Premiile “Sare’n ochi” pe 2010. Categoria: “Cuvintele sparg capete”

Nominalizare și câștigători: Adaug la Premiile Sare’n Ochi, pe anul 2010 – atitudinea de instigatori la ură a celor care au scris la cotidianul „Adevărul” în anii ’90, să constat profesionismul și frumusețea materialului publicat în “Adevărul” contemporan și să-i felicit pe cei care își regretă faptele de atunci. Normal, nu este cazul lui Cristian Tudor Popescu, el nu are regrete – numai principiul de nezdruncinat că el deține adevărul. Așa i l-o fi lăsat kaghebistul de Dumitru Tinu cu limbă de moarte.

Motivarea nominalizării: Ceea ce ignoră jurnaliștii și în ziua de azi (motiv pentru care nici nu respectă tot/întreg/și numai adevărul și, cu un drum, cititorii/ascultătorii/vizualizatorii și meseria), este capacitatea creatoare a “Cuvântului” și, mai ales, capacitatea de-creatoare a acestuia. Toți uită/ignoră că “la început a fost Cuvântul”. Ignoră faptul că o înșiruire de cuvinte fac și desfac povestea vieții cuiva. Un cuvânt naște, altul ucide. La fel cum, în iunie 1990, “cuvintele” înșiruite-n minciună de către așa-zișii jurnaliști care compuneau “Adevărul” au ucis democrația în România.

(Nu ratați mâine seară: Categoria “Băsescu botează, iar câinele (de pază al democrației) moare de drum lung”)

Acest articol a fost publicat în Premiile "Sare-n ochi" și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Premiile “Sare’n ochi” pe 2010. Categoria: “Cuvintele sparg capete”

  1. doc zice:

    e grozav calalalt editorial

    • Sare'n Ochi zice:

      care, doc, cel in care-si cere Lelia Munteanu iertare ca a nenorocit cu scrisul macar un destin? sau materialul in care marturiseste ca regreta ce mizerii a scris despre Piata Universitatii?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.