Realitatea TV a scăpat în peisaj fără frână (categoria: și trenurile leșină, nu-i așa?)

Ăștia de la Realitatea doresc cu orice preț scandal dacă nu vrem să acceptăm "realitatea" lor: fără aer comprimat, frânele garniturii de tren sunt strânse și, prin urmare, trenul nu poate fi urnit din loc. Nici vorbă să nu poată fi oprit. Madam avocat Mădălina Drăghici ar trebui să-L dea în judecată și pe Creator - echipa Realității a fost (și mai este) în pericol să primească un meteorit în cap.

De cu dimineață am citit pe Contributors.ro un material scris de către dl. Sebastian Vlaston, un adevărat studiu de caz cu privire la un nou caz grav de manipulare realizat de către băieții și fetele de la Realitatea TV (da, aceia care au supt deontologia prin batistă direct de la Sorin Ovidiu Vântu): susținerea unor ziariste, repetată zile întregi, că un tren pe care s-a făcut o prezentare de parcurs împreună cu mai multe echipe de ziariști în prezența ministrului Transporturilor a circulat fără frâne de la Predeal la București, punând în pericol viața tuturor. Dl. Vlaston face câteva observații logice și de bun simț: Orice tren are mai multe sisteme de frânare. Tocmai pentru  siguranța călătorilor, în cazul când unul dintre ele se defectează. Acesta avea trei sisteme de frânare. Chia dacă s-a defectat unul, tot rămâneau încă două. Este de o judecată elementară că un tren nu poate circula fără frâne. Cum s-a oprit în Gara de Nord? I-au pus saboți pe șine să-l oprească manual? Dar la semnalele de „stop”, ce apar adesea pe traseu, trenul n-a oprit, a trecut pe „roșu”? Riscând să lovească alte trenuri sau obstacole aflate pe traseu? Șamd.

Mai spre orele amiezii, pentru a ne demonstra până la capăt că n-au limite când este vorba să-și coboare lipsa de profesionism până la obediența față de cel (cei) care le marchează banul, cei de la Realitatea TV a depus o plângere penală împotriva CFR Călători și a ministrului Transporturilor, Anca Boagiu, pe motiv că echipa aflată în trenul care “a fost reparat cu o ramură dintr-un tei, cu sârmă și scotch”, s-a aflat în pericol. Potrivit realitatea.net, a fost depusă o plângere penală la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. Dar noi când le facem denunț penal pentru toate dezinformările pe care le-au deversat pe micul ecran?

Acest articol a fost publicat în Derapaje prin presă și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.