Oferta de seară: la două ghinioane citite, vă dăm unul gratis

Dragi femei, după cum se ştie, dumneavoastră faceţi parte din categoria victimelor slabe din punct de vedere biologic şi nu puteţi opune infractorilor decât o rezistenţă fizică şi morală diminuate. Ca atare, Sare’n Ochi vă sare în ajutor, oferindu-vă câte o recomandare. Deci, o primă recomandare: ţineţi permanent uşa încuiată şi asigurată cu lanţul de siguranţă. Lanţul este pentru cazul în care uitaţi să încuiaţi uşa. Dacă uitaţi să puneţi lanţul, înseamnă că nu aţi citit ce postăm noi pe blog – caz în care bine v-a făcut cine v-a făcut ce v-a făcut. Presupunând că nu aveţi lanţ, sfatul nostru este să bateţi cât mai multe piroane pe toată suprafaţa uşii, dinspre înăuntru spre înafară, astfel încât aceasta să nu poată fi spartă prin izbirea cu umărul. Apoi, neapărat, puneţi clanţa sub tensiune. În acest fel, simplu şi fără mari cheltuieli, uşa dumneavoastră va fi mai sigură ca niciodată. Dacă nu mai vine poștașul, nu disperați. Acesta sună, întotdeauna, de două ori.
Pe vremea răposatului de tristă amintire, la terminarea vacanţei de vară, elevii trebuiau să se prezinte la şcoală cu o dovadă că au lucrat două săptămâni la un CAP. Acum, că-i democraţie, credeţi că stau juniorii de pomană? Spre exemplu, 79 de minori, în timpul vacanţei de vară, s-au spetit prestând diverse servicii, după cum urmează: 55 s-au îndeletnicit cu furturi; 10 au preferat o formă superioară furtului – tâlhăria; unul i-a îmbunătăţit altuia fizionomia; 4 au reuşit un viol, în timp ce alţi doi au avut doar o tentativă; 2 s-au distrat distrugând tot felul de bunuri; 5 s-au avântat pe şoselele scumpei noastre patrii, fără permis de conducere. Cine zice că nu se face școală?

Ce mai fură românii. În general, orice ce se poate dezlipi, deşuruba, demonta, ridica, clinti, muta etc. Mai nou, se fură în draci plăcuţe de înmatriculare auto. Poliţia bănuie că hoţii folosesc plăcuţele pentru a da o nouă identitate unor maşini furate. Pe această cale, facem un apel călduros către toţi pensionarii care n-au somn, să se facă din nou utili societăţii şi să nu pregete a pândi neîncetat parcările. Iar de-l vor vedea pe vreunul umblând cu şurubelniţa la numerele maşinilor, de-ndată să pună mâna pe telefon şi să sune la 112. Pensionari din toate cartierele Patriei, opriţi televizoarele! Este momentul ca în aceste clipe grele pentru polițiști, să acţionaţi pentru stârpirea acestui jaf fără precedent.

Acest articol a fost publicat în Ghinion 100% și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la Oferta de seară: la două ghinioane citite, vă dăm unul gratis

 1. ionut zice:

  Eu cred ca orice lucru facut bine, cu dorinta de a se ajunge la perfectiune, face parte din progres.
  Ceea ce descrii tu mai sus(furturi,talharii,violuri) sunt doar cei de la gradinita calificarii infractionale, care nu au ajuns la perfectiunea de a fura sub protectia unor legi facute si votate tot de ei.
  Deci dupa parerea mea exista doar infractori netalentati, care de obicei sunt prinsi si ajung in statistica, cei destepti care nu sunt prinsi si cei geniali care fac legile astfel incat sa le permita furtul si totodata ii prind pe cei prosti eliminand astfel concurenta.
  Culmea este ca au ajuns la un asemenea grad de perfectiune incat nici nu se mai deplaseaza ei la locul desfasurarii actiunii ci ne pun pe noi sa stam la coada sa le dam ceea ce voiau ei mai demult sa fure. Ba chiar pun si penalizari usturatoare daca nu le trimiti prada in timpul hotarat tot de ei.
  Am pierdut sirul ca m-am ‘niervat

  ionut

 2. Greva_fiscala zice:

  saracieeeeee…, ba, saracie, „Lluciu”! Inainte, ne drogam cu un „ionatan”, „parmen”, „florina”, „wiborova”, „jubileu”, etc. Acum daca nu-i mai pune nimeni la o „practica agricola”, incearca toti cu „etno”, sau cu ce se gaseste prin jurul blocului, prin piata de zarzavaturi, sau prin batatura „batranilor”. Sunt dispus, ca in loc de cas-urile si cass-urile, fondurile de tot felul si multe alte „balarii” pe care le tot platim am-„p…. ulea”, sa creem un fond prin care, toti dar absolut toti, sa faca macar trei (3) luni de „armata”. Cred ca nu vor mai avea nevoie de „fumuri” si vor sti sa se ridice in autobuz, ca sa ofere locul bunicii lor!

 3. Dan Ielciu zice:

  @ionut, si gradinita face parte din scoala vietii. Doar nu vrei sa se apuce de furat numai coloneii si generalii. Doar in orice general zace un ta-major ce-a inscenat macar un flagrant la viata lui sau a fugit cu sosetele companiei sa le vanda pe Osser.

 4. Dan Ielciu zice:

  @Greva_fiscala, ai uitat aurolacul – si prenadezu-ul. Si cred ca si lacul de parchet. Plus Arici-Pogonici, Luminita, Cutezatorii si alte astfel de arme de nimicire in masa, Tot inainte!

 5. Tamara's Nephew zice:

  Pai, pe gratis m-am nascut in Romania astora. Ce ghinion imi mai trebuie?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.