Premiile “Sare’n ochi” pe 2010. Categoria “Și când jandarmul număra, nu se mai Oprea”

Duelul numărătorii paralele

Nominalizat și câștigător: Cristian Oprea, jurnalul “Cotidianul” (lui Nistorescu) – niște sare peste umăr, să nu se deoache.

Motivația nominalizării și a câștigului: Oprea sau Oprah? Aceasta-i întrebarea cum numărăm participanții la un miting: fără număr, fără număr, așa cum și-ar dori să participe organizatorii de mitinguri și așa-zisa Opoziție, sau “orbitor” de mai puțini, așa cum numără nemernicele autorități la ordinul “portocaliilor”? Surse bine infiltrate în monitorul jurnalistului Cristian Oprea de la jurnalul „Cotidianul”, ne șoptesc că Jandarmeria_este orbită_la_numărătoarea_greviștilor_de către_gradele_generalilor. Ca să înțeleg și eu, care mi-am deschis computerul mai târziu, am să-mi fac un rezumat: șefii/generalii Jandarmeriei române numără în teren, cu tamajorii din dotare, mai puțină sindicalime pe la mitinguri ca să ce? Răspunsul vine dinspre Oprea: ar face orice pentru casă. Ca să plece cu bani mulți acasă. Bei, dar jandarmii din teren are la ei casă de marcat? Eliberează bon fiscal dupe numărătoare? Sau, tot ca pe vremea lui nea’ Ceașcă, umblă la ei numai cu abacul și un câine care să-i păzească – măcar de câinele de pază al democrației/deontologiei?

(Nu ratați mâine seară: Categoria “O inflație de nici cu gândul n-o poți gândi”)

Acest articol a fost publicat în Ghinion 100%, Premiile "Sare-n ochi" și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.