Cristian Tudor Popescu, băiatu’ cu definitivatu’n jurnalism, insultă câteva milioane de români

CTP face-n țară ordine: "USL, dacă vrei, te scăpăm de derbedei!"

La schizofrenia românească, alimentată zilnic de către angajații turnătorilor fostei Securități, Dan Voiculescu și Sorin Ovidiu Vântu, clădește de vreo șase ani și degrabă scrâșnitorul din măsele Cristian Tudor Popescu care atribuie toate relele acestei țări unui singur om, președintele Traian Băsescu – făcut responsabil pentru orice nu mai funcționează cum trebuie în universul acelei Românii pe cale de a fi eliberată de mafia politico-interlop-economică: de la factura de curent, la eșecul de la bacalaureat, până la crimele „de cartier”, trecând prin criza economică mondială (și, mai nou, crimele dezaxatului din Norvegia pentru care a făcut, deja, o trimitere la președinte un alt dezaxat, Dimitri Rogozin, ambasadorul sovietic rus la ONU). Prevăd, cu satisfacție, momentul colapsului psihic al acestui individ scrâșnit mintal (și al altor propagandiști mass media): va veni din clipa în care Băsescu nu va mai fi președinte.

Cu ani în urmă, un forumist îl descria pe CTP ca pe un maistru instructor, îmbrăcat cu halat albastru și bască de sindicalist ceaușist – este imaginea ce-l descrie și-l definește în toată frustrarea-i de individ ne-realizat pe merit și conștient, atunci când privește oglinda, de acest lucru. A adunat avere și faimă (deșertăciune). Le-a adunat profitând de conjunctură (capitalismul de cumetrie), probabil lăsându-se cumpărat, posibil furând de la amicul Tinu șamd, dar nu a fost capabil să țină în viață nici măcar un ziar (un colectiv), dară-mi-te o familie. Câte ziare a pus pe butuci, a pus dublu ca familie. De ce să mă mir că este o acritură, lăcrămând invidie și salivând venin care ar dori să fie luată în seamă ori de câte ori cască gura – de la recenzie de filme, la politicile mondiale (da, trebuie să recunosc: noi, inginerii, tare ce ne pricepem la orice, numai la inginerie nu).

Dacă doi derbedei, întâmplător fii de primar PDL, se bat cu alți indivizi într-un bar, vinovat este Băsescu – aceasta este viziunea mâloasă a “crucișătorului presei românești”. Asta după primar, care este tatăl copiilor săi. Când presa l-a luat peste picior cu privire la eșecul la bacalaureat al unuia dintre fiii săi, gurnalistul a știut să scrie că nu el este responsabil pentru eșecul acestuia, că fiecare răspunde pentru ceea ce face individual. Acum, din mâlul retoricii, răsări “Crocodilul” (plin de obiectivitate, echilibru, originalitate, creativitate, intuiție): “de şase ani, în fruntea României se află un şef de gaşcă, nu un preşedinte”. De unde și ”disoluția autorității statului”, noțiune des uzitată (până la uzare) încă de pe vremea Convenției Democrate. După Cristian Tudor Popescu, numai Partidul Social Democrat va elimina această „disoluție” (la fel ca și între 2000 – 2004, presupun). Numai că „cei care l-au votat pe T. Băsescu de două ori”, „l-ar vota la nesfârşit”, deoarece ”mulţi dintre votanţii lui Băsescu fac parte dintre fraieri”. Zău? Vorba lui „Jiji” Becali (prin 2002) pe când era să te flegmeze într-o cafenea din Piața Dorobanți: “Zdreanță”!

PS: Ca o completare, pe Cristoiu același băiat inspirat îl vedea ca pe un președinte de CAP, asudat și dornic de a pune țara la cale împreună cu cei câțiva brigadieri analfabeți ai lui, cu toții așezați în jurul unei mese ca de neam prost de copioase.

COMPLETARE: Mi-a atras atenția pe blogul Bestiar, comentatorea @Yeba (@Sare’n Ochi, l-ai menajat, de corigenţe de ce n-ai vorbit? Păi nici nu mi-e clar cum a intrat în bac, că pe vremea mea….) asa ca fac cuvenita rectificare: când am scris materialul, aveam numai amintiri că-i vorba despre bac, nu și că loaza a mică a lui CTP apucase să se facă corigent să scape de bac-ul odiosului de Funeriu (că, poate, la anul, câștigă USL-ul lui tăticu’ și îl dă cu tanti Abramburica – și-i mai bine că se poate fura/copia).

Acest articol a fost publicat în Derapaje prin presă și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

33 de răspunsuri la Cristian Tudor Popescu, băiatu’ cu definitivatu’n jurnalism, insultă câteva milioane de români

 1. filadel zice:

  N-o sa comentez declasatiile geniale a acestui al doilea sarac si cinstit … dar sobru! 🙂 … al natiei. I-as face reclama.

 2. noradamian zice:

  Sare-n ochi, salut 🙂

  Un bidon vesnic plin cu ură, un spirit de torţionar care parazitează, alterează, jurnalismul 😉

 3. victor L zice:

  Bine-bine, imi zic eu, da`cine-l mai crede normal pe vesnicul incruntat?
  Si-apoi, l-ai descris destul de bine; de aici eu trag concluzia ca omul e bolnav psihic.

  • Sare'n Ochi zice:

   salut, tizule!
   fara tidula de la nenea doctoru suntem numai pe presupuneri. ca omul incearca sa ne convinga scriindu-si singur atat sinopticul cat si reteta, asta-i problema lui.

 4. Pingback: BREAKING NEWS – DEMENTIAL-lui CTP-ulea i s-a aruncat SARE-N OCHI « Cronici Geruliene

 5. Inganduratul zice:

  Asta este un derbedeu plin de suficienta! N-a cladit si n-a construit nimic din punct de vedere intelectual si civic. Un looser!

 6. bazel09 zice:

  Corect ❗ Nu merită nici un cuvânt în plus sau minus. L-am băga prea mult în seamă. Şi totuşi, nu trebuie să aibă Mircea Badea un frate 😉

 7. Pingback: Djuvara: Cel mai mult îl urăsc pe Ion Iliescu « MANGALIA – POLITICA între realitate şi ipocrizie

 8. luminita zice:

  Pe CTP il suspectez de terorism.
  Propun organelor sa-l puna sub supraveghere. :mrgreen:
  Hi,hi, bine i-ai zis-o la faza cu „bacaloriatul” si raspunderea individuala.
  Pai cum dreaqu’!

 9. Nea zice:

  Sare’n ochi, Nora, nu e chiar aşa veşnic plin de ură, nu a scrâşnit chiar toată viaţa.
  L-aţi auzit vreodată scrâşnind pe vremea lui Ceauşescu?
  Scârţia conştiincios la „literatura” SF, supapa semioficială prevăzută de partid şi securitate pentru ca generaţiile de decreţei să aibă impresia că citesc cărţi şi să se gândească la sabia laser, nu la închisoarea în care trăiam.
  După atâta conformism are şi CTP ocazia să pară colţos, cu voie de la poliţie, Voiculescu şi Vântu.

 10. Nea zice:

  Cred că nimeni nu-şi mai aminteşte de ele, cum nu-şi va aminti nici de textele lui PF (political fiction) de azi.

 11. snapshot zice:

  deasupra fiecarui articol troneaza „poza” de ‘telectual al insului uitandu-se calm in ochii mei, daca fac imprudenta sa-i intru in cocina. dar el cumuleaza in scris: spumele vadimiste, gestica de paiata necontrolata a lui iaru, ipocrizia longinista, prostia unei „#188 unaenervata” hranita de scrisul sau, … si lista-i lunga. daca te uiti la cum se vede ucigasul norvegian pe sine in „poze” ti se face deja frica.

  • Sare'n Ochi zice:

   asta cu ucigasul norvegian (cum se uita din poze) si cu CTP (cum ne priveste din poza) s-ar putea traduce ca narcisism, nu? (narcisism de ucigas). ar fi o idee buna pentru snapshot: „Narcis” CTP uitandu-se in apa si de acolo privindu-l ucigasul norvegian (oglindindu-se).

 12. Nea zice:

  Prima dată în istorie sunt menţionaţi în aceeaşi frază popescul, vadimul, iarul şi longina.
  Deşi sunt gemeni monozigoţi de moravuri, puţini le văd asemănarea, ba chiar îi cred opuşi.

  • Sare'n Ochi zice:

   o, sunt facuti la aceeasi scoala. „stamatele” si „stoianul” lor a fost Marx si Engels (si-n loc de Gheba, au facut exercitii din Tezele din aprilie). asa ca ar trebui sa se vada din constructia frazei si enuntul comun ca sunt monozigoti (selectie din pepiniera de clone UTC si UASCR ale lui Ceausescu)

 13. Nea zice:

  Da, toţi patru au gena aia care îi face să cadă mereu în picioare, şi totuşi mereu cu gura în căcat. Un paradox al fizicii.

 14. fanu zice:

  mno, amu dară că marinelu este capu răutăţilor pe când ceilalţi se pregătesc de rocadă ca de obicei şi cum altfel de cât precum au făcut vreme de 21 de ani… ctp scuipă că dară la ce altceva să se priceapă unu ca mnealui? ăsta este precum activiştii ăia pe care dacă îi pui înaintea unui pluton sunt oricând dispusi să le explice despre cosoru lu moceanu sau să le deie n ceafă înjurându i pe reactionari… azi la antena 1 deva era un pesedist care explica tot transpirat (cred că puţea de numa în studiou ăla – dar la Voiculescu put cam toţi la fel, aşa că nu cred că era o problemă pt moderator) că REvine pesedeu la putere şi că iar curge lapte şi miere, eventual românii vor număra la ouă aşa cam la 33 de grade via Cornu… mi am amintit de replica lui Petre Ţuţea despre Saul Brukner (ăsta i Brucan ăla de se lăuda că o ştiut când vine trenul de 89) că „numără până la 5 cu ajutorul familiei” cam aşa este şi cu ctp sau cu toată „clasa” „politică” „românească”… îi vai de noi cine o ajuns să fie cocoţaţi la putirinţă…

  „fireşte” că am o dedicaţie pentru tovarăşul şofer la pesedei Pontaaaaaaaaaaaaaaaaa

  http://fanu.wordpress.com/2011/07/25/la-hateg-asfaltarile-dureaza-cam-2-3-luni-pe-la-dregatorie-se-stie-oare-de-ce/

  La Haţeg este CEL MAI REPREZENTATIV EXEMPLAR PESEDIST DIN ŢARĂ, dacă nu mă credeţi faceţi nişte verificări amănunţite şi veţi afla cele mai crunte cinice şi critice situaţii din lume aş spune…

  asta era pentru jurnalistul Ştefan Ciocan

 15. Cred că nu poate să-i ierte președintelui Băsescu că , deși el a afirmat că nu are cum să câștige alegerile, marinarul s-a încăpățânat să demonstreze contrariul. În 2004.
  Mi se sterpezesc dinții când îl văd pe CTP.

 16. ANG.C. zice:

  E atat de fatarnic . Toata lumea stie de conturile lui grase ,dar se lauda ca umbla in vechea lui Dacie ,in tenisi si chiar,nu stiu de ce nu-si pune basca ,l-ar ajuta mult .

 17. Adrian zice:

  Si ce nu este adevarat din ceea ce spune CTP?
  Mie imi pare rau de CTP ca la inceput s-a dat si el cu Basescu.
  Ma mir cum de la inteligenta lui nu l-a citit pe Basescu din prima.
  Ghinionul lui Basescu este ca CTP chiar este un formator de opinie.
  Si daca zice nasoale de Basescu este grav.
  Pentru ca ceea ce spune CTP se pune … si inca cum !!!

  • Sare'n Ochi zice:

   daca scrasnitul mintal al neamului, omul care ar trebui sedat continuu ca si Vadim Tudor, este formator de opinie, inseamna ca Romania este cu un picior in groapa. zice nasoale despre Base de 7 ani ani si zice exact degeaba si cu cat mai degeaba, cu atat mai mult cu bulbuc si spuma de scuipat in coltul gurii si mai injectat la ochi – de fapt, nu, nu le zice degeaba: le zice pentru prostii si handicapati Patriei care mai pun botul la acest tembel!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.