Regele berii a ales să se facă cu pișwasser de Buzău

Bun, aia cu sediul social al brandului de Cluj, “URSUS”, mutat la București la presiunea politicienilor, să aibă ei ce jefui, prin taxe și impozite, direct de la sursă, am înghițit-o greu, dar am înțeles-o – vorbim despre lăcomia Capitalei ce trebuie să se întrețină prin secătuirea Provinciei. Dar pe asta cu relocarea fabricii “URSUS”, nu mai am de ce să o accept – chit că-i vorba tot despre lăcomie (nu degeaba au băgat un scoțian drept manager). Oricum, indiferent de ce rahat vor dori să comunice proprietarii privind calitatea berii produse la Buzău, vom avea de-a face cu o minciună. Producerea berii nu presupune apelul la o tehnologie sofisticată. Există doar niște ingrediente de bază: apa, orzul, hameiul și drojdia, iar apa este ingredientul care dă diferența dintre o bere și un pișwasser. Apa dură, nefiltrată, încarcată cu minerale sau care nu este bogată în oxigen nu va permite obținerea unei beri de calitate. Ori, în Buzău care apă curge suficient de rapid încât să fie și oxigenată? Cea din Vulcanii noroioși? Drept pentru care mă alătur și eu demersului clujenilor care spun: ”Adio, URSUS, n-am să_te_mai_beau”. Decât dacă am să am nevoie de un laxativ mai puternic decât “ACTIVIA”.

Acest articol a fost publicat în Țara bizonului liniștit și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Regele berii a ales să se facă cu pișwasser de Buzău

 1. NeverMore zice:

  Două companii cer falimentul Ursus Breweries
  Două societăţi, TCD Royal Events şi Combavipor, au deschis la Tribunalul Bucureşti pro­cese în care solicită deschide­rea procedurii falimentului companiei Ursus Breweries. În cazul ce­rerii depuse de prima societate, aceasta a fost înregistrată la tribunal pe 8 iunie anul acesta, primul termen pentru soluţionarea cererii fiind fixat pentru 27 ianuarie 2011. Combavipor şi-a înregistrat acţiunea pe 6 iulie anul acesta, primul ter­men având loc pe 8 octombrie, când magistraţii bucureşteni au amânat cauza tot pentru 27 ianuarie 2011, când cele două dosare s-ar putea conexa

 2. sabin razorean zice:

  Motto:„Frumosul vis de a debalcaniza pe fraţii noştri de dincolo de Carpaţi” (Traian Vuia)
  ADMIN zice: Domnule Sabin Razorean, am mutat comentariul dumneavoastra ca si material independent pe blog. Cu aceasta ocazie anunt cititorii care au ceva de spus ca am deschis rubrica POSTUL CITITORULUI, unde am sa fac publice acele materiale care merita. Puteti sa le lasati ca si comentariu, sau sa le trimiteti la adresa de mail: lungu.victoreugenmihai@gmail.com

 3. Greva_fiscala zice:

  „ursus”, prea mult nu am ce comenta! In ultimii 15 ani, cea mai PROASTA beutura cu titulatura de „bere”! Faptul ca „mor”, sau vor muri, ma deranjeaza doar cand sunt constipat. Costa mai mult laxativele, decat porcaria care este vanduta cu titlu „nobiliar”: regele berii in ….! Hai [editat de ADMIN: atentie la limbaj]! Vinde-i lu’ [editat de ADMIN: idem]! Oricum si-au bagat, [editat de ADMIN: idem], ca prea mult v-ati uitat la punga, nu la CALITATE! Bere, Buzau, vomit acum, râzând!

  • ardeleanu zice:

   Draga greva fiscala [editat de ADMIN: afirmatii facute cu intentia de a jigni numai. daca ar fi fost facute inteligent, nu de la nivel de Ferentari, le-as fi lasat; nu ca ar fi @Greva_fiscala mai breaz cand face afirmatii puerile, dar ale tale, @ardeleanu, sunt si dezlanate, fara subiect si fara predicat] cu un grad mult crescut de infatuare fata de toate valorile elaborate in Ardeal
   bea draga bere moldoveneasca, olteneasc pt ca noi suntem obisnuiti cu berea europeana. Pofta buna si cacare fericita [edit ADMIN: replica previzibila, dupa cacarea fericita a lui @greva_fiscala, urmand a fi: „pofta mare”. urmatoarea voastra discutie va fi in spam].

   • Greva_fiscala zice:

    „berea” ursus, ar trebui ambalata la punga, nici macar la „PET”, asa de mizerie este! Daca ti se pare ca este bere „europeana”, aia „editata” de africani, atunci, incearca si „berea” din „ecologicele” de pe strada! Alea, chiar sunt europene, pacat ca le curãtã, doar când apare câte-un „buzoian…u”!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.