Trendy-jihad – Bagdad: am folosit Semtex, coafura rezistă (Al-Qaeda a lansat o revistă jihad-glossy pentru teroristele sinucigaşe)

Numărând băieții lui Bin-Laden pe degetele rămase de la atâta terorism aplicat, au constatat că femeile reprezintă/sunt, totuși, mai mult de jumătate din populația globului. Câtă risipă pentru Jihad să le ții în casă degeaba, numai pentru șiș și pentru kebap! Drept pentru care le-au pus să-și suflece burka și le-au făcut o revistă cu sfaturi numai pentru ele. Al-Shamikha, însemnând „Femeia măreaţă”, se dorește a fi un fel de “Cosmopolitan” al viitoarelor jihadiste. Revista, tipărită la standarde înalte, pe hârtie glossy, pe lângă împărtășirea unor rețete puse deja în practică despre atacuri sinucigașe reușite, împarte cititoarelor sfaturi despre o bună mască de față din miere de albine, precum și din secretele unei coafuri rezistente la explozia unei bombe cu Semtex, ori ale unui frumos peretar de bucătărie brodat cu înțelepte pilde și îndemnuri. Astfel, bunul jihadist, sosit acasă prăfuit și însângerat după o zi obositoare de muncă, va putea citi: “Nu e bombă mai frumoasă, decât cea făcută-n casă”. Sau: “Frunză verde palmier, cu Semtex mă-nalț la cer”. Ori: „Prin dragostea mea mașini explodez, voi iubi mereu, atât cât trăiesc”, “Soțul meu e bun bărbat, explodează cu mult drag”, “Oriunde vei merge și vei exploda, gândește-te la mine și nu mă uita” șamd (lista cred că rămâne deschisă).

Bunelor viitoare jihadiste li se aduce aminte că e de datoria lor să aducă pe lume mulți copii, echipați special ca să devină mujahedini în jihad, precum și cum să-şi păstreze tenul curat: să stea cu faţa complet acoperită, să nu le azvârle suflul exploziei murdărie în ochi. Și să nu părăsească casa fără acprdul soțului numai dacă este neapărată şi absolută nevoie de ele pentru vreo luare de ostatici sau vreun atentat. În revistă sunt interviuri cu nevestele unor teorrişti sinucigaşi, care laudă faptele de glorie ale soţilor lor (vezi textul peretarelor), şi care le explică femeilor cum martirajul le va elibera: “Decât o viață în casă, mai bine-o explozie frumoasă, într-o piață-aglomerată”. Publicaţia este distribuită online pe site-ul de socializare „K-boom”, singurul utilizator de platformă “eXplodeyourself”.

Acest articol a fost publicat în Viața bate câmpii și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Trendy-jihad – Bagdad: am folosit Semtex, coafura rezistă (Al-Qaeda a lansat o revistă jihad-glossy pentru teroristele sinucigaşe)

 1. Vasile Gogea zice:

  Domnule,
  şi cînd te gîndeşti că Ana noastră (adică a lui Manole) stă şi astăzi încă zidită în perete şi nu explodează!

 2. apellamemorie zice:

  Chestiile astea sint foarte periculoase. Mai ales pentru mintile infierbintate ale parlamentarului roman care fie ca este urgisit de Uniunea Europeana pentru ca „ar fi prea incomod”, fie urmarit de Justitia romana ca urmare a „unor facaturi politice” pentru a nu-si putea implini sarcinile in Parlament, se poate lasa foarte usor prada unor astfel de indemnuri, fie chiar si pentru ca este membru al unei aliante de opozitie impotente, si poate ajunge foarte usor sa-si puna capat vietii intr-un astfel de mod demonstarativ. Ar trebui pusa o avertizare in acest sens! Ce face CNA-ul ala, Doarme?

 3. oare dacă arăboaicele ar fi la fel de frumoase ca europencele, ar mai fi îndemnate să explodeze?
  de fapt, cred că într-o asemenea eventualitate nici bărbații nu s-ar mai sinucide atâta.

 4. ceaikovski zice:

  aceeasi gandire o aveau si nazistii cand puneau femeile sa se impuieze, rasa pura la puterea 10 la 24. Catralioane de mujahedini, islamizarea… a mai vazut omenirea porcaria asta. Ce ma enerveaza maxim e ca-i aud pe toti analistii lui peste cum ne spun: trebuie sa va obisnuiti cu asta. Nu zau!? De ce??

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.