Despre asomarea guvernamentală şi cum îl face ea pe om mai puternic

Asomarea este un procedeu aplicat unui animal care determină pierderea imediată a cunoştinţei şi care se realizează cu scopul de a elimina suferinţele datorate sacrificării. Metodele de asomare sunt variate, de la electrocutare, până la injecţii sau împuşcare cu pistolul cu glonţ captiv. La om, asomarea este un procedeu pentru pierderea imediată a banilor şi care se realizează cu scopul de a elimina suferinţele datorate exceselor de tot felul. Şi la om metodele de asomare sunt variate, de la impozite, până la taxe sau tăieri de tot felul.

Ce nu te doboară te face mai puternic”, spunea Nietszche. Aşa cum lesne se poate observa, spre deosebire de animale, la om metodele de asumare nu omoară. Uite, bunăoară, un văr de-al meu se îmbuiba cu doi porci pe an, împreună cu familia compusă din soţie şi doi copii. După asomările guvernamentale din acest an, numărul porcilor din meniul vărului meu a scăzut la unul. Golul lăsat în stomac de celălalt porc va fi degrabă umplut cu cartofi, fasole şi verdeţuri. Asta însemnă mai puţin colesterol şi mai multe fibre şi vitamine. Vărul ăsta al meu are şi o Dacie veche, hodorogită. După asomarea guvernamentală, fără bani de reparaţii a rămas infanterist. Asta înseamnă mai multă mişcare. Trăgând linie şi scăzând porcul şi maşina din meniul şi viaţa vărului meu, rezultă un om mai sănătos, deci mai puternic.

Acest articol a fost publicat în Ghinion 100% și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Despre asomarea guvernamentală şi cum îl face ea pe om mai puternic

  1. ionut zice:

    Te rog sa spui de unde avea varul tau masina si de unde cumpara porcii?
    Deasemenea numele complet al varului si toate datele de contact sa-l invatam noi sa fie fericit cu ce are, ca asta nu este sfarsitul perioadei de insanatosire.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.