Răsvan Popescu președintele CNA, sluga lui Dan “Felix” Voiculescu

Din natura sub-umană a speciei (regulă nescrisă, dar aplicată cu ferocitate): cine comite o ilegalitate îl urăște pe cel ce trebuie să aplice legea și să-i aplice corecția. Dacă ați uitat, vă reamintesc despre nemernicia jurnaliștilor de prestație de la Antena 3 (una dintre tembeliziunile turnătorului la Securitate, dovedit prin decizie judecătorească, Dan “Felix” Voiculescu), care vineri, 8 iulie, au prezentat până când și consumatorii lor s-au scârbit, în direct, un document despre care (c)analistul Radu Tudor a spus că ar fi fost primit de la un telespectator, prin care se pretindea că ministrul Educației, Daniel Funeriu, nu ar fi promovat examenul de Bacalaureat în Franța din prima încercare. Falsul grosolan a fost promovat cu obstinație pentru a justifica revărsarea de ură patologică asupra lui Daniel Funeriu care-și “permisese” să facă “praf” buna tradiție a fabricii de tembeli din învățământ punând sub supravegherea camerelor de vederi examenul de bacalaureat (cu rezultatul vizibil și azi: dau faliment facultățile particulare, sereleurile de diplome ale rectozaurilor). Degeaba a ieșit Funeriu a doua zi într-o conferință de presă în care a demontat falsul grosolan – demonstrând că Antena 3 a comis un fals în acte, prezentând un document prin care s-a promovat public o calomnie fără precedent, că prestatorii lui Voiculescu și-au continuat împroșcatul public cu mizerie. Cu întârzierea de rigoare, în 11 iulie, PDL a anunțat că este dispus să-și apere ministrul și că a decis să formuleze plângeri către CNA și să nu își mai trimită reprezentanții la emisiunile Antena 3. Nu știu de ce nimeni n-a pronunțat cuvintele care există în Codul Penal: “fals”, “uz de fals”, “fals în acte publice”, “fals în declarații” (mai ales “fals în declarații”, care are trebui să-i producă frisoane Varanului turnător care a candidat la o poziție în Parlamentul României declarând pe proprie răspundere – sic! – că nu a colaborat cu Securitatea ca poliție politică, ori tocmai ce există o hotărâre judecătorească în acest sens și nimeni nu se sesizează!)? Mă rog, așa-s pedeliștii mei – sfioși și cu naturelul simțitor!

Bun, trecu luna de atunci și, în sfârșit, Consiliul Național al Audiovizualului s-a decis în ședința de azi, 11 august, că-și poate permite să amendeze cu 25.000 de lei postul Antena 3 pentru emisiunea „La ordinea silei” (mă rog, a “zilei”) difuzată în perioada 08 – 12 iulie 2011. Deci, pentru toate acele dejecții „insuficient verificate”, „demonstrându-se ulterior că acestea au fost eronate” (vezi comunicatul CNA) postul vuvuzelelor a primit îngrozitoarea amendă de 25 de mii de lei noi-nouți, adicătelea în jur de vreo 6000 de „iepuroi”, preț de vreo două minute de publicitate. Ori, în fiecare oră de emisie există maximum 15 minute de publicitate. Rezultă că le-au mai rămas preț de 13 minute de aruncat/mâncat rahat per oră de emisie la tarifele CNA. Ieftin, dom’le, ieftin – dincolo, în lumea civilizată era mai scump, poate se lăsa cu ridicare de licență pentru o asemenea dezinformare.

Referințe cu privire la inutilitatea acestui Consiliu Național al Audiovizualului:

 • „E vorba de o încălcare a informării corecte (…) problema care rămâne e a documentului, actului, care înțeleg că e fals și că Antena 3 a fost practic intoxicată”, a declarat președintele Consiliului, Răsvan Popescu, citat de Agerpres. (adică boul sinistru – informația înțeleg că este falsă și am fost practic intoxicat: omul nu este bou, e numai sinistru – ignoră că în data de 9 iulie japițele de guriști&guriste ale A3 au fost informate public că au de a face cu o intoxicare, dar au ales să rămână așa până inclusiv în data de 12 iulie… presupun că este plăcut să zaci în dejecțiile proprii și să grohăi fericit)
 • Căci, membrii CNA au primit mai multe sesizări în acest caz, printre care și una de la Partidul Democrat Liberal (PDL) privind emisiunile „La ordinea zilei” din 8, 11 și 12 iulie, transmite Agerpres. „Timp de mai multe minute, la începutul emisiunii din 11 iulie 2011, la adresa PDL și a ministrului Daniel Funeriu au fost proferate de către moderatoarea emisiunii o serie de acuzații, ministrul fiind calificat drept ‘mincinos’, deși acesta clarificase încă din data de 9 iulie 2011 situația promovării examenului său de bacalaureat”, se arată în sesizarea PDL.
 • Comunicatul de presa remis de CNA arată că „la stabilirea sancțiunii a fost reținută și încălcarea art. 64 alin. (1) lit b) și alin. 2 din Codul audiovizualului, potrivit căruia “(1) În virtutea dreptului fundamental al publicului la informare, furnizorii de servicii media audiovizuale trebuie să respecte următoarele principii: b) informarea cu privire la un fapt sau un eveniment să fie corectă, verificată și prezentată în mod imparțial și cu bună-credință. (2) În cazul în care informațiile prezentate se dovedesc a fi eronate în mod semnificativ, furnizorul de servicii media audiovizuale trebuie să aducă rectificările necesare în cel mai scurt timp și în condiții similare de difuzare”.
Acest articol a fost publicat în Derapaje prin presă și etichetat , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

43 de răspunsuri la Răsvan Popescu președintele CNA, sluga lui Dan “Felix” Voiculescu

 1. filadel zice:

  Răzvan Popescu, redactor șef la EVZ, pune în scenă și execută operațiunea bețiva Macovei (ministrul justiției în acel moment).

  • Florina zice:

   corect. nici nu mă aşteptam la altceva. de aia şi fac toate mizeriile, ştiu că mai mult de atît nu le va face CNA-ul.

   • filadel zice:

    Celor care știu numai de legea bîtei nu vor da niciodată doi bani pe cuvinte. Numai bîta contează.

    • Sare'n Ochi zice:

     ce este tragig este faptul ca acesti neterminati de la A3 si-au atins scopul: in continuare Funeriu este somat sa raspunda intrebarilor tuturor analfabetilor din Romania: „unde-i diploma!”? nu conteaza la acesti prespalati pe creier faptul ca Funeriu si-a dat doctoratul in chimie cu un laureat al premiului Nobel, faptul ca a lucrat in cercetare in USA si Japonia, faptul ca a primit 2 granturi europene pentru cercetare, in valoare de 2 milioane de euro fiecare – dar ce stiu microcefalii ce este acela un grant?. cartea sa de vizita este ignorata cu buna stiinta. de aceea astept interventia Justitiei pentru fals in acte publice, fals in declaratii, uz de fals, dezinformare in masa samd.

    • Acidutzu zice:

     Nu uita ca in CNA sunt multi socialisti get-beget, instaurati de peste 7 ani in acest asa zis consiliu. Nu ai observat ca doar dupa multe sesizari si hartii oficiale iau cate o slaba pozitie in privinta antenelor si iRealitatea? Pai cine credeti ca acorda licenta televiziunilor? Dupa atacurile furibunde de anul trecut al celor 2 televiziuni n-ar fi trebuit sa primeasca nici dosarul de licenta… Aa, inca ceva, GSP e in acelasi trust cu antenele, cum credeti ca CNA au inclus un post de sport in grupul celor de larga audienta si obliga acum firmele de cablu sa il includa in grila?

     • Posturile tv care incalca legea vor exista cata vreme exista oameni care nu gandesc . Cum sa te inscrii la doctorat in Franta fara diploma de bacalaureat? Asta stiau si paparudele din studiou dar au mizat pe protectia fanilor lui Voiculescu.
      Sigur ca informatia nu a fost verificata si a fost prezentata cu rea-credinta , incalcand dreptul fundamental al publicului la informare. Falsul a fost demonstrat de minisru cu probe , a doua zi in conferinta de presa. Amenda a venit cu chiu si cu vai dupa o luna. O amenda ca un fas!

  • @filadel, iartă-mă că te întreb, ce ai cu doamna ministru Macovei ?

   • Sare'n Ochi zice:

    🙂 nu filadel, @dicta, ci Rasvan Popescu a pus in opera diversiunea „Macovei betiva” in Evenimentul Zilei. lipseau niste ghilimele, iar tu ai uitat de mizeriile deversate in EvZ cand era minsitru al Justitiei Monica Macovei, dejectii puse in manopera de acest Rasvan Popescu.

    • Pe atunci nu îmi vedeam capul de muncă. Nu eram familiarizată cu internetul și doar frânturile pe care le auzeam pe la televizor erau surse de informare. În familia noastră toți o admirăm pe doamna Macovei. De aici reacția mea.

 2. noradamian zice:

  Salut! Răzvan Popescu, încă un funcţionar al statului plătit ca să încurajeze minciuna, manipularea degradarea civică 😉

  • Sare'n Ochi zice:

   Salut!
   Rasvan asta este o carpa cu care oricine se sterge la dos si lui ii face placere ca ia un ban si se crede tare – poate s-o intari la final ca orice carpa folosita indelung si niciodata spalata…
   eu inca mai astept cu interes sa vina Justitia si sa ii aplice o serioasa corectie Antenei 3 si celor care au orchestrat acel balcipunand in manopera toate acele falsuri.

  • Never More zice:

   Antena 3 a fost intoxicata, zice rasvan Popescu!? Sa inteleg ca e o victima!? CNA-ul asta poate sa-si dea demisia in bloc! Si in plus, amenda asta de 25000 de RON, nu face decat sa incurajeze astfel de practici!

 3. Of, Doamne ! Care justiție ?

  Ai scris bine :“fals”, “uz de fals”, “fals în acte publice”, “fals în declarații” (mai ales “fals în declarații” A auzit vreunul dintre noi că a formulat Guvernul, în general, sau ministrul Funeriu, în special, vreo plângere penală ?
  Atunci mă întreb și eu, nu mai spun precum cine, nu le-a făcut bine opoziția când le-a făcut plângeri penale ministrului tineretului și președintei CD ?

  Nu știu să lupte. Vorba ta , cu întârziere, guvernul a luat o atitudine.

  • Sare'n Ochi zice:

   nu stiu decat de plangerea formulata de catre Daniel Funeriu (sau, ma rog, despre promisiunea de deschidere a unei actiuni in justitie facute cu ocazia conferintei de presa din 9 iulie).
   eu pun problema altfel: de ce nu se auto-sesizeaza organele abilitatea? dar, vorba ta: kakaia justitia?

 4. vasilegogea zice:

  Dar, domnul ministru Funeriu a deschis, in nume personal, actiune in justitie impotriva „canalistilor”? Doar intreb, chiar nu stiu.

  • Sare'n Ochi zice:

   exact asta sustin si eu: nu este suficient. este exact ca o piscatura de tantar pe fundul unui elefant (fundul elefantului reprezentand obrazul antenistilor).

  • O masura binemeritata!Desi,ca in alte cazuri,avocatii de casa ai trustului,pilele si relatiile felicsului pot scoate usor amenda din format!Daca adunăm toate calomniile ,toate insultele si scuipăturile la demnitatea umana ,lansate de Antena 3,intimpul celor 7 ani,de cind este presedinte Traian Băsescu,amenda ar trebui să fie cel putin echivalenta cu valoarea CRESCENT!

   • Sare'n Ochi zice:

    reamintesc, folosirea cu intentie a falsului si uzul de fals in vedrea obtinerii unor foloase (deci si latura materiala a infractiunii este indeplinita/constituita), asta ar trebui sa fie tema de lucru a procurorilor.

 5. Marean zice:

  Ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu, respinge criticile Uniunii Social Liberale (USL) privind Strategia Fiscal-Bugetara a Romaniei pentru perioada 2012-2014, afirmand ca „e foarte multa demagogie la USL”. Strategia este „cel mai intelept mod de a privi urmatorii trei ani”, declara ministrul pentru RFI. Lazaroiu mai precizeaza ca pensiile nu vor ingheta. Zice: „Titanicul se scufunda, iar USL desface sampania”.
  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-9771664-sebastian-lazaroiu-rfi-titanicul-scufunda-iar-usl-desface-sampania.htm

 6. Sare'n Ochi zice:

  am citit. tocmai ce pregatesc un material despre adevaratul program de guvernare al USL. am sa pun sia aceasta declaratie la Bibliografie.

 7. Acidutzu zice:

  Ca tot veni vorba despre turnatorii fostei Securitati: Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) a obtinut reluarea cercetarilor in cazul declaratiile de avere ale fostului ministru al Justitiei, Rodica Stanoiu, care ar fi scrise de persoane diferite, dupa ce, initial, Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitiei hotarase neinceperea urmaririi penale, potrivit Mediafax.
  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-9770231-ancheta-redeschisa-fostul-ministru-justitiei-rodicai-stanoiu-putea-cercetata-pentru-fals.htm

 8. Acidutzu zice:

  Sa nu uitam ca CNA a fost intotdeauna sfios cu Antena 3. Si cand l-a facut cu muci in freza Firea pe Boureanu, CNA a amendat postul numai cu 18.000 lei. Si cu numai 10000 de lei o alta stire falasa: „Consiliul National al Audiovizualului a amendat Antena 3 cu 10.000 lei, pentru emisiunea „100 de minute” si mai multe stiri in care a fost prezentata „informatia eronata” conform careia Elena Udrea a cerut controlul de la CJ Arges, care a dus la arestarea lui Constantin Nicolescu.”

 9. ribelalu` zice:

  eu am multi prieteni si chiar o ruda de departe (blonda, tunsa scurt, sta intr-un cot si arata cu destiul in fiecare seara spre pausa portocalie din studiou) care lucreaza la Bucuresti la Antena 3. aia de rand (care lucreaza la siteurile Antena 3) au creierele spalate. si sunt destul de sefi pe-acolo. in schimb blonda, spre surprinderea tuturor, isi face doar meseria de rahat pentru care e platita bine. in rest, desi este vag de stanga ca optiune politica dar de dreapta ca mod de viata, in particular stie exact ce se intampla in tara asta ;). nu vreau sa-i iau apararea, este ultimul lucru pe care l-as face pentru ca oricum „verisoara” a mancat mult rahat la viata ei, dar trageti concluziile care trebuie…

 10. ary zice:

  olla,dragi clujeni,dar cine va pune sa va uitati pe aceste posturi de cretini,eu le am scos din tv.,ca sa nu ma imbolnavesc de nervi mai bine cind sint foarte obosita ma uit pe etno si ma relaxez,cind eram in tara nici nu stiam ca exista etno, acuma cind il vad pe Mitu si enceanu uit te oboseala,si sa stiti ca sint foarte multi de privesc stirile pe ireal, antene ,desi un semnal de alarma ar trebui tras cu toate crimele si accidentele dubioase de se intimpla in tara,ce a ajuns ROMANIA tara de criminali si de hoti,de ce li se permite sa se arate in fiecare zi pe posturi tv,toate aceste atrocitati,ba mai mult dau si ceremoniile de inmormintare,oare in alte tari nu se intimpla atitea si nu sint date pe post ptr inspiratia celorlati labili psihic,Funeriu intradevar a facut ceva ptr invatamintul din tara ,daca se ia la purificat sint tineri cu masteratul luat si scriu mai bine eu decit ei in limba romana de nu am stidii superioare,ma uitam la fiul meu si la nora mea care si-au abandonat facultatile sa munceasca in afara,ca erau de acord cu Funeriu, stiind ce prieteni au in tara care au facultatile terminate si ce valoare au in realitate,sanatate si o vara frumoasa.

 11. viktor zice:

  Eu tzucalarul lui Ion Ilici Iliescu, pupatorul in fund al lui Dan FELIX Voiculescu si marele admirator al Adormitului si Chiulangiului Neamului Crizel Abtenescu, vad ca sunt pe aici numai tzucalari de-ai lui Bas(hin)escu. Mi-au pierit neuronii holbandu-ma ca vita la Antene si iRealitati, motiv pentru care, in tembelismul meu atroce cred ca vi s-a cam scurtat funia la par, javre portocalii! va tzatzaie c.. de frica ?
  [ADMIN zice: de ce crezi toate acestea prostutule, asa e la voi in Ferentari, la tiganie: teama ca vine Melitia si va salta averea la care ati dat cu jula din greu? sau numai teama de sapun si curatenie?]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.