O regiune a proștilor – sper să nu stea prea îngrămădiți (pardon, îngrămădiți sunt; să nu stea înghesuiți)

Băieții și fetele de pe Realitatea.net și Vox.Publica se întrec să ne arate că ar avea haz. După repriza de umor de autobază de săptămâna trecută, excelent taxată de către colegul de blogosferă @de-a Dura Lex (De ce anume se prăpădeau de râs cei de la Slugaritatea TV punând ca știre o hartă în care găsiseră ei niște denumiri haioase pentru noile regiuni de zevoltare ale României? “Adevărata poantă, cât toată opera lui Caragiale la un loc, e în zona Clujului. Cică Slugi-Naboca. Mai sunteți aici, sau ați murit de râs? Este că avem umor, la Realitatea? He, he… suntem geniali, trebuie să recunoașteți. Ce i-am zis-o la pitic!!! No, îi bai. băi, umoriștilor din umorile în care vă țin stăpânii, dacă pe Boc îl considerați sluga lui Băsescu, e treaba voastră și a lor. Dar nu îi numiți slugi pe toți clujenii.”)

Azi este rândul unui alt instigator la glume din gașca lui Dorel-ne-mișcăm-mai-cu-talent să ne facă să ne râdem, după cum afirmă: “propun o regiune doar pentru PDL, cu Constituția revizuită în consecință”. Să-i explice careva dobitocului Daniel Oanță că și Hitler, Antonescu, Stalin, Dej, Pol Pot, Miloșevici șamd au creat “regiuni” pe criterii de apartenență la ceva ce ei disprețuiau, urau și se temeau, cu consecințele de rigoare. Nu este prima dată când pe platforma VoxPublica se instigă la ură, sau sunt aplaudate acte de discriminare.

Acest articol a fost publicat în Derapaje prin presă și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la O regiune a proștilor – sper să nu stea prea îngrămădiți (pardon, îngrămădiți sunt; să nu stea înghesuiți)

  1. Colegii mei de suferință , cum se procedează ca să pot da un Pingback ?

    În legătură cu cele afirmate de ei, o regiune doar pentru ….., nu cred că au atâta cultură și atâta minte să înțeleagă gravitatea celor afirmate. Dar , vorba lui Blue, CNA -ul ce face ? Doarme ?

    http://romanicablues.wordpress.com/2011/06/19/in-atentia-cna-realitatea-tv-incita-la-incalcarea-legii-suspendatii-emisia-inainte-de-a-muri-oameni/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.