Lui Vadim Tudor i-au decolat păsărelele de sub țeastă

"Sunt demnitar european, arestați-mă pe mine!"

Simțind că mascarada de marția trecută, când a fost nevoie de executor judecătoresc pentru a se pune Legea în drepturi, ar putea fi contorizată penal la “siviul” (CV) lui, Marele Patriot Naționale, Saltimbacul cu Gura și Tribunul neînfricat Corneliu Vadim Tudor a dezbrăcat, în sfârșit, cămașa aceea neagră a morții și a îmbrăcat-o pe cea care i se potrivește cel mai bine, cea de spital. Corneliu Vadim Tudor și-a pus mâna-n ghips. Zice c-a resimțit dureri în cot în urma incidentelor de la evacuarea din sediu. Un medic (?) l-a consultat și i-a găsit o fisură motiv pentru care l-a pus în ghips pe Marele Erou să aibă și omul după ce susține c-a fost agresat de chipiul polițistului care i s-a repezit ca un dement în mână (a fost o înscenare). Bun eu știam că Vadim Tudor este fragil psihic, nu fizic, că nu-l rupe la braț simpla aruncare a unui pahar cu apă în fața unei femei (“pitica naibii”, „scroafa”, „vita încălțată” șamd)… Eu zic că trebuia examinat să nu aibă ceva fracturi la cap sau la limbă. Era mai corect să apară în fața Legii cu capu-n ghips, sau măcar cu limba. Problema acestui personaj este mai mult la cap decât la mână. Avea și are dreptate colegul meu Dan Ielciu când afirma despre politicienii și oamenii de afaceri de cumetrie cu care s-a procopsit România: când fură (sfidează Legea) sunt foarte vioi, când îi prinzi sunt grav bolnavi.

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Lui Vadim Tudor i-au decolat păsărelele de sub țeastă

  1. Domnul Goe zice:

    Am mai spus odata.Oameni ca astia trebuie lasati sa faca spume singuri.Nu merita atentia nimanui.Problema este ca politia nu si-a facut datoria.Cine ar fi putut face asa ceva in Germania sau SUA.Ce rost are sa scrii despre VC Tudor?Ce a spus altceva decat cu alte ocazii?Alt necaz al natiunii este interesul pt gunoaie si mizerii.Dar interesul nu este intamplator.Se pot scoate bani grei din gunoaie si laturi indiferent unde apar ele.Cum sa facem sa abatem atentia de la acestea?Dar de la manele?Sau e acelasi lucru?

  2. Dulce Deea zice:

    Se sparie gândul, vorba cronicarului 🙂

  3. Domnul Goe zice:

    @Domnul Goe 🙂 (parca mi-as scrie mie insumi), individul acesta a fost cat pe ce sa ajunga presedintele Romaniei (sa zicem pentru o clipa ca nu a fost iepurasul de camp al lui Iliescu numai sa voteze „Societatea civila”, fara sa i se uste mana, cu el). Oricum am cunostinte care abia asteptau sa iasa Vadim presedinte sa se puna cu mitraliera pe restul romanilor. Eu cred ca materialul a fost scris pentru acei insi care si azi asteapta executii pe stadioane, sa se vada in micimea lor de gandire. Poate iau lectii si cei care se cramponeaza de Crin Antonescu si-ncearca sa-i gaseasca scuze ca se aliaza cu turaatorii si securistii sub acoperire pentru a realiza o ipotetica „bunastare” ulterioara. A cui bunastare?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.