România, statul prizonier al structurilor mafiote (“Frăția interlopilor” – II)

Acidutzu

Staborus PopulusQue Rromales

Până să treceți să citiți istoria recentă a interlopizării României, aruncați un ochi și peste acest material: Topul celor mai bogați ţigani din România – să vedeți cum se fac “meleoanele” și “merțanele” din pământ, din apă seacă.

Dintre liderii lumii interlope bucureștene îi vom numi pe cei mai importanți: Ion Titișor, zis Fane Spoitoru (în libertate), Nicu Gheară (fugit în Spania), Frații Gemeni (în pușcărie), Dinu Ștefan, alias Fane Căpățînă (în libertate), Clanul Duduienilor (majoritatea arestați); Clanul Cămătarilor (frații Ion și Nuțu Balint, eliberați cu fast și cu PROtembelizunile de față, să-l vedem pe interlopuș Nuțu călărind spre libertate) și mulți altii.

Lotul seniorilor. În 1996, diverse rapoarte ale poliției, dar și celebra carte a generalului Pitulescu „Crima organizată. Al treilea război mondial” vorbeau despre crima organizată din România și, în special, despre mafia țigănească. Apar în volumul respectiv liderii Clanului Duduianu (Petrișor Duduianu, zis Cristofor, Vasile Duduianu și Ion Duduianu), Gheorghe Stoica, zis Gigi Ursaru, arestat și condamnat de mai multe ori, între timp decedat, Ion Titișor, zis Fane Spoitoru, și Gheorghe Constantinescu, zis Gigi Boeru, Iancu Stan, zis Bobi al lui Ghioală, Ștefan Craiu, Reget Crăișor, zis Istronom, Ion Reget, zis Prințul, și Radu Reget, zis Adenom. Majoritatea au fost arestați, în anii ’95-’96, de un comando judiciar special creat de generalul Pitulescu, care în cele din urmă a sfârșit ca „observator judiciar, la pensie”, dupa vestitul „război al generalilor”, în care s-au infruntat patru grei ai internelor (Dănescu, Pitulescu, Nițu și Voicu).

Lotul „lupilor tineri”. În preajma alegerilor din anul 2000, pe teritoriul crimei organizate din București s-au dat din nou lupte grele. Așa au fost faimoasele operațiuni „Luna” – în timpul căreia au fost arestați frații Corsicani, frații Toboșari, clanul Sadovenilor și mulți alții – și „Portbagajul”, în urma căreia au căzut temuții frații Gemeni, dar și mulți dintre locotenenții acestora. O notă a serviciilor secrete din anul 2000 (apărută de câteva ori în presă) prezenta cu lux de amănunte întreaga structură criminală a rețelei Gemenilor. În respectivul raport se vorbea despre foarte multe crime presupuse a fi săvârșite de această rețea aflată sub comanda fraților Gemeni. „Există date neverificate din care rezultă că împușcarea lui Mihai Ionescu ar fi fost ordonată de A.C., din Brașov, care s-ar fi întâlnit cu frații Gemeni, cu o zi înaintea crimei, pe str. Ion Neculce din București, ocazie cu care le-ar fi dat un acont pentru săvârșirea faptei. (…) În legătură cu omorul comis în casieria Casei Romane din Militari a rezultat că autoturismul Mercedes folosit a fost furat anterior de către legăturile fraților Gemeni. (…) Referitor la asasinarea lui Nicu Ploaie, al cărui cadavru a fost descoperit în Triajul București Nord, există suspiciuni că acesta a fost executat de frații Gemeni, cu sprijinul unor cetățeni proveniți din CSI, comanda fiind dată de Mihai Bucurenciu. În ceea ce priveste asasinarea lui Moise Nicolae și Tănase Nicolae se cunoaște că primul a fost executat de unul dintre frații Gemeni, iar cel de-al doilea de Mihai Aurel (profesorul lui Radu Bolgiu, zis Boso, zis Robocop, specializat în furtul de masini de lux). (…) Ilie Alexandru a afirmat într-un cerc restrâns că înaintea nunții sale – care a avut loc la Hotelul Hilton și la care a participat, printre alții, consilierul președintelui Iliescu, Dan Iosif – a avut certuri cu soția sa, Isabela, din cauza unei fete din Brașov. La scurt timp și-a propus s-o elimine, aruncând-o de la balconul locuinței ei din Crângași. La momentul omorului în apartament se găsea și Ilie Marian, alături de o persoană, iar anterior Ilie Alexandru a încercat s-o stranguleze”. Frații Gemeni, respectiv Marian și Alexandru Ilie, se află în pușcărie, dar ei au ajuns acolo nu pentru aceste crime, ci pentru afacerea „Portbagajul”. Toate celelalte crime au rămas AN, adică fapte cu autori necunoscuți.

Acest articol a fost publicat în Ghinion 100% și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

11 răspunsuri la România, statul prizonier al structurilor mafiote (“Frăția interlopilor” – II)

 1. noradamian zice:

  Seara bună! Teribile dezvăluiri! Şi când te gândeşti că-n România de acum hălăduiesc atâtea alte clanuri si acum… 😉

 2. Bun articol și bine venit dar întreb, că poate știți mai multe,
  despre clanurile de notari, polițiști , procurori și judecători care împreună îi sprijină pe interlopi nu scrie nimic serviciile secrete ?
  I-am uitat în enumerarea mea pe politicienii care beneficiază de ajutorul acestora.
  Ca să nu ziceți că o țin pe-a mea vă amintesc de președintele secției penale a Tribunalului Prahova, domnul judecător Dumitru Rebegea care-i ajuta pe cei din clanul Ghenosu, parcă, și care a căzut nu grație unei fisuri apărută între legăturile interlopilor sau a mustrărilor de conștiință a celor enumerați mai sus ( notari, polițiști , procurori și judecători ) ci amantei sale.

  • Acidutzua zice:

   Este un volum de munca imens. Prelucrez si pun in „opera”, ca sa zic asa. Fiecare sesizare este binevenita ca ne ajuta sa cautam si in locuri tintite. In mod cert sunt date despre clanurile de notari si de politisti (doar generali de politie au fost implicati in aceste scndaluri la sfarsitul anilor 90 si, mai ales, sub mandatul lui Nastase. Vorbim despre executii comandate, oameni rapiti, torturati, ucisi – si faptele ramase cu AN, desi se stie clar cine a facut comanda, de ce si cine a executat-o. Inca nu s-a elucidat (desi se zice ca autorul faptei a fost incoltit de catre politisti si s-a sinucis) cum a fost executa seful PSD Deva cu un glonte in plina strada in anul 2002, in cadrul asa-numitei mafii a aurului dacic. samd.
   Publicam tot ceea ce documentam – sa nu se uite.

 3. Culai zice:

  Oare nu se poate institui o lege marţială şi-n timp de pace, ori legiuitorilor nu le convine să se stranguleze singuri… , în acest stat care-i de drept numai al lor, nu al oricui din stat.
  Necazul este că ar trebui s-o aplice taman boşii din spatele şi protectorii clanurilor interlope. Iar cum Coana-i legată la ochi, se vor găsi nişte fraieri, nişte caracudă de executat orbeşte, ca praf în ochii mulţimii.
  Era o vreme când se credea că Iadul, Purgatoriul, Raiul coexistă pe acelaşi Pământ. Acuma, eu, alţii cred că Raiul a falimentat, fiindcă-n el direct, ori intermediat prin Purgatoriu, de-o veşnicie umană nimeni n-a mai ajuns. Orice ar decide instituţiile specializate-n canonizări. Bietul Papă a fost trimis la o adresă inexistentă. Noroc de iubirea ce i-o purtăm, nealterată!
  De atâta răutate şi minciună şi pidosnicie câtă-i în stare stirpea de Dânsul plămădită în joacă, Doamne-Doamne şi-a luat catrafusele şi a plecat într-o gaură neagră, cu gând să creeze o lume mai bună. Biletul de adio l-am găsit az-noapte, pe masa din vis.
  La lumina zilei, nimic nu apare schimbat. Încă.

  • Acidutzua zice:

   Dumnezeu s-a săturat că lumea tot trecea din Rai în Iad şi invers. A hotărît să facă un gard între Rai şi Iad. A chemat pe organizatorul de licitaţii, pe Sf. Petru, şi i-a cerut să-i găsească pe cei mai buni constructori. Sf. Petru, după îndelungi licitaţii electonice, a adus în faţa Domnului 3 constructori: un francez, un american şi un român.
   Dumnezeu îi ia la întrebări:
   – Francezule, cu cît îmi faci gardul?
   Francezul răspunde:
   – Cu 5000 de euro. Folosesc tehnologie franceză de ultimă generaţie, muncitori chinezi toţi unu şi unu.
   – Americanule, cu cât îmi faci gardul?
   Americanul răspunde:
   – Cu 10000 de euro, dar folosesc tehnologie de ultra-noua generaţie, stâlpi cu senzori de mişcare, fire wireless, camere de filmat prin satelit cu servere pe internet ,etc.
   – Românule, cu cât îmi faci gardul?
   Românul răspunde:
   – Păi, cu 15000 de euro.
   – Da ce faci de banii aştia ? întreabă Domnul.
   – Păi (apropiindu-se de urechea Domnului), iţi dau Ţie 5000 de euro că mi-ai dat licitaţia, 5000 de euro îi ţin eu că am câştigat licitaţia, iar restul de 5000 îi dăm francezului să facă gardul.
   MORALA: Cam aşa se realizează cele mai multe investiţii în România, printre care şi … construirea de autostrăzi.
   Aţi auzit vreodată de gard între Rai şi Iad ? Nu… Nici de autostrăzi în România.

 4. ribelalu zice:

  Ministerul de finante ce pazeste? Al Capone pentru evaziune fiscala a fost arestat nu pentru zecile de crime si activitatea mafioata. De ce nu-i le ia alora fisa fiscala sa vada ce impozite au platit la viata lor?
  De-aia e mai bun sistemul juridic anglo-saxon…procesul daca a inceput apoi se desfasoara zilnic ca nu poti tine juratii izolati fie si la hotel (aproape ca la o puscarie de lux) zece ani de zile. Daca unul a furat o trotineta si a facut si genocid, il judeci p-ala separat pentru trotineta, ca ai probe clare si il pedepsesti pentru furtul trotinetei. Daca intre timp probezi ca a omorat si 100 de oameni il judeci si pentru aia si pedepsele se cumuleaza, nu se contopesc. Ii dai de 100 de ori inchisoare pe viata.
  Acolo, in SUA, recidvistii nu sunt tratati ca la noi. Ai facut o infractiune primesti o pedeapsa usoara sau normala. Dar de la a doua in sus asteapta-te chiar si la inchisoarea pe viata sau in unele cazuri chiar scaunul electric. Pentru ca dovedesti ca esti irecuperabil pentru societate.
  La noi, Danilet, Dumbrava, Pivnicereasa si madam Costiniu nu accepta nici in CSM mai mult de doi „civili” si aia sa fie numai asa de forma…sa semneze ce le pun ei in fata.
  Eu nu inteleg un lucru…bai frate, esti anuntat ca esti cercetat penal, esti anuntat ca esti trimis in judecata. Ai tot timpul din lume sa-ti probezi nevinovatia. Ai exact acelasi timp cat a avut si acuzarea ca sa-ti probeze vinovatia. Deci daca se da startul la competitia juridica, pai hai tata sa fim egali: si aczuarea si apararea. Acuzarea e gata cu probele din 2005 si tu in 2011 spui ca nu ai avocat si iti da instanta o jumatate de an sa-ti cauti. Apoi ala cere o jumatate de an sa studieze dosarul samd. Ba mai mult..tu nu trebuie sa dovedesti nimic. numai acuzarea trebuie sa dovedeasca ca ai facut ce ai facut. Deja ai un mare avantaj.
  Nu nene…Daca la termenul rezonabil stabilit de instanta ai apararea (asta inseamna combaterea probelor acuzarii nu dovedirea nevinovatiei tale) gata bine, daca nu…e vina ta…dreptul la aparare ti-a fost respectat insa tu nu ai vrut sa beneficiezi de el. Stai la bulau si iti faci o noua aparare acolo pana la recurs, apel etc. Cand ai comis infractiunile trebuia sa-ti pregatesti si apararea.

 5. vasilegogea zice:

  Ma gindesc cu o tandrete tot mai coplesitoare la Ion Budai Deleanu!

 6. Pingback: Cum uită Nepotul Mătușii Tamara când și-au împărțit clanurile mafiote țara (Frăția interlopilor III) | Sareinochi's Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.