazul Alex Halatiu de la Tg Mures.

 16. Mih. zice:

  Sinonimia dintre cuvantul „simbol” si cuvantul „pretext”.
  Si dintre „spontan” si „premeditat”.
  Altminteri, „revolutie” e „revolutie” si „reforma” e „reforma”.

 17. Bască ilie zice:

  Simboala orbului găinii se crede cloșcă pe situație. Asta vede Mecca și-n păpădie.

 18. Cantemir zice:

  Cu sau fara legea sanatatii retrasa, tot o sa se moara pe capete in Romania anului 2012. Cam 1 roman la 2 minute:
  http://camarasdelumini.wordpress.com/2012/01/12/viata-la-romani-in-2012/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.