“Responsabilitatea” papițoilor (cu și fără papion)

Bineînțeles că salvatorii națiunii ne vor salva de această criză, așa cum ne-au salvat și din ’89 și până astăzi. Iliescu, care ne-a distrus economia înlocuind-o cu una de “cumetrie”, Constantinescu care învins de sistem ne-a adus specialiștii care au produs inflație de două cifre la nivel lunar, cuplul Tăriceanu-Vosganian care au făcut ca economia “care duduia” să intre în criză cu 3 miliarde lipsă și în sfârșit Boc&co., care au întârziat un an pentru a lua măsuri eficiente și au făcut-o numai când au fost amenințați de FMI și BM, mimând în continuare reducerea de personal birocratic, s-a trezit să facă economate și să promită măriri de salarii. (Cu această frază din articolul pe care vi-l recomand să-l citiți sunt întru totul de acord; cum de acord sunt cu faptul că degeaba se cere decență tembeliziunilor, ele din dezmăț și semănarea panicii își fac audiență, precum și cu amendarea reacției TVR față de discursul președintelui. În ce privește existența sau nu a unei crize, cred ca reacția lui Theophyle este puțin prea dură – dar el vede altfel, vede chiar din epicentrul evenimentelor din SUA. Eu am citit și acest articol postat pe “Professor Mark J. Perry’s Blog for Economics and Finance” – recomandat de McGregor’blog, îl găsiți și la bibliografie – și cred că ar exista motive de speranță că nu va fi criză. Spre deosebire de începutul crizei, în 2008, profiturile corporațiilor sunt la nivel maxim. Criza din 2008-2009 a izbucnit pe fundalul unei încetiniri a creșterii economice).

Președintele Traian Băsescu a declarat marți seara că „declarațiile despre majorările de salarii și pensii fac rău României și slăbesc încrederea investitorilor”. Și le-a zis politicienilor, din nou, că nu-i momentul pentru promisiuni deșarte și populiste. Iar presei i-a adresat rugămintea „să fie prudentă cu etichetările”, pentru a nu crea panică inutilă atunci când relatează despre evoluțiile piețelor financiare. Urgențele României trebuie să fie continuerea reformele și găsirea de soluții “urgente” pentru reducerea deficitelor de la bugetele de pensii, șomaj și sănătate.

Cea mai bună dovadă cu privire la infantilismul așa-zisei Opoziții mi s-a părut reacția co-liderului USL Victor Ponta care a declarat pentru tembeliziuni că n-a înțeles nimic din discursul lui Traian Băsescu pentru că unu: „nu l-a urmărit” și doi: „nu crede că este important”. Atunci micuțul Prostilescu să se uite la desene animate cu „Mihaela-dragostea-mea” sau “Tom și Jerry”, ceva mai pe nivelul lui. Oricum, așa-zisei Opoziții, tot ceea ce ține de interesul României îi este profund străin și de neînțeles. De înțeles ar fi doar dorința lor obsesivă de a ajunge la putere, fără soluții doar prin “jos Băsescu”. Basca guvernării (că de pălărie nu poate fi vorba pe asemenea cap de pontator politic) este cu mult prea mare pentru un golănaș infantil ca el. Asta deși vine Adrian “Nepotul Mătușii Tamara” Năstase să ne zică cum face el liste de guvernare pentru și în numele “premierului USL Victor Ponta”. ”Premierul USL e Victor Ponta. E o decizie politică, care a fost acceptată și de noi, și de liberali. Va fi foarte importantă echipa. Primul ministru nu trebuie să fie cel mai bun macroeconomist, cel mai bun om de cultură, trebuie să aibă o echipă foarte bună”, a spus Adrian Năstase, la Realitatea TV“. Deci, premierul poa’ să ude canapeaua de infantil ce e. Numai Traian Băsescu trebuie să fie cel mai dintre cei mai, altfel “jos cu el!”…

Și iar se adeverește zicala conform căreia „gura păcătosului adevăr grăiește”. Mai anii trecuți scăpatul din jacuzzi-ul lui Sorin Ovidiu Vântu, Mircea “Mihaela-dragostea-mea”, președintele pentru o noapte Geoană, scrie pe blogul său, despre un nou val de criza care „se ridică tot mai puternic în aceste zile” (iaca cum au devenit cu toții conștienți) și susține că, “pentru a trece prin uraganul care se apropie, România trebuie să se transforme radical”. În acest sens, îi scapă porumbelul pentru care iar nu-l văd bine în relația cu Victor Ponta, avertizând că „partidele politice nu mai pot fi centre de profit” și că acestea „vor trebui să dea drumul din brațe clanurilor politico-economice care sifonează banii publici”. Înțeleg că Mirciulică l-a șters din catastifele istoriei pe primul care l-a felicitat că a devenit președinte

Între timp, “dacă” și cu „parcă” vâsleau într-o barcă. Dacă la nivel mondial se va declanşa o criză, această criză nu va însemna decât scăderea consumurilor pe diferite pieţe europene, unde România ştiţi că exportă 70% din bunurile produse. Lucrul acesta se va reflecta în mod direct şi foarte rapid asupra economiei româneşti. Deci economia românească nu este pusă la adăpost, să fie foarte clar!”, a spus miercuri Tăriceanu la RFI. Fostul manechin, ex-premierul liberal Călin Popescu-Tăriceanu (cel despre care tatăl adoptiv Amadeo-Lăzărescu afirma: “al meu este numai deștept”) consideră că România nu este ferită de o nouă criză economică, argumentând că „nu există niciun fel de element care să ne facă să credem că ţara noastră este pusă la adăpost”. Da, nu mai “duduie” comisionul de pe privatizare ca-n 2008, nici un capitalist de cumetrie nu mai este la adăpost, decuplat fiind de la ugerele bugetului statului. Iar Varanul turnător la Securitate, aciuat în Senatul României, aka Dan Voiculescu, parcă ar cunoaște “20-30 de parlamentari ai puterii care mâine ar vota suspendarea preşedintelui, dar le este frică”. „Cunosc personal 20-30 de parlamentari ai puterii care mâine ar vota suspendarea preşedintelui. Dar le este frică … frică de Băsescu. (…) Nu vă fie frică, pentru că Băsescu nu stă veşnic la Cotroceni, nu stă până în 2014 şi eu sper că nici până în 2012”, a declarat Dan Voiculescu, marţi seara, la Antena 3, potrivit unui comunicat de presă transmis miercuri și preluat promp pe banii mei și ai dumneavoastră de către AGERPRES, agenția de împrăștiat non-știri a statului. În ce privește viziunea față de criză a celui ce și-a CRESCENT averea prin devalizarea conturilor Intreprinderii de Comerț Extrior (dar vine scadența, d-aia se agită): „Numai că peste criza financiară determinată de derivatele financiare din fondurile de investiţii şi din bănci s-a suprapus o criză fără precedent şi anume o criză de subconsum. Şi ca să fie tabloul şi mai grav, peste criza de subconsum a venit o criză de supraproducţie. Avem de-a face cu o debalansare pe care eu o numesc criză structurală de sistem. (…) Acest guvern(Guvernul Boc) are un comportament de vătaf, un vătaf nu ştie decât să bată, să ia. Guvernul nu are un comportament constructiv, de dezvoltator, de strateg”.

Deci: care sunt soluțiile și strategiile propuse de această gargaragie așa-zisă Opoziție la toate presupunerile și zicerile cu privire la viitorul sumbru al României? Cum vor ei să ne dea lapte și miere altfel decât cu “jos Băsescu”, “suspendare”, “încătușare”? Că i-am ascultat ieri și pe sinistrul tandem Umilică – Ilici Iliescu a căror argumentație semantică la adresa culpelor lui Băsescu sunt scoase parcă din dosarele politice ale siniștrilor ani 50, ani în care folosindu-se de același tip de cuvinte-târnăcop: “dezbină”, “divizează”, “învrăjbește”, “exasperează”, “irită”, kaghebiștii din România au transformat elitele acesteia în “dușmani ai poporului”, aruncându-le în închisori și exterminându-le. “Învinsul sistemului”, Umilică, este ilustrarea recentă a Fenomenul Pitești – s-a îndrăgostit de călăul său Ion Ilici Iliescu până acolo încât i-a preluat discursul plin de ură. Nu pot decât să mă felicit că în 2009 am contribuit ca interlopul Cătălin Voicu să nu fie ministru de Interne, iar Mircea Geoană să n-apuce să ne arate cum este “minunata noapte a democrației românești”. Și sper să nu văd, din 2012, desene animate cu Chiulangiolek și Boulek!

Bibliografie pentru loazele cu papion:

 • SUA si Europa fierb in criza datoriilor. Riscul de faliment: Romania – 16%, Grecia – 80%. In contextul in care ratingul de credit al SUA a fost retrogradat pentru prima data in istorie, bursele se prabusesc cuprinse de panica, iar Banca Centrala Europeana ia masuri interventioniste de redresare a soartei datoriilor publice din Italia si Spania, guvernantii romani sustin ca la Bucuresti lucrurile sunt stabile. Pe ce se bazeaza optimismul etalat de premierul Emil Boc si de ministrul de Finante Gheorghe Ialomitianu, cu privire la starea economica a Romaniei in plina criza mondiala a datoriilor? Perceptia pietelor internationale asupra datoriei publice a Romaniei si evaluarile Fondului Monetar International ofera explicatii in acest sens: economia Romaniei este cotata mult mai bine decat cele ale altor state europene, informeaza Gandul.
 • România nu are nevoie de măsuri suplimentare de ajustare în momentul de faţă, ci de continuarea eforturilor de consolidare fiscală şi reforme structurale, a declarat pentru AGERPRES reprezentantul României la Fondul Monetar Internaţional (FMI), Mihai Tănăsescu.
 • De ce nu se aseamana criza economica din 2008 cu cea din 2011. O analiza a Wall Street Journal din care vei intelege mai mult. Multi investitori si bancheri au impresia ca zilele acestea traiesc un deja-vu: criza financiara din 2008 se repeta, iar retrogradarea ratingului de credit al SUA de la AAA la AA+ echivaleaza cu prabusirea sistemului bancar de investitii de acum trei ani. Singura asemanare intre aceste doua crize este ca pietele au intrat in panica si au luat-o in jos. In rest, exista trei diferente fundamentale intre crizele economice din 2008 si 2011, scrie Wall Street Journal. Prima diferenta si cea mai evidenta este ca cele doua crize au origini complet diferite. Cea din 2008 a pornit de jos in sus: de la cumparatorii super-optimisti de locuinte, criza a urcat la mecanismul „securities” de pe Wall Street, cu ajutorul firmelor de rating, si a sfarsit prin infectarea intregii economii globale. Recesiunea a fost cauzata atunci de colapsul sistemului financiar, anunta Gandul.
 • Milionarii din Romania nu se sperie de caderea bursei. Cei mai bogati romani cu investitii pe bursa spun ca declinul cotatiilor le-a redus semnificativ valoarea actiunilor detinute, insa nu sunt afectati de vreme ce sunt investitori pe termen lung. Ba chiar se gandesc sa-si majoreze portofoliile, profitand de preturile mici. Valoarea actiunilor detinute de oamenii de afaceri pe bursa a scazut cu pana la 30% in ultimele trei sedinte. Ei spun, insa, ca pierderile vor fi recuperate pe termen mediu. Panica investitorilor speculativi a intors Bursa de la Bucuresti la cotatiile din urma cu doi ani. In numai trei sedinte de tranzactionare, valoarea actiunilor cotate pe piata locala au scazut cu pana la 30%. Odata cu ele, si detinerile oamenilor de afaceri, actionari ai unor companii listate, informeaza Adevarul.
 • Băsescu: Nu ar trebui folosit cuvântul criză. Anticipez că bursele îşi vor reveni. Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi seară, că nu ar trebui folosit cuvântul “criză” în actualul context, ci despre o reacţie a pieţelor la unele decizii neconvingătoare luate atât în SUA cât şi în Europa, aniticipând că în zilele următoare bursele îşi vor reveni. Preşedintele Traian Băsescu a avut, marţi seară, la Cotroceni, o întâlnire de lucru la care au participat premierul, guvernatorul BNR, ministrul Finanţelor Publice şi preşedintele Consiliului Fiscal. La întâlnire au mai participat Gheorghe Gherghina şi Bogdan Drăgoi, secretari de stat în Ministerul Finanţelor şi Lucian Croitoru, consilier al guvernatorului BNR. Discuţiile au avut ca temă situaţia economică globală.  În debutul discuţiilor, o parte dintre invitaţii şefului statului au privit cu insistenţă către pixurile de protocol, pe care este inscripţionat “Administraţia Prezidenţială”. “Bancherii ce spun?! «Aveţi bani şi nu aveţi ce face cu ei». Când dădeaţi credite cu buletinul…”, a spus, râzând, şefului statului. “Erau alte vremuri”, a răspuns Lucian Croitoru.  A mentionat seful statului – Nu vă cer optimism, nu vă cer nimic altceva decât decenţă şi responsabilitate în exprimări; Este una să faci împrumuturi la 4,89-5,29 şi alta să ajungi sa faci împrumuturi pe termen scrut la 6, 7 sau 8 procente, Doamne fereşte! Deci, de aceea atmosfera în care românii trec peste aceste momente de îngrijorare a investitorilor poate fi o atmosferă, să spunem, decentă. Mediafax.
 • Efectul Pavlov acum si in finante: FED anunta ca va mentine dobinda-cheie aproape de zero pina cel putin la mijlocul anului 2013. Nici un anunt privind injectarea de lichiditati in piata. Wall Street, crestere puternica de 3,98%

Toata lumea arata spre SUA pentru vina crizei, nimeni spre Organizatia Mondiala a Comertului, care a dat jos acum 20 de ani stalpii de rezistenta a economiei SUA + UE. De cand corporatiile au inceput sa se globalizeze si-au mutat fabricile in tari din lumea a treia, au distrus baza economiei, decopertand pana la sol orasul-motor al SUA, Detroit, de exemplu. Si aceste tari le-au acceptat fara nici un protest in loc sa puna niste dragute de taxe vamale care sa le mentina pe loc. (Pentru ca de ce se muta fabricile?

 • salariile mai mici sunt un motiv legitim, trebuie sa se ridice cumva standardele de viata si pe afara,
 • dar exista si o diferenta de cost provenita din practici ilegale in SUA + EU, gen munca de 16 ore/zi si distrugerea mediului)

Care taxe vamale aplicate statelor abuzive ar forta de exemplu China sa respecte aceleasi conditii si competitia ar fi corecta. Adica am impune lor sistemul SUA + UE (era cel mai performant din lume cind au inceput miscarea cu globalizarea), in loc sa importam din China lipsa lor de drepturi. (o adaptare dupa acest material: Global Economic Downturn: A Crisis of Political Economy, pe care-l recomand)

 • Și ce anume înțelege prin criză garnatatul Vanghelie: Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie (PSD), isi va sarbatori ziua numelui, alaturi de locuitorii de sector in stilul care l-a consacrat deja pe edil din anii trecuti: cu vitel la protap, carne de berbecut, multa bautura si muzica. Festinul este organizat in colaborare cu producatorul magiunului de Topoloveni, in Parcul Sebastian, intre 12-15 august 2011. Târgul “Festin Românesc” va reuni producători și comercianți din toată țara, astfel că vizitatorii vor avea ocazia să facă o călătorie culinară din Ardeal și Maramureș, până în Moldova și Dobrogea, promit organizatorii evenimentului. Mai multe pe b365.
Acest articol a fost publicat în Politichie de mărgăritar și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

21 de răspunsuri la “Responsabilitatea” papițoilor (cu și fără papion)

 1. Never More zice:

  Voi va framantati capul cu criza tocmai acum cand Libia ii cere lui Cameron sa demisioneze deoarece „si-a pierdut toata legitimitatea” in fata „revoltelor populare pasnice” … ? 🙂

  • Sare'n Ochi zice:

   🙂 Libia sa stea la coada. marti, Iranul a solicitat politiei britanice sa dea dovada de retinere impotriva manifestantilor ce protesteaza fata de uciderea unui barbat de culoare in Londra. Purtatorul de cuvant al diplomatiei de la Teheran, Ramin Mehmanparast, a indemnat guvernul britanic sa ceara politiei sa se opreasca de la confruntari violente cu poporul.

 2. „SORIN OVIDIU VÎNTU: Alo!
  MIRCEA GEOANĂ: Bună! Ce faci? Iartă-mă, n-am auzit telefonul, că eram într-o zonă mai proastă.
  SORIN OVIDIU VÎNTU: Domnul meu, nicio problemă! Vreau să fiu primul român care vă adresează urarea de: Felicitări, domnule preşedinte al României!
  MIRCEA GEOANĂ: Doamne ajută! Ce cifre ai?
  SORIN OVIDIU VÎNTU: Domnule preşedinte al României, sunt primul român care v-a spus astfel. V-aş ruga totuşi să mă notaţi în catastifele istoriei.
  MIRCEA GEOANĂ : Am notat. Deja sunt cu pixul în mână. (râd amândoi)”.

  • Sare'n Ochi zice:

   🙂 nepoate, de cand ii merge prost ingropatorului de raketi pe sub dealurile Moldovei, Mirciulica l-a sters din catastifele istoriei. eu sper ca DNA si Justitia sa-l treaca pe SOV in catastifele Penitenciarului Rahova.

 3. Never More zice:

  Ministrul Finantelor, Gheorghe Ialomitianu, a anuntat, miercuri, ca Strategia fiscal-bugetara pe perioada 2011-2014, adoptata de Guvern, nu prevede o reducere a contributiilor sociale, transmite Agerpres. „Nu am prevazut reducerea contributiilor sociale, pentru ca, asa cum este prevazut si in acordul cu FMI, trebuie sa discutam acest lucru. Nu este momentul. Ceea ce este in Strategia bugetar-fiscala este ceea ce am convenit cu FMI, Banca Mondiala si Comisia Europeana. Nu s-a luat o decizie in acest sens. Se amana pana cand momentul este optim pentru a lua o asemenea decizie, pentru a nu provoca derapaje. Noi avem o politica de consolidare fiscala. In momentul acesta, nu ne permitem sa luam o asemenea decizie”, a precizat Ialomitianu, la Palatul Victoria. Intrebat daca Guvernul va da in integralitate sumele de bani castigate de salariati in instante, Gheorghe Ialomitianu a raspuns ca Executivul respecta deciziile judecatoresti, insa ia in calcul o esalonare a platilor, avand in vedere limitarile bugetare.
  Deci: reduceri fiscale ioc, bani inapoi la bugetari da. Traiasca justitia, dar si Guvernul.

  • Sare'n Ochi zice:

   @Never, asa-i cand tii in spate divizii intregi de bugetari. asa-i cand Justitia si-a dat sie insasi toti banii inapoi – au dat si la altii ca n-au dat din buzunare. daca dadeau din propriile buzunare, era mai simplu sa nu dea.

 4. Sare'n Ochi zice:

  Nicolas Sarkozy isi intrerupe vacanta si convoaca o intalnire pe tema crizei datoriilor
  http://www.hotnews.ro/stiri-international-9745858-nicolas-sarkozy-isi-intrerupe-vacanta-convoaca-intalnire-tema-crizei-datoriilor.htm
  sunt necazuri peste tot in lume, dar nu trebuiesc tratate cu isterie.

  • Marean zice:

   E criza, e criza mondiala, Guvernul merge pe muchie de cutit, iar atoatestiutorii din opozitie se baga in seama non-stop, de parca am fi in campanie electorala… Mi se pare mie, sau USL isi cam face curaj singura anticipand ce procente „uriase” vor obtine la alegeri …?!

 5. Sare'n Ochi zice:

  iar asta-i simpatica rau de tot: Un avion a zburat deasupra Wall Street cu mesajul: „Multumesc pentru retrogradare. Ar trebui sa fiti toti concediati”
  http://www.hotnews.ro/stiri-international-9746210-new-york-avion-zburat-deasupra-wall-street-mesajul-multumesc-pentru-retrogradare-trebui-fiti-toti-concediati.htm

 6. Marean zice:

  Mi-aduc aminte de Motocicleanu asta cum ne recomanda in 2008 sa cumparam case in America… Si declara sfatos: „Ce criza domne’? La noi economia duduie.” Halal fost premier! Cel mai dezastruos pe care l-a avut aceasta tara. Stiu, pentru tine si fanii acestui filfizon ipocrit e o drama ca motociclistul de ocazie e acum pe tusa si se pregateste sa ajunga la groapa de gunoi a istoriei… Dar, asta e viata…

 7. Ștefan A. zice:

  Salutare 🙂
  1 – Eu cred ca in mintea guvernantilor romani este un „beculet” cu care ei cred ca se pot salva in caz de reducere masiva a exportului (automat noi someri , reduceri de intrari fiscale ) .
  Acest „beculet” se cheama FMI si un acord „precautional” a fost semnat deja . Inclusiv BNR are un acord scris cu FMI in care se specifica ca in caz de reduceri de aprox . 2 miliarde euro a rezervei de valuta/luna (citeste , fug domle astia cu valuta din tara 🙂 ) , se vor deschide urgente tratative intre FMI , BNR si guvern . Deci , pare ca FMI va fi salvatorul natiunii in caz de un nou naufragiu . Eu nu prea cred .
  2- Opozitia nu are absolut nici un plan de guvernare . Prima ca nu au capacitatea intelectuala necesara pentru a face un plan cu cifre , date , efecte . Secondo 🙂 , oricum e obligatoriu si imposibil de evitat de facut un buget de stat in baza indicatilor FMI si UE . Ca urmare , Iliescu bate apa in piua cum a facut mereu , Nastase da si el cu bita in balta sa sperie prostii iar micutul Ponta are libertate de a debita tot ce vrea . E doar o marioneta si gata .
  PS . Bursele azi au fost la galop . Dar la vale . 😦

  • Sare'n Ochi zice:

   salut, Stefane 🙂
   1. exista acordul. stiu ca Isarescu a declarat ca-i cu ochii pe banci sa nu fuga cu banii (dar, vorba aia, daca au reusit unii sa palmeze in plina strada 42 de kile de aur, facatura au ba, suma este declarata), atunci cum n-ar sti si bancile sa se salveze. chiar am un prieten care a emigrat in Belgia cu afacerile acum 4-5 luni (poate ca a facut bine, habar n-am cat mai rezista Belgia – dar cred ca o parte din conturi la „trambulinat” in Elvetia). oricum, eu cred ca daca nu se pune lumea pe munca pe branci – sa produca macar ceea ce consuma, si nu se denomineaza averile alea pe care io nu le inteleg (cand eram copil, sa fii milionar in dolari era etalonul – existau si milionari in ruble :). acum vad ca fara enjdemii de miliarde nimeni nu-i sanatos – de unde spumele marii scot astia atatea zerouri in coada averilor lor nu stiu, dar asta-i un rahat care trebuie sa inceteze cumva). asa ca, nici eu nu cred ca poate cineva sa ne salveze de avalansa asta de zerouri, cand si liderii mondiali actuali sunt cam tot o adunatura de zerouri controlate de cei care-i sponsorizeaza
   2. total de acord cu tine.
   PS: am vazut, am citit, m-am ingrozit.

   • Acidutzu zice:

    Cum se umblă cu zvonul financiar: Miercuri, bursele europene au inchis pe rosu, pe fondul pierderilor de pe Wall Street si al zvonurilor legate de retrogradarea ratingului Frantei
    o Bursele europene au revenit pe rosu, desi in cea mai mare parte a sedintei au inregistrat cresteri importante pe fondul optimismului cu privire la masurile luate de catre banca centrala a SUA pentru a sprijini economia. Temerile cu privire la datoria publica si temperarea cresterii economice au revenit pe Bursa de pe Wall Street, care scadea cu aproape 2% in deschiderea sedintei.
    o Franta neaga zvonul retrogradarii ratingului de tara. Fitch confirma calificativul AAA cu perspectiva stabila. Ministerul francez al Finantelor a negat „formal” miercuri zvonurile privind retrogradarea ratingului Frantei de catre una dintre agentii, lucru care a provocat o noua scadere pe bursele internationale. Intre timp, agentia de rating franco-americana, Fitch, a confirmat calificativul AAA, cu perspectiva stabila pentru Franta, relateaza AFP. Toate bursele europene au scazut spre finalul sedintei de tranzactioanare de miercuri, iar actiunile bancii franceze Societe Generale au scazut peste 21%, pana la 20,16 euro, cel mai redus nivel din ultimii doi ani si jumatate. Scaderea actiunilor SocGen a fost pusa de traderi pe seama temerilor cu privire la faptul ca Franta si-ar putea pierde ratingul „AAA”.

  • Sare'n Ochi zice:

   salut, ela!
   normal. la Geoana este a doua natura sa fie mincinos patologic. si-apoi il vezi tu avnd curajul sa se duca la mama soacra „revolutionara” Costea fara un extra-ban? nu-i mai da ciorba Mihaela-dragostea-mea 🙂

 8. fanu zice:

  eu am doar o dedicaţie pentru pilotul ochelarist Ponta, asta să vadă lumea cum ce scuipă pedeleii sau liberalii iau pesedeii

  http://fanu.wordpress.com/2011/08/11/hategul-a-revenit-la-rosu-de-pesedeu-desi-pe-site-dregatorul-este-de-la-penelu-in-rest-vreme-faina-si-iarba-neaparat-taiata-zilnic/

  dacă puteţi da mai departe, poate ajunge şi la papagalii de la dna şi se apucă de investigat

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.